A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

cica: gondokból se...de boldogságból se:-)
1szálpasi

Vanda De írígy vagyok a koncert miatt. Jó szórakozást nektek. 8)

myra Küldjél képet, megcsinálom szívesen a vonalzót. eldra@freemail.hu (ha még nem akadt más vállalkozó, mert még nem olvastam végig :))

zsuzska Nagyon ügyesek a kis rabjaid :D

Melcsi Nekem is házimunkázós délelőttöm volt :) Mindjárt kötöm is a szalagot a hajamba :lol: Amikor süt a nap, valahogy sokkal nagyobb kedvem van megmozdulni :) Úgy emlékszem, azt olvastam, hogy mentek oltásra. Melyikre?

banika
[quote]t írta:e nem tudtad,hogy itt mindenki bombakismama? Én speci időzített
És én vagyok a nehéztüzérség :lol:

benszi Milyen helyes lakberendezőid vannak :D Látom felmérték a terepet, aztán egyből neki is álltak a melónak :lol: :lol: :lol:

na, majd folyt köv, megint reggel óta írok :)
szamy

[quote="szamy"][ írta:szamyb]
[b]banika
[quote]t írta:e nem tudtad,hogy itt mindenki bombakismama? Én speci időzített
És én vagyok a nehéztüzérség :lol:

:)

de jót rötyögtem
Vendég

Banika!
A hülye csövek miatt nem lehet. :cry: De akkor szabnak nekem méretre új szekrényt, csak pluszpénz.
vovanda

cica: dobd fel a fórumra, hogy szegény ikres család vagyunk, nincs pénzünk a mosogatógép mellett az új szekrényre, hátha a topiklakók összedobják nekünk:-)
1szálpasi

edit! mar 4 hosan kellet volna, de nem ettek meg, tehat 5 hosan ujra probalkoztunk, nalunk csak tap volt es a doki mondta hogy el kel kezdeni a gyumit, a jovo heten meg magyarazza hogyan kel csinalni a kajat, itt total mas mint mo-n, maskulonben nagyon szivesen eszi a gyumit, csak azota kemeny a kaki :cry:

szanet! nekem nem is tunik olyan soknak, plane a fozik

dragon! gyertek, gyertek :D :D mi csak gyumit delben+tapi, a hovo hettol jon a kaja, eddig adtam nekik natur almat meg kortet es uvegeset mar kaptak mixgyumit, kaiszin+alma, szilva, a barackot meg nem probaltam, de holnap bizti az lesz, addig minden izt nagyon szeretnek, remelem igy is marad, ti nagyon ugyik vagytok a napi 3 kajaval :D :D

banika! ez a drogos tea, nagyon jo pofi :lol: :lol: koszi, jol neznek kia az ariak, de torpok meg obban es tetszik a frizurad is nagyon, miota van neked kislanyod is :roll: :roll: :roll:

juci! cukrik ahogy egyszere szedik le a harizsnyat, gondolom neked nem anyira cuki :D

vanda! de jo hogy el mentek a koncertre

benszi! koszi, de jo lesz neked kozmetika utan :lol:

zsuzska! mar meg is van a racs??? ugyi vagy

nyuszi! 200 lo, milyen? golf gt valami? nekem 100 van, egyenlore eleg es nem kernek sok kajat
:D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szamy: a 4 hósra megyünk, remélem nem lesz baj, a múltkori után pici hőemelkedés volt, másnap egész nap szunya majd 4 napig ordítás :? bár ebben lehet az idő is ludas volt...nem bírják a frontokat, remélem idővel kinövik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Milyen csövek?Nekem sen közvetlenül amosogató mellett van a gép.Van még köztük egy fiókos rész.
Vendég

Pasi, Vanda: érdekes történet! Reméljük innen már sima út vezet tovább!

Szamy: köszi! :D Küldök akkor majd képeket! De lehet, hogy csak a jövő héten, ha lecseng az a betegség nálunk. Szóval ráér. Csak ha nagyon unatkozol majd! :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Móni
Azért ne minen gyerek az enyém amelyik az ölembe ül :lol:
Vendég

myra: ha simán menne nekünk BÁRMI, akkor nem lenne olyan izgalmas:-)
még a végén unatkoznánk:-)

és akik vandát irigylik, azok ne tegyék...szinetár dóri gyerekkori szerelmem....amikor még a buli után a takarítást énekelte, akkor szerettem bele a tévé előtt :oops:
szóval ki tudja, mi fog történni, ha meglátom....lehet, mint a csajok a beatles-re, úgy fogok sikítozni, letépem magamról az inget és a biztonsági embereken keresztül a lábai elé vetem magam, miközben azt üvöltöm az arcába, hogy gyere és szeress.... :lol:

az exnek úgyis az volt az első kérdése, amikor megtudta, hogy ikreket várunk, hogy őket mikor hagyom el..... :lol:
1szálpasi

illetve bocs, a második kérdésre...az első természetesen az volt, hogy lombik volt-e (magyarul belém rúgott, hogy miattam természetes úton nem lehet gyerekünk (vagyis az ő szavaival: még kefélni se tudok), és hogy biztosan enyémek-e vagy vanda továbbra is mindenkivel válogatás nélkül.....aztán ki tudja, kitől vannak a babák....)
1szálpasi

:twisted: :evil: :twisted:
1szálpasi

Pasi
ez a nő k...a irigy és féltékeny.Az már sak sokadrangú,hogy beteg szegény nyakon felül.
Vendég

Zsuzska,a babakocsi mózes-lábzsák nélkül 49,kiállított darab volt németo-ban,csomagolás nélküli,de új.Bár én a havannát akartam belőle,az egész olyan narancsos-téglásszínű,nagyon szép.Mózes külön van ezekhez,16.500/db szerintem nagyon sok :shock: de a kocsi itthon mózes nélkül 89ezer...hát,rágódok még rajta...
Babusok,köszi láttam,kicsit húzós az ára,mivel újonan 119.900-ba kerül a herqules,így érdekes,hogy használtan 120-ért adják :shock: :x
http://www.impakt.hu/herqules/minta2.php?tkod=7
Vanda,én is rögtön leveszem a zoknit :lol: a keresztgyerekek mondják is,hogy nem szabad mezitláb lenni :oops:
Demoniq,volvo v40 T4...és nem eszik sokat,úgy 9 körül.Persze egy jó voyager tolóajtókkal,hát egyszer talán lecserélem...

Úgy szeretnék már én is kiscipőkről beszélgetni :D persze akkor meg majd azt mondom,de jó lenne pocakosnak lenni :roll:
Vendég

Banika!
Hülye panel... Az egész konyhát ízekre kéne szedni más megoldáshoz. Meg amúgy is: a kétajtós szekrényeim 80 cm szélesek. Szóval mindenképpen szabdalni kell legalább az ajtaját és akkor már legyen normálisan megcsinálva. A beépített szekrényt nem akarom kiszedni, az a spájz, iszonyat sok mindent elnyel.
vovanda

Móni!
őszibarackot adjál neki, ne almát...
vovanda

topiklakók, adjátok már össze szegény vandának az új konyhára valót :lol:
1szálpasi

Pasi: tetszett ez a Szinetár Dóris "sztori"!! Jót nevettem. Az exed meg: :shock: . Bocs!

Szamy: most próbáltam csinálni a vonalzómat. De oda se tudok képet tölteni, ugyanúhy mint az Iwiw-re. :( Szóval majd küldök képet. De sürgősen megnézetem ezt a gépet.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Nyuszika!
Utáltam a terhességet mint olyat mindkétszer... :oops: Szóval inkább kiscipők... :lol:
vovanda

Melcsi Mi 24-én megyünk a 4 hósra. A 3 hós után nálunk is volt hőemelkedés.
Nálunk a hasról hátra fordulás úgy 3 hete megy. Oldalra kb. egy hete fordulnak annyira, hogy látszik, hogy ebből nemsokára átfordulás lesz. Állítólag a hasról hátra a könnyebb, mert az gyakorlatilag annyi, hogy kinyomja magát hason, felemeli a fejét, aztán viszi a súlya :lol: Kinga nagyon élvezi :D Dóra meg tök jól elvan hason: nézelődik és magyaráz küzben a kis rekedtfazék hangján :D

Imádom a Segítség gyerekeim vannak sorozatot. :) Az uram meg ki van akadva, hogy minden férjet semmittevő kétbalkezesnek állítanak be. Én meg nyugtatom, hogy nem mindenkinek van olyan mázlija, mint nekem :D

Móni Szedjetek vasat. :lol: :lol: Nekünk attól teljesen folyós :) Minden kakinál ott az izgalmas kérdés, hogy átöltözés lesz belőle vagy kibírta a pelus :D

Pasi Nem arról volt szó, hogy mióta elköltöztél az exedtől felnőtt lettél? Mert akkor ideje kiheverni a gyerekkori szerelmet :lol:
[quote]h írta:a simán menne nekünk BÁRMI, akkor nem lenne olyan izgalmas:-)

Nekem ez akkor jutott eszembe, amikor kiderült, hogy ikreink lesznek :lol: :lol: :lol:

Nyulasz Nem tudom, mások hogy vannak vele, de nekünk nem volt mózesünk és egyáltalán nem is hiányzott. Ráadásul neked nyári babáid lesznek, annyira be se kell bugyolálnod őket. (én inkább a kiscipőkre szavazok, én nem sírom vissza a terhességet, sokkal jobb így, hogy kint vannak :D)
szamy

Vanda Végre valaki :) Már kezdtem nagyon pocsékul érezni magam, hogy mindenki szeretett terhes lenni, csak én nem :oops:
szamy

[quote="szamy"]
írta:
szamy
Pasi Nem arról volt szó, hogy mióta elköltöztél az exedtől felnőtt lettél? Mert akkor ideje kiheverni a gyerekkori szerelmet :lol:

szamy: asszem ez már a feldolgozatlan, kiheveretlen traumák közé fog tartozni....vagy majd talán a koncerten.... :lol:

pasi most el szép szőke kishercegnőmhöz meg az anyjához önmérsékletet gyakorolni, hogy ne robbanjak és ne rúgjam fel....
1szálpasi

Ja, és képzeljétek :oops: :oops: :oops: Az utóbbi pár hétben már 3/4 órát, egy órát tartott az etetés fejenként. Gondoltam én rá, hogy váltani kellene cumit, de valahol azt olvastam, hogy ha kaja után rágják a kezüket, azt jelenti, hogy bár jól laktak, de nem "szopiztak" eleget, úgyhogy maradtunk. De tegnap eljött a nap, hogy elegem lett, vettünk 3-as cumit. És... 15-20 perc egy kaja :D Szegénykéimnek eddig hogy meg kellett dolgozniuk a betevő falatért :oops: :oops:

Még két kép, aztán eldugulok :)

Úúúúúgy imádom, amikor vigyorognak egymásra :)
Kép

Kilóg a lóláb :D
Kép
szamy

Vanda, köszi, de videóval sajnos nem tudok mit csinálni, max nézegetem a kazettát...

Maryska? Eszti?

Túl vagyok a mai melón, megyek császármorzsát csinálni.
Vendég

:shock: ezen én is meglepődtem,azt hittem mindenki imádott pocakos lenni...sebaj,eljön az én kiscipős időszakom is :wink:

Szamy,hát ennyiért nekünk sem lesz mózes :lol: ...csak az a baj,hogy nem átfordítható a hoco tolókarja,csak a mózest lehet fordítva beletenni,és úgy lennének szembe...na nem feltétlen,hogy lássuk egymást,hanem mondjuk a napsütés miatt...de lehet kihagyjuk...jók a képek :lol: kellett egy kis idő,mire az alsót megfejtettem,elöször azt hittem lóg le a kiscsaj valahonnan,de rájöttem :lol:
Vendég

Szamy
Enyémek még mindig tommee 1-es,avent 2-es cumiból nyomják.Még az ar-es tápot is. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, hogy lehet nem szeretni kismamának lenni??? Vagy miért??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

babus! koszi a nev dicseretet :D

nyuszi! nagyon jol nez ki az a jargany

lilli! semmi baj, mindenki aszt kerdez ami pont erdekli :D :D

vanda, pasi! eleg durva az ex sztori :shock: :shock: :shock: a vanda exxe meg durvabb hogy nem lassa aszt a kis csibeszt, ha nem sertodtok meg, szegeny Laura... sajnalom a helyzetett

benszi! milyen szep vigyorjuk van :lol: :lol:

banika! de draga a ferjed, en is szivesebben veszem az ilyet :D :D

Kép

demoniq13

Amoré, most 9,5 kg-ok. Mi 4-szer ettünk de akkor elég jól :)

Szamy! Jók a képek, a 2. olyan furi volt első blikkre :)

Nyulasz! Igen a Hoco karja nem átfordítható. de sztem ez nem olyan nagy gond. hááát akkor gondold meg jól, én is néztem 100 fölött vannak...iszonyat.

Paris! 10 hetesen még nem is mondtam azt hogy rossz...de valahogy nehezen akart letelni az a 40 hét. aztán csak a gondok jöttek. de összeségében akkor sem mondom azt hogy rossz.(de lehet csak a kórház miatt mondom ezt) de jobb szeretem hogy kinn vannak :)

Vanda, pasi a Dallas már kutya füle hozzátok :) nem akartok könyvet írni??? :):)

zsuzska80
Szombathely

Úgy lehet, hogy különbözőek vagyunk. Én is imádtam a terhességet :lol:. Nyulasz, te még nagyon az elején jársz, és máris kiscipőkön gondolkodnál inkább?

KépKép
lili73

Köszi, Móni! Tök aranyos vagy, h mindenkihez van pár kedves szavad :D

KépKép
lili73

Lili,hááát,ha nem is kiscipőkön,de már úúúúúúúúúgy megdögönyözném őket...és még sokat kell várni rájuk...remélem :D
Vendég

Demoniq,melyik járgány? :lol: a volvo vagy a hoco? :lol:
Vendég

Enyémek Avent 2-es cumiból isznak tápot/tejet.

Szamy,
de cukik a babák!

Binyek,
tábla adat, Aliz 76,5 cm, 9670 g.
Barni járás 15 hósat írhatod.

Vanda,
neked véletlenül nem jön be a Bereczky? Elég jól nyomatja a Rómeó és Júliában :lol:

KépKép
lili73

Én 16 hetesen még élveztem, hogy mobilis vagyok :)

KépKép
lili73

tonti! mi volt a mokusnal????

szamy! kerhetek en is csini vonalzot? please, please :D :D

nyulasz! nem ismerem ,de tudom hogy nagyon jok a volvok, egy eletet ki birnak :D :D

vanda! ok, barack meg lesz

szamy! en mikor vasat szedtem, valahogy igy neztem ki :shock: :shock: a terheseg allat

szamy! puszilni valok :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

paris! ikreknel borzaszto nehez a pocak + 2 rukapal a pocakban, de nekem meg mindig hianyzik :D :D :D

csajok! a hugim korhazba van, nagyon lent van a mehe es a doki latot valami folyadekot is benne, volt valakinek ilyen baja es hogy ment a terheseg ezzekel a problemakal?

Kép

demoniq13

Nekem sima márkátlan 40ezer forintos ikerkocsim volt újonnan, és teljesen jól kiszolgált minket. Igaz, eladni nem nagyon fogom tudni, úgyhogy lehet, hogy rosszul jártam :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.17 17:06-kor.

KépKép
lili73

Hát nem tudom...én azt gondolom, hogy bármennyire is nehéz, akkor is a világ legszebb dolga az, hogy egy kis élet növekszik odabent. Én is voltam rettenetesen rosszul, nem alszom rendesen hetek óta és tudom, hogy lesz még nehezebb is, de ez a várandósság, akartam, vállaltam és ez az ára annak, hogy egy édes pici baba bújjon ki majd jó sokára a pocakból. Persze, különbözőek vagyunk, de akkor is...annyi mindenkinek nem adatik meg ez az érzés, nem tudnám azt mondani, hogy nem szeretem.
Vendég

lilli! meg el pirulok, neha parazok hogy nem szoltam mindenkihez, mert van hogy nem sikerul, gondolom sejted miert?? :wink: :wink:

nyuszi! vegul is mind2

binyek, petri! merre jartok :?: :?:

Kép

demoniq13

Huuh, Vanda, Pasi, nem semmi történet.

Én is imádtam terhes lenni, néha sajnálom, hogy nem kezdtem már akkor el a honlapot(nem nyilvánosan, csak magamnak, a lányoknak), hogy meglenne, milyen volt. Persze csak azután kezdtem élvezni, hogy megjött a genetika eredménye, mert addig a 12 és 14 hét között kicsit horror volt.

Mózesünk nekünk sem volt, nem is hiányzott, mondjuk mi hat és fél hetesen utazhattunk csak haza, de még akkor is kisebbek voltak a nők,mint egy normál időre született csecsemő és simán elvoltak a hordozóban.
A Bébé pl. úgy van tervezve, hogy egyszerre csak egy mózes fér rá, egy mózes + egy hordozó v. sportrész. Ez tök hülyeség szerintem :twisted:

Judit

jucicuki

Móni, ez hogy derült ki? Panasza volt vagy egyszerűen vizsgálat során? Nem is hallottam még ilyet...
Vendég

Eszti2
pedig bizony nem szükségszerű, hogy mindenki élvezze ezt az állapotot.

Móni,
nem tudok sajna segíteni, drukkok mennek, hogy ne legyen gond!

KépKép
lili73

Párizska
Ikerterhesség extra problémákkal is járhat.
Én is imádtam terhes lenni.
Még-még-még :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni,
nem is kell mindenkihez szólni, ezen ne aggódj!

KépKép
lili73

most azon agyalok, hogy hozzam ide szulni a hugim, mert ro-ba kesz katasztrofa, meg lehet haza kuldom anyumat hogy mellete legyen, segitcsen neki, aszt mondta a doki hogy egy teat se szabad hogy csinaljon :cry: :cry: :cry: de kb a ferje ki fog akadni ha elo hozom az itteni szulest :roll: :roll:

Kép

demoniq13

[quote="mrsparis"]H írta:mrsparisát nem tudom...én azt gondolom, hogy bármennyire is nehéz, akkor is a világ legszebb dolga az, hogy egy kis élet növekszik odabent. Én is voltam rettenetesen rosszul, nem alszom rendesen hetek óta és tudom, hogy lesz még nehezebb is, de ez a várandósság, akartam, vállaltam és ez az ára annak, hogy egy édes pici baba bújjon ki majd jó sokára a pocakból. Persze, különbözőek vagyunk, de akkor is...annyi mindenkinek nem adatik meg ez az érzés, nem tudnám azt mondani, hogy nem szeretem.

Ezt én is így gondolom és anno amikor írtam itt hogy mennyire szeretek terhesnek lenni,talán Juci írta,hogy várjuk ki a végét :lol: :lol: :lol: :lol:
én még május 6-án is mobil voltam :lol: :lol:
Vendég

paris! csutortokon/penteken csinalt tesztet hivta a dokit es mondta hogy hetfon meg nezi, szombaton el kezdet barnazni meg fajt a hasa, a magan studioba nem latot meg semmi kulonost, de mondta hogy ma nmenyen a korhazba hogy jobban meg neze es huvelyi uh utan ezeket mondta :( :(

lilli! koszi drukkot

Kép

demoniq13

Lili éppen ezt mondtam én is, hogy nem feltétlenül kell élvezni, de akkor is csodálatos...na mindegy.

Banika, ezt elég közelről láttam. Tesómnál boldogabb kismamát meg keveset láttam még!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?