Sziasztok!
Na, talán megtörik a jég, újra csak 2 X kelt fel az éjszaka a csöppünk....de még semmit nem merek elkiabálni!
Ági, nagyon köszi a higított gyümileves ötletet, ezt még nem próbáltam, de nagyon tetszik, hidegen vagy melegen adod, mert amúgy mi is hőmérséklet érzékenyek vagyunk ha kajáról van szó!
Csandi, arról nem volt szó, hogy leküldöd a hungarocell golyókat hozzánk...estére ideért
Évi: üdv újra köztünk, ne add fel a kép dolgot, olyan jó lenne látni mennyit nőttetek!
Mecsi,, nagy gratula Áronnak!!!! Lefényképezhetnéd közeben!
Boni: A kis zsiványotok nagyon édes, annyira imádnivaló, ahogy élvezi a hintázást

Málnus is nagyon szeret...ha nem lennétek ilyen messze, akkor mi elfogadnánk a meghívást
Sushy: én kérdeztem a bicikli ülést, melyik mellett döntöttetek végül? Emma még mindig gyönyörű!
Felícia: a beszédre akartam még reagálni, csak elfelejtettem tegnap, szerintem bátran beszélhetsz hozzá, hisz nem csak te vagy a családja, és így a többiektől a helyes beszédet is hallja, szerintem annyi lesz csak később, hogy ha elkezd beszélni, akkor mindig ki kell javítani, ha úgy akarja mondani, ahogy tőled hallja...meg fogja érteni! Ja, és ha nagyon zavar, akkor van olyan logopédus a felnőttkori beszédhibákkal foglalkozik, szerintem tudna neked segíteni!
Mi tegnap megvettük végül a szőnyeget, majd teszek fel róla képet, szerintem aranyos, és sokkal olcsóbb volt, mint amennyire számoltunk, 3 X 2 m -es igaz, hogy padlószőnyeg darabot szegtek be nekünk, mert kész szőnyegbe nem volt ilyen méret, 10.000 Ft volt. Aranyos, macis.
Képzeljétek, amikor a múlt héten nyaralni voltunk, Málnus punciján lett egy piros folt, rögtön elvittük ott egy gyerekorvoshoz, aki megnézte, és azt mondta, szerinte csak pelenka kiütés, de a biztoság kedvéért kenjük Canestennel. Viszont nyugodtan mehetünk vele az uszodába, mert nem attól van. Néhány napig kentük, két napig nem mentünk a strandra, és amikor kezdett halványodni, akkor már mentünk fürödni, és 5 nap után abba hagytuk a kenést is. Két napja vettem észre, hogy újra nagyon csúny, mondjuk teljesen nem is múlt el....akinek van már ilyen tapasztalata, vajon mi lehet? Nekünk még pelenka kiütés sem volt soha. Öblítőt, mosószert, semmit nem váltottunk, és új kaját sem vezettem be se akkor se azóta.....
A gyerekorvos délutános, és ki van kapcsolva a telefonja....
Szilvi