A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

petri! sajna nem :cry: :cry: :cry: de majd gyusztok ti mikor lesz a giro d'italia :D :D

binyek! de a sulibol kene fizut kapjon akkor is ha beteg, nem??

kamilla! :lol: :lol: :lol: :lol: en meg nezettem anyuval a naptaron, mert nem voltunk biztosak benne :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Binyek!
Nem hagyjuk magunkat kicsinálni. Jól megszenvedtünk egymásért és most már "muszáj" nagyon boldognak lennünk.
Azt meg nagyon el tudnánk képzelni mind a ketten, hogy az ex kitöri valamijét. Leginkább a nyakát.

Csajok!
Nagyon izé vagyok, ha a jövő héten itthagyom a törpöket egy koncert erejéig? Még egyáltalán nem biztos, kérdéses, hogy van -e még jegy, de nagyon szeretnék elmenni...
vovanda

Vanda: dehogy vagy izé!!! Érezd csak jól magad! :)

Úgy látomolyan csak a filmeken van, hogy az ex normális, és jóban lehet vele lenni. Pedig ki kell nekem is találni valamit, ha nem akarok rámenni... :?

Köszi a csaj-dícséreteket!

Lili: asszem Te kérdezted :oops: Mi 9-re megyünk, és 11ig maradunk. Amúgy délig van, de mi nem eszünk ott egyenlőre.
Vendég

Anny,
miért enm esztek ott? És akkor hogyan oldod meg a csajok ebédjét? Nekem az ebéd mindig elsődleges, hogy legyen kész 12-re, különben éhen akarnak halni. Én tuti nem tudnék ott lenni velük 9-re, max. 10-re.

KépKép
lili73

Benszi,
Ha Deichman, akkor Bobbi shoes vagy Elefanten? Bőr vagy műbőr? Neked nem volt ilyen beizzadós tapasztalatod? A Humanic kínálatát egyáltalán nem ismerem. Hipermarketben (Cora, Auchan, stb.) milyen gyerekcipők vannak? Nagyon gagyik?

KépKép
lili73

Lili: Azért nem maradok ebédre, mert nekünk addigra lövik a pizsit. Normál esetben 11-től már alszanak. Vagyis hazajövünk (igaz, így csúszunk, de már alig élnek mire hazaérünk), tejecske ivászat, majd alvás. Ébredés után ebéd. Ha ott várnánk meg az ebédet, jó, ha 1-kor le tudnám őket rakni, de szerintem ott esnének össze. Így is alig bírják. öööö, ezt elég zagyván írtam le...de érted? :oops:
Vendég

vanda! nem vagy semilyen ize, jol teszed, neked is kel kis szabi, meg csak egy estere is :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Helló

Lili/Sára, akkor miért nem kocsicipő, ha nem mennek kint? Bentre meg jó a Liliputi, nem? És mikorra tervezed, h adsz rájuk cipőt? A gyerekeim hónapok óta hordják bent is a szandált, és jó minőségűt. Vegyél Asso, Siesta, Falco vagy Elefanten cipőt, de bőrt! Én mindig olyat veszek nekik, amilyet magamnak is vennék. Az Asso olyan, mint a Siesta csak olcsóbb, de jó! Kisebb cipőboltokban egész korrekt áron kaphatók cipők- olyan 7000 körül. Szandik akár 4000-ért is. Olcsóbban nem lehet megúszni, ha használtat nem adsz rájuk.
Volt egy linkem olcsóbb cipőkre.... http://www.babyboxnet.hu/ de vhol a Moszkva környékén is van egy jó kis bolt.... ha megtalálom a linket, megosztom veled.
Ebéd délre? Főzz előző este! :wink: Nekem sem megy másképp. Vagy valami ultragyorsat...

Kép
an°°di

Anny,
persze hogy értem. Ez mondjuk nálam is nagy kérdés, mert ők meg azt szokták meg, hogy ebéd után rögtön ágy, fél egy-egykor már alvás, és nyilván az egész tolódni fog. Vagyis bizti, hogy a hazaúton elaludnának az autóban, onnan meg nem tudom őket felvinni úgy, hogy ne ébredjenek fel.

KépKép
lili73

Vanda!
Ugye nem sértődtél meg?
Tudom én,hogy 2hónaposok mellett örül az ember,ha a képeket meg tudja nézni! :wink: :D
6 család megy 19gyerekkel (ebből 3 nagy van 12-13évesek) Alsópáhokra.Tavaly is ott voltunk,nagyon jól éreztük magunkat.Igen,van csoport kedvezmény így.De várom majd a ti élményeiteket is,mert jövőre már nem oda menne a banda az árak miatt!!!!Biztos az is szuper lesz,ahova ti készültök.
Neked is jár a kikapcsolódás!Élvezd minden percét és nyugodt szívvel menj el!A babák észre sem veszik,hogy nem vagy otthon.

Kép

Kép
edit73

Andi,
jó, hogy jöttél! Arra gondoltam, hogy kocsicipőt már fölösleges vennem, hiszen már csak hetek kérdése, és kint is járni fognak - gondolom én, de lehet, hogy naív vagyok. Láttam ám csodaszuper bőr Elefantent is a Deichmanban 8ezerért, de gondoltam, megteszi az olcsóbb nem bőr is. De igazad van, nem tudom ezt megúszni. Köszi a tippeket meg a linket!
Ebéd: képtelen vagyok este főzni, ezt biztosan tudom! Még sose sikerült, bár az elhatározás néha már megszületett rá...

KépKép
lili73

Andi,
én már most adom rájuk kintre a cipőt, hogy hátha egyszer csak hajlandóak kiszállni a kocsiból, hogy próbálják a kinti járást is. Bentre nem tervezek cipőt, jó a liliputi. Illetve de, mert ha megyünk pl. játszóházba, inkább bentre való cipőt vagy szandit adnék rájuk, nem az otthoni liliputit.

KépKép
lili73

Demoniq!
Miért adsz a kislánynak gyümölcsöt 5hósan,ha emésztési problémákat okoz neki?

Kép

Kép
edit73

http://www.lurkocipo.hu/
http://babyfun.axiomarket.hu/by_category/cipo--nem-a-teljes-keszlet-
A második a Széna téren van, és nagyon jók az árai. Vidd vissza a kaki bobit és vegyél helyette normálisat, és állítsd őket lábra benne akár bent is. Meg fogsz szerintem lepődni, milyen gyorsan megtanulnak benne menni :wink:

Kép
an°°di

Lili: Nekünk pont olyana napirendünk, hogy éppenhogy bele tudtam illeszteni. Később, ha jobban hozzáedződnek, ki fogomtolni ebédig. Mondjuk nekem annyi szerencse van a dologban, hogy 10 perc alatt otthon vagyunk. Addig meg majd kipeckelem a szemüket, hogy ne alaudjanak be :wink:
Vendég

Én játszóházba szilikonos talpú zoknit adtam rájuk. Szuperjól működik!

Kép
an°°di

Vovanda!
Én nem rólatok beszéltem,hisz nem is ismerlek benneteket annyira.Úgy általában.Illetve az olyan típusú gyerekekről,akiről te is írtál.

Kép

Kép
edit73

na pörög a topik, látom :)

jaj, de jó, hogy az én lányaim még nem kamaszodnak.mondtam is apának, hogy ha majd kamaszok lesznek, és csak egy kicsit is hasonlítanak rám, vagy rá, akkor kitépem a hajamat szálanként :roll: 8)

Szerintem nekem nagyon sokat esznek a lányok :oops:
ez normális szerintetek?
pl ma:
fejenként:
7 tápi kb 250 ml
9.30 gyümölcs 100ml, joghurt 30ml
12 főzelék 120+víz
15 tápi kb 300 ml
2db babakeksz-a két kaja között
18 főzelék 130
19.30 táp kb 280

ja, és ha én vagy vki eszik, akkor kunyerálnak még abból is

:roll:

szanet

Andi,
csúcs vagy, köszi! És honnan tudtad, hogy a Széna nekem közel van :wink: egyébként ismerem is azt a fura boltot, de nem tudtam, h cipők is vannak, annak idején ott vettük a hordozókat.

KépKép
lili73

Szanet, mi ez a rengeteg tápszer? Szerintem, nem sok, sőt, tök oké!
Uzsonnára adhatnál nekik vmi táplálóbbat, nem? Mondjuk vmi gabonapelyhet vagy rendes sütikét, nem babakekszet.... és mivel nem reggeliznek "rendesen", egész délelőtt csak folyadk, meg gyümölcs van a hasukban... attól én sec nem lakok jól, ls a gyerekeim sem 8) :wink:

Kép
an°°di

Emlékszem, h írtad még évekkel ezelőtt, h a Moszkván (?) laktok. Vagy arrafelé....

Kép
an°°di

Szanet,
nekem kicsit soknak tűnik, de ki tudja, ha egyszer igénylik, akkor nem az. Bár én megfigyeltem, hogy ha neadjisten nem adok nekik négyhkor uzsonnát, akkor sincs semmi, max falják már hatkor a vacsit. Vagyis lehet, hogy képesek többet enni, ha eléjük tesszük, mint amennyire valójában szükségük lenne. Persze most a hasonkorú nagybabákról beszélek, és persze lehet, nincs igazam.

KépKép
lili73

Andi,
ha nem is a Moszkván, de az a mi csomópontunk.

KépKép
lili73

Szanet,
tényleg, az a fura, hogy ilyen sok tápszert isznak. Mi ilyenkor már csak reggel, este ittuk, és csak 200 ml-eket.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:34-kor.
davandi

Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

3 napja csak olvasni bírok,írni nem maradt erőm.

18+ áfa?De jó lenne :lol: 32 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Szerintem két kukis.A legjobb terhességi korban vagy.Még kényeémes és még nem terhes :lol: :lol: :lol: :lol:
Valaki írta már ezt és én nem tudom,hogy írtam-e már vagy csak akartam.

Szandra
Nme lehet hogy egyszerűen kialusszák magukat?Nálunk 9 környékén alszanak el(inkább fél10 :oops: ) éa így is 6-kor ébrednek.Ha mázlim van még visszaalszanak 1 órát.De hétvégén pl nem volt ébredés és fél 8-ig aludtak.

Juci,Anny
Csajok szépségesek mint mindig.

Edit
Fiúk is gyönyörűek.Üdv nálunk

Vanda
Családod csodazsép és meg ne halljam még1x hogy milyen kövér vagy
Vendég

most akarom elhagyni a 15 órai tépit, és főzeléket adni helyetet.nekem azt mondta doki és védőnő is, hogy normális, ha 2szer esznek egy nap egy éves korig.
ja, és azért esznek tápt akét főzi között, mert egymás után nem ettek meg 2 kanalas kaját.most már biztos megeszik majd, csak el kéne kezdenem :roll:

ja, a gyümibe szoktam kevrni tejpépet is, szval laktatóbb úgy.

aki ad tejet, hogy vezette be?
mert majd most megmarad a reggeli és az esti tápszer, de egyik helyett lehet tejet adni? jól laknak úgy?

szanet

Szanet,
én tápi egy részét váltom ki tejjel, összekeverem, úgy isszák, reggel meg már szinte csak taj, kicsi táppal, mondjuk 40 ml-rel, mert különben a sima tejet nem isszák meg. Én is itt hallottam, tán éppen Anditól, hogy így csinálják. (Megjegyzem, dokinéninknek nem annyira tetszett ez a megoldás.) Sztem nem elég táplálól. Nálunk úgy van, hogy reggel még ágyban isszák a tejet (fél7-7). Majd már 8 körül reggelit adok, mert éhesek. Amíg táp volt, addig az volt a reggeli, és 10-kor már nagyon várták a tízórait.

Léptem, jóccakát!

KépKép
lili73

Sziasztok,

[color=darkred]Banika,[/color] boldog szulinapot!!!

[color=darkred]Anny[/color] csajok nagyon szepek!!!!

[color=darkred]Szanett[/color], csodasak a kepek!!!! Ti csinaltatok? KIs tunderkek :D :D

[color=darkred]Vanda[/color], Reka szerintem is tiszta Pasi.... :wink:
[color=darkred]
Sara[/color], koszi az infot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[color=darkred]Moni[/color], sajnalom nagyon hogy nem jottok, de majd megyunk mi hozzatok :wink: :wink: :D
Kajakerdes: en mondjuk zoldseggel kezdtem, de amikor az elejn kicsit nehezebben ment a kaki es kemenyebb volt, a csajok itt a barackot javasoltak, es nagyon bejott!!!!! Reggelire adtam es ebednel megvolt a szenvedes nelkuli teli pelus........
Te miket adsz es mikor? Most kezdted? Szeretik az izeket?
Sracok imadnak mindent!!! Halistennek nagyon jo az etvagyuk! Mar 3x esznek kajat is, de mindig tapit is hozza.....

[color=darkred]Edit[/color], szia, edesek a fiaid, gratula!!!!! Ahoz meg kulon, hogy meg eppeszu vagy trikrek mellett :wink: :lol: :lol: :lol: :shock:

dragonfly

csodalatos........... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:

dragonfly

Binyek,Dóri
Örülök hogy minden rendben

Szanet
A csajok mesések
Nem sok a kajátok.A mién így néz ki
6 és 8 között (ébredéstől függően) 220mlvíz+táp
tízórai joghurt amibe teszek kis biokölest vagy bulátát, vagy gabonás gyümi,vagy tejpép (kb másfél deci fejenként)
ebéd kb 1,5-2dl főzi fejenként
uzsi (általában 5-6 között) a tízórainál írtak közül vmi
vacsi 270ml víz+táp :shock: Kevesebbel nem érik be. :shock: :shock:

Persze ha vki eszik,akkor ők is kuncsorognak :lol: :lol:

Lili
Ma vettünk a Bercusnak egy Falcon szandálcipőt.Marcira nem találtam mert magas a lábfeje. :evil: Talán jövő hétre hoznak.Benti cipőnek én Zetpolt választottam.Szandállal még várok,mert elakad még az orra.Két napja kaptak cipőt a lábukra és tényleg hihetetlen mennyivel ügyesebben mennek.
Amit vettél cipőt azt szerintem is cseréltesd ki ha műbőr.De ha kinti cipő,akkor biztos melegük is van benne.

Valamit még akartam,de közben ébredt a kis szerelmem és elfelejtettem.

Ja! Tudom
Móni
kamillatea
1kávéskanál cukrot karamellizálni(tudod öngyújtóval mint a drogosok :wink: )1dl vízben feloldod és pár kanállal adsz neki evés előtt
Nálunk ezek működtek szorulás esetén.
vagy 1-2 napig hanyagold a szilárd kaját,csak tápot adj.
Vendég

Szandra
Az a kép csúcs.Kicsi apa,kicsi anya :lol: :lol: :lol: :lol:

Maryska drága
Majdnem kihagytalak,pedig minden nap e :lol: szembe jutsz.Úg yirigyellek.Na nem a fájdalmak miatt.
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Uralkodók és rabszolgáik
Kép
[/img]
Kép
Kép

Hé!Te vagy az unokatesóm?
[/img]
Kép

Új verdákkal
[/img]
Kép

Kép [/img]
Vendég

Tünci
Nagyon sokszor eszembe jutsz.Annyira sajnálom a kis drágát.Minden elismerésem az övé a türelméért.Én is pont azon gondolkodtam,hogy mennyit láthat amikor leragasztjátok a jó szemét.De ezt már megválaszoltad(talán Benszinek?)

Benszi
Anyós?Enyém ma volt köszönteni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika, ezt a zöld pólót mi sem tudtuk kihagyni :wink: :lol:

Lili, még annyit, h főzhetnél másnapra, de nem este, hanem délután. Így lehetne főtt étel vacsorára (ha akarod), és ebédkor csak melegíteni kell másnap. Tehát egy napot mindig tolódik a menü, és előre kell gondolkodni, de ennyit sztem megér, nem?
Dokinéninek mi baja a tejkiváltós megoldással? :roll: Sztem sem tápláló csupán a tej, de ébredni nem ébrednek éhesen (komoly adagok fogynak vacsorára).

Kép
an°°di

Banika, boldogot mára!

Kép
an°°di

Andi
Ezt a pólót a gyerekemre tervezték :lol: :lol: :lol:

Hoppá!Pólótéma
Lidl-ben 2db póló
1000ft.Sima mezei fehér.Asszem csütörtöktől
Lili a pólót én is inkább az emlék miatt szeretném,nem azért mert rajongok a zólya feelingért :lol:
Vendég

Joccakát!
Vendég

banika
jól látom, hogy Te is keksz-szel bírod "némaságra és mozdulatlanságra" a pasijaidat a babakocsiban? :lol:

tejtéma:
mi már csak reggel iszunk piaci tehéntejet kb.150 millit, mert nem akaródzunk többet. aztán napközben egy kis joghurt, sajt, túró stb. mikor-melyik. tápit már derogál, azt meg se szagoljuk röptibe verjük ki anya kezéből...

Na, akkor nyugodalmast mindenkinek :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Edit!
Nem vagyok sértődős. Iszonyat sokat bírok magyarázni. Egyrészt szakmai ártalom, másrész a fáradtságtól nem mindig vagyok 100as és nem szeretném, ha bárki félreértene...

Binyek!
Akartam írni, hogy nem irigyellek 5 gyerekkel...

Anny!
Nálatok talán idővel rendeződik... Ez a tyúk itten reménytelen, drága anyukája és drága sógora folyamatosan uszítja.
vovanda

Ja, Banika!
Nem vagyok kövér, csak nem jönnek rám a ruháim... :P
vovanda

Andi,
délutáni főzőcske tipp, nem is gondoltam rá. Elég sok kaja ramaty állagú lesz másnapra. Este meg nem nagyon szeretek meleget enni. Egyszer-egyszer biztos muszáj lesz, ha délelőtti programunk lesz.
Reggelire miket adsz a skacoknak, kenyeres cuccot vagy tejbegrízt

Jah, ezekből a márkákból a legtöbb harántemelős. Viszont mindenhol azt olvasom, olyat nem szabad az új nézet szerint.

Nem értettem, mi kifogása dokinéninek, szerintem félreértett.

Banika,
köszi az infót!
Nagyon jól néztek ki, végre fotó rólad is a gyerekekkel, nem mindig a gyerekek egyedül ilyen-olyan csínytevés közben :D Nem is mondtad, hogy ezek a nagyfiúk már járnak!

Póló: nem ismersz, totálisan alkalmatlan vagyok ilyenféle csoportszellemiségre vagy szentimentalizmusra, nevezzük ahogy akarjuk. Másmilyenre igen...ha a férjemről, gyerekeimről, eszmékről van szó. Egy kicsit kellemetlenül is érzem magam, mert kilógni tényleg nem akarok, de megerőltetni sem tudom magam.

KépKép
lili73

Jó reggelt :P
Még csak az utolsó lapot néztem vissza.
Banika, ezek a fiúk napról napra szebbek! Nagyon harmonikus kis család vagytok! Kislány kié?
Hát de, nekem is az a gyanúm, hogy kialusszák magukat, mert ma 2x annyit kapott este Márkó, mint szokott és mégis kelt. Na meg Milcsi is 2 óránként :? Tegnap elkezdte mindkettő dugdosni felfelé a popsiját, Milcsi haladt is hátrafelé... asszem kezdődik...

Andi :P
Én is mentettem a cipőlinkeket, remélem, hamarosan kell nekünk is...

Jövök még!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltok rám. Én is sokat gondolok Rátok, de elég zűrösek a napjaink.
Próbálok visszaolvasni, de nem megy., csak bele bele olvasok.

Banika! Nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Megnéztem a képeket, nagyon jók.

Anny! Szupernek tűnika hely a hova jártoka csajokkal. Látszik, hogy élvezik.
Én is úgy vinném őket játszóházba, de most nálunk eluralkodott a káosz. Amióta dolgozom, valahogy semmi nem megy simán.
Az első héten nem volt rendesen net, a 2 héten lebetegedtek a csajok, így egész nap nyügik voltak, mert állandóan tele volt az orruk, mpost meg Zsófi úgy döntött erre a hétre, hogy már csak 1x alszik egy nap, de akkor is alig. Így nehéz kimozdulni, mert teljesen felborult a napirendjük, most majd kell idő, míg szinkroba hozom a 2 gyereket.

Ja és megint találtunk egy autót, de megint elvitték az orrunk elől. Ez persze teljesen kiborított megint.

Láttam írtatok a cipőről, én is most akarok venni a csajoknak, de félek, mert nem igazán tudom milyen a jó, és hogy sikerül e megfelelőt választanunk.

Binyek! Örülök, hogy sikerült Dórival rendeznetek a dolgokat. Hogy álltok a házzal?

Vanda! Szerintem irány a koncert, ha kapsz jegyet.

Lanyanéról hogy van?

Ti hogy szoktattátok rá a gyerekeket a szilárd kajára? (értem kenyér + valami) Nekem nem akarják elfogadni vacsira, pedig már át lkéne szokniuk. Sőt, ha nagyon darabos az főzi, az sem jön be nekik. Mit tegyek?

Bocsi, hogy hosszú lettem!

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Ancsi,
sokat nem tudsz tenni, mint próbálkozol minden nap, és egyszer csak megeszik majd, meglátod!

KépKép
lili73

Any :P Judit :P
Csajok gyönyörűségek!

DavAndi :P
Balra Milcsi, jobbra Márkóm. Mindkettő többszörösen foglalt :lol: De a döntés az övéké :lol: :lol:

Edit :P
Bocs, de Téged nem szeretlek olvasni, mert minden reményem elszáll, hogy valaha édes aranyos kisfiaim lesznek, akikkel az élet nem nehezebb, hanem könnyebb, mint most... :roll:

xandra_73

Első cipink nekünk is Falcon volt. Siestát nekünk nem ajánlotta egyik gyógytornász sem, mert hogy "lúdtalpbetét" van benne és teljesen felesleges a még kialakulatlan lábboltozatnak, akkor már a Supi jobb.

Dobok még pár képet, bocs, ha sok leszek.
Mostanában naponta többször lekapják a harisnyákat és pucéran rohangálnak, nekem meg a hajam hullik :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

jucicuki

Szandra!
Én megvigasztallak: lesznek tündéri fiaid... Balum mostanában olyan aranyos, hogy megzabálom.
vovanda

Jó reggelt!

Pucérkodó Meiszter lányok nagyon cukik!!! :mrgreen:

És Anny, Jázmin és Lilien is édes, tök szupi az a játszó!!! Tegnapi napom katasztrófa volt, olyan fáradt voltam egész nap, mint az őrület...

Benszi, én is úgy tudom, hogy van támogatás és én REMÉLEM hogy szükség is lesz rá, mert ha nem az van, akkor nagyobb a baj és rettegek tőle...jövő hétfőn kiderül... :|
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?