A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziszike!

Remélem megfordul Beni, é olyan szülésed lesz, amilyenre vágysz!

Egerbe végül nem mentünk.
Két oka volt:
1. tehetséges időjósok havazást mondtak hétévégre. Ezzel szemben egész nap hétágra sütött a nap.
2. Az orovosm igencsak érdekes arcot vágott, amikor meséltem neki az egri utam tervéről.

A kettő együtt elég volt hozzá, hogy maradjunk itthon.

Illetve még közrejátszott az is, hogy az egri kórház lenne az utolsó ahol szülni szeretnék, és ezért inamba szállt a bátorságom, nem mertem kockáztatni. (Persze Marci tutira kihúzza jövő hét végéig.)

A hasamra Aloe First-öt tettem. Már jobb valamivel. Holnaptól pedig jöhet a Bepanthen plusz. Ez a párosítás már bevált a férjemnél és a fiamnál is.
Vendég

cat: vigyázz magadra!!! :wink: :wink:

Tisa: olyan tündérke Léna a képeken!
Irigy-Irigy!!!! :evil: :evil: :evil: :D :D

Én ma azt hittem megszülök a wc-én délután annyira fájt a popómnál amikor a dolgomat végeztem.Nehogy má most jöjjön ki az aranyér.

Kép

Kép
gabka7926

virágos jóreggelt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

olyan jól aludtam,végre,végre,végre.

hegyeket tudnék mozgatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na jó azért nem........de mondtam apának hogy ma délelőtt el kell sétálnunk a kedvenc fagyizómba(megint fagyi :lol: :lol: )oda vissza kismamatempóban kb.1,5-2 óra.de olyan finom a fagyijuk.

cat:

akkor nagyon megégetted a hasad?szegény......az tud fájni...
unokahugom lábán vanb egy folt,pont ott ahol anyuja terhesség alatt leforrázta a lábát :roll: :roll: :roll: :roll: lehet lessz Marcinak egy különleges foltja.......

remélem ma edáék hazamehetnek és ő is rak fel sok sok képet a kis Pepéről.jajj olyan édes........

tisa:

Léna is gyönyörű,és igen,látszik rajtad hogy majd szétt durransz a boldogságtól.

na elrakom az ágyakat,maguktól nem másznak a helyükre a dolgok.

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Örülök, hogy végre kialudtad magad!

Engem Beni negyed hatkor ébresztett. :evil: Sajnos Apa nem volt elég jó neki. Mire visszaaltattam, én már nem tudtam visszaaludni. Most ő is és Apa is jóízűen durmolnak, csak én forgolódom. :evil: Pedig fáradt vagyok.

Közben rájöttem, hogy Marci sem jelentkezett még reggel, hogy jól lenne. Gondoltam felébresztem, hogy megnyugodjak. Egy órán keresztül hiába próbálkoztam bármivel. Sem a bökdösés, sem a lökdösés, sem a hullámoztatás nem használt. Csoki és kóla szintén hatástalan. Akkor jött a pánik.
De már elmúlt, mert azóta volt egy kis mocorgás.

Ez lehet, hogy nem az én napom lesz...

Jó lenne, ha már kibújna végre Marci, mert egyre nehezebben viselem. De egyenlőre ennek semmi jelét nem adja.
Vendég

cat:

mútlkor rám is a frászt hozta Alex.egész délelőtt nem mozdul,ez akkor tünt fel,mikor altattam Patrikot.akkor mindig focizni szokott a kezemmel.ott feküdtem én is vagy 1 órát és szekáltam de semmi.már ott voltam hogy bemegyek a kórházba.
aztán éreztem ilyen apró rángásokat,és rá pár percére egy szemet rugott,de az akkora volt hogy csillagokat láttam.biztos nagyon mélyen aludt.azóta nem volt ilyen szerencsére,sokkal jobban figyelem.és azóta már 2 nst-is volt,azokon is minden rendben volt.

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Ma is korán keltem. Egyszerűen nem tudok aludni, úgy fáj az oldalfekvéstől a csípőm (illetve a fenekem oldalsó részei). Szerintem, ez nem normális dolog. Már éjjel is azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy a porckorongsérvem már nem sugárzik ki napközben a lábamba, tehát valóban jobb a helyzet, de ettől az oldalfekvéstől viszont a fenekembe sugárzik. Nektek nem fáj ott ahol írtam? :(

Finom bundáskenyeret reggeliztünk. Megkértem apát, hogy kinn a teraszon süsse meg, így nem lett büdös ide benn.

Tisa!
Jaj, de jó, hogy írtál! Olyan boldogság Titeket olvasni. Nagyon szép Léna, és Te is jól nézel ki, igazi anyuka vagy! :)
Köszi az őssejtes infot. Szerencsére, az én dokim is tapasztalt már ebben. Azonban én állandóan szervezkednék, és azt hiszem, hogy nélkülem megáll a világ... :)

Cat!
A barátnőm is a terhessége vége felé égette meg a pocakját. A kislányának van is ott egy halvány foltja. Bár szerintem ez véletlen, én nem hiszek az ilyenekben.

Lányok!
Nálam továbbra sincs semmiféle fájás, görcsölgetés, keményedés, csupán csak annyi, hogy Luca babám állandóan táncol odabenn. Úgy látom, hogy nagyon jól érzi magát benn a kisasszony, mert semmi jele annak, hogy valaha is ki akarna majd jönni.

Kép
gesztenye74

Bogyó Beó!!!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Tündériek a babák!!!!!!!!!!!!Irigy vagyok!!!! :oops: :oops:

Velem minden oké, csak már kivagyok a tanulástól......sajna már mennem is kell, de ha túl leszek rajta, majd jövök!!
8 nap!!!

Addig szüljetek gyorsan hogy had gyönyörködjek a babókban!!!

Kép

Kép
tasin

Jó reggelt!

Tisa naon aranyos Léna! Sajnálom,h a pofija annyira nem látszik a képeken,de a katicapóz nagyon drááága :) Így láttam egy másik anyukát múltkor a kórházban, aki már mehetett haza és olyan irigykedve néztem Őket.

Cat vigyázz a pocódra! Remélem nem nagyon látszik. A First az meg tényleg jó, nagyon sok mindenre hasznos.

Ettike örülök,h tudtál végre aludni,már nagyon rádfért :)

Gesztenye nálam sincs még semmi jósló, görcs, keményedés, stb...De sztem azért ez még talán kicsit korai is lenne most. 1,2,3 hét, aztán nálunk is megindulhat.
Nekem csak az izmom van,amikor nyúlik,az nagyon fáj. Kicsit olyan,amikor fut az ember és a levegő a hasa alján beszorul. De ez nem az a fájás,ezt korábban is éreztem,de most erősebb.

Hoxán találtam egy jó kis irományt arról,h egyes jegyek milyen szülők. Ez egy jó intés volt nekem.
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=3010

dharma

Sziasztok!

Cat!
Igen már régen jártam erre és másik topikban is, csak egyszerűen ha hiszitek, ha nem alig volt időm.
Sokat pihentem, na meg a két csajszi is a télen sokat betegeskedett.

Nekem is alacsony értéket mutat a hemoglobinem, de nem vészes, szedek rá vasat.

Kisvirág!
Neked mennyi van még hátra? A másik topikban olvastam, hogy korházban voltál, jobban vagy?
encike 2

Sziasztok Lányok!

Itt megint szép,napsütéses idő van :D Végre,végre,végre!!!Csak így is maradjon!!

Gesztenye!
Nekem is szokott ott fájni,ahol te írod.Emiatt óránként forgolódok az ágyban,mint vmi grillcsirke! :D Mondjuk nekem a bal oldalam jobban fáj,de szerintem azért mert azon többet fekszem,ezért hamar el is zsibbad :(

Dharma!
Jó,hogy felraktad ezt a horoszkópos dolgot.Elolvastam az én jegyemet és hát igen,lehet benne igazság és valóban jó intés lehet nekünk!

Ettike!
Tök jó,hogy végre ki tudtad magad pihenni!!De azért csak pihengess ma is,még ha úgy is érzed,hogy hegyeket tudnál elmozdítani :) Délutánra pedig jó fagyizást!!

Tasin!
Kitartás,már nincs sok hátra a vizsgáig és biztos,hogy nagyon ügyes leszel!! Utánna pedig neked is jön a jól megérdemelt pihenés!

Cat!
Tessék vigyázni magadra!!!

Bogyó beó!
Boldog névnapot Neked!!!Legyen szép napod ma!!

Kép
demetnik

Nem akarom, hogy Marcinak legyen ott folt a hasán, ahol én megégettem!
Még nem is hallottam ilyenről... :o

Egyébként mára behólyagosodott. De szerencsére egyáltalán nem fáj.

Különben nekem sincs semmi jósló fájásom. Pedig már a 38. hetet taposom, ideje lenne. Igaz Benivel sem volt, mégis tágultam észrevétlenül. Remélem most már Marcival is beindult a dolog!
Én egy hét múlva szeretnék szülni.
Vendég

Cat!
Az egy hét múlvában én is kiegyeznék! :) Bár a párom még mindig meg van róla győződve,hogy 30-án fog megszületni a picilányunk! :D Igaz,az egy hét múlva lesz!!! :lol: Tiszta idő-zavarban vagyok!!! :oops:
Na szóval,én sem bánnám,ha már a húsvétot itthon tölthetnénk hármasban!Dehát ezt majd a picilány eldönteni.

Kép
demetnik

Én is hallottam már az ilyen foltos dolgokat és unokatesómnál is bejött.

Én ma vagyok kerek 36 hetes a vonalzó ne tévesszen meg senkit!Úgy örülök neki! :D :D
Én szoktam mondani Andrisnak , hogy lassan készüljön kifelé mikor már nagyon elegem van a hasfájásból.

Csajok az normális , hogy általában óránként 2szer néha 3szor megyek pisilni?Ennyire lent lehet már, hogy a hólyagom nem bírja a kiképzést?
Éjjel hozzám lehetne igazítani az órát mert a szokásos 2 és 4 órai pisi mindig muszáj ja és ha apa dolgozik akkor van 6 órai is.

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

köszönöm szépen, aranyosak vagytok. pusziii

encike: üdv itt nálunk!

Gyönyörűségesek a babók, Léna is és Peti is.

Remélem mindenkinek szép, és görcsöktől, keményedéstől mentes napja lesz, olyan szép az idő.

Lassan indul a baba eső, főleg ilyen front változáskor. Mindenkinek szép napot!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Én anno nem emlékszem, hogy lettek volna joslok, de most néha ugy fáj a pocakom.
És a feje már teljesen lenn van, mikor sétálok már szoszerint fogom a hasamalját, hogy ki ne pottyanjon.
Még szeretném, ha jo 2 hetet benn maradna, hisz csak 36 hetet töltöttem.
encike 2

Jajj csajok én még mindig Léna és Pepe képeiben gyönyörködöm és nem akarom elhinni , hogy nem sokára nekem is lesz egy kis manócskám akit majd a világon mindennél jobban fogok szeretni. :cry: :cry: :D :D

Ma is vele álmodtam és annyira szerettem álmomban és képzeljétek szopiztunk de szinte éreztem ahogy szívja a tejet.Tiszta lökött vagyok!

Kép

Kép
gabka7926

Imádom az anyósom! :D Képzeljétek! Jövő héten feljön hozzánk egy napra, hogy kivasalja helyettem azt a halom gyerekruhát. :) Annyira örülök neki, hogy az összes eddigi "bűnét megbocsátom". Habár tényleg nem szólhatok egy szót sem, velem mindig nagyon rendesen bánik.

Dharma!
Nálad még érthető, hogy semmit nem érzel, de én már mindjárt 37 hetes vagyok. Habár ha Cat sem érez még semmit a majdnem 38. hetével, akkor tényleg én is ráérek még.
Elolvastam a szülők horoszkópját, amit feltettél. Hát, ebben is beigazolódik, én mint Kos anyuka csak kulloghatok majd a Mérleg apuka mögött. :(

Demetnik!
Jó olvasni, hogy másnak is fáj az oldala. Bocsi! :oops:
Ja, mi is szívesen itthon lennénk már Húsvétra.

Cat!
Ne foglalkozz ezzel a folttal! Szerintem, csak babona! Emlékeztek, annak idején volt az a pletyka, hogy Gorbacsovnak azért foltos a feje, mert édesanyja terhesség alatt ott csapott le egy legyet magán.

Gabka!
Ilyen rendszerességgel nem tudnám alátámasztani a pisilési szokásaimat, de én is nagyon sokat megyek. Van úgy, hogy csak 10-15 perc telik el a két pisi között. Van azonban, amikor több óráig nem kell mennem. Szóval, nálam változó a dolog.

Kép
gesztenye74

Elég fura ez a horoszkóp mert én önállóságra nevelem majd az apja meg nem .
Én is kos vagyok , apa meg szűz.Na elég fura család leszünk én kos Andris kos , apa szűz.Na majd legyőzzük a szűzecskét. 8) 8) 8)

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni de nem ígérem hoyg reagálok is!
2-3 nap itt a fórumon az sok-sok oldal! :) Az én memóriám meg... 1 percig sem tart mostanság!

Bocsánat az eltűnésért, de a pár nappal ezelőtti fájások úgy megijesztettek, hogy minden fontossal kész szeretnék lenni! Így elkészült a falvédő! Már csak a díszcsík hiányzik a széléről, de azt méh be kell szereznem.
Megjöttek a falidekorok azt is felraktuk, és pénteken elhozhattuk a lapszabászatból a fát úgyhogy a drágámmal (baráti segítséggel) azt raktuk estig, de már kész csak a fiókelőlap hiányzik!
Elkezdetem végre a mosást!
Csomag még nincs összepakolva, de azthiszem megvan minden ami kellhet! :)
Szóval amint felkerül a szegény és a fiókelőlap küldöma végleges képeket a szobácskáról! :)

Léna és Pepe gyönyörűek, nem hiába mondtuk hogy ezen a fórumon már a 3D-s képek alapján is gyönyörűnek tűnnek a babák! Nem tévedtünk!

Jó hogy írtál Tisa, nagyon jó téged olvasni! És örülök hoyg ilyen jó baba a kis Léna! Remélem a tej is beindul majd rendesen és akkor nincs semmi okod az aggodalomra!

Cat remélem megvagy ne menj olaj közelébe! Mostantól csak tepsis kaják!
:roll: Én is félek mnár az olajtól... nem érzékelem a hasam.... mármint hoyg sokkal előrébb van mint "én".

Ettike még mindig egyben! Mostmár csak kibújik Alex!

Kocska remélem nem igaz ez a 100 fej, mert az én babómnak is nagy a feje és már a legutóbb (33.hét) 91mm-nek mérték!
Szóval bízzunk benne hogy nem így van!
De a barátnőmét is 104-nek mérték szülés előtt 1 héttel és megvan a baba természetes úton szóval, nem úgy van az!

Nekem 30-án kell újra a dokihoz mennem utána lesz az utolsó vérvétel meg majd az első CTG-n nem én vagyok a sorba az utolsó, de úgy látom én kezdem meg ezt a vizsgálatsort majd utolsóként!
:roll:

Na szép napot mindenkinek!
Pihenjetek, sétáljatok szép az idő! :)

JA éls Bogyo beo BOLDOG NÉVNAPOT!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

SZiasztok csajok!

Megjöttünk a dokitól. UH-n minden rendben volt, aztán megvizsgált, hogy a méhszájat is ellenőrizze. Aztán elkerekedett a szeme, hitetlenkedett, majd közölte, hogy szülünk. :shock:
Erre én jót nevettem és kérdeztem tőle, hogy most rögtön? Mondta, hogy ő lepődött meg a legjobban, mert nem panaszkodtam semmire, semmi jelét nem adtam és már 3 centire kitágultam.
Mondta, hogy hazamehetek összepakolni, de örülne ha befeküdnék. Totál nem értem, monditam is neki, hogy nem érzek semmit. Azt mondta, hogy lehet, hogy én jól bírom.
Most nem tudom, hogy mi van, hazafelé már néha éreztem, hogy nyillalik ott lent. Ez már az lenne?
Mondta, hogyha bármi jel van azonnal tépjünk be, mert nem lenne jó útközben szülni....
Nem arról volt szó, hogy az első babánál sokáig tart? :shock:
Szóval nem tudom, hogy mi lesz, most figyelem, hogy mikor fájogat, aztán lehet, hogy visszamegyünk a kórházba.
Azt mondta még, hogyha valami csoda folytán mégsem szülök ma, akkor kedden mindenképpen menjek be megint hozzá.

Judy

Kép
judy_76

Judy!

NA szerintem marha gyorsan pakolj össze és huzzás a korházba.Ha Te ennyire jól bírod és nem istűnt fel akkor tényleg valszeg gyors lesz. Gondolom nem akarsz otthon szülni???? Egyébként nem törvényszerű, hogy első baba sokáig tartson....
Én Kolikámmal 3 újnyíval rendesen vajudtam a szülőszobán.
Szóval szerintem ne tökölj pakolj, aztán irány. És értesíts minket, hogy mi van :-)

Beszéltem ma [size=24]Eda-[/size]val ezt írta:
"Mivel 37 héten született inkább szoliztatják. Nem baj,egészséges lesz. Holnap már otthon leszünk. Most 50-et fejtem neki. "

Szóval holnap mennek haza.. ! De úgy érzem, hogy jól van és ahogy olvasom szépen indul Neki a tejcsi is :-)

Cat!
Pocidról holyagok elmultak?

Gesztenye!
Milyen rendes anyosod van :-) Az enyém ilyen jellegű segítségre nem igen hajlandó. Mondjuk más milyenr sem :-(

Tasin!
Szorítok a vizsgádhoz. Csak legyen már meg.....

Ettike!
Most akkor teljesen leálltál? Csak mert tegnap is írtad meg ma is hogy milyen jól vagy ... Valyon mikor akar Alex kijönni???

Gabka!
Szerintem normális a pisi dolog. Valszeg Andris a holyagodon fekszik vagy focizik :D

Szerintem ne aggodjatok, hogy nem éreztek semmit. Kolinál nekem se voltak semmien jósló és sima fájásaim. akkor voltak mikár már szültünk. Lehet mi többedszer szülök kicsit érzékenyebben érezzük, de az is lehet, hogy ez hüleség....

Ja és tenap kérdezte valaki hogy milyen fájás az mikor indulni "kell" szülni.Nekem a szülnő erre csütörtökön a kövi választatt adta.
Először is bármikor be lehet menni a korhzba ha úgy érzed szülsz. Megvizsgálnak és ha nem haza küldenek ha gy látják közel állsz hozzá benntartanak. Persze az is lehet hogy tényleg szülsz.
De azt mondta, hogy az a szülési fájás ami ügyebár rendszeresen jön és legalább 0,5 percig tart de inkább 1 perc és annyira nagyon fáj, hogy se megszolalni nem tudsz se megmozdulni. asszem ez így elég konkrét :-)
Magzatvíz ha elmegy és tiszta nincsen szine,szaga akkor szép kénylemesen indulni kell. Ha zavaros, vagy büdi akkor gyors tempoban kell menni...
Na remélem ez támpot mindenkinek. Nekem az.

Én nekem annyian mondták, hogy a hétvégre bizti babázok, hogy el is hidtem és most elég csalodott vagyok. Csütörtök óta jelét nem érzem annak hogy Benike meg akarna születni..... Most már a 37 hetet nyomom. Kolival kereken a betöltött 37 szültem. Ez mondjuk most jövő hét péntekre esik. Na mindegy. Csak valahogy annyira erre készültem. Apanak ma van a szabad éjjel így nemsokára kell. Nagyo n örülök, mert egy hete szinte csak egy puszira taliztunk. Holnap még be kell mennie egy éjjelre aztán egész héten itthon lesz... Ma lájtos napott tartottam. Csak gyors sonkás tésztát föztem azt ennyi. Úgy szeretnék én is elmenni fagyiznidu-tán de itt akkor szél van..... :-(

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Hú Judy, fájások nélkül kitágulni 3 ujjnyira? :shock: Szép teljesítmény, drukkolunk!!
Azért jelentkezz majd, h mi a helyzet! :!:

Cat, tegnap rám is fröccsent egy kis olaj bundáskenyér gyártás közben. Csak a kezem volt, és már nem is érzem szerencsére. Te rosszabbul jártál, a hólyag biztos meglesz, még néhány napig, de nem hiszem, h Marcin látszani fog a helye, ne aggódj!
Mi az az Aloe First? Én Fenistilt szoktam rátenni.

Bogi, még nekem is hátravannak ezek a vizsgálatok és ctg-n sem voltam még!
Ügyi vagy, h kész a falvédő, majd azt is mutizd meg!

Tasin, kitartás, most már mindjárt vége a tanulásnak! Hány tételed van még hátra?
Az a minimum, h csupa 5öst kapsz majd, ha már minket hanyagolnod kell a suli miatt! :wink:

Encike, én is emlékszem rád, igaz a másik topikból! Mesélj, hogy vagy, bírod még a gyerekek mellett?
Hogy is hívják a kisasszonyt?
Ha szeretnéd, beteszlek a táblázatba, hm? :?:

Ettike, ha ilyen jól kipihented magad, akkor ma kéne szülnöd! :wink: A dokid van már vagy csak holnaptól elérhető?

Bea, boldog névnapot!

Gabka, napközben én is rengeteget pisilek, illetve nem sokat csak sokszor, sztem ez ilyenkor normális.

Én kifáradtam az ebédkészítésben, most még van egy kis pihim, amíg a kiscsajszi alszik, aztán jönnek anyósék uncsiláthatásra! Pedig milyen jó lenne 3asban tölteni a délutánt!
Apa meg gyorsan elment az Ikeába, remélem sikerül megvennie az új kanapét, már olyan régen keresünk, jó lenne ezt is letudni BArnus érkezése előtt!

Zsu
svs

Judy
Hát ez nem semmi!
Izgulok is érted remélem a szülés is így megy majd mire elkezdenéd érezni addigra túl is vagy rajta! :D
Jelentkezz azért még várjuk az sms híreket ha tudsz majd valamit!
Puszi

Zsu mintha azt írtad volna hogy 30-ara kaptad az első CTG időpontot azért mondtam hogy én megyek majd utoljára, mert én aznap még csak a dokimhoz megyek.

FAlvédőről küldök egy ízelítő képet, de a szélét még nmre ér nézni mert a szatén szatén szalag még nincs rajta!

És a pelenkázó fiókokon sincs rajta a lap, de azért csstolom a képeket! :)

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

zsiasztok.

judy:

húúúúúú.hajráááá.
a 3 centi az kb 1,5 ujnyi nem?

Alex asszem csak pihenőt tartott,ma délutánn már megint fájogatok,nem rendszeres viszont erősebb mint eddig......
a dokim kb. mostantól már elérhető,tehát ha ma este szülnék(nem hiszem)akkor már be tudna jönni.lehet Alex csak őt várta??

boglarkabiro:

nagyon szép a falvédő,és milyen jópofa a festés(?)a falon.

Kép
Kép
ettike

Gondoltam egy kis málnalevél tea kortyolgatása közben benézek hozzátok.

Judy!
Majd nem kiköptem a teát, amikor Téged olvastalak. Három ujj? És még csak nem is érezted?! Ezt nevezem!!! :)

Sziszike!
Ezek szerint már nem is érzel semmit? Egyáltalán nincs fájás?

Kép
gesztenye74

cat, mégsem jön össze a keddi közös ctg, mert kedd délelőtt jönnek anyósom, meg a két dédi, szóva itthon kell lennem, és marad a holnap a ctg-re meg a dokira. :(
és én rékával és nándival is megégettem a pocakomat, rékának a combján van egy kis pigmenthiányos rész, nándinak pont a másik lábán egy ugyanolyan túlpigmentes, szóval sötétebb :) elég vicces.

judy, izgi :)

fene, megint mindenféle történt, és már megint mennem kell. ilyen napok vannak megint mostanában... nem hiszem, hogy idetalálok még, nagyon hulla vagyok.
szép estét!

kikocska

Sziasztok

Judy nem semmi!

Én holnap leszek a 39.hétben, és vannak fájások de nem rendszeresek, meg nem is fájnak annyira. Kiváncsi vagyok mitmond pénteken a dokim mennyire nyiltam ki.
Pedig azt hittem a hétévégén már megszülók, de Sára nem nagyon akar kijönni. Remélem minden rendben van, mozogni mozog, bár már lustábban.

Bogi
nagyon ügyi vagy, elmentem a számodat, hgy ha bármi van akkor tudjalak titeket értesíteni. O.k.?!R

Szerintem már nagyon türelmetlen vagyok leehet hogy azért nem akar jönni.

Ma palacsinta napot tartottam, nem ettem mást csak azt meg d.u. salátát zöld, paradicsom, paprika, ubi, meg mozeóarella sajt volt benne.

Lehet hogy a crg előbbre hozom szerda helyett keddre mert az orvosom szerdán nincsen bent a korházban.
Hátha megnéz kedden és nem kell péntekig várnom.

Mikor fektetnek be tulhordás miatt?
Már ettől félek, meg már biztos lesz 4 kg gyerek, a feje 96 mm volt a multhéten, most pénteken nem uh meg, csak a ctg.t nézte meg.

na megyek megfürödni.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Én ma bálna voltam megint, megúsztattam hóka habtestemet a termálban, nagyon szép idő volt, meg tudtam úszni is, volt hely az usziban. Jólesik a mozgás, pláne, hogy itt nem dolgozik a gonosz gravitáció ellenem. Csak mikor indultunk hazafelé, kezdtem el sűrűbben keményedni, hát igen, ezt a tömeget már lehet vonzani :)

Végre kicsit jobb volt a kedvem, pláne, hogy jött a barátnőm is csajos napra. Megsütöttem életem első buktáját, nagyon finom lett. Annyi hibája van még, hogy brutálisan összedagadtak, így némelyik elég keskeny lett, több helyet kell hagyni nekik. De az íze... nyám

Pisilés: lásd mint fentebb, néha 15 percenként, néha másfél óra is eltelik 2 közt. A fekvés is ilyen dolog, van, hogy egész jól bírja mindkét oldalam, de van, hogy az egyikre nem is bírok ráfordulni, annyira fáj. Nekem főleg a bal szokott ez lenni, arra van a háta, lehet, hogy a buci feje jobban tudja nyomni a medencének azt az oldalát. Szerencsére a héten inkább a "lassú" fájdalmak voltak jellemzőek, és alig volt a késdöfés fellegűből, belső medence, szeméremcsont, keresztcsont, derék, ezek vannak leggyakrabban.

Nemsoká nekem is indul a málnalevél! Meg a homeo-bogyók szedegetése. Remélem, nem fogom elfelejteni bevenni ezzel a kiemelkedő rövid távú memóriával, amit a terhesség okoz.

icamica

Judy-ról nincs hír :(
Pedig azért jöttem!

ments a számom bátran lilianana már alig várom hogy hozhassam a híreket! :)
láttam a felkerült képeidet! :) Örülök hoyg sikerült feltölteni!

Icamica nagyobb bajod sose legyen minthogy összeragad néhány bukta attól az íze ugyanolyan fincsi! :)

Én is mindjárt teázom icamica, szóval majd emlékeztetjük egymást!
:D

NA megyek én is megfürdök. tegnap épp mondtam a páromnak hoyg a bálna azért él a vízben mert ott legalább tud mozogni, az ágyban átfordulás több már mint vicces!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Lili!
Én úgy tudom hogy a kiírt napon szogtak befektetni. Vagyis az én dokim így csinálja ha az napig nem szülsz akkor bent tart.....

Ettike!
Hajrá! Lehet tényleg Alex baby csak az ismerős kezet várta :d :d :d

Icamami!
De jó hogy még jársz úszkálni nekem ez teljesen elmaradt...

Nem tudom lehet Beni is csak apa éjjeles műszak végét várta. valami nagyon mocorog.... De aztnán lehet csak ezt az örült szelet nem bírja....
na megyek.

Remélem reggelre most már befut a 3.baba híre.

Tényleg!
Kocska Hol van? Ő is már eléggé a finischben van?
Judy-val mi lehet?

Puszi nektek

Kép

Kép
sziszike22

Svs!
Oké betehetsz a tábliba, milyen adatok kellenek?
Neve még nincs a csajnak, de lista az inkább és mindjárt szülök, hát nem ciki???
Apának mondtam, hogy a hét a határidő és el kell döntenünk mi legyen a neve, sőt még a szoba sincs berendezve!
Épp a korházi pakk van összepakolva.

Az előző szüléseim 2,5 ora alatt meg voltak, most a 3. szerintetek rövidebb v hosszabb lesz?
Ápr. 1 után én is iszom a málnát, de már 38 leszek, ez nem késő? Csak nem akarok 1.-jén szülni, ha lehet.
Viszont jo lenne husvétra itthon lenni.

Az igen fájások nélkül tágulni, nem semmi!!!! Szerintem is irány a korház, mert ott csak kéznél vagy.
encike 2

CSAJOK VAN EGY JÓ HÍREM!!!!

MEGSZÜLETETT JUDY KISFIA!!!

EZT ÍRTA NEKEM AZ ELŐBB:

SZIA GABKA!
MEGSZÜLETETT RICHÁRD 21.19-KOR. 2900 GRAMM ÉS 52 CM.JA ÉS GYÖNYÖRŰ!!!EZ EGY CSODA!PUSZI JUDY

NAGYON NAGYON GRATULA RIKINEK ÉS JUDYNAK!ÉLJEN EGY ÚJABB CSODA!!!!

EZ JÓ GYORS VOLT AKKOR! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Kép

Kép
gabka7926

na húzok aludni!jó éjt mindenkinek!na most majd ezen jár az eszem! :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Én tegnap 22.30körül lefeküdtem,és ma11.15kor felkeltem,mert már túl sokat forgolódtam és kellett is mennem anyuhoz ebédre,aztán körmözés, porszívózás,mosás, és most jutottam ide válaszolgatni.De azért anyuéknál belekukkantottam,h.ki hogy áll hirtelen!
Ja ez a csöpke alvás idő alatt csak 2szer voltam pisilni..

Mind2 babánk gyönyörűűűűűű!!! Megelégszek, ha az enyém is ennyire szép lesz

Ica az én párom már a szülésfelkészítőtől is fél, ez most a legujjabb…
Pedig pár napja azt mondta, ő már nem fél, mert félt eleget.

Hu Cat pedig sok ilyen babona van. Ha valami gyümi mag pl.öledbe esik, ott lesz anyajegye a gyereknek. És ha megvágjuk magunkat, v.bármi sebet ejtünk, az meglátszik a babán is.

Bogi én is remélem, hogy nem lesz gondunk a fejünk miatt. Nekünk 32hetesen 87volt BPD. És a combcsontotok mekkora?
Húú nekem a falidíszeid tetszenek nagyon!

Csajok átírtam amott a listánkat és 5.vagyok,amiből 2en nem is nagyon járnak fórumozni, még a babaneveket sem tudjuk, úgy hogy lehet 3.DE fejméretben itt is ott is elsőőő!

Judy én is fájások nélkül szeretnék tágulni!!!!
Mééééég le sem írtam és már megszültééééééééééééééél?????????,
Én is így akarooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!Mi a titok nyitja???
Jajjj, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!KÉPET AKAROK!!!

kocska

Na már itt is a 8.vagyok csak,atyaságos ééég!
Gyors beirtam Judyék adatait is!!!
DE jóóóóóóóóóóó neki is! :D :D :D :D :D :D

kocska

Judy!

Gratulálok!

Szerintem mindenki ilyen szülést szeretne...
Ügyesek voltatok!

Bogi!

Nagyon jó lett a falvédő. Nekem ehhez sajnos nem lenne türelmem. Vagy csak azért, mert nincs varrógépem?
És a díszítés is nagyon tetszik a falon. Még nem is láttam ilyen halacskásat. Pedig akkor Marcinak is tuti ilyen lenne és nem Micimackós...

Kikocska!

Sajnálom a keddet. De talán hétévégén... :wink:

Én ma nem tudok elaludni. Még soha nem éreztem ilyet. Már 2 Rennie-t is bevettem, de a folyamatosan jön fel a gyomorsav. Néha már a hányás kerülget miatta. Mit lehet még tenni?
Vendég

Gratulálok Judynak! :D :D :D :D :D

Kérném a receptet a szüléséhez

icamica

Sziasztok!
Judy és Ricsi hatalmas gratula!
Remélem az mi kisfiunk is így csinálja majd! :)
Köszönöm a szoba és falvédő bókokat!

A halacskákat és tigrist is a mesedekor.hu -ról rendeltem és ilyen habtapis mint amit többen ajánlottatok! Gondoltuk idejében szoktatjuk a halacskákhoz ha már a nagy hoho-horgász az apukája!
:lol:

Cat a falvédőt meg csak elkezdeni volt nehéz! Még sosem varrtam korábban képpel... de láttam falvédőt az egyik barátnőmnél és megrendelni elég drága egy iylet, és így legalább egyedi!, még ha vannak is rajta apróbb hibák! :)

Kocska! Nézem a combcsontot!
Szóval a legutóbbi méréskor ami 2 hete volt pontosan azaz 33+5
nél volt:
BPD: 91mm (37,4 hét-nek felel meg)
FL: 67mm (34,5 hét a terhességi kor számoló szerint)
kiváncsi vagyok most mennyinek mérik majd!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Majd ha sikerül feltenni a falra, akkor lefényképezem, milyen falvédőt vettünk Beninek. Hasonló, mint amit Te csináltál, csak mi fizettünk érte egy csomót. :roll: De így jár az, aki nem tudja megcsinálni magának.

Tegnap este csak akkor tudtam elaludni, amikor hánytam egy kicsit. (Tényleg csak egy nayon picit) :shock: Nem tudtam, hogy a reflux ennyire rossz lehet.

Viszont ma reggel 1 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. :D És látszik a bokám is. :)
Igaz, ennek az volt az ára, hogy éjszaka kb négyszer voltam pisilni. Nagyon jó ötlet volt ez a petrezselyem.
Vendég

GRATULÁLOK JUDYNAK!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép
tasin

Judy miatt néztem be és lám, megérte!

Nagy gratula Judy-éknak!!!!

Kép

Zsu
svs

Micsoda hírek :o :o :o

Judy: Gratulálok, ez aztán gyors volt :shock: De jó :)

Cat: Ilyen refluxom nekem is sokszor van, rémes érzés :x

Bogi: Jaj, nagyon tetszik a falvédő, hogy Te milyen ügyes vagy...

Na, ha ezek a babonák igazak, akkor szegény Janka úgy fog kinézni, mint egy hadirokkant :shock: Ugyanis amióta a pocakomban van, végigfröccsentettem a lábam forró olajjal, majdnem tengerbe fulladtam, többször is elvágtam az ujjaimat...stb. :)

Ma megyek vmikor NST-re, meg 38 hetes uh-ra, hát én sem bánnám, ha észrevétlenül tágultam volna.

Kép

Kép
sildi83

Kép

Zsu
svs

hiheteüntlen,de fent vagyok 1órája én is.jajj ugy mennék babalátogatóba....

bogi nekünk is mindig ennyivel kissebb a combcsont..

kocska

Judy!
ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK! NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK, ÍGY KELL EZT CSINÁLNI KÉREM SZÉPEN!!! :D :D :D

Tegnap este már nem bírtam magam rávenni a hajmosásra. Van tőlünk 5 pecre egy fodrász, remélem, hogy bevállal egy szárításra ma.
Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel a hajmosással, de nekem már nagyon nehezen megy a szárítgatós meg fésülgetős része. Tiszta hulla leszek a végére.

Délutánra azt terveztem, hogy átmegyek az egyik barátnőmhöz, és sétálunk egyet a gyerekeivel. De hát ebben a szélben...? :shock:

Icamica!
Te merész vagy ám ezzel a fürdőzéssel! Nem félsz, hogy összeszedsz valamit? Engem mindenki ezzel félemlített meg a terhességem alatt, pedig én is úgy szeretek fürödni, meg uszikálni.

Ja! Én ma kezdem a két csészés napi adagot a málnalevél teából. Egy még oké volt naponta, de a kettő hogy fog beleférni? :shock: Annyira azért nem jó!

Cat!
Neked a tej nem használ gyomorsavra? Nekem nagyon bejött.

Kép
gesztenye74

Húú nekem izlik a málnalevél,bár én kicsit beizesítem.Meg én szeretetm a kamilla,cickafark stb is.Tegnap emeltem én is az adagom,mert ekkora fejhez kell ám táágulni. :lol: :lol: :lol:

A hajmosással én is így vagyok,még tök kényelmesen akár 4kézláb is emgmosom,de a szárítás,pedig ma nekem is kéne,mert ma megyünk szülésfelkészítőre.

kocska

Kocska nem izgulok a feje nagy.... de nyilván nagyon okos már most! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Áh Judy HATALMAS GRATULA! NAGYON ÜGYIK VAGYTOK!

Lili!
Idáig majdnem sorban haladtunk.... :-) Most Te jösz :-)

Cat!
Legközelebb próbáld meg a hideg tejet.. TÉnyleg nagyon jó...
Én nagyon erősen refluxos vagyok és van hogy csak az segít....

Bogi!
Juj nagyon szép lett a szoba. És nagyon nagyon ügyes vagy. NAgyon tetszik a falvédő.

Ettike!
HOgy vagy? Mikor mész dokihoz?

Eda-ék!
Ma mennek haza , de jó nekik :-) Irigy :-)

Borzasztó éjjelem volt. Kökemény voltam. fájt a derekam. Még apát is fel kelltettem pedig nem szogtam... Még maszírozott is. na mindegy. remélem szebb napunk lesz......

Puszi

Kép

Kép
sziszike22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?