A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mi van mindenki lécet vett?
lassan én is, mert holnap vizsgázom egy picit és még át kell néznem.
sajt@

Szép álmokat! :)
sajt@

Én itt vagyok csak még elmosogattam :cry:
Miből vizsgázol?
Nekem csak júniusban lesz vizsgaidőszak, de most hétvégén suli van :cry:

Kép
akire79

Sziasztok!

Dita, kismami, nagyon, de nagyon sok GRATULÁCIÓ!!!! :lol:

Borzasztóan megríkattál a tűzijátékkal. Én nem voltam egész nap, csak most tudtam vissza olvasni, a tegnapit és a mait, hát ember legyen a talpán aki ezt vissza olvassa. De, ez volt a legfantasztikusabb finis amit nő el tud képzelni. Istenem, de jó lett volna látni az arcod. És leginkább az apuci arcát néztem volna meg amikor átadod neki a macit.
Add át neki gratulációmat légyszíves és remélem majd elmeséled azt is hogyan reagált a drága. Most biztos egybe vagytok gabalyodva.
Nagyon örülök az örömötöknek.

Vevikk, holnap a te híreden is örömkönnyeket akarok. Mostanában igen sűrűn jönnek az örömkönnyeim. Ne álljatok le csajok. Imádom az örömkönnyeket.

Én szedem a vitaminokat és képzeljétek iszonyatosan fájnak a melleim. Legalább annyira mint amikor a fogamzásgátlót szedtem, csak most nem bőgök és van kekszuális étvágyam. Szóval, lehet hogy elértem amit akartam néhány vitaminnal és gyógyteával.
Csütörtökön szorítsatok.

Akire, én is szorítok neked ezerrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

akire
végre elcsipted a laptetűt :P :P :P :P :P :lol:

itt vok, apa fűnek - fának dicsekszik, én meg itt vok egyedül, már egy órája szomszédol meg telefonál! :twisted: :twisted: :twisted:

De azért édi nem?

dita75

VASIKÁÉ
Annyira aranyos vagy!
Remélem a CIRIS-ből te is ilyen boldogan jössz el majd a közeljövőben!

dita75

[quote="vevikk"]
írta:
vevikkFélek, hogy túl szép lenne, a holnap én is jó hírekkel jönnék.

De még milyen szép lenne.....nagyon szép :lol:

Vasikáé!
Neked mikor nincs kekszuális étvágyad :?: :?: (Húúúú de :evil: vagyok :) :) )

Remény!
Irgum-burgum nehogymá te legyél a földi kiszolgáló személyzet.....Neked is jár a pihi meg a kényeztetés. Ne hagyd Magad kihasználni

Hát pozitív inszemes eredményhirdetésem még nem volt, a negatívat el tudom mondani
-Jó napot Veronika, kérem feküdjön föl.... :?
Na, Nálam így zajlik, csak semmi üres fecsegés :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2009.03.16 19:46-kor.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire:
csak egy kis továbbképzés a m.helyen, semmi extra.
Tényleg léptem!
Zebrásodást mindenkinek! :lol:
sajt@

Akire!

Nem nézett UH-on, sosem szokott. Egyedül a Zeke, aki mindig megnézi, habár én is nyugodtabb lennék, ha le lenne ellenőrizve minden odabent. De aztán lehet hogy az UH ilyenkor nem sokat számít :roll:

(Rodin)
rony77

Rony!
Hát azért én is felkészülök az UH-os lehetőségre is! :cry:
Remélem nem lesz rá szükség!
Senki ne tud pozitív inszemes esetről+orvosreakcióróóóólllll???????

Dita!

Én a büszke kispapának is nagyon gratulálok :lol:
Szerintem tök jó hogy ennyire belendült :lol:
Most bújjatok össze és tervezgessetek mindenféle szépet.
(Végig tudtad, hogy sikerült vagy elbizonytaladtál néha?)

Vevikk!
Te ugye hamar hazaérsz? Csak hogy ne kelljen olyan sokáig idegeskednem (tudod nem tesz jót nekem :roll: )

Kép
akire79

elbizonytaladtál= elbizonytalanodtál

Kép
akire79

Akire!
Előbb lehet félreértettem a kérdésed :oops: Szóval inszem előtt rögtön nem csinál UH-ot, viszont (nega) eredményhirdetéskor igen. Pozitívnál szerintem meg nincs értelme, még korai lenne.

(Rodin)
rony77

Értettem én!
Én is úgy gondoltam, hogy felkészülök arra is ha ott rögtön UH-oz (mivel nega az eredmény)!

Kép
akire79

Akire!
Én is csak nega. eredményhirdetésről tudok beszámolni. Az biztos, hogy ha nem sikerült akkor odajön az asszisztens és megkérdezi, hogy ha most nem sikerülne akkor folytatja tovább? Na ekkor már tuti, hogy nem sikerült. És akinek viszont sikerül annak nem kell bemennie a vetkőzőbe, hanem egyből a másik ajtón hívják be. Tehát ha nem hívnak a vetkőzőbe akkor már tuti a siker. Persze így is, hiszen elcsípted a laptetőt! Rony, figyelj most már lassan ránk is ránk kerül a sor. Ha így haladunk akkor nagyon hamar.

Vasikáé! Csütörtökön Tőled várjuk a beszámolót a konziról.

Rony! Pihizz ezerrel! A lányok nyomdokaiba kell lépnünk!
szöszi1977

Hát a próféta szóljon belőled!

Jó éjt lányok én kidőltem!

Vevikk!
Nagyon drukkolok holnapra!
Gyere amint tudsz és ne szakítsd meg a sort :lol:

Kép
akire79

[quote="akire79"]K írta:akire79akti!
Szerintem várjátok meg a kiskatona vizsgálatot vagyis az eredményt, megvan kb. 3 nap alatt.
Ha a hét elején megy, mondjuk kedden akkor csüt-péntek körül megvan az eredmény (ha jól emlékszem, de ha nem akkor úgyis kijavít valaki).
Amikor meglesz az eredmény telefonálj, úgyis csak azt látják a telefon másik végén, hogy negatív vagy +. És akkor kérhetsz időpontot egyből konzira. Így szerintem a meló miatt sem kell aggódni! Hidd el egy-két napon semmi sem múlik.

És hidd el nem direkt nem adtak neked időpontot! :roll:

Akire!
Tudom, hogy nyugtatni akarsz, de egyszerűen ez egy logikátlan baromság!
Ha negatív, ha pozitív a spermavizsgálat eredménye, mindenképp orvossal kell konzultálni. Akkor nem tök mindegy neki, hogy ma ad időpontot, vagy jövő héten??? Ugyanis kicsit jobban jön ki az, ha most szólok a főnökömnek, hogy jövő héten kell egy nap szabi, mint ha az utolsó pillanatban. Lehet, hogy másnál ez nem így van, nálunk (akármennyire is jófej a főnök) a korrektség a divat. És én sem szívesen szúrok ki a kollégáimmal.
Amúgy meg (és ne sértődjön meg senki, TE SEM, hogy ezt mondom, de még mindig rohadt ideges vagyok) 2005 óta várjuk, hogy összejöjjön a babánk. Igenis úgy gondolom, minden nap számít! Minden nappal egyre csak csökkennek az esélyeink. És a napok nagyon gyorsan telnek, így akár egyetlen napon egy egész hónap csúszás múlhat! Nektek (sokaknak) már legalább elkezdődött valami. Nekünk csak ez a rohadék vizsgálgatás két hónapja húzódik, és orvossal érdemben még max. 5 percet beszéltem! Szerinted ez normális?
kakti

kakti: Szerintem ha ennyire nem akartak foglalkozni a pároddal az orvosok, akkor én már biztos hogy kerestem volna egy magándokit. Az gyorsabban halad, de drágább is. Nekünk az első spermavizsgálatot a Krióban csináltuk és 1/2 óra alatt meg lett az eredmény. Orvosi konzultáció kb. 2 órán belül.
vicky79
Budapest III. kerület

Na igen. Itt a nagy gond! Én nem tudok súlyos százezreket kiadni havonta. Bár a Kaláiban is fizeti az OEP a beavatkozásokat, de a konzultációkat asszem nem.
Azon kívül ez nekünk (illetve Apának) már a harmadik vizsgálata lesz. És nem arról van szó, hogy vele nem akarnak foglalkozni. A dokival annyira találkoztam, hogy felvegye az adatainkat meg néhány alapkérdésre adott válaszunkat. Én konzultációra akarnék menni jövő hét második felében, hogy megtudjuk, hogyan tovább. Nem hiszem, hogy a recepciósok dolga lenne ez is (van nekik így is épp elég). Mármint nem nekik kellene elmondani, hogy mit kell tennem, ha valami vizsgálati eredményem nem stimmel.
De ezek szerint nem voltam érthető a második mondatomban... :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.03.16 21:39-kor.
kakti

Bocsi, nem igazán. Próbáld meg felhívni a központi számot és kérd a dokit személyesen. A bmc-benígy el lehet érni őket. de nem akarlak biztatni semmivel, mert nálunk eddig hiába beszéltünk a dokival, ők is mindig ugyanazt mondták, amit a recepciósok. Azért drukkolok, hogy sikerüljön a jövő héten előbbre lépni. Egyébként mi 12.000-t fizettünk a vizsgálatért, az orvosi konzultáció nem tudom mennyibe lett volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Dita :!:
Tiszta szivemböl gratulálok és legyeteknagyon boldogok!!Puszi
Énis meg probálok telozni a BMCbe idöpontot kérni a konzira.Szerintetek a drnöt mikor hivjam?Puszi
UI:elöre is köszönöm a segitséget!
rózsa11

Sziasztok!

Hát tegnap tiszta idegbeteg lettem, mert egyszerűen nem tudtam leülni a gép elé, és most meg mire jövök :?: :?: :?: :?:

Drága Dita!

Nagyon szép névnapi ajándékot adtál nekem, látod én már az elején megmondtam neked, nagyon nagyon gratulálok, és köszönöm ezt a szép ajándékot tőled. Nem tudom miért, de én annyira érzetem, hogy neked most sikerülni fog!!!!!Úgy izgultam, a doktornő miatt, de látjátok, ő is nagyon ügyes, és itt van mégegy bizonyíték, hogy nem szabad parázni ha esetleg a saját dokink nincs éppen, ők mindent megtesznek a sikerünkért!!!!!!!
Dituskám, nagyon vigyázz magatokra és pihenj nagyon sokat!

Csajok mindenkinek nagyon köszi a névnapi jókívánságokat, remélem Vevikk is felköszönt ma, illetve Akire is csütörtökön, valamint Vacak is jövőhéten, hiszen a 8 napba még beleférnek!!! Mindenkinek nagyon drukkolok.

Akire tuti, hogy te is sikerrel jársz majd, hiszen a LAPTETŐ!!! is a tiéd lett!!
Biztos, hogy mindenki elbizonytalanodik egy picikét, de nem szabad feladni, én is mindig mondom magamnak, hogy olyan nincs, hogy nekem egyszerűen nem lehet gyerekem. Úrrá kell lenni a negatív érzéseken. Úgy beszélek, mintha már sikerült volna nekem is vagy 10 szer, na de majd a legközelebbi tuti sikerülni fog!!!
Trix nél és Ditánál is éreztem, úgyhogy akkor magamnál is érezni fogom :)))
Dobosancsa!
Nagyon ügyes vagy, hogy így állsz a dolgokhoz, ne félj legközelebb már te jössz, egy a gyógymód rá, hogy tényleg nem szabad feladni!!! Sok sikert nektek is.

Trix!
Hajrá hányinger!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ha ez kell hozzá????

Ó istenem most visszaolvastam, hogy miket írtam, hát de okoska vagy te Heni :roll: :lol: :shock:

Puszi csajok ne adjátok fel!!!

Hajrá Vevikk!!!!
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Dita!
Nagyon örülök Nektek, és kíváncsian várom, hányan is vagytok?
Kakti!
Teljesen megértelek, tényleg számít minden nap! Remélem, kapsz a dokihoz időpontot minél előbb!
Ancsa!
Kivárjátok a három hónapot? Ha a következő fagyit kifizetitek, már két hét múlva beteszik őket! (persze ha ki tudjátok fizetni)
Vevikk!
Kapjál Te is szuper híreket!
Rony!
Pihenj sokat!

puszi
rozus

KépKép
rozus

Kakti!

Tudom hogy ilyenkor nagyon nehéz várni, de türelmesnek kell lenni.
Hidd el én is nagyon sokat vártam, 2008 májusában kezdtem a BMC-ben és csak most volt (2009. március 2.) az első inszemem.
Dokival még én se nagyon beszéltem :shock: Nem volt semmilyen konzultációm. Mikor W. doki elment (előtte ő volt az orvosom), Sz. doki újra kért pár vizsgálatot, ami nekünk is 2 hónapig tartott, de mikor ezek meglettek, nagyon felgyorsultak az események!
Nekem pl. Sz. doki meg se várta, hogy UH után felöltözzek (mennie kellett a műtőbe), az asszisztense mondta el, hogy mikor kell beadni a tüszőrepesztőt és mikor kell jönni inszemre!
Sajnos BMC-ben ez van, mivel nagyon sokan vagyunk. Ne számíts személyes kapcsolatra az orvossal. Ezt kénytelenek vagyunk elfogadni. Én 100%-ig bízom a szakértelmükben, ha valami gond van, akkor úgyis megbeszélik Veletek.

Nem éri meg idegeskedni....

Kép
akire79

KAKTI
Mintha csak magamat hallanám nemrégről! Ugyanígy éreztem magam, hogy nem akarunk haladni végre ennyi év után is csak egyhelyben topogunk, orvosról-orvosra jártunk, mert úgy éreztük párommal, hogy csak szórakoznak velünk, elveszik a sok pénzt és cserébe nem kapunk semmit. Baromi türelmetlen voltam. A fehérvári dokim első magánrendeléséről úgy jöttem el, hogy végig bőgtem az utat hazafelé, mert annyit mondott 2007 januárjában, hogy egy pár hónapot végigkövetünk ultrahanggal, hátha így is teherbe esem, és nem kell az inszemináció. Kitöltött egy kiskönyvecskét, majd 5 perc elteltével elkérte a 6000 Ft-ot és utunkra engedett azzal, hogy a ciklus 9. napján menjek majd uhu-ra.
Kész voltam, én azt gondoltam, hogy min. márciusban már kezdhetünk de végig jártam mindig uhu-kra minden hónapban minden nagyon szép volt, szépen ért a petikém, de nem jött létre a terhesség. Júliusban már úgy könyörögtem neki, hogy csináljuk meg az inszemet, Egész nap szülésen volt én meg ott vártam a szülészeten 6 órát rá ahol sorra hozták-vitték az újszülötteket, nagyon rossz volt. Aztán megértettem, hogy sajnos mindennek megvan a maga menete, és ha türelmetlen vagyok azzal csak magamnak ártok. Értelek én téged, és a többiek is értenek, hidd el hisz itt mi mindannyian megjártuk már a hadak útját! Szóval fel a fejjel. Én novemberben kerültem a BMC-be, és igaz volt egy műtétem közben, de ha nem lett volna már akár karácsonyra babás lehettem volna! De kivártam, és megérte! Puszillak és fel a fejjel. Neked és mindeninek fognak segíteni.

VEKIKK
Kezem lábam csuriban érted, gondolom vérecskédet már levették, mert ti mindig hajnalban mentek, sztem előbb is lesz eredményed mint nekem volt.
Szóval hajrá VEKIKK! Mutasd meg te is hogy kell ezt csinálni! +++++++++

HENIKÉM és mindenki másnak
Köszönöm a kedves szavakat! Hasonló érzéseket kívánok nektek, mert ehhez fogható nincs a földkerekségen!

dita75

AKIRE
Neked elfelejtettem modani, hogy igen elbizonytalanodtam nem is egyszer mert volt hogy az este még éreztem tüneteket reggelre meg elmúlt nagyon rossz volt, a BMC-ben végig imádkoztam, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni, mert a kolléganőm még 20-án kirakta a szűrömet az irodából és nem volt kedvem ilyen körülmények között visszamenni, mert egy sikertelen lombikkal a hátam mögött még pluszban tuti örihari lett volna közöttünk. De most már nem érdekel semmi.
Bogyón kívül más nem létezik, mostantól csak vele és magammal óhajtok foglalkozni, és nem veheti el senki a kedvemet, erre várok már 18 éves korom óta, és most ki akarom élvezni minden pillanatát. Még a fájdalmakat is ha ezzel jár.

AMúgy tegnap hihetetlenül fáradt és álmos voltam már este, de mégis annyira izgatott voltam, hogy csak hajnalban sikerült elaludni, és reggel 6kor már fent is voltam! A szívhangig nem is tudom hogy fogom kibírni, bár úgy vagyok vele, hogy minden rendben lesz, mert csak teherbe esni volt nehéz, a többivel már nem lesz semmi baj.

dita75

dita: Így legyen. Mondjuk én is úgy gondolom, hogy a szívhang az első olyan választóvonal, ami után az ember elhiszi, hogy ott van az a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Nekem mondjátok!!! Már nagyon várom! Bár tudom, hogy ott vannak a Picúrok, de a szívhangjuk olyan megható lenne!!! :D :D

Dita: na, milyen érzés kismaminak lenni?????

Kép

puszi Trix
trix78

Úgy örülök, hogy végre teljesült az álmod!
Ha nem baj én egy kicsit írigyellek!!!!!! Remélem tényleg egyszerre fogunk terhes gondozásra járni és megoszthatjuk egymással a gondolatainkat!!!!
Én is próbálok pozitívan gondolkodni és elhessegetni a negatív gondolatokat, csak olyan nehéz!
Tudom hogy semmit nem kéne éreznem (ez a 15. nap), de kicsit kétségbe estem, hogy "visszamentek" a melleim, ma újra mensis tüneteim vannak, stb.....
Na mindegy már csak 2 nap és megtudom.

Igazából csodálkozom magamon, hogy milyen nyugodt vagyok, eszembe se jutott tesztelni, stb....
Az én tesztelésem József napra esik, nem hiszem hogy egy Józsefet is érdekelné, hogy + tesztet hozok-e a névnapjára :-)

Kakti!
Látod Dita is írta, hogy mindenki átesett ezeken. Decemberben én is úgy mentem a BMC-be, hogy január elején inszem lesz, erre nem. Még várni kellett (feleslegesen) 3 hónapot, de az nagyon hamar elszállt. Csak kitartást tudok neked kivánni, hidd el nagyon hirtelen felgyorsulnak majd a dolgok.

Kép
akire79

Sziasztok!
Dita, őszintén gratulálok!!!! Remélem picit segíthettem :wink:

DAncsa, sajnálom! :( Drukkolok a továbbiakhoz!

Lányok, itt a tavasz, jön a babaeső!!!!!

KépKép
süni76

Vevikk!

Remélem hamarosan jössz az eredménnyel, nagyon izgulok :D

Kakti!
Ne keseredj el az idő miatt, elhiszem hogy haladna az ember, de hidd el nem ezen az 1-2 napon fog múlni a dolog. Azt hittem én is, na majd rögtön kezdünk is, erre a kivizsgálások elvittek FÉL ÉVET. Még kimondani is sok, nemhogy kivárni. Akik utánam jelentkeztek konzira, már rég belevágtak a dologba, mi meg még mindig csak erre az eredményre meg arra az eredményre vártunk. Nem volt könnyű, de ki kellett várni. Kitartást kívánok ehhez.

Szöszi!
Igen, lassan már Mi jövünk. Hát jó lenne....
:roll:

Rozus!
Veruska nagyon édi :D Nem csoda, hogy akartok mégegyet :D

Dobosancsa!
Sajnálom én is, hogy nem találkoztunk, jó lett volna megismerni Téged is

(Rodin)
rony77

Vevikk!

Jelentkezzzzzzz.....................
Már tűkön ülök!

Kép
akire79

Sziasztok!

Akire!

Ne aggódj, biztosan sikerülni fog, és tuti aggódnak érted a Józsefek is :) Mondjuk az én párom Attila, ( hívhatod Józsinak is :lol: ) de ő is aggódik, most éppen érted, hiszen te vagy a soros következő!!!

Eddig olyan negatív volt, de mióta látja, hogy sorra jöttök a jóhírekkel, ő is kezdi elhinni, hogy ez sikerülhet nekünk is. Én hiába mondtam neki eddig, de ha látja akkor jobban elhiszi

Trix!

te mikor is mész Zekéhez UH ra?

Puszi mindenkinek, ja és Dita, nagyon örülök nektek, és piszkosul irigyellek :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni: jövőhét hétfőn 18:15-kor lesz az UHU. Már teljesen oda vagyok meg vissza!!! Én úgy érzem, hogy most minden rendben lesz a terhességemmel. Idén anyuka leszek, ráadásul duplán! Ez olyan csodálatos!!! Kívánom viszont ugyanezt az érzést Neked is!!! :D :D :D :D :D :D

Akire: minden rendben lesz. Vevikk után Te leszel a következő, aki pozitív eredménnyel jön majd a BMC-ből. HAJRÁ AKIRE!!!! :D :D :D :D :D :D

Dita kismami: láttam a blogot! Az írásaidból úgy érzem, Te egy babóra számítasz. :lol: Van ennek valami alapja? :wink: :)

Rony: remélem megvolt már a randi!!! Mikor is lesz eredmény?

Lányok, akik ma BMC-ben vagytok kitartás!!! Várjuk a beszámolókat!

Kép

puszi Trix
trix78

Trix!

Remélem igazad lesz.
Tavaly is volt itt a fórumon egy hullám, amikor jó páran babásodtak egymás után. Szinte naponta lehetett izgulni valakiért.
És december végétől január végéig születtek a babák folyamatosan.
Jó hogy elindítottad a babazáport, Vevikkel együtt még 4-en várunk a sorban :lol:

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!
Vasikáé ment az imél!Puszi
Telefonáltam meg vannak az eredmények de nincs bent a Skhiba drnö majd a jövöhéten.Még várjunk 1hete hogy meg tudjuk rendben van e minden!Az az 1biztos hogy nagyon nehéz meg rossz hogy várni kell meg visel benünket lelkileg!
Vevikk:megy adrukk ezzerel!
Szerintem ahogy beindult a babásodás mindenkinek sikerül fog az idén!!
Kérdeznék valamit:Valamelyikötöknek sikerült inszemmel kis mamának lenni :?: Mennyi az esély :?:
Legyen szép napotok :!: :!: Puszi mindenkinek!
rózsa11

Ne irigyeljetek csajok! Mindenért megdolgoztunk ám mi is. :wink: :lol:
Irigyelni azokat kell akik eldobják a fogigátlót egyik hónapban másikban már babások is. Na őket lehet. Ti is hamarosan megkapjátok majd a jól megérdemelt jutalmatokat a kitartásotokért, és nagyon remélem, hogy nem kell majd ennyi évet várnotok rá, mint nekem ennyi csalódással megfűszerezve. Persze tudom vannak sokan akiknél már több sikertelen lombik is volt, és ahhoz képest tényleg baromi szerencsés vagyok, hogy elsőre összejött. Nekik is kitartást és mielőbbi babázást kívánok!

SÜNI
Te és a Titok sokat segített. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rám, pedig hülye vagyok, mert sok mindent akartam már életemben nagyon és megkaptam, igaz semmit sem ingyen (úgy értem mindenért meg kellett dolgoznom) Ha épp le akartam adni a súlyomból, igaz nem rögtön és sok lemondással de sikerült 20 kilót, sikerült megvenni a házikót amiről mindig is álmodtam, és most végre itt van Bogyó is a pocimban ennyi év után. Ezután most már igyekszem tényleg minden nega gondolatot kitörölni magamból és csak jókat képzelek el. Köszi neked a sok bíztatást! Puszi neked és a bébinek

VEKIKK
Nagyon várlak, remélem lassacskán hazaértek a jó hírekkel és közlöd velünk is!

AKIRE
Én azért ha ennyit kellett volna várni lehet hogy csináltam volna egy tesztet a helyedben, de most már tényleg csak két nap! Szóval hajrá! Nem jelent semmit a tünet, hormonok is okozhatják sztem. Én pl. tegnap nagyon éreztem a hasamat és a cicimet, ma meg alig-alig. És ez így megy már egy hete, hol érzem, hol nem? Este mindig jobban érzem!

RÓZSA
Sok esély van inszemmel is teherbe esni. Ha apa eredményei jók és te is átjárható vagy, akkor akár elsőre is összejöhet a baba, ismerek nem egy ilyen lányt.

TRIX
Abból gondolom, hogy ha magas lett volna a hcg akkor azt azért biztos mondta volna, így csak annyit mondott, hogy na jó megerősíti amit már úgy is tudok.
Hétfőn lesz uhu! Hú de izgi. Remélem szép szívhangokat fogsz hallani.
+++++++++++++++++++++++

RONYKÁM
Pihenni tudsz vagy dolgozol már? Nemsokára érted izgulunk! ++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.03.17 14:46-kor.

dita75

Dita!
Azt hiszem, összekevertél Vevikkel! :)
kakti

Trix!
Április 2-án lesz eredmény, de az oooooollyaaan sokára lesz még!

Dita!
Jó, akkor nem irigyelünk....akkor........irigy-birigy sem lehet az ember picikét? Naaa :D :D
Szerencsére én itthon dolgozom, ezért meg tudom oldani a pihit is, túl nem hajtom magam az biztos. Viszont tegnap úgy feszült a hasam (a 3.-ik után volt legutóbb ilyen érzésem) ahogy hazaértem, hogy le kellett feküdnöm és hát úgy maradtam :oops: Pedig tegnap tanfolyamra kellett volna mennem de totál elfelejtettem.

(Rodin)
rony77

Sziasztok Kismamik!
A szívhangot még egyikünk se hallja, de a doktor bácsi látja, vagy valahogy érzékeli. Én voltam már az első UH-on, de nem hallottam semmit, csak az orvos mondta, hogy van szívhang. Nem akartam senkit elkeseríteni, csak jelezni, hogy ne várjatok hangos szívveréseket, max. a sajátot:)
De az a látvány, hogy tudod ott van a babád már szerintem kárpótolni fog benneteket is a hangok nélkül is. Drukkolok mindkettőtöknek! (Dita, Trix)
Én majd csak jövő hét csütörtökön megyek vissza, de minden napon aggódom, hogy minden rendben van-e odabent. Remélem a 14. hét után kicsit megnyugszom, de addig....

Vevikk várunk a jó hírrel!
remény73

Remény!

Nem teszel fel vonalzót, hogy láthassuk hol tartasz?
Vagy babonából nem csináltál?

Szerintem innentől soha nem nyugszik meg az ember.
Először azt mondjuk, megnyugszunk, ha halljuk a szívhangot, majd ha betöltöttük a 12. hetet, majd ha túlleszünk a 16. héten és a vizsgálatokon, stb...... Aztán végig aggódunk minden napot, percet!
De ettől szép ez az egész!

Kép
akire79

KAKTI
Tényleg, már hülyülök! :lol: :lol: :lol:

Bocsi! :oops: :oops: :oops:

RONY
Na jó lehettek egy picit irigy-mirigyek! :wink: Mivel foglalkozol, ha nem titok?
Bocs ha már írtad.

REMÉNY
Ha már látom pulzálni én azzal is beérem!
Gratula a kis drágaságodhoz, most már megnyugodhatsz!

AKIRE
sőt..........Ameddig csak élünk! Ez van!
:wink: :lol: Ilyen az élet! 8)

dita75

Vevikk merre vagy a jó hírrel?

Én folyamatosan csak frissítgetek.....

Kép
akire79

[quote="akire79"]V írta:akire79evikk merre vagy a jó hírrel?

Én folyamatosan csak frissítgetek.....

Én is csak frissítgetek, de nem jön a jó hír!

VEVIKK!!!
Hol vagy már??? :D
kakti

Ezek szerint mindannyian csak frissítgetünk!!!!

Vevikk????????

Kép

puszi Trix
trix78

Vevikk, tudom már eldőlt, de amig nem szólsz hozzánk én folyamatosan drukkolok :lol:

Stingdrága, nagy a csend... ma volt a hsg-d, nemde? :roll:

Vasikáé, megnéztem a ciris oldalt, profinak és drágának tűnnek. de remélem nem hiába :!: :!: :!: 8)
kpn

frissítgetünk, de legalább szépek a vonalzók :D
kpn

Vevikk!
Látod már mindenki hiányol!!!!!

Sting!
Gondolom még várod a zárót, de remélem túl vagy rajta!

Kép
akire79

Dita!

Szépek a vonalzóid! :lol:
Végre látunk ilyet is!

Kép
akire79

Vevikk!

Már nagyon várom a jó hírt!!!!Mikor jössz????
Mint a többiek is Én is állandóan frissítem a babanetet!!!!

gyoreneildi

Ohhhh, újra elcsíptem a laptetőt.
Na mostmár tényleg eldugulok! :lol: :lol:

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?