olyan gyorsan eltelt ez a délután
csajok extra adagot ettek, repetáztak délután és csoda történt így 180 és 190 volt az uzsi

este már csak Laúr volt zabagép, Tami inkább bealudt

és most is már alszanak 9-től...nem is értem, talán a sétától vagy az időtől, kíváncsi vagyok reggel mikor lesz ébredés:) gyorsan csak 1-2 amire emlékszem...
Nyulasz: hát ennyi az ára Herkinek használtan

nekünk van hozzá az a duolift, abban vannak, és annak darabja 25, szóval még így is olcsóbb azért...DE ez kényelmesen befér a liftbe és a lakásba is, sajnos 9. emelet és panel...
Szamy: csajok tündérbabák, nagyon ügyik!
Demoniq: drukk tesódnak, reméljük minden rendben lesz! Nem tudom írtad-e, most hány hetes?
Én is imádom feleségeket, de inkább alszom egy órácskát, nem tudom mi van velem, de egyre kevésbé bírom a napi 6 óra alvást...

musz vagyok este aludni egy picit
Ja, én imádtam a terhességet, persze az elején nem, mert ugye sokat láttam rókakomát, de aztán szuper volt, főleg mikor már nagyon mocorogtak, esti program Apával az volt, hogy nem filmet néztünk, hanem pocit, nagy bunyók voltak, imádtam, ahogy hullámzott

persze voltak kellemetlen dolgok is, pl. bordafájás és vizesedés a végén, de nekem szerencsém volt, egy percet nem voltam kórházban és feküdnöm se kellett orvosi utasításra, ja meg rengeteget aludtam, minden nap délelőtt és délután is, bármikor tudtam aludni, na az persze más kérdés, hogy hány párnával és milyen pozícióban

talán az utolsó két hét volt kényelmetlenebb, de az se volt vészes jöttem-mentem-vezettem (ezért ne utáljatok), de tényleg jól éreztem magam és azért pihentem is szerintem eleget

én sajnálom, hogy ezt nem élhetem át még1x, hacsak nem nyerünk a lottón, mi itt befejeztük, pedig 1 vagy 2

fiút bevállalnék

de hát sajnos...pedig lottózunk
na reggel majd jövök, írjatok sokat