Sziasztok!
Nagyon jó képek!! Szép bababák mindenütt!
Majd nézek én is fürcsis Milánt
Rita: jó, hogy jöttél

Ati is csodszép
Jobbulást minden betegeskedőnek! Küldjük a gyógypuszikat.
Enikő: ezzel nem lehet egyszerre két ciciből fejni. Változó, hogy mennyi ideig fejek, függ attól, hogy milyen napszakban vagyunk (azaz kell-e belátható időn belül szoptatni), mennyire van tele a cici, de az átlag negyedóra/cici, de nem egyszerre, mert 7, 5 és 3 perces etapok vannak. Van, hogy a 7 helyett 10 lesz, de akkor a következő csak 4 perc. Tej van bőven, egy laza 300 mili mindig ott figyel a hütőben, de általában több

Másnap vissszakapja Milán, mert 24 órát simán kibír a hütőben az anyatej.
"napirend" kajálás: irigy vagyok, de nagyon. Én nem is tudom időhöz kötni, hogy mikor eszik Manó, és hányszor egy nap, én úgy érzem a nappalom vég nélküli szoptatás

Milán a sokszor keveset híve, igazi fitness baba (hogy honnan örökölte fogalmam sincs...). Ma éjjelünk igazi ritkaság volt, mert fél 3-kor kelt, úgy hogy 9 fél 10 körül kajált utóljára üvegből, de kapott cicit is, mert rájött, hogy éhes még

Mi nem fogunk leszokni a ciciről az üveg miatt, a fiam cici fan! Olyan elégedett, kaján arcot vág, amikor meglátja, hogy csomagolom ki, és már tátog serényen, közben el-el mosolydik
Ma fél 3mas kajcsi után kelt fél hatkor, én naív meg cicit adtam neki, de ülve, hogy ne aludjunk be. Milán leájult cirka 20 perc után, majd 25 perc múlva sírt, és tátogott, mert kaja kellett neki. Kapott pótlást üvegből, így megint aludtunk 2,5 órát... Most fél 10 óta fent van, és dumál, és szopizik, de nem alszik egy percet sem. Betettem a kiságyba most beszélget a könyvével, de hajlandóságot sem mutat arra, hogy aludjon. Majd megint nyüszizik, és dörzsöli a szemét pár óra múlva, na meg az esti masszázst sem fogja bírni, mert fáradt lesz
éjjeli műsor: nálunk is van. Újabban az öklét gyűri a szájába csukott szemmel, és cuppog nagyokat. Nyügösködni és nyögni is szokott, amikor préseli ki magából a szeleket, de ezt is szintén csukott szemmel. Én mindegyikre felébredek, de előbb-utóbb Milán is.
kancsítás: miénk gyerek már két hete nem csinálja, de előtte olyanokat kancsított, hogy csak lestünk, tényleg így fókuszál. Azt olvastam, hogy 8 hós korig normális utána meg kell nézetni.
játszószőnyeg: Milánnak nagyon bejön, olyanokat dumál a játékoknak, hogy csak na, na meg a hintás pihi szék is bejön neki. Oda is feltettük a játékhidat, van egy csibe azt nagyon szereti

Mondjuk nyúlni még nem nyúl semmi felé, de elvileg még nem is kell tudnia, néhányatok babája igencsak előreszaladt, nagyon ügyik

A kiságy feletti logó bigyót is imádja, és van egy könyvecskéje (aminek most is beszélget).
maszatmanó: Volt próba, vagy jöttök hozzánk
moffli, mágnes: Mi ez a könyves, olvasós dolog?
Na, megyek este talán még benézek. Milán nyüglődik

(Fáradt...)