Sziasztok!
Jaj, nagyon röstellem magam, hogy megsértődtem, és duzzogtam
Most meg annyi jót kapok tőletek, nagyon jól esik.
Mindenkinek köszönöm a dícséreteket, jó szavakat. Nem tudok külön mindenre reagálni, borzalmas éjszakánk volt.
MassBarbinak igaza van, tulajdonképpen nem a mozgáselmaradás zavar igazán, hanem az örökös nyűgés, rosszkedv. Szinte alig "beszél", néha berreg csak, folyon álmos, fáradt, és a legijesztőbb amikor olyan mint egy kis túlpörgött idegbeteg...tudom h furcsán hangzik.
De tegnap előtt már aludt este 10-kor, reggel 6kor felébredt kajcsizni, de. 10kor pedig teljesen felkeltünk és ettünk. 11kor már dörzsölte a szemét, kb. délig tudtam ébren tartani, de már akkor elsírta magát, olyan fáradt volt. Aludt majdnem 2ig, aztán 3kor már megint nyűglődtünk. Mindeközben ívben szokta magát hátrafeszíteni és olyan torok hangon hörög hozzá, én sátánkának hívom ilyenkor. Aztán van olyan is, hogy nem ívben feszíti magát, csak az alsó végtagjai merevek, de egyszerűen nem tudom őket behajlítani, és közben a kezével össze-vissza koordinálatlanul csapkod, és furcsán elkezd vigyorogni, nyögni, pedig nem is néz rám, tehát nem szociális mosoly. És ilyen feszítések alatt teljesen vizesre izzadja magát. És látom rajta h pocsékul van. És ezek a neurológiai jelenségek, amik olyan 1,5 hónapja vannak ijesztenek meg de nagyon. Meg ez a csönd...kimegyünk pl. sétálni és nem szól semmit, nem vigyorog, olyan mintha magába lenne fordulva.
És nem tudom h ezt mondjuk a pocak okozza, vagy esetleg kezd szellemileg is leépülni. Tudom h durván hangzik, de a frászt hozza rám.
És délután és este még aludt 2x45 percet, aztán fürcsiztettük, evett, és az evést abbahagyja, és jön olyan 2-2,5 órás pörgés. Nem tudjuk megnyugtatni, szinte "mozgásvihar" jön rá, csapzott lesz, kiabál, panaszkodik, tegnap este ordított, iszonyatosan nyugtalankodott. És nem a foga, mert már 5 kintvan, de soha nem olyankor vannak ezek, amikor mondjuk az áttörések vannak.
Ezért is mentünk el a korai fejlesztőbe, h mondják meg h szellemileg van e baj (amúgy olyan értelmesen néz, figyel, és főleg este vannak ezek a furcsa pörgései). De persze azon kívül h reggel voltunk ott, és ordított a fáradtságtól, olyan igazi tünetet nem produkált, hiszen én magam sem tudom mikor jönnek ezek elő.
De pl. az egyik ilyen pörgésnél ott álltam mellette a kiságyban és hallottam ahogy hatalmasakat kuttyog a kis hasa, máskor meg szegény erőlködik, nyom. Szóval én reménykedem h nem szellemileg romlik, "csak" bántja a pocakban vmi.
Voltunk Veresnél is azóta 2x, már gyógyszert is szedtünk, kliont 10 napig, utána a H2 kilégzési teszt neg lett, laktóz intoleranciára és vékonybél kontaminációra, most losecet szedet velünk, hátha reflux. De refluxtól nem aludna ennyit.
És mivel az oltás óta ilyen, valóban el fogom vinni a Lászlóba, hátha mondanak vmit, de már iszonyatosan szkeptikusak vagyunk...
És köszi a szemészeti tippet, mindent kipróbálok már kínomban