Pasi! Ha nem akarod olvasni is, amit elmondtam, ugord át...
Szóval Laura... Kezdhetjük előlröl, hogy megszokja nálunk a terepet meg Balut, meg engem meg az ikreket...
Balu játszott volna vele ezerrel, a kiscsaj nem sokat foglalkozott vele, amikormeg Balu elkezdett oroszlánt játszani (morgott és négykézlábazott) hogy felhívja magára a figyelmet, megijedt tőle, kifejtette, hogy Balu bántani akarja. Eddig ha Balu vadult, Laura elfogadta tőlünk, hogy nem akarja bántani, most nem lehetett ezt sem megmagyarázni neki. Rossz volt nézni, komolyan. Még Bea (a szitter) is azt mondta, hogy Laura olyan, mint egy kis felnőtt...Ráadásul látom benn az anyja gesztusait, hallom a szájából az anyja szavait és kiráz a hideg.
Ja, és van egy olyan rossz érzésem, hogy az anyja nem ellenem vagy Pasi ellen hergeli, hanem Balu ellen. Ami komoly támadási felület, mert Pasi is meg én is körmünk szakadtáig védjük a gyerekünket...
És ha ez mind nem elég, mehetek ma balhézni az oviba. Nem először hallom a szittertől, hogy ha Balu még nem akar rögtön indulni, amikor érte megy, akkor az egyik óvónő egyszerűen kicibálja a csoportból... és ez annyira nem tetszik. Előttünk nem meri megcsinálni, nagyon remélem, hogy elég lesz elbeszélgetnem vele.