A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Wicca: Szegény párod! Ezek szerint végigfurkálták a lábcsontját! Rosszab, mint egy lyukacsos sajt! :shock: Szegény párod! Kínlódhat a fájdalomtól, meg biztos az is bántja, hogy nem tud neked segíteni és 'magadra hagyott'. Szerencsés, hogy ilyen stramm felesége van! :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

Csibb, nagyon örülök a biztató híreknek és a sikeres műtétnek! Drukk Máté gyors felépüléséhez!

Katka, Peti úgy tünik kissé lusti, de bele fogtok jönni ebbe a szopi dologba, hiszen - mint írtad - van, amikor nagyon ügyesen megy neki. A bentmaradt büfi (Vica tippje) pedig tényleg magyarázhatja az elkedvetlenedést... Danifiú hozzáállása szerintem nem a te hibád, emiatt nem érezd tiszta csődnek magadat. Ezen csak anyukája tudna változtatni, de amíg mindent szabad neki nála, addig ezt te nehezen tudnád koorigálni... Érthető sajnos a kisfiú reakciója. Hátha ott is lesz kistesó előbb-utóbb, és megszünik az elkényeztetett egyke lét.

Marq, kitartás! és tök jól csinálod. Nem tudja Lucát elvinni valaki, aki szintén jár zeneoviba?
Fürdetés: nem lehet megoldás hordozókendőben magadon tartani Hannát addig, amíg Lucát megfürdeted? Ott biztos nem sírdogálna.

Kukli, gratulálok a lakáseladáshoz! És merrefelé nézelődtök? Maradtok a környéken?

Nagyon aranyosak a babafotók! Nico a szöszi hajával teljesen levesz a lábamról! Pulcsi, elhiszem, h büszke vagy a kisfiadra, ő is gyönyörű. Szonjalány is nagyon bájos, tök jó haja van! És meg kell állapítanom, hogy a Katababák is nagyon szépek :)

Nálunk Katalány továbbra is tündér, az elmúlt éjjeleken egyszer kelt csak enni, éjjelente 4-5 órát alszik két szopi között. Mondtam is, ilyen nincs. Persze nem lesz ez mindig így :) Napközben egyre többet van ébren, délelőtt is bő két órát fent volt, praktikusan kihagyott egy alvást két evés között. És nézelődött, meg küzdött a kakival, de nem ordítva, csak kicsit nyűglődve. Nagyon más, mint Samu volt. Ha engem meglát, akkor rögtön szopira nyílik a szája, érdekes, hogy apjától nem kér szopit, csak tőlem. Elég gyorsan összekötötte a dolgokat. Párom meg itt szívat: meglát Kata, eltátja a száját, párom meg aláfestésként nyom egy "múúúú'-t :D Totál lökött.
Ja, és Kata menstruál. Tegnap a doki mondta is, hogy szegényke elég korán kezdi. És hogy a szakirodalom szerint ez újszülött csajoknál gyakori, de azt mondta ehhez képest 10-ből 1-2 babánál találkozik ő csak hasonlóval. Lányos anyukák, nálatok is van/volt ilyen? Doki szerint az lehet az oka, hogy Kata nagyon korán elkezdett intenzíven szopizni, és jó adagot kapott a szülés utáni hormonjaimból.
Eldugulok, meglesem a kiscsajt.

erpé

na, hát ilyet se hallottam még :shock:
Bár Dömének ugyanezen okból van megduzzadva a melle...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: Nálam is volt ilyen valamelyiknél, de csak pár csepp vér volt a pelusban.... Én frászt kaptam, mert erről előtte nem hallottam.... :oops:

Képzeljétek jól lefejtem a fájó ciciemet és nem találok benne csomót, de a bal alsó része nagyon fáj és érzékeny, meg van hozzá hőmelelkedésem is.... Ez most akkor mellgyulladás vagy mi? :shock: Régebben nekem is voltak csomók....
Most kevésbe fáj, de fáj továbbra is.... Petiapu este jön, akkor disznózsír és utána forró zuhany... Remélem megáll, akármi is ez...

Katka

katka22

Katánál sem erős a vérzés, egy-két cseppnyi, de azért furi...
Nemlajos, igen, emiatt duzzadtak a mellbimbói is a babáknak.

Katka, köszi a horoszkópokat :)

Nemlajos, neked akartam még írni: Samunál nekem sem nagyon hívták fel a figyelmemet a csípőszűrésre és a koponya és hasi UH-ra. Bár akkor a kórházban ezeket megcsinálták a születés után. Most már nem csinálják újszülötteknél, mindkét vizsgálatot 4-6 hetes kor körül-után ajánlják.
A dél-pestibe is be lehet jelentkezni, majd megírom a számot, ez tőletek nincs messze. Háziorvosi beutaló kell.
És a Botkay utca gyermekklinikán is megcsinálják az összes vizsgálatatot, mi Samuval anno ott voltunk, infó: www.gyermekklinika.hu. Itt is kell telefonon időpontot kérni, és náhány hét múlvára adnak.

erpé

Marq: Igen, valószínűleg el tudok menni. Petiapu megpróbál hazajönni és Dani nagymamája megy a Daniért.... De még van pár buktató a tervben, de elvileg működhet....

Úgy látom a babázók kezdnek egyenesbe jönni a babákkal! Ez tök jó! És tényleg gyönyörűek a babák! És akiknek most nagyon nehéz, azokat azzal tudom bíztatni, hogy azért ez néhány hét múlva be fog állni és ki fog alakulni valami napirend.... Sajnos az éjszakai evés a legtöbb babánál sokáig megmarad, de higyjétek el nagyon gyorsan elmegy ez az idő. Most még édes pici szuszogók (és egyhelyben maradók :lol: ), a nehézségek ellenére próbáljátok meg élvezni, mert többet nem jön vissza velük ez az idő.

Csibb: Továbbra is megy a drukk! ++++++++ Meddig altatják Mátét? Mikor kaphat megint tejcsit? Van újabb hír?

Beáról van friss hír? Mikor jöhetnek haza? Minden rendben vele?

Gabka: Olyan jó kis hóesés van, szerintem ez biztos beindít Téged!

Zazzy: Magzatvizes Hsz neked szólt. :oops: Bocsánat, nagyon keveseket alszom....

Katka

katka22

zazzy, ha szivárog a magzatvíz, azt én sem tudom, milyen (azt mondják, betét berak, ha egy óra múlva átázik, az nem vizelet :D ), de ha nem szivárog, hanem folyik, akkor egy perc alatt rájössz :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nagyon drukkoltam és drukkolok továbbra is Csibbéknek!!!!++++++++++

Csajok, én halott vok.... nagyon fáradt vok, pedig van segítség, de persze, nem nagyon hagyom, h segítsenek, állandóan fönt vok :? háningerem van, ki vok merülve. Sajnos fönt, ahol lakunk anyuáknál nincs net, a baba meg ott van főleg, így ritkán tudok jönni írni....mert a gép meg lent van anyuéknál.

Képet megpróbálok fölrakni. Pill

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép Kép Kép Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na mek csajok. Asszem megfázott a kicsi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jaj papillon, amellett, hogy természetesen gyönyörű a kis hercegnőd, azt szeretném még elmondani, hogy
PIHENJ MÁR AZ ISTENÉRT, SZARJ LE MINDEN MÁST!!!
Ha Te kidőlsz, ki vigyáz a babádra? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon: csatlakozom az előttem szólóhoz!!!!!!!!!!
TESSÉK PIHENNI!!!!!!! amikor Lizi alszik, aludj te is.. tessék engedni hogy anyud, férjed körülugráljanak!!! vagy azt szeretnéd hogy kiborulj, és esetleg a tejed is elmenjen??? Egyébként nagyon szép a menyasszony ;)

Nemlajos: nem azt mondtam hogy ez már köldöksérv, hanem hogy az lehet belőle. amit írtam ezt javasolják hogy visszaálljon normális helyzetbe és ne legyen sérv belőle.

KépKép
KépKép
adryn

hja, értem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pappilon: A legteljesebb nyugalommal aludj 2 szopi között, mondjuk délután. Anyukád is el tudja látni a kicsit. hidd el, mindjárt más a világ egy 2 órás alvás után.... A babának egy kiegyensúlyozott anya kell. Hulla fáradtan ezt nem lehet. Gátlástalanul fogadj el minden segítséget. Örülj, hogy van segítséged..... Ügyes vagy nagyon, de bízz meg másokban is.

Csajok! nekem lázsillapítóval 38,2 a lázam.... :? Orvossal beszéltem, ha nem tudom kimasszírozni a mellgyulladást, akkor holnap el kell kezdeni szedni az antibiotikumot....
Aki már kapott.... lehet azzal szoptatni? Mennyi idő alatt leszek jobban? Elviszi a cici fájdalmat és a lázat?

Most ülök disznózsírban dunsztolva, aztán megyek a zuhany alá fejni.... Az a baj, hogy nem találtam igazi nagy csomót, hanem 2-3 'húr' meg van vastagodva végig... Valahol biztos dugó van, de csomót nem találok. A doki szerint lennie kell csomónak/csomóknak....
Szarul vagyok.... már most apad a tejem, pedig fejek, fejek, fejek....

Katka

katka22

Pappilon: Ja és a kisasszony gyönyörű!!!!! :P

Katka

katka22

És miből gondolod, hogy megfázott? :shock:

Katka

katka22

jaj, katka, úgy szeretnék segíteni!!! :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Nagyon aranyosak a kisbébik!!! Köszi a képeket.
Őszintén szólva irigyellek benneteket, hogy már a kezetekbe a babátok, és már többeknek meg van a kialakított napirend. Mire nekünk lesz hasonló problémáink, ti már el is felejtitek, hogy mi volt. :?
Katka: sajnálom a mellgyuszit, remélem jó lesz rá a melegvizes zuhany. Nővérem is sokat szenvedett, mert "bedurrant" a melle, ő is ezt csinálta,mint te. Sajnos nekem nincs jobb ötletem.

Csibb: örülök a jó híreknek. Sokat gondoltam ma rátok.

Wicca. jobbulást a férjednek!

Én ma nagyon elfáradtam. Kitakarítottam az egész házat, ebédet főztem. Régen volt már, hogy ennyi mindent megcsináltam egy nap. Sőt olyanokra is sort kerítettem, amit már hetek óta elodáztam. :oops:

banokla

banokla, ez jó szülésindító :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka,
én a mellgyulladás kezelésére hallottam még a káposztalevél borogatásról, ami gyulladáscsökkentő hatású. Ezt találtam róla a www.szoptatasert.hu-n:

"évszázados, jól bevált gyulladáscsökkentő pakolás a káposztalevél. Tegyünk vágódeszkára három-négy vaskos levelet, majd csapkodjuk meg alaposan húsklopfolóval. A levet eresztő, zúzott leveleket borítsuk a mellekre, majd takarjuk be tiszta textilpelenkával. Ha nagyon átforrósodott, cserélgessük."

Papillon, pihizz, ahogy a csajok is tanácsolják! Pláne ha ott a segítség!

erpé

Katka!
A túró is nagyon jó mellgyulladásra!!!
Drukkolok, hogy elmúljon hamar....

Csibb!
Nektek is! NAGYON!
Vendég

Sziasztok, szoktalak benneteket olvasgatni :) Először is Csibbnek +++++++++++++++++++++
A babáitok gyönyörűek!
Katka antibiotikum szedése mellett is nyugodtan lehet szoptatni! Nekem is volt a most 13 hós fiammal mellgyulladásom, többször is, én is kaptam bogyót. Nagyon fontos, hogy a gyulladt mellet jól át kell masszírozni fejés előtt, hogy a csomók amik vannak lazuljanak, s ürülni tudjanak. A leghatékonyabb, ha a Párod masszírozza ki, s feji ki a tejcsit, mert ha magadnak csinálod, vagy géppel, akkor bizony ha fáj, márpedig iszonyúan fáj, akkor hajlamos az ember lazítani , vagy abbahagyni, DE nem szabad, mert nagyon csúnya vége lehet! Masszírozás előtt lehet tenni a mellekre a már említett káposztalevelet, vagy meleg vizes textilpelust, hogy a lehető legjobban lazítsa a tejcsit, a csomókat. És persze szoptatni, szoptatni, szoptatni, eddig nem használt pozíciókban is, pl hónaljtartásban, hogy a baba szája más területeket is stimuláljon, s így onnan is ürül a tejcsi, ahonnan eddig nem nagyon.Remélem sikerül kilábalni belőle! Arra számíts, ha nem fejed le a maradék tejet egy ideig, megint visszajön a gyulladás.
További jó babázást, és bocsánat a kéretlen tanácsért! :oops: Remélem nem veszed tolakodásnak!

vicger

négy baba? Gratulálok, kukkoló! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

elég kevés gyógyszerrel sikerült újraindítani a keringést, ezért majd ha jön a krízis (műtét után 6 órával), van hova emelni az adagot! ez nagyon jó hír!!! holnap már vihetem az anyatejet, mert szondával adnak már neki!
most teljesen stabil az állapota! :D

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A SOK BÁTORÍTÁST, DRUKKOT, ÉS JÓ SZAVAKAT!!!!

na, ezt jól nem küldtem el... :oops:
szóval azóta megvolt a krízis, leesett a vérnyomása, de még nem kellett emelni a gyógyszeradagot. figyelik, és ha rosszabb lesz, emelik. szóval nagyon jól csinál mindent! olyan büszke vagyok az én kis hősömre!!! már úgy megölelgetném!!!
holnap reggel már vihetünk neki anyatejet is, mert szondával táplálják!

Papillon
de szép a kislányod!!!
pihizz tényleg!

Katka
én is hallottam ezt a káposztalevelet! de látom, már írták többen is!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bakker, csibb, annyira örülök, hogy ilyen kis életerős szuperhőst hoztál a világra!!! :D

Fanni hogy viseli a helyzetet?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb, továbbra is drukkolok a kis hősödnek, nagyon ügyes kis pasi ám!!!!
Ha ilyen kis ügyes marad, nem sokára a karjaidba veheted és akkor jön majd az igazi gyógyulás, mindkettőtök számára.

Fanni gondolom sokat segít!

Kép

Kép
gabka77

Csibb! Most főként miattatok néztem be! Remélem, azóta jól túl van Máté a krízisen és továbbra is minden úgy halad, ahogy kell. Nagyon szorítok!

Gabka, Tehuti? Nálatok mi hír van?

Masut
masut

Bocsi, Tehuti helyett Pgyöngyit akartam írni. :oops: De látom, Orsi is elhagyta már a kiírt dátumát. :)

Masut
masut

Masut köszi az érdeklődést.
Nálam semmi hír nincs, csak már nem akarom a nyafogásommal untatni itt a társaságot.
Ma eléggé depis vagyok. Tegnap borzalmassan kidolgoztam magam, nem kicsi frontok jöttek-mentek, apát is letámadtam és semmi. Holnap megyek nst-re, meg dokihoz, szerintem lesz uh is.
Levi is borzasztó hisztit vágott le elalváskor, nagyon korán jött közénk, előtte magáraöntött egy pohár vizet. Szóval volt éjjeli öltöztetés. Aztán nem tudtam elaludni, próbáltam a gyerekkel beszélni, hogy bújjon ki, de szinte láttam, hogy inkább befogja a fülét.

Na eldugulok, befejeztem a panaszáradatot.

Banolka, majd szenvedünk mi együtt.
Bár továbbra is állítom, hogy ez a gyerek, csak az érettségi után bújik ki (mármint az enyém)

Kép

Kép
gabka77

Gabka
kitartás!!!
ha olyan sírósan-hisztizősen borultál ki, akkor vagy ma este, de legkésőbb holnap szülni fogsz!!!
(nálam így volt! :wink: )
és nyugodtan panaszkodj!!! ezért vagyunk!!!

hú, csajok, ez a gyerek egy csoda!!! vittünk neki kaját, és azt mondták, hogy minden ok, stabil, és du. 3-kor meglátogathatjuk!!!
úgy volt, hogy 2 napig nem, és a második nap is csak monitoron...
erre most meg bemehetünk hozzá!!!

juhéjjj!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Papillon, tündéri a kiscsaj! És nagyon jó a haja, kis tarélyos :)

Csibb, nagyon jó hírek Mátébabáról, így tovább!!! Ma mész be hozzá, te viszed a tejcsit? Tudom, h még nem foghatod meg, de megnézni biztosan lehet...

Masut, hogy vagy? Te is nagyon közelegsz a kiírt időponthoz!

Gabka, sajnálom a hangulatingadozást, kicsit kényeztesd magadat. Jó könyv, fincsi tea, tejeskávé, ne dolgozz sokat, úgy tünik, nálatok a kiscsaj dönt. Akkor inkább kipihenten várjad a szülést, ne házimunkába belefáradtan.

Gyöngyi? Ritkán jelentkezel. Minden OK?

Nálunk továbbra is rendben mennek a dolgok, Kata egyre többet van ébren, és most éjszakára is időzített egy két és fél órás menetet. Szerencsére nem sírdogálós, inkább nézelődik, tekereg, csak néha veszti el a türelemét. Egyelőre :) Pl. a fürdetést egy hang nélkül türi, bár látszik rajta, hogy el tudna képzelni ennél kellemesebb időtöltést is...

erpé

Csibb, közben írtál!
Nagyon-nagyon örülök a csodababának! Szuper!
erpé

Fanni nagyon rendes, az ő kis lelkének is nagyon jót tett, hogy tegnap végig vele voltam. azért érezni, hogy érzi a feszültséget. pl. onnan is, hogy már egész jól megbeszéltük, hogy csak elalváshoz szopizza az ujját, de most egyáltalán nem partner ebben. nyugtatnia kell magát... de ez legyen a legnagyobb bajunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
reggel már vittünk neki tejcit!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, ezt már írtam... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Csibb, nagyon ügyes fiad van!! :D Örülök hogy minden ok veletek :D

Katka sajnálom a mellgyulladást, sajna ebben a témában nem tudok segíteni :? nekem hálisten nem volt. Remélem elmúlik és nem lesz gond.

Gakba kitartás!!! Ez a hidegfront megindíthatná nálad a szülést :wink: Drukkolok!!!

Nálunk is esik a hó, úgyhogy ma nem lesz séta :( asszem a két nagyobbnak sem, úgyhogy lesz dolgunk a párommal lekötni őket valamivel.
Nimród is megérezhette a frontot, mert egész éjjel enni akart, és állandóan bealudtunk egymás mellett, így soha nem tudtam mennyit evett :?
Na mentem mert dolog van.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Jaj CSibb, annyira örülök nektek!!!! Eszméletlen ügyes kicsi fiatok van! Nagyon jó, hogy tejcid is van! Ha így haladtok, pár nap és már otthon gyönyörködsz a kislegényben.

Katka, köszi az infót az családi adókedvezményről, ezt keményen igénybe is vettük már Dávid 91 napos magzat korától! :wink:
Remélem lázügyileg már jobban vagy. Nyugodtan szedhetsz Algopyrint és az antibiotikum mellett lehet szoptatni, sőt az a legjobb ha a baba szívja ki. Én hol Aktil Duot, hol Augmentint kaptam. Viszonylag hamar enyhíti a panaszokat, de az a pár nap lázasan és kemény, fájó cickókkal nem az igazi..... Remélem hamar túl leszel rajta.

Most én is kicsit elbizonytalanodtam, mert Dávid hajnal óta szinte fél-háromnegyed óránként kér enni. Nemtom mi van, nincs elég tejci???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de utálom. Bár ahogy többen is írtátok máshol is nyugtalanabbak voltak a babák, remélem nálunk is ez volt. Most ejtőzök egy kicsit mielőtt megint ébred a manó és anyukámék megérkeznek.
Itt még nem esik a hó és viszonylag kellemes is az idő. Ha így marad délutánig, akkor kimegyünk.

Gabka, ez már tényleg a vége!!!! Kitartás, mi veled vagyunk és csak "panaszkodjál"!!!!!!

Papillon, gyönyörű a kicsi lány! Tessék pihenni, ez a legfőbb dolgod most!! A segítséget tényleg maximálisan ki kell használni, meglátod megtérül!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nemlajos Én megnéztem tükörbe, hogy ott vannak-e még, meg érzem is őket. Talán most már kilökődnek!

Kukli Hova mentek míg nem találtok másik lakást? Vagy maradtok addig?

Papillon Végül is sikerült Lizannát anyakönyvezni?
Nagyon jók a képek. Édes picilány!
És tényleg pihenj!

Katka Remélem már jobban vagy! Csak maszírozz, nem baj ha nem érzel csomót. Mindenhol maszírozz!

Csibb Remélem továbbra is ilyen gyors ütemben tudod hozni a híreket Mátéról! ++++++++++++++++ továbbra is!

Kép

Kép
rszg

Csibb: JAJJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! :D Örülök, h ilyen jó hírek vannak!!!!!

Papillon: nagyon cép kiccsajod van :D!! és tényleg tessék pihenni!! mintha kicserélnék az embert. tegnap én is hagytam anyósomnak, h vasaljon, takarítson. kimondottan örült, h végre "megbíztam" valamivel :D!!!

Katka: nagyon sajnálom a cickóproblémát, nekem nem volt iylen, bár mostmár annyira tudnak telítődni, h kicsit parázok, de remélem nem lesz baj!

Lányok! a mellszívót ki kell főzni minden használat után? mert az kicsit időigényes! vagy elég naponta egyszer?

A babókák a hidegfront miatt nyűgösebbek, ők hamar megérzik ezeket a frontokat. nekem a szélre érzékeny asszem, mert tegnap és éjszaka nem volt nyügi!

Apa hír: ha nem lázasodik be, holnap hazajöhet! de én már nem élem bele magam semmibe (eddig volt már hétfő, szerda és most a péntek)!

Séta: nekem a doktornéni azt mondta, h 2 hetesen ablaknyitogatással kezdjem, első nap 10 perc, 2. nap 20 ... kivihetem hosszabb időre is?

Szép napot!
Vica
wicca

Gabka: átérzem min mész keresztül!!! fel a fejjel! én ilyenkor arra próbáltam gondolni, h már tényleg nem lehet sok hátra!!! (persze ettől még voltak depis napjaim!!!)

Banokla: ez tényleg szülésindító ;)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Tencsi Ma megint én is azt hiszem, kevés a tejem. Máté 9.17-től 10.50-ig cicin volt. Mindkettőt odaadtam neki, de nem nagyon nyelt. Lehet, hogy kevés? Honnét lehet tudni, hogy elég tejem van? Én nem mérem Mátét. Viszon nem sír, hogy még kérne. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem tudom. Még a végén emiatt apad el teljesen a tejem, hogy ezen kell agyalnom. Én szopi után 5 ml-t sem tudnék lefejni.

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Csibb: nagyon örülök a jó híreknek!! További kitartást, és nem sokára otthon lesztek együtt.

Wicca: remélem holnap tényleg haza mehet a párod!!!

Jelentem még egyben vagyunk. A "szülésindító" nem jött be. :D Úgy látszik nekünk még nem jött el az időnk.
Beszéltem a dokinővel, ma délután kell menni nst-re. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Tegnap du. kb. 1 órán keresztül voltak nagyon kicsi fájások. Bíztam benne, hátha lesz belőle valami. Szépen leállt és azóta sincs semmi.
Tegnap előtt volt itt a védőnő. Azt mondta, hogy ahol mostanában járt ott még az nap vagy másnap megszült a kismama....

Gabka: neked is további kitartást.

banokla

wicca, elég heti egyszer, hisz csak Te használod, nekem ezt mondták. Egyébként meg forró vizes mosás.

csibb, örülök a jó híreknek!

Lányok, én kész vagyok, egész éjjel ment az üvöltés, fél hatig, és most kezdi előről fél 10 óta. Hasfájás nem csak este meg éjjel van??? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Még nem írtam, de én is szenvedek Mátéval. Egyszerűen nem hajlandón egyedül (el)aludni. Ha szopi után elalszik, leteszem a kiságyba, betakarom, és 5 perc után felsír. Aztán ha bemegyek, kicsit megsimogatom a pofiját, vagy a hátát, akkor visszaalszik, de 20 perc, fél óra múlva megint felsír. És ez megy 2-3 órán keresztül. Ha a mellkasomra fektetem, ott nyugodtan végigalszik 3-3,5 órát. Éjszaka meg ugyanígy, meg mellettem alszik 4 órát is akár. Most a pólyával próbálkozom. Mikor elalszik belekötöm, hátha. Tegnap így aludt 2 órát. Hát ma nem tudom. Most kötöttem bele, mert megint felsírt.

Kép

Kép
rszg

Húú Nemlajos Ez tök rossz. Én is úgy tudtam, hogy mindig ugyanabban az odőben jön a babáknál a hasfájás.

Kép

Kép
rszg

rszg, Neked se jobb :wink:
Nekem most adtak postára egy tekergőt (bugyolkát), azt remélem, tőle, hogy amikor a hasfájástól végre el tudna aludni, akkor nem ébred fel a kalimpálására...

én, ha tudnám, hogy mellettem a gyerek alszik nyugodtan, nem gondolkodnék egy percet sem :twisted:
Később majd leszoktatnám :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, bocsánat, remélem jobban vagy. Nekem nincs ötletem sajnos, amivel segíteni tudnék Neked, mert nincs ilyen tapasztalatom.

Csibb, nagyon örülök a jó hírnek!
Büszke vagyok Rátok! És remélem, hogy a többi gyerek is hasonló stramm gyerkőc lesz, mint a Te Mátéd!

Köszönöm a drukkokat. Nem tudom nekem mikor jön el az időm, de eddig úgy néz ki, hogy nálam semmi olyan nem jön be, ami másoknál jel volt.
Én most aludtam egy nagyot, asszem erre nem "panaszkodott" senki szülés előtt :)

Kép

Kép
gabka77

Én sem gondolkodom (éjszaka). De napközben azért nem jó, hogy egész végig rajtam lóg, és még pisilni sem tudok elmenni (egyedül). Remélem tényleg beválik ez a pólya.

Döme azért ébred fel, mert fáj a pocija és kalimpál?

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Nálunk ma volt dokinő, minden oké Szonjával. Éjszaka nem volt a legjobb, töbször felkelt, és ő sem alszik vissza rögtön, még foglalkozni kell vele. De én meg hulla vagyok olyankor. Na majd alakul.....
Szopi nekem is tiszta para....biztos, h elég neki? Jön rendesen?? Stb stb....Most a bimbóvédővel úgy néz ki bejön a dolog, csak még nekem kell rájönnöm, hogyan fogjam a bébit. Hajnalban nem jött össze a dolog a bal ciciből, be is gurultam és lefejtem. De belejövünk!

Wicca, nekem azt mondták, h nem kell minden használat után sterilizálni a mellszívót, elég elöblíetni.

Ja, ma emberek között voltam, elmentünk gyógyszertárba, boltba, postára. Olyan jóóó volt! Anyósék meg babáztak egyet. :lol:
Mostanában elég labilis vagyok, állandóan bőgnöm kell. Hormonok..... :lol:

Papillon, nagyon helyes Lizanna. Most akkor engedélyezték a nevet végül????

Kitartás mindenkinek!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?