A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akire!

Tuti, hogy babás vagy Te is 2x egymásután laptető!! Ez már biztos baba!
Drukkok mennek Neked csütörtökre!!!!!

gyoreneildi

Vevikk!
Már ötpercenként bekukkolok én is, hol vagy a hírekkel...... :D :D

Akire!
Ennyi laptetőt, te lány :D :D Hűűha :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Ugye mondanom sem kell, hogy én is csak frissítgetek :lol: :lol: :lol:

Vevikk!!!

Akire,

mostmá''''' jólenne megnyugodnod, kétszer egymás után laptető :?: :?: :?: :?: vv előtt :?: :?: :?:

Ez tuti, hogy sikerült, most már megnyugodhatsz

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vevikk!

Merre vagy? Hahóóóóóóóóó!!!!! Beszámolót kérünk a mai napról!!!

gyoreneildi

Remélem, ez a nagy hallgatás csak jót jelent! :)
kakti

Vevikk egyáltalán pesti? Lehet, hogy nincs is esélye géphez ülni még 8)
kpn

Böbe drága!

HSG? Túlélted? Jelenetkezz!
kakti

[quote="kpn"]V írta:kpnevikk egyáltalán pesti? Lehet, hogy nincs is esélye géphez ülni még 8)

Mondasz valamit!
Jászberénybe haza is kell érni! :lol: :lol: :lol:
kakti

Beülhetett volna valami internet kávézóba is! :lol:
Na jó csak vicceltem.
Tegnap Dita is ilyen tájban írta a jó hírt, szerintem már nem kell sokáig várnunk!

Kép
akire79

na hát akkor az most egy nagyon boldog/elég boldogtalan utazás lehet :shock:

úgy izgulok érte és tulajdonképpen mindannyiótokért, mintha az életem múlna rajta :)
kpn

Akire!!

Dupla laptetőőőő........... :lol: :wink:

Vevikk!
Én is izgulok ám értetek!!

Remény!
ha jól olvasom jövőhét csütin mész uh-ra???mert én is akkor.

Egyébként nem értem engem miért 2 hét múlva hívtak csak vissza??

Ma elég hülyén érzem magam éjszaka se aludtam v.mi jól, kicsit éreztem a hasamat. Most du meg Anna nyüstölt, hogy játszak vele, én meg csak kapkodtam a levegőt, mert úgy émelyegtem. Hajat kéne mosni de nem merek neki fogni, mert ha lehajlok....brrr

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Áfonyácska!
Most szerintem sokan írigylünk a hányinger miatt :lol:

Én úgy látom már csak otthon fogom megtudni Vevikk jó hírét, mert 5-kor lejár a munkaidőm!

Kép
akire79

Áfonyácska!

Játssz egy picit Annával, hiszen csak egyszer 2 éves 2 hetes 2 napos :wink: Soha vissza nem térő alkalom :wink: És ha azt játszanátok, hogy beteg vagy, fekszel, Ő meg a nővér és kiszolgál? Tudom, még kicsi ehhez, csak jó volt eljátszani a gondolattal :wink: (hú bakker milyen szülő lennék :oops:)

Böbe Baba!
Jó csöndben vagy Te is, túlélted azt a fránya HSG-t? Brrr Holnapra már jobban leszel, az vígasztaljon

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Közi a sok aggódást!

Sajna egyelőre nem szolgálhatok igazán jó hírrel. :(
Reggel igaz, hogy hajnalban mentünk, de elromlott a gép, ami a véreredményt készíti, így csak 1 óra körül hívott be a doki.

És....

Na jó, nem hergellek titeket tovább.
Jövő kedden vissza kell mennem vv-re.
A múltkkor mint tudjátok 5,5 volt a hcg-m és akkor azt mondta a doki, hogy ne reménykedjek.
Most 10 felett van, és azt mondta, hogy reménykedjek. Tovább kell "szednem" az Utrogestant, és reméljük emelkedik a HCG-m.
De egyelőre nem tudott mondani semmi biztosat.
Egy lányt tudok akinek sikerült 89-es hcg szinttel.

De nekem 6 napra tették vissza a babukat, és kevesebb idő volt a hcg termelődésre. megnéztem neten, hogy mennyinek kellene lennie. Azt láttam, hogy a fogamzástól számított 9. napon 17-117-ig okés.
De bennem még csak 8 napja vannak a babák.
Úgyhogy reménykedünk tovább, és izgulunk még 7 napot. :oops:

Úgyhogy most kell igazán, hogy küldjétek a babaragacsokat!!!!!
:lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vevikk 2009.03.17 17:46-kor.
vevikk

Szia Vevikk!

Ez is jobb hír, mint a semmi, ne aggódj, pihenj sokat és sok ezer babaragacsot küldök neked!!!!!

Ilyet még nem is hallottam soha, hogy elromlik a gép :?: :?: :?:

Mindegy, ez már tuti sikerül, most aztán nehogy feladd!!!!

Puszi és sok sok kitartás!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vevikk!

Innen a "szomszédból" küldöm Neked zsákszámra a babaragacsokat!!!!! :lol:
Remélem jövőhétre szépen beindul az a Hcg és majd olyan magas lesz, hogy a doki csak fogja a fejét!!

Akire csütörtökön Te egy nagyon szép zebrásat tesztelsz, ugye?

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Vevikk!
Naná hogy most még jobban drukkolunk érted!
Ne add fel egyáltalán, ha jól tudom Rillának is ugyanilyen nehezen kezdődött a dolog és lám, boldog kismami. De ezt majd Ő is leírja :wink:

(Rodin)
rony77

Gyorsan készítettem egy vonalzót is. :D

http://www.noivonal.hu/]Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vevikk 2009.03.18 07:20-kor.
vevikk

Vevikk
Tudtam hogy akkor írsz, amikor nem ülök gép előtt!
Én már sikernek könyveelm el, amit írtál, hiszen tényleg csak pár napja vannak Veled a babák.
Én még halkan és óvatosan, de azért GRATULÁLOK!
Most fogunk csak igazán szorítani!
Láttad mennyien izgultunk érted egész nap?
Ahol ennyien drukkolnak ott csak jó magas HCG szint jöhet szóba!

Kitartás!
Küldöm a babaragacsokat :idea: :idea: :idea: :idea: (mondjuk ez sem hasonlít, de mindegy)

Kép
akire79

Kép

Ezt az ipari ragasztót a babáidnak küldöm :lol:

Kép
akire79

Gyoreneildi!
Rajtam ne múljon a zebrás teszt! Én is csak azt tartom elfogadhatónak!

Kép
akire79

Most kerultem gephez,Vevikk! Nagyon szurkolok,pozitivan...mint a vonalzod!!!!!!!Akire!Lapteto????!!!!!!?????Udv mindenkinek Zoe
zoe33

VEKIKK
Kívánom, hogy Rillához hasonlóan te babód is hamar észbekapjon.
Most még nagyobb, giga-mega drukkokat küldök neked, meg egy kis ösztönzőt:

Kép

dita75

Köszi csajok a bíztatást!!! :lol:

Volt egyébként valakinek 6 napos transzfere?
Ha igen, akkor mennyi volt a hcg?
A neten csak a 3 napos transzfer hcg szintek vannak fenn. Gondolom nem ugyanaz mint a 6 napos.
vevikk

Vevikk!

Nagyon szorítok neked jövő hétre. Én azt mondom csinálj úgy mint Dita. Senkivel és semmivel ne foglalkozz. Csak a babóval a pocidban. Ott van, és nagyon vigyázz rá. Úgy viselkedj mintha már nagyon nagy kismama lennél. Meglátod könnyen bele tudod képzelni magad a szituba és tök jó lesz.
Puszi és én is küldöm a ragacsot.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk!!!

Elég közel vagyok hozzád.....innen gyorsan odaérnek a ragacsok!!!!
Minden okés lesz, ne izgulj. Csak arra gondolj, hogy igenis magas lesz a hcg!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Dita, kismami, még nem írtad mit mondott az urad. Remélem holnap részletezed nekünk. Pl mit szólt a macihoz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vevikk!
exponenciálisan növekedő hcg-t kívánok :wink:
Azt hiszem, most kell sok fehérjét enni, úgyhogy elő a krémtúrókkal, túrórudikkal!
Rony!
Te meg pihenj, le van tojva minden tanfolyam!

rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Vevikk! Mennek a ragacsok! Azt hiszem Akire küldött bőven!

Akire! Remelém, hogy tényleg jót jelent a laptető! Na és kétszer, ez már baba! Nagyon jót nevettem a beillesztett ragasztón.

Vasikáé! Ügyi legyél csütortökön!
szöszi1977

Szöszi, ügyi leszek. Meg ígérem.

Rozsa, nem kaptam semmilyen e-mailt tőled. Nem tudom hová küldted.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Az ember lánya kihagy pár napot és olyan sok dologról lemarad, hogy el sem hiszem!!!

GRATULÁLOK NEKTEK!!!! (Dita, Akire, vevikk, Trix) és fel a fejjel Vasikáé, minden megoldódik, majd meglátod!

Szorítok nektek, bár ilyen mennyiségű ipari ragasztó mellett, azt hiszem nem lesz gond! :)

Olyan jó, hogy igen, van akinek sikerül és ezért vagyunk itt (laptető ide vagy oda), mert kéne egy gyerök vagy kettő! :)

Kalandozgattam más lapokon és találtam egy jó leírást és egyben bemásolom:

"Akkor először is kezdem a biztatással: van egy ismerősöm, akinek a férjének olyan alacsony volt a kiskatonaszáma (5 millió alatt, de már nem emlékszem, hogy pontosan mennyi), hogy azt mondták nekik, inszemre sem elég, csak lombikra. Bele is törődtek, hogy lombik lesz, de azért a srác elkezdett szedni Macát meg Ginsenget meg vitaminokat. És pár hónap múlva (minimum 3 hónap kell a változáshoz) 40 (!!!) millió lett, és nemsokára születik a babájuk inszemből! Szóval tudom, hogy elkeserítőnek hangzik az az 1 millió, de én már sokat olvastam a témában, és van, aki ennek is nagyon de nagyon örülne!!! Van olyan, akinek 1-2 darab spermakezdeményt tudnak csak kinyerni herebiopsziával (sebészileg kimetszenek egy darabot a heréből, max 1x vagy 2x lehet megcsinálni), de van, akinek egyáltalán nem termelődik spermája és még a biopszia sem segít!!! Szóval annak kell örülni, ami van, ezt már régen megtanultam (nap!!Az 1 millió az fejleszthető! Itt a "recept", mire kell figyelni:
A párod ha dohányzik, vagy rendszeresen iszik (töményt) szokjon le (napi egy pohár vörösbor nem árt, sőt még hasznos is). Étrend és életmódváltás nem árt: ha sokat ül és sok zsírosat eszik, ezen változtatni kell: rendszeres torna, mozgás vagy séta (ha túlsúlyos, fogyjon, amennyit csak tud, de nem koplalással!), sok gyümölcs, zöldség és rostdús táplálkozás, sok sovány hús és tejtermék (azaz fehérje!!)! Persze ez rád is vonatkozik. Heti max két-három tojás és napi egy kanál méz (az én férjemnek én bio propoliszos mézet vettem, ebből eszik napi egy kávéskanállal, így nagyon sokáig tart. De jó a pempős méz is vagy a méhpempő kapszula). Sok antioxidánst kell fogyasztani (friss gyümölcsök, 100%-os gyümölcslevek, zöldségek). Tilos a sok ülés (főleg fűtött autóülésen!!), a forró fürdő (helyette gyors langyos zuhany), a szűk farmer, a gyógyszerek (hacsak nem muszáj szedni) és természetesen a stressz!!! Amiből csak pénztárcátok és lehetőségeitek engedi, bio élelmiszert vegyetek és egyetek, mert ez is sokat számít (minél kevesebb kemikália jusson a párod szervezetébe)!

Vitaminok és tabletták (a férjem ezeket szedi):
Maca Vibe, Ginseng (kapszulában lehet kapni drogériákban, kínai termék, én a fehér dobozosat veszem, mert azt lehet szedni magas vérnyomásúaknak is), spirulina tabletta (algatabletta, nagyon magas fehérjetartalommal, bár ez most elfogyott), napi 1000 mg C-vitamin (az oxidatív sérüléstől óvja a spermát), Koenzim Q10 (60 mg: a spermiumok mozgékonyságát és számát is javítja), szelén 100 microgramm (Selenorból egy szem), halolaj-kapszula (omega3 zsírsavakkal), E-vitamin 100-200 mg (a szabadgyökök káros hatását védi ki), kalcium (a spermiumok spontán mozgását segíti), folsav, cink (60 mg, ez a spermiumok minőségén, számán és mozgékonyságán is javít!), L-karnitin (3 g, ez a spermiumok mozgékonyságán segít), B-vitamin komplex (B12: növeli a spermaszámot) és Magne B6. Ezeknek a nagy részét én is szedem. A férjem mindig mondja is, hogy éhen nem tudnánk halni, annyi tablettát eszünk. :) Állítólag a Clostylbegyt tablettának is nagyon jó hatása van a spermiumképzésre, de erről nincs tapasztalatunk, és amúgy is orvossal kell felíratni. Vannak olyan tabletták, amik ezeket a vitaminokat tartalmazzák egy kapszulában, de nagyon drágák (kb 10 ezer ft egy havi adag), úgyhogy mi nem vettünk belőle. De megírom a nevüket majd neked, ha gondolod. Ezeket én válogattam össze a férjem számára, hogy mindenből a megfelelő mennyiséget kapja, mert vigyázni kell, nehogy túladagold a zsírban oldódó vitaminokat.
Hát ennyi "röviden". Ha tudsz angolul, itt találod ezeknek az infoknak a nagy részét: http://healthnotes.deliciouslivingmag.c ... ID=1040005
Meg fogsz lepődni, hogy milyen nagy javulást fogtok tapasztalni (én nem hittem el, hogy ennyit számítanak a vitaminok), persze csak akkor, ha szervi baj nem áll a háttérben, de azok nagy részén is lehet sebészileg segíteni.
Egyébként ha netán maradna ez az egy milliós szám, az is elég lombihoz, tehát lehet saját babátok is, amiről sokan csak álmodoznak."

Jó éjt!
Vendég

Szép jó reggelt Lányok!

Tegnap azt hittem megőrülök, olyan 17 óra felé elment a net és még este 20 órakor sem jött vissza.
Ezért nem tudtam reagálni a dolgokra!

Vevikk: tényleg csak a babóra gondolj, semmi másra! Tapaszd meg erősen! Jövőhéten megint mindenki tűkön fog ülni Értetek!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Akire: hogy vagy? Már csak 1 nap.... :lol:

Rony: tényleg, most Te is csak pihenj, más nem számít... :)

Vasikáé: aztán holnap gyere a jó hírekkel!!! :lol: :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, Babók dolgoznak!!!
Állandóan hányingerem van :D :? :roll:

Kép

puszi Trix
trix78

Jó reggelt csajok!

Az "éjszakai baglyok" írásait csak most olvastam el. :P
Na jó, csak én aludtam el nagyon hamar, mert elég fárasztó volt a tegnapi napom.

Én azért nem veszem 100%-nak a dolgot, de nagyon reménykedem benne. Megemeltem a palástfű tea adagom, és a Berry Nectar adagom (aloe vera).
Eszem a túrót, halat ezerrel, és pihenek. :)
Hátha csak olyan lustikák a babócák mint néha a mamájuk.
Az már biztos, hogy nem az apjukra ütöttek, mert ő izgága típus, akkor már biztos jól megnőttek volna. :oops: :oops:
vevikk

jóóóóó reggelt 8)

ugyan a hcg sintekről (sajnos még) foglamam sincs, de hajrá Vevikk, ezt neked: +++++++++++++++++++

StingBöbe még mindig sehol?

Valakiért kell ma izgulni? :D Nekem ez lett a fő feladatom, úgy döntöttem, hogy ez sokkal jobb, mint a BMCbe járás :wink:
kpn

Ezt mindig efelejtem :)

Kép
vevikk

Rájöttem!

Ha beteszem aláírásba, akkor mindig csatolja ez a csodamasina. :oops:

Jól elvagyok magamban, nem? :oops:

Kép

Kép
vevikk

Nem vagy egyedül Vevikk én itt fenn vagyok!!! :D

Kép

puszi Trix
trix78

Én is itt vagyok ám!
Tegnap nagyon hamar kidőltem, de ma újult erővel itt vagyok!
Elég szarul vagyok ma, ez a szél kikészíti a fejemet! Ja és olyan érzésem van, mintha már meg akarna jönni, csak az Utro nem engedi :cry:
Mindegy holnap minden kiderül.....

Kép
akire79

Mórning

Most nagyon ki vagyok bukva, tegnap elkezdett fájni a torkom. bevettem egy homoegene 9-et. ittm csáját. aztán már az orromat is éreztem, hogy dugul el. Na mondom király most leszek beteg. Elmentem lezuhanyozni, felvettem egy bundazoknit, algo be, hogy reggelre kiizzadjam. Most jön még a legjobb. Negyed óra múlva úgy éreztem kiszakad a hasam, olyanokat görcsölt hogy csillagokat láttam. Ilyet még életemben nem éreztem, már sírtam a fájdalomtól és attól, hogy valami baja lehet Bogyónak odabent. Végül kimentem a fürdőbe és jött belőlem mindenhonnan. Ugyanaz a szindróma amikor zsírosat eszem, már egyszer meséltem nektek talán h. akkor is milyen rosszul voltam. Azután, hogy kijött minden jobban lettem, reggelig aludtam folyamatosan. Apa szerint a borsófőzeléktől volt, és biztos csak felfújt, Bogyót ez nem bántotta, de nem tudja hogy mennyire görcsölt az egész hasam. Nagyon aggódom miatta. Eddig éreztem ahogy feszíti a pocakot most nem érzem. Ha baj lenne véreznék, nem? Jajj én megőrülök még egy hétig. :roll:

dita75

hello lányok!!!tegnap nekem is rossz volt a gépemalig tudtam visszaolvasni titeket!

Drága Vevikk:én is nagyon halkan és csöndben gratulálok neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akire:mennek a drukkok tőlem is!!!! :lol: :lol: :lol:

Trix:örülök hogy jól vagytok és minden napra örömmel gondolj!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát akkor most leirom mi volt!!
reggel 7.30vérvétel aztán lecsüccs és 11ig nem történt semmi!!!!!!!már kivoltam :? :? :?
aztán végre kaptam egy algopirint mondjuk nekem nem sokat ért.átmentünk a szülészet nögyógyászatra és szűcs doki csinálta a hsg-t!!! :lol: :lol: :lol: most nem voltam mindkét oldalt átjárhatatlan csak bal oldalon kicsit nehezebben ment át a kontrasztanyag!de minden okés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kontrollra sem kell visszamenni!
földszinten azt mondták a zárot hamarosan megkapom menjek fel szűcs dokihoz:csajok !!!!!!én 3órát vártam erre a rohadt papirra!!!!!!párom velem volt már úgy kellet leállitani mert mindig azokat hivta be aki utánnunk jött :? :? de a lényeg hogy minden rendben velem!!!nem fájt annyira mint múltkor de nem volt kellemes!!!!

akire és kpn:köszönöm hogy gondoltatok rám:)

jah és volt 3pár:eggyiket csak behivták és +++++eredményt kaptak,a másik kettöt behivták a vetközöbe nekik nem sikerült!!!sajnáltam őket....

bocs hogy ilyen hosszú lettem!!! :oops: :oops:

Kép
sting1982

Dita:ne idegeskedj!!!!!!nem lessz semmi gond!!!!!!!!!!puszillak téged is!!!

tegnep nem láttam ismerős arcot bmcben de talán elképzelhető hogy VICKY-t láttam volna a párjával!!!!!!de nem tudom biztosra!

Kép
sting1982

AKIRE
Ez az érzés még eltart majd egy darabig. Én hétfőn a BMC-ben negyedóránként mentem a slózira ellenőrizni a bugyit görcsölgetett a pocak, azt hittem mindjárt itt a piri.

VASIKÁÉ
Nem baj, ha nem írom le újra elolvasod a blogon: www.dituli.blogspot.com

Holnapra egy kalappal!

VEKIKK
Tapaszragacsok mennek ezerrel!

Amúgy amit feltettem tesztet az az én hétfőim amit a vonaton csináltam apának, csak ez a fosköpő fényképezőn fogalmam sincs hol kell állítani a dátumot! :?

dita75

DITA!

Még mindig nem írtad le, mit szólt Apa a macihoz! :)

BÖBE!

Ha már ott voltatok egész nap, nem csináltattátok meg Apának is a vizsgálatot? Vagy legalább kértetek időpöttyöt?
Aggódtam ám érted!
kakti

Hello Katikám:köszis az aggódást!!!

nem kérdtem sem időpontot sőt nem is akartuk megcsináltatni most kis katona vizsgálatot!párom nagyon ideges volt de csak azért mert hosszú ideig nem történt semmi!!!!!!!7.30-11ig és 12-1430ig!!addig csak vártunk ő meg pasi lévén teljesen kivolt!

Kép
sting1982

Sziasztok! :P (Off:)

Eladó:
a.) 2 doboz bontatlan (10 - 10 db-os) Clostilbegyt tabl. (2011. 08.)

b.) 1 üveg bontatlan (5,5 ml) Suprefact injekció (2010.12.)
- hűtést nem igényel -

c.) 30 ampulla Progesterone injekció (Pharmaexpresstől) (2013. 01.)
- hűtést nem igényel.

Priviben - áron alul - megegyezünk!!! :P (Pesti vagyok).

tillidian

sting: Akkor valaki nagyon hasonlíthatott rám, mert nekem 27-én kell csak mennem legközelebb. Örülök, hogy most nem kínzott annyira meg a hsg és hogy jobb íreket kaptál.

dita: Reméljük minden rendben a babával.

Nekem elkezdett kipattogni megint a nyakam. Mikor meg akar jönni, itt mindig megjelennek a pattanások. De a cicim fáj, meg a hasam is eléggé nagy és feszül. Szóval nem tudom, de bizakodom.
vicky79
Budapest III. kerület

Ditus!
Hát én is kb. 10 percenként járok ki a WC-re! Állandóan úgy érzem, mintha bepisiltem volna :!: :!: :!:
Azért remélem már jobban vagy! Nekem múltkor az aszalt sárgabarack csinált ilyet!!!!!!

Sting!
Szerintem minden srác kivan ilyenkor a BMC-ben a várakozástól. Az inszem napján mi is 7:30-15:30-ig ott voltunk! A párom egész jól tűrte, hát én olyan büszke voltam rá........
Örülök hogy túl vagy rajta és minden rendben!

Kép
akire79

Én is remélem, hogy holnap nem a vetkőzőbe hívnak be! Oda nem is leszek hajlandó bemenni és kész :lol: :lol: :lol:

Kép
akire79

Na, Akire!

3x egymás után laptető??? :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vevikk

Én 14-es hcg-vel indítottam (5 napos embriókat kaptam vissza) és látod sikerült !!! :D
Ne add fel, hinned kell a babádban és meglátod Veled marad !!!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked !!!
Szúrod a Progresteront ?

Kép
Kép
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?