A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Helló lányok,

Szandra,
ma nálunk is volt műsor 3-kor Barnus, majd 4 felé Alizka. Barnus fog miatt, Aliznak ne tudom, mi baja volt, ős sose szokott.

Vanda,
veled álmodtam, valami verset szavaltál,és egy ponton megakadtál, és pasi próbált súgni a háttérből.

Ancsi,
Salus cipőnek van szupinált sarka, vagyis megakadályozza, hogy befele dőljön a láb.

Valai kérdezte a pedipedet,
perzse, lehet abban járni. Kintre liliputi hideg még, és sztem fölösleges is kocsicipőnek liliputit venni.

KépKép
lili73

Húú, csajok, menten elsüllyedek. Pasinak névnapja van és nekem csak akkor esett le, amikor névnapi sms-t kapott. :oops: Mentségemre legyen mondva: sokszor azt sem tudom, hanyadika van és ő nekem Czapi, a fiamnak Czapca.

Pasi!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
vovanda

Szandra!
Az jó, ha jóban vagytok az exel. Nekem komoly lelkiismeretfurdalást okozott sokáig, hogy "elvettem" Balutól az apját. Eltartott egy darabig, amíg már nem csak az eszemmel tudtam, hogy ez nem igaz és el is hittem, hogy az, hogy nem látogatja, nem az én hibám.
vovanda

Riddencs :P
Csak 2 hét van a gyerekeink között és enyém mindkettő (a kicsi refluxos is!) több, mint a Tieid :wink: Hosszra mekkorák? Mert az is számít! S hát ezért a 10,5 kg-s Márkóm gyorsan elfárad, szeret csak feküdni, de most mit csináljak vele? Nem kövér egyáltalán, 76 cm :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Na én is vagyok.

nem tudom mi van most a gyerekekkel, de látom enki nem akar aludni.
enyémek eddig kb fél 8ig aludtak.mostanában-kb egy hete-reggel fél6 kor -6kor kelnek :evil: nem értem miért?????

Pasi
boldog névnapot!

szanet

Pasi :P
Akkor Neked rosszabb, mint a szökőnapon született férjemnek, mert attól tartok, Czapi névnap nincs :lol: :lol:
Remélem, tényleg hozod zsákban a meleget :wink: Amíg a névnapom nem volt benne a naptárban, addig én is Sándor napon ünnepeltem. Miután nagyapám (egyik) Sándor volt, s a nevem is róla kaptam.

Vanda :P
Nálunk ugyebár nem volt gyerek, meg aztán 1 bőrönddel jöttem el, szóval nagy volt az öröm, hogy nem kell semmi... Aztán azt hiszem, ezért tisztelve is maradtam 8)

xandra_73

Szandra!
Nyugi, idővel beindul. Nekem is lusta volt Balu, kicsit mindent később csinált, mint a többi baba. Hónapokon keresztül csak csücsült a fenekén (azt szerette, ha felültettük) és lomolt maga körül. Aztán beindult, a kúszás teljesen kimaradt, egyből négykézlábazott és pár héttel később felállt. A forgással is így voltunk. nehezen indult, aztán gyorsan belejött.
vovanda

[quote="xandra_73"]
írta:
xandra_73Vanda :P
Nálunk ugyebár nem volt gyerek, meg aztán 1 bőrönddel jöttem el, szóval nagy volt az öröm, hogy nem kell semmi... Aztán azt hiszem, ezért tisztelve is maradtam 8)

Ez marha jó. Akkor engem lehet, hogy azért is utál az exem, mert nem mondtam azt, hogy itt a lakásom, majd én elköltözöm??? (merthogy akégli ill. a bérleti jog az enyém, mármint jogilag is különvagyon)... :P
vovanda

Ja, az meg kimaradt, hogy Pasi, BOLDOG NÉVNAPOT!

Nem, Vanda :P Ezért biztosan nem utál :lol:
Nekem azt mondta a drnéni,hogy ne ültessem őket, amíg maguktól nem ülnek fel.

xandra_73

Kép Kép

két kép acsajokról párosban :)

szanet

nekem is azt mondták a neurológián, hogy nem kell ültetni, amíg magától nem ül

szanet

nekem Balu hamar ült és stabilan. doki nénink megnézte, azt mondta, hogy elvileg még nem kéne, de nem lát problémát. amúgy valószínűleg azért voltunk így, mert Balu rengeteget volt hordozóban. hasfájásán sokat segített, ha abban ült, meg ha vittem magammal mindenhova a lakásban és látott, kevesebbet bömbölt.
vovanda

Pasi: Boldog Névnapot!

Szanett: jaj, imádom a Te csajaidat is! Olyan szépek! Csinik a szoknyában!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!Jó reggelt!

Hadd panaszkodjam én is egy kicsit!!!Hátha utánna (na meg a nagy adag kávé után) jobb lesz!
A mi éjszakánk így nézett ki:
-anyuka (azaz én :wink: ) tegnap este,miután ágyba dugta a 4kölköt ,internetezett egy sort,befejezte a házimunkát és jó asszony módjára megvárta az urát (hogy megjöjjön a munkából), 1/2 12kor ágyba került
- Marci éjfélkor kelt,hogy fáj a füle (ami nem az,mert a torka fáj ilyenkor,csak a fülében érzi)- megnyugtattam,visszaaludt
- 1/2 1kor ismét Marci:melegítsek neki párnát,mert fáj a füle -miután ez megvolt,újra visszaaludt
-hajnali 1-2 között 10percenként felsírt,párna melegítés,bóbiskolás
-2kor átköltözött az ágyamba,majd fél 3-ig kínlódtunk,akkor kapott homeós bogyót, majd kb. 3körül elaludtunk
-1/2 4kor megébredtem,visszapakoltam Marcit az ágyába DE mire fordultam vissza,Oli ott volt az ágyamban (a viharos szél felébresztette és fél tőle)
-majdnem 4 óra,Oli mélyen alszik,én visszapakolom az ágyába azzal a tudattal,hogy most már 1/2 7-ig zavartalanul fogok aludni
- 5óra: Beni felsír,bepisilt :evil: (állandóan felfáznak az oviban).Öltözés,ágy lehúzás,Beni átköltözik mellém,mert lusta vagyok tiszta ágyneműt feltenni
Hurrá még mindig van 1,5óránk!!!! :twisted:
-Marci 6kor kel,pisilnia kell,majdan odabújik mellém az ágyba.Így most már 2gyerekkel próbálok szenderegni.
-1/2 7kor ébresztő,indul a nap!!!!!

Kép

Kép
edit73

Pasi!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Szanet!
Nagyon édik a lányok!Irigy vagyok a rózsaszín rucikért!!! :lol:

Kép

Kép
edit73

Edit!
Balumnak is mindig a fülébe sugárzik a torokfájás, ill. picit bepirosodik a hallójárat. Otosporin fülcseppet próbáltátok? Nekünk nagyon bejött.
Amúgy nem semmi éjszaka... A tesóm is 4 gyerekkel nyomja, 2 és féltől 10 évesig és ámulok-bámulok, hogyan csinálja. Próbálok tanulni tőle...
vovanda

Hali!

Hát nem semmi volt az éjszakád Edit!VOlt olyan ,hogy végig tudtad aludni ?

Mi egész jól aludtunk csak kétszer keltem fel.Az a furi,hogy most hogy már kezdenek jobban aludni ,én nem tudok aludni. Régen bébik elött simán 10-12 óra egyben ,most meg óránként fent vagyok ,mert valszeg berögzült az hogy kelek a csajokhoz valami miatt.
:(
Egyetlen pasinknak boldog névnapot :)

Szanet!nagyon arik a csajok, én is várom már hogy menjenek és akkor szoknyákat adok rájuk.Most még nem mert Lia mászik ,Rezső fekszik ,én nem látom értelmét.Rugiba nyomjuk

Jaj ,kérdezni akartam, a csajok fején hátul van egy nagy kopsz folt a sok háton fekvéstől , ügye visszanő a haj oda is ?????

[Kép
amonré

Vanda!
Van Otosporinunk és Ovipaxunk is.De mivel a fülének semmi baja (már többször megnézettük),így semmit nem használ.A torka fáj neki,csak kisugárzik a fülébe.
Meg 1,5hónapja elkezdtünk homeózni,mert mióta viban járnak,iszonyat mennyiségű antibiotikumot megettek.Pedig kapnak multivitamint és szedtek Bronchovaxomot is. Majd meglátom,hogyan alakil a mai napja,mert megint előjött a kötőhártya is (minden héten van).Szerintem holnap az orvosnál kötünk ki.
Ilyen nagy gyerekekkel talán annyival könnyebb a helyzet,hogy legalább megmondjuk,mi bajuk van és nem nekem kell kitalálni,miért sír.

Nálatok is ilyen bolond idő van?Majd leszedi a tetőt a szél!!!!

Kép

Kép
edit73

Amonré!
Persze,hogy visszanő!Amikor már nem fekszenek annyit!
Ritkaság számba megy,ha végigalusszák mindannyian az éjszakát.4hós korukban volt egy ilyen hónapunk.Mert 3évesen (tavaly tavasszal) olyan kb. 3hónap.Közte volt mindig valami: fogzás,hasfájás,majd jött a szobatisztaságra szoktatás időszaka,most meg folyamatosan betegek.

Kép

Kép
edit73

Pasi
Boldog névnapot!

Bakker Binyek
Mire elértem a bajai szemészetet :shock: Nőcike cseppet bunkócska volt,majd miután közöltem,a csajok születési dátumát és,hogy ikrek,megkérdezte-Akkor ők ikrek? :x :x :x :x :x :x :x :x
Május 20-ra :shock: :shock: :shock: kaptunk időpontot. :roll: :roll: :roll:
Vendég

sziasztok, dolgozó szekció is bejelentkezik:-)

köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket (vanda: mééééér kellett feldobni??? :twisted: )
egyben kívánok én is sok boldog névnapot Szandrának és Szanetnek:-)

Szandra: te tényleg szerencsés vagy a rokonaiddal....és hogy ez a sorozatod ne szakadjon meg, előre közlöm, hogy ha sikerül, amiről beszélünk, akkor Hévízen extra adag palacsintát sütök, csak neked...na jó, a MiMáikrek is kaphatnak belőle csupaszon...(azt hiszem, 10 hónaposan már ehetik, ha mégse, akkor nem szóltam) :roll:

Most, hogy kiderült, hogy czapi névnap nincs, lehetne-e arról szó, hogy minden nap ünnepeljük a névnapomat? :lol:
bár tulajdonképpen (micimackó után szabadon), ha ezt nem kívánjátok, akkor ezután minden nap a nem-névnapomat fogjuk ünnepelni! :lol:

szanet: azt hiszem, még nem írtam, scak gondoltam: imádom a csajos képeidet;-)

persze minden baba édes, úgyhogy pakoljatok jó sok képet, nem baj az se, ha szétoffoljátok velük a beszélgetést :lol:
persze ha valakinek nem tetszik, szóljon.....legfeljebb indítunk egy babafotós zárt topikot:-)

edit: masni volt-e a hajadban, amikor vártad haza a férjed? és melegen tartottad-e neki a vacsorát? és tartottad-e magad a háztartástan-könyvben írtakhoz?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.03.18 09:21-kor.
1szálpasi

Ja,tuti valami front van/lesz (hétvégére havazást mondanak),mert enyéim is 3 napja kergék,semmi nem jó,napközben alig alszanak,alvás között ordítanak és már hajnalban kukorékolnak,anyuka (azaz) én meg Hévízre megőszül. :? :? :? :? :?
Vendég

[quote="szanet"] írta:szanetÉs van Isten, mert 2 kis lurkót adott egyszerre!!!

Szanet, ezt én is mindig így gondoltam, már a legelső pillanattól, mikor megtudtuk, hogy két szívecske dobog a pocakban :D És még most is jönnek könnycseppek ha Rájuk gondolok, ŐK KETTEN A MI KIS CSODÁINK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Móni
Mi van a tesóddal,van valami új hír?

Banika
Még meg sem dícsértem az egyre helyesebb pasijaidat és végre egy családi kép rólatok!
Vendég

Tonti,Lanyané????????
Vendég

Binyek
Ha erre jársz,dobnál minden táblából egy frisset???Köszi :lol:
Vendég

Ja, persze tegnap délutáni-esti nagyalvásnak meglett a böjtje, már fél6kor nyöszörögtek, de 6-ig még bírták ágyikóban :) most meg 8 óta szundi, talán most meg ismét a repeta miatt :lol:
Hűha, ezek az alvós, ööö nemvalvós sztorik...hát nem írom most, hogy irigy-irigy :shock:
Szanet: husijányok :lol:
Edit: ÁÁÁ, hogyhogy nem alszol most??? :wink:
Sotske: ez az időpont mizéria nagyon durva :( Minimum 1-2 hónap...a múltkor csodálkoztam is, hogy itt nálunk kaptunk hasi uh-ra időpontot a következő hétre! És még időben be is hívtak! Ha olvassák uh-osok, kösziköszi :lol:
Front? ÁÁÁ és még oltást is kapunk...már látom a hétvégét és Apa dolgozik...ÁÁÁ...még jó, hogy jönnek nagyik :lol:

babusok
Budapest

szerintetek, ha már 2 hete váltottunk babamosószerről persil sensitive-re és semmi bőrbajt nem észleltem, akkor már nem is lesz?

babusok
Budapest

Edit!
Sajnálom a sok betegséget. Én Baluval ezen a bölcsben átestem. Bár antibigyót nem sokszor kapott, doki nénink csak végszükség esetén írja fel.

Pasi!
Mit kavarsz már megint? Mármint Szandrával. Tőlem csajozz, csak ne az orrom előtt. :P
vovanda

Melcsi
Szerintem ha eddig nem jött ki pöttyöcske,nem változott a bőrük,akkor nem,de azért még figyelgesd őket :wink: :wink:
Vendég

vanda: priviben intézem és nem itt az orrod előtt:-)
1szálpasi

Melcsi
Én holnap+pénteken+szombaton+hétfőn egyedül és nem jön rokon,egy sem :( :( :( :( :( :(
Vendég

Szamy: jól emlékszem Te írtad kézhammázást? Mi gyakorlatilag egész nap esszük, hoppá, kiderül, hogy éheztetem a jánykáimat :oops: :oops:

babusok
Budapest

Pasi
Bocs,ezt már nem hagyhatom szó nélkül.Hévízen úgy seggbe leszel rúgva....
Vendég

Sotske: köszi és JAJ :wink: Te írtad, hogy férjed külföldön dolgozik? vagy mentek külföldre? nem emlékszem, bocsika :oops:

babusok
Budapest

Melcsi:Én kezdetektől a persil sensitivet használom és nem volt bajuk :D ,szerintem nálatok sem lesz gond

[Kép
amonré

Binyek
Ugye nem kell beutaló a szemészetre?
Vendég

Melcsi
Az nem én vagyok,hanem Szanet. :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

kézhamm-Laura
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 08:56-kor.

babusok
Budapest

:oops: :oops: mondtam én, hogy nem emlékszem :oops: :oops:

babusok
Budapest

De cuki 8) 8) 8) 8)
Vendég

[quote="sotske"]P írta:sotskeasi
Bocs,ezt már nem hagyhatom szó nélkül.Hévízen úgy seggbe leszel rúgva....

mééééééééééér?????
nem ér mindig a kisebbet bántani....csak azért, mert én itt kisebbségben vagyok köztetek....majd megyek az ombudsmanhoz....meg az unióhoz....meg a straszburgi bírósághoz...
1szálpasi

Sostke!
Nem kell seggbe rúgni... Én halál komolyan mondom: csinál, amit akar, csak ne tudjam, ne legyen másba szerelmes és jöjjön haza... :oops:
vovanda

lesz ebből majd fordulás? :lol:
pöri-Tami
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 08:56-kor.

babusok
Budapest

Vanda
Értem 8) Én pasim már repült volna :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

[quote="vovanda"]S írta:vovandaostke!
Nem kell seggbe rúgni... Én halál komolyan mondom: csinál, amit akar, csak ne tudjam, ne legyen másba szerelmes és jöjjön haza... :oops:

lehet, hogy pont azért nem teszem meg, mert tudom, hogy lehetne???
vagy mert nem is akarom?
1szálpasi

ja, és vanda visszaél azzal, hogy tudja, hogy nem akarom.....és úgy tesz, mint aki engedi:-)
1szálpasi

Sanyiknak boldog névnapot!

szani sanyi
csajaidat most is, mint mindíg megeszem!

melcsi laurádat is!

Petra
Kép
petricsek

Szia Eszti :D
Vendég

melcsi, tami délutánra megfordul! :lol: hogy pörögnek a lábai!

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?