A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ja,Szandra
Ez nem akció,ennyi az ára 8) 8) 8)
Vendég

Paris!
Tisztában vagyok vele, hogy az óvónőknek nem könnyű. Tudom, hogy a látszat ellenére nagyon nehéz munkát végeznek és ezt el is ismerem. DE!!! A szóban forgó óvónénivel sajnos nem ez az első konfliktusunk és hozzáteszem: nem csak nekem van vele problémám, hanem a többi szülőnek is. Nem részletezem, nem akarok regényt írni. Lényeg: ha a születendő gyerekeddel eléritek az óvodáskort, vagy akár bölcsibe mentek, te is látni-érezni fogod, hogy egy adott személy az oviban milyen hatással van a gyerekedre. Az enyémnek pl. ez a tegnapi kicibálás az egész estéjét elrontotta. Sajnos nem az első eset volt, most érzem úgy, hogy szólnom kell miatta. Nem vagyok tökéletes és a gyerekem sem az. Az viszont szerintem óvó néninek sem kerül semmibe, hogy a szitterünk ott vár 10 percet a gyerekmre (halkan jegyzem meg: én is vártam már Balura, az nem okozott problémát). Balu még a gyerekpszichológu szerint is könnyen kezelhető, csak nem tekintély-elvű neveléshez, hanem magyarázatokhoz van szokva. Sokszor elmondok neki valamit 100szor is, de eddig működött.
vovanda

folyt.

Szerencsére ma Magyarországon szabad óvodaválasztás van, így mindenki oda viszi a gyerekét óvodába, ahova akarja, a valami nem jó vagy nem tetszik, lehet odébbállni, vagy lehet magánóvodába vinni a gyereket és 50-100 000 Ft-ig seggbe rugdosni az óvónőket!
Vendég

Eszti,

akkor ezért is vagy ilyen szimpi :wink:
Vendég

Részemről egy utolsó félmondat: más óvódai dolgozók, óvónő ismerősök szerint sem jó az, ahogy ez anő a gyerekekkel viselkedik. A másik óvónőnk szerencsére nagyon aranyos.
És persze, szabad óvodaválasztás van, csak éppen férőhely nincs.
Ja, és hiába mész be a nyílt napon az oviba, az ilyenek ott nem jönnek ki. Meg abból sem fogod látni, hogy az adott személy milyen lesz a gyerekeddel, ahogy veled beszél.
vovanda

Bakker
2 napja nem tudom megnyitni a freemail-emet :evil: :evil: :evil: :evil:

Piros pöttyös fenék fogzáson kívül mitől lehet?Nem ettünk újat,nem váltottam pelust...
Vendég

[quote="mrsparis"][ írta:mrsparisb]Eszti,

akkor ezért is vagy ilyen szimpi :wink:

Én nem vagyok óvónéni,de azért bírlak nagyon :lol:
Vendég

Banika,Paris
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most vigyorgok,mint a tejbetök :oops:
Vendég

Hű, Paris! Jó mérges lettél... Szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy egy óvónő mennyit dolgozik! A szabad ovi választás meg megvan ELVBEN, mert gyakorlatilag sehol nincs hely. És vannak szupi kedves és lelkiismeretes óvónénik, de vannak f@szok is. Úgy mit a nővérek, tanárok, bolti eladók stb. Vannak édes kedves türelmes cukipofák, és olyan akitől a hideg kiver. És ezek sem feltétlenül végzik hanyagul a munkájukat, csak olyan a hozzáállásuk. Én is emlékszem az ÉN ovónénimre, akit a mai napig utálok, de a másikra is, akit még a szülinapi zsúromra is meghívtam :wink: (de lehet nézni a másik oldalról is. ha ovónéninek nem tetszik, hogy ennyi gyerekre kell vigyázni, hülyékre is, és rendszeresen a gyerekeken vezeti le a feszültségét, akkor menjen magánoviba, ahol válogatott gyerekek vannak kis létszámban. Szabad munkahely választás van Mo-n.)
Vendég

Anny!
Köszi!
vovanda

Banika
Még meg sem köszöntem a múltkori ruha linket :oops: :oops: :oops: Bocsi és köszi.Nagyon szupik,de én már nem merek 80-ast venni nekik.Kombidresszből lassan már 86-os kell,pólóból és pulcsiból is,egyedül naciból jó még a 74-es. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vanda,Pasi!
Mikor lesz Laura 3éves,hogy egész szombatot ott maradjon nálatok?Adja ég aludhasson is nálatok?
Ovi kérdésben veled értek egyet!

Párizska!
Ha úgy érzed igazságtalanul bánnak a gyerekeddel,te is ki fogsz állni érte hidd el.Te csak az anyukád oldalát látod,de ha ovis korú lesz a pocaklakód,lehet átformálod majd a véleményedet!
Mi van urad laktózérzékenységével?

Petricsek!
Szét röhögtem magama a tarisznyaversenyen! :lol: :lol: :lol: Én is beakarok szállni! :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anny!
Ex apu egy f@szfej!Tán jön nála a gyerek,hogy kell a mérleg meg minden szarság?Tudod mikor adnám vissza neki!

Manyika!
Írtam püt!

Banika!
Én csak akkor tudom lemérni őket,ha odaállítom valahova,mert nem hagyják magukat!
Vendég

Anny,

nem lettem mérges, csak elég nagy az igazságérzetem és ennek általában hangot is adok, főleg mióta terhes vagyok, bent ne maradjon valami :lol: apósom mindig mondja, hogy ügyvédnek kellett volna lennem, de aztán rájöttem, hogy a magyar gazságszolgáltatás a legnagyobb határ sz** a világon és egy nagy vicc, úgyhogy még a gondolatával sem játszottam el :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem volt rajtuk harisnya vagy valami amiben van egy kis műszál?
Vendég

benszi: a 3 éves kor még önmagában nem jelent semmit.....sajnos...
1szálpasi

Szöcske!
Ilyen nagyok a gyerekeid?Balum 12kg és 80cm,neki kell a 86-os kombi,Dóri 10kg és 79cm,neki jó a 80-as!
Pötty!
Marad a vírus vagy a fogzás! :roll:
Vendég

Banika
Ezt az előző hsz-t nem értem :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Pasi!
És mi az ígéret földje az egy napos láthatásra?Mikortól?
Vendég

Banika
Ja,már értem.

Benszi
Köszi.Szerintem a fogzástól van.Ilyen vírusokat nekem ne is emlegess :!:
Vendég

Benszi,

akkor átviszem másik oviba...ennyi. Én nem célozgatni akartam itt senkire, csak kicsit a másik oldalt is megmutatni és nem ANYUKÁM oldalát nézem, hanem az összes olyan óvónőét, aki lelkiismeretesen szeretettel végzi a munkáját, mégis némely szülők azt hiszik, a kapcarongyuk. De befejeztem a témát, aki akar, okul belőle, aki nem az nem.

Hétfőn derül ki mi van, akkor megy vissza a kórházba...addig izgulok!
Vendég

Banika!
A harisnya alatt pelus van! :roll: :lol: Nálatok fordítva ?lol: :lol:
Vendég

Benszi
A pulcsik ujja 99%-ban hosszú még akkor is,ha már a dereka rövid.A nacik szára meg még akkor is hosszú,ha derékban már majd szét pattan :D
Vendég

benszi: biztosat nem lehet mondani.....talán iskoláskortól....vagy ha lesz olyan nagy és akaratos a kiscsaj, hogy kiharcolja magának.....ha....
1szálpasi

Benszi!
Laura júniusban lesz 3.

Paris!
Én is át akartam vinni. Teljesen esélytelen, sehol nincs szabad hely, majd csak kb. 1 év múlva...
És jogászból is van olyan, aki a törvény adta keretek közt jól és igazságosan végzi a munkáját. Magamat is szeretem ide sorolni. Azt viszont utálom, ha a szakmámat szidják (mármint általában). Tisztában vagyok a hiányosságokkal, de azért egy kalap szarnál jobb a helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2009.03.20 12:37-kor.
vovanda

Párizska!
Drukk hétfőre az uradnak!
Tudod az a baj,hogy van olyan,amikor a gyerekkel rosszabbat teszel,ha kiszakítod a megszokott környezetéből,ráadásul változás állt be a családban jelen esetben két kis síró törp,ami kemény egy 3évesnek!Tény vannak jó és rossz szakemberek!Lehet dönteni,hova viszed a gyereked,de sajna ez nem mindig ilyen egyszerű!Ha emberekkel foglalkozol,akkor ezt be kell vállalnod,hogy van hülye szülő,hülye gyerekkel!

Szöcske!
Reméljük tényleg csak fogzás!Fürdetőkrémmel kend be neki!
Vendég

jaaaa, és örülök, hogy a tarisznyaverseny ekkora sikert arat....na most jön a propaganda: a tarisznyaverseny rögtön a vizespólós után lesz:-)
és az egyiken való részvétel természetesen nem zárja ki a másikat.....
1szálpasi

Eszti
Sejtettem hogy kicsik,de annyira szépek voltak.Ilyenkor mindig bezsongok egy lányra(de tuti fiú lenne pont ezért :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nálunk még van 1-2 62-es kombidressz ami a törpének jó,d ea 68-ok fixen jók :lol: :lol: :lol: :lol:
Nadrágból Bercusnak turiztam egy 3-6 hós farit.Nem mondom,hogy kicsi :oops: :oops:
Mondtam hogy törpék.

Párizska
Minden szakmában van idióta.Én már tudom hova viszem őket oviba(szabadon választott :oops: )Elsősorban amiatt,mert szinte nap-mint nap látom milyenek a gyerekekkel,a barátném 2 gyereke oda jár és a 3. is oda fog.Nem mondom hogy ott nincs unszimpi óvónéni,de még mindig jobb mint a körzetes óvódánk.Ami itt lenne egy köpésre.
Ráadásul egy ismerősömnek a kisfia (sajnos nem teljesen egészséges :cry: )eddig alapítványi óvódába járt,de szüksége lenne az egészséges gyerekek húzóerejére.Az egyik oviban közölték vele,hogy úgy veszik be a gyereket,ha saját zsebből egész napra finanszíroz mellé egy gyógypedagógust. :evil: Az általam említett oviban ezt az igazgatónő ingyen kikéri a gyerek mellé és nem kell egész napra,csak pár órára a foglalkozások idejére.
Ennyi múlik a hozzáálláson.
Részemről pont az ügyre.

Anny
Ez egy idióta
Vendég

Banika, most nézem Kaposváron laktok!!! A belváros olyan gyönyörűűű...a kedvencem meg Tata!!! Azt hiszem Edit lakik ott, jaj de szuper!!! Annyit kirándulunk oda, főleg mikor büfésor van már a tó mellett és megy a hajó tavasszal meg nyáron!!! Lehet, hogy már találkoztunk is :lol:

Benszi, köszi!!! :wink:
Vendég

Vanda,Pasi!
Ikrek Laura?Ha igen,akkor kiharcolja magának!Én is az vagyok,így tudom!

Szöcske!
Nem is olyan dagik a gyerekeid :lol: :lol: :lol:
A 80-as gatya Dórinak is hosszú :wink:

Párizs!
Itt Érden nálunk kb.70.000ember él és erre van 7db óvoda!Bölcsöde asszem egyáltalán nincs,mert megszűntették!
Nekünk már most be kéne jelentkezni,ahhoz,ha mondjuk 3évesen oviba akarnám őket járatni! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Banika, ez is fura, ugyanis a nem ön - és közveszélyes sérült gyerekeket be kell venniük. Törvény!
Vendég

[quote="benszi"]B írta:benszianika!
A harisnya alatt pelus van! :roll: :lol: Nálatok fordítva ?lol: :lol:

He-he
Nem.De hiába jó a pelus ha a műszáltól nem szellőzik a seggük.
Vendég

Hát Benszi, ez a drága jó állam bácsi gondoskodása...meg az is, hogy épp a minap kérdeztem anyát, hogy hogyhogy nem látok fiatal óvónőt semelyik óvodában?! El lehet gondolkodni rajta...
Vendég

[quote="mrsparis"]B írta:mrsparisanika, ez is fura, ugyanis a nem ön - és közveszélyes sérült gyerekeket be kell venniük. Törvény!

Ugye-ugye
Vendég

ha legközelebb a gyönyörű belvárosunkban jártok,értesíts :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg szép,csak kisvárosnak nagy ,nagyvárosnak meg kicsi ez a hely sajnos.
Vendég

Banika!
Szerintem mindenben van műszál.Attól pattogzódnának ki?Akkor mindenhol pöttyösek lennének szerintem!
Vendég

Párizs!
A fiatal ovónénik bébiszittyók lettek vagy magánoviban vannak!
Vendég

benszi: június 7 az ikrek? akkor igen:-)
1szálpasi

Benszi
Nekünk Banika doki -féle csoda kenőcsünk van :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="benszi"]B írta:benszianika!
Szerintem mindenben van műszál.Attól pattogzódnának ki?Akkor mindenhol pöttyösek lennének szerintem!

Én már jártam így velük,amikor haribugyi+vastagabb naci és kicsit melegebb volt a seggüknek.
De a fogzás mindenre jó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pasi!
Azaz!Esélyes a kitörésre,ha nem félemlítik meg,mert akkor inkább tűr :oops: :roll:
Vendég

Szöcske!
Mit tud a Banika-féle doki csoda kenőcs?

banika!
Hát ez az a fogzásra én is sok mindent ráhúzok :wink: :roll:
Vendég

Banika, oksi, legalább megnézném közelebbről a szépséges gyerekeidet :lol:
Munkaügyben voltam ott utoljára, de emlékezetes, mert a kolléganőmmel épp beszélgettük, hogy lehet, hogy terhes vagyok, de még félig viccesen, aztán közben már tényleg terhes voltam :lol: szóval már gyerekkel voltam Nálatok! És ettünk valami picur cukrászdában fincsi sütit!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszi
Mit tud?Mindent!Szávának sokáig csúnya,piros pöttyös volt a puncija,mindent mondtak és adtak és javasoltak rá,de semmi nem használt.Aztán Banika ajánlotta a popókenőcsüket és azóta hűlt helye a csúnya pöttyöcskéknek,csak ilyenkor fogzáskor jön elő 1-2,de közel sem olyan durván,mint anno és leginkább csak pirosabb a popójuk,de a kenőcs helyre teszi.
Vendég

Juci???
Keveset írsz mostanában :(

TONTI???????Meddig kiabáljak még?Már kezdek aggódni :( :( :(
Vendég

Szöcske!
Nekem erre a gyógyszertári fürdetőkrém szokott bejönni! :lol: :lol:
Vendég

Benszi!
Hát ez az! Szegény kiscsajnak otthon még ugrálni sem szabad...
vovanda

Reméljük Tonti azért nem jön,mert a pszihodokinál tölti a délelőttjeit,délután meg gyerekezik!
Vendég

Vanda!
Akkor kivárásos alapon működik a dolog sajna!Vagy ha anyunak már lesz pasija és nem a sebeit fogja nyalogatni!
Vendég

és az a baj, hogy ott is lázad, ahol nem kellene (alapvetően mindenhol)...pl az is a lázadásának köszönhető, hogy ma már nem 5 hónaposnak való babakaját kap botmixerrel pépesítve, mint másfél évesen....
1szálpasi

ja, majdnem elfelejtettem:

xandra: privi ment (ha nem jelezné ki az oldal)
1szálpasi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?