Meryke
Nagyon jók a képek Mátéról, főleg a bealvós.
Dettyk
Neked is szorítok. Amúgy nem értem, h miért nem mehet a gyerkőc bölcsibe, ha valamelyik szülő munkanélküli.

Ugye akkor azon van, hogy munkát találjon.
Ti is gyógyuljatok most már meg.
Akkor tehetnél néhány képet a szép kertedről.
Móni
Nem is írtad, cica akkor nem lázasodott be, csak nyűgösebb lett ugye? Ma már jó volt?
Tőlem megérkezett az utalás ugye? Bár én már régen utaltam.
Egy kicsit sűrű lett akkor a nap. Na is milyen volt az asztalos???
Heni
Irtó guszta lett a torta..málnás? és a pocid meg gyönyörű, meg persze te is.
Kispocc
Pedig inkább nézd a kupit. Valaki tud segíteni a rendrakásban? Boti meg nem semmi ezzel a zaba rohammal
Regi
Neked kitartás és hajrááá.
Vindo
Fúú ez a hidegtálas dolog nagyon jól hangzik
Fügebor...hmmmm
Gica
Remélem semmi komoly nem lett a végén.
Kispocc
Hát ez a lábgörcs nagyon rossz lehetett. Magnéziumot szedjél rá.
Kaqk
Sajnálom a fogacskás nyűglődést. A kocsihoz meg megy a wodoo.
Emma nagyon cukor.
Panndi
Fúú 3 oltás az nem semmi...hát szorítok. Nekem a 2 is elég volt egyszerre.
Köszi lányok a kérdéseket már sokkal jobban vagyok, csak az orrom lett Niagara. Lillának is szívjuk esténként.
Tegnap rémes idő volt. Lilla is megkapta a prevenart és a 18 hós oltást, hát volt nagy sírás, de aztán hamar meg tudtam vigasztalni és így látszott,
hogy kint van a bal alsó szemfoga

hát volt is pár vacak éjszakánk. Ugye taknyos és ahogy folyik vissza köhög éjjel, meg a foga is, meg most még az oltás is ...kicsit hulla vagyok, de du. kidőltem vele én is.
Ma mivel de. nem fújt annyira a szél, így gyorsan elmentünk postára, meg boltba, meg a barátnőmhöz is elnéztünk, de csak udvaroztunk, mivel ugye mindannyian taknyosak vagyunk. Úgy néz ki az ő apukája volt a baci gazda.
A barátnőmtől hazafelé meg beájult a babakocsiba CUMI NÉLKÜL

felhoztam, levetkőztettem és még tisztába is tettem és nem ébredt fel. 1 óra alvás után mellé kellett feküdnöm, mert elég zaklatott volt.
Aztán végül fél 4 ig

aludt, de kb fél óránként felsírt, hogy ne ne ne ne...amit nem értettem. Cumit nem kérte és semmit nem bírtam belőle kihúzni, majd 1-2 perc sírás után bevette a cumit és aludt tovább. Nem értem én ezt.
Délután meg olyan csábítóan sütött a nap, hogy fogtam és még lementünk sétálni, meg motorozni.
Nagyon élvezte. Hintáztunk is. 6 ra értünk fel, nem nagyon akart még haza menni, de haza könyörögtem, mert már tiszta hideg volt a keze, piros az orra meg az arca és a szél is feltámadt.
De szerintem jót tett neki ez a délutáni csavargás.
Most meg mesét néz.
Amúgy őrület mert tiszta pom pom, meg hohoho függő lett. Most próbáljuk kicsit korlátozni a mesenézést, mert akár egy órát is képes egy huzamban a mese előtt ülni.
Sajna holnapra se mondanak valami meleget hajnalban -1 fok