A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nika!
Sajnálom szegény párodat. Rossz lehetett neki. Fogfájás, foghúzás :shock: :shock:

Azt a tb ügyet nem értem.
De bízom benne kiokoskodtok valami jót magatoknak.
Ügyes csaj vagy Te!! :wink:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Gabi!

Néha nekem is égett már a gyomrom, de ez a tegnapi... Ilyet el sem tudtam képzelni.

Pici!

Mi volt a pénteki UH-on?

Nócika!

Kíváncsi vagyok, mit mondanak nektek holnap az UH-on.

Én ma rájöttem, hogy nem fogok egyáltalán adni az UH-os súlybecslésre.
Benit 3 héttel a születése előtt 2600 g-nak becsülték. Végül 3800-zal született. Ami azt jelenté, hogy hetente 400 g-ot hízott. De ez ugye lehetetlen.
Kíváncsi vagyok ezek után, hogy Marci mekkora lesz. Hiszen neki már most 3200 a becsült súlya.
Vendég

Törpiri!

Hogy vagy??
Hogy telt az éjszakád??
Anyukád már megérkezett hozzátok?

Cat!
Sajnálom az ékszakádat.
Már te is a végét járod nagyon.

Minden rendben volt pénteken.
Szerencsére. Csak többet kell pihennem, azt mondta az orvos.

picimami

Nekem ha ég a gyomrom, diót eszem, és attól múlik el.
Nekem nem javasol semmit a házidoki.
Ő ilyen aggódós..
Miatta mentem UH ra is.
Ami a barátnőmmel történt, azóta félt minden kismamát.
:oops:
Ha ezért elítél valaki, akkor sorry :oops:

picimami

Cat!
Hogy van a hasad??
Látszik az égés??
Én is így jártam szombaton.
De nekem pici fröccsent.
És nem fáj, alig éreztem.
De nagyon megijedtem, mert az ilyen foltok megmaradhatnak a babán.
Nekem vany egy ilyenem. Anyukám égéséből maradt meg. :shock: :?

picimami

Cat és Gabi! Hát én is nagyon kiváncsi vagyok! Remélem, hogy ugy fordul, hogy megtudjuk mink lesz!!!! nagyon várom már a holnapi randit!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt!

Reggelizünk, aztán jövök, a kávém kíséretében! :)

Kép Kép Kép
asiye

Akkor mégegyszer jó reggelt! :)

Cat!

Akkor hatott a petrezselyem :) ennek örülök, látod az a múltkor 2 kiló már el is tünt!
és nem csak Marcinak van súlya, ott van a lepény, a magzatvíz....súlya. és akkor ezek szerint a kezdő súlyodhoz képest fogytál!
gratulálok!! :) :) :) :)

Nika!
nagyon sajnálom! :( :( :( :( ..De nem is ragozom tovább!
És Te ide tartozól!!! Az elsők között vagy és , és itt maradsz és punk tum!!!!!!!!nem mész sehova! :) :) :)

Afra! Köszi!

:lol:
A paróka....hát gondoltam egy meglepi apának :) bár fekete derékig érő hajam volt mikor megismert és azt mondja a felkete a kedvenc hajszíne, és tudom hogy a kis huncut szereti ám a szőke hajat.. :wink: :wink: :wink:
de nekem most nincs 24.000 forintom erre
:?
A fodrászt majd megszerbvezzük jól, hogy mikor jössz Pestre akkor egy délután vagy délelőtt mikor átjössz jöjJÖN A FODRÁSZ IS! :)

Kép Kép Kép
asiye

Beni bölcsiben, Apa elindult dolgozni, én pedig megpróbálok használható pocakfotót készíteni. Remélhetőleg az utolsót.

Majd jövök.

Pici!

Sneki nem ítél el. Csak néha olyan miatt is aggodalmaskodsz, ami miatt fölösleges. Szeretnénk ilyenkor megnyugtatni, hogy természetes dologról van szó.
És hidd el, a köldökzsinórt Gasztonyi kifejezetten nézi Nálad, hiszen a két ér nem mindennapos dolog.
Vendég

Nócika!

Annyira izgi!!!! :) :) :) :) holnap ha minden igaz megtudod a titkot! :) :) :) :)
Úgy lennék a helyedben! :) :) :)

Törpiri!

Hogy vagy ma? Mi van veletek?
Én is ezen izéltem az utolsó napokban, hogy mi van ha nem is lány??
De bizti kislány! Ne izgulj. Ma már annyira ritka hogy mellé lőnek! :)
Kis cunás az a baba! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Lássuk azt a pocit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Kivi vagyok a pocifotora! Siess!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Asiey! Én is vagyok a helyemben hidd el! Már nagyon zizgulok! Eleve olyan izgulos fajta vagyok, hogy az csak na!!! Szal most gondolhatod?? Majd bele örülök a kiváncsiságba!
És mondjuk az az utolsó pillanatokban tényleg jó kis dilemma,h ogy mi van, ha még se az aminek hitted??? Na én azért nem szeretnék igy járni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi!
Kitartás ehez a maradék két héthez! :) aztán pihizhetsz és a kicsire koncentrálhatsz :)

Pici! De izgi!! :)
Majd hozz képeket a szerzeményekről! :) :)
És ha nagyon keményedsz, vegyél be magne b6-ot, vagy igyál magnézium tablettát! :)

Kép Kép Kép
asiye

Iszonyúan fúj a szél. :shock: :shock: :x :x
Mikor lesz már végre jó idő :shock: :shock:

picimami

Asyie!
Szerintem dögös lennél a szőke parókában.
De sztem akkor hamarosan érkezne a 4. baba hozzátok. :lol: :lol: :lol:
Bocsi :oops: :oops: :wink: :wink:

Szedem a Magne B6-ot.

Majd hozok képeket is.

Akartam rendelni brendon, de nem enged átutalni :cry:

picimami

Nócika! nekem a hamzánál, konkrétan megkért a doki, hogy tippeljek, és aztán megmondja, mert 100%ra látta! :lol: :lol: :lol:
mondtam, hogy fiú! Ő meg hogy IGEN!!!!!!! :lol: :lol:
Alpernél a 12.heti uhu-n nem is kérdeztem semmit, csak A doki kérdezte milyen nemű baba van otthon? Mondtam, hogy fiú, erre mondta hogy akkor "jól rádupláztunk".
Megmolndom őszintén csalódott voltam. Nemsokáig...úgy 2-3hétig! :oops: :oops:
Yaseminnél meg most a 12.hetin szintén tutira mondták, hogy fiú, és olyan csalódott voltam, hogy hazafelé csak sírtam-sírtam :oops: :oops: :oops: :oops: de esküszöm legbelül éreztem hogy lány!
A14. héten már fogadást kötöttem rá és a 16.héten mondta azt a doki, kint törökben 4duhun, hogy Ő egyből lányt látott,és 99%ra mondta! :) :) :)
bocsi, hogy ilyen hosszan :) :) :oops: :oops:

Kép Kép Kép
asiye

Sissi! de jó!
4 nap apával! :roll: :roll: :roll: azért gyere ha tudsz! :)
és kérünk már poci fotót tőled is!! :) :) :)

Pici!
Van egy program, ahol 1600 frizurát próbálhatsz ki magadnak, hogy hogy állnak a színek a fazonok. Igaz fizetős de egyszer 800 forint. megéri szerintem ha az ember nagyot akar változtatni. minthogy megbánja! :?
ebből azt akartam kihozni, hogy majd ott megnézem hogy áll nekem a szőke, mert ha nagyon gáz, akkor végképp nem áldozok ennyi pénzt műhajra :)
csak feltöltök egy képet magamról és aztán nézhetemn is a frizurákat!

Kép Kép Kép
asiye

tegnap nagyon jó volt, fini a kaja, a torta :) :) :)
és rengeteg képet csináltam :) :) :) de este levágtuk Alper haját mert mikor megláttuk, hogy a képeken még rosszabb mint élőben :? :wink: csak az a baj, nagyon nehezen engedi levágni :)
mindjárt rakok még egy képet Yaseminről és Anicáról. olyan jó, és furi látni, a kislányainkat a hugommal. Esküszöm, tegnap az jutott eszembe mikor kislányok voltunk és együtt babáztunk a játékainkkal :) :roll:

Szóval:

a csajok! :)
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Sajnos nem vagyok a topon ami a fényképezést illeti.

De ilyenek lettek:

Kép Kép

Ilyen vagyok 37 hetes és 3 napos terhesen...
Vendég

Pici!

Még csak annyi az UH témához, hogy szerintem nem az az igazi barát, aki mindenre bólogat, hanem aki azt is megmondja, amit másként gondol és lát.
Vendég

Asiye!

Jó fejek a kiscsajok! :D És Yasemin nagyon vagány abban a ruciban.
Vendég

Cat!

Hát nagyon nagy a pocid! :) és nagyon csini vagy! :shock: :shock: :shock:
irigy-irigy! :twisted: :twisted: szerintem sokat fogytál. Aszülés utáni súlyod szerintem legalább 8 kilóval kevesebb lesz mint a terhesség előtti! :lol: :lol: :lol: nagyon ügyi vagy! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye, nagyon jók a képek és a két kiscsaj zabálnivaló :lol: :lol: :lol:

Cat, szép nagy a pocid :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

AKKOR MÉG EGY PÁR KÉP! :oops: :oops: :oops: DE EZEK A SZÁMOMRA OLYA "KEDVES" PARÓKÁKRÓL! :) :) :) :)
EZEK KÖZÜL VÁLASZTANÉK!
sZERINTETEK???

Kép
Kép
Kép
Kép

ezek 24-24.5-26-és 27 ezer forintok :?
de annyira akarom! :x :x :x :x

Kép Kép Kép
asiye

Na jó van!!
megyek!
be is csukom a gépet, mert még a végén kísértésbe esem és nem tudok parancsolni magamnak...és véletlenül megtalálom rendelni valamelyiket :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pedig még ki sem fizettem a fehérneműket! :)

nekem egyébként a legfelső tetszik a alegjobban.
apának bizti a legalsó tetszene 8)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Nagyon jó a csajos fotó.
Yasemin milyen kis mosolygós.

Cat!
Mekkorát nőtt a pocid!! :D
Csini vagy.

[quote]P írta:ici!

Még csak annyi az UH témához, hogy szerintem nem az az igazi barát, aki mindenre bólogat, hanem aki azt is megmondja, amit másként gondol és lát.

Ebben igazad van nagyon!!

picimami

Jók nagyon Asyie!!
Tetszenek.
De nem tudom miért, nem tudom elképzelni neked. :oops: :oops: :oops:

Te olyan gyönyörű vagy!!

picimami

Sziasztok!

Csak bekukk, mert már kezdek tűkön ülni ( :? )
Cat! Nagyon csinos vagy és a pocid is gyönyörűűű! Szeretnék már én is ilyet :roll: és lesz is! (insallah) Csak optimistán :wink:
Asiye! Jajj, de husi ez a két lányka! Húú, de meggyögyörgetném mindkettőt! Nagyon édesek!
A parókák közül nekem az első és az utolsó tetszik a leginkább (de legjobban az első). Be fogsz ruházni rá? :wink: Csatlakozván Picihez, javaslom azért azt a fogigátló tabit is, ha nem szeretnétek egyhamar 4. babót :lol: :lol: :lol: (bocsi, csak vicc volt :oops: )

afra.h

Nekem az első, és második tetszik nagyon.

picimami

Afra! kÖSZI! :) :)
Egyezik az izlésünk!

Pici! Kikérem magamnak hogy gyönyörű vagyok! :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: de tényleg ,csak egy előnyös képet láttál rlam annó az iwiw-en :) -ezért mondod :) :)
és azért nem tudod szerintem elképzelni nekem a parókát, mert csak kendőben láttál, hajjal nem :) de tudod mit?
küldök nekeds egy hajas képet! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Az első és az utolsó a jó. :D

És ahogy elnéztem, legközelebb olyan frizurát akarok vágatni magamnak, mint amilyen az utolsó paróka... :roll: Csakhogy akkor növeszthetem még, mert most vágattam belőle közel 10 centit.
Vendég

Egyébként előnyösen le tudom vágni a kéről a fenekemet és a combomat. :wink: Így valóban nem tűnik olyan nagy darabnak, mint az életben. :roll: :)
De sajnos hiába tartottam a súlyomat, onnan egy gramm sem ment le. És úgy érzem torna nélkül nem is fog...
Vendég

Asyie!
Köszönöm a hajas képet!!
Még mindíg állítom, hogy gyönyörű vagy!!!

:oops: :oops: bocsi. :oops: :oops: :oops:

De most már el tudom képzelni a hosszú szőke sörényt is. :wink:

picimami

Asiye!

Én is szeretnék hajas képet!
Vendég

Asiye!

Szerintem szép hajad van. :D
De én úgy gondolom, hogy ha szeretnéd vágasd le nyugodtan rövidre. Én is mindig ezt szoktam tenni Egy idő után unalmas a hosszú...
Vendég

Asiey! Ha ez segit nekem az utlsó két kép tetszik! Én is most készülök fodrászhoz! Valami jó kis kismamis frizkot szeretnék! De a szine is szerintem a legutolsóé a legjobb! Szerintem valami ilyesmi lesz a hajam! Csak rövidebb kiadásban! Meg csúnya ahogy a vörösem lenött és látszik a barna hajam! De majd meglátom mit tudok kialkudni a fodrász csajszimmal! Nekem is jó legyen meg apa se akadjon ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár én hordom, de egy paroka az nem is olyan rossz ötlet!!! Szólj ha megrendelted!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok..hazaértem...egyenlőre még mindig semmi :cry:
Holnap este kell mennem ultrahangra és akkor megbeszéljük mi legyen és hogyan tovább.

Anykám nem jött..azt mondja majd ha szülök jönnek apuval,igy apunak nem kell majd kétszer feljönnie... :cry: :cry:

Asiye nekem a legutolsó paróka tetszik...és nagyon édesek a gyerkőcök.

Most nem tudok másra reagálni...annyira fáradtnak érzem magam,hogy lefekszem kicst(pedig én nem szoktam,de most nem birom ki)

Bocsánat :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri! nehogy már bocsánatot kérj!! Ne viccelj már! Feküdj pihenj mig lehet! Hisz nem sokára ugy fogsz pörögni mint a kisanygal!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pihenj és szundizz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Köttem én is apa elment vezetni,Márk pedig alszik.Ma megint sokat voltunk kint elég jól birták a babók a kocsit :D ,akd játsziztunk egy nagyot, iszonyúan fúj a szél.

Cat:nagyon szép a pocid!!!!

Asyie:a parókák közül nkem is az első és az utcsó tetstzik.Alányok nagon aranyosak :D :D

Törpiri:jó pihenést neked. Még fájásokat sem mutatott az nst?

Nmelajos:hol vagy?milyen éjszakátok volt?

Nika????

Én holnap megyek fodrászhoz,megfint vágatoka hajamból. Mondjuk én nem tudnám megnövezsteni(a bnőm próbált rábeszélni de mondtam neki,hogy fölösleges,mett nincs hozzá türelmem).
Vendég

Halló mindenki!

Csak jelentkezem, hogy élek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben, csak kissé rohangálós napjaim vannak. Holnap sem leszek, de remélem, szerdán már tudok jönni. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Addig is két pocikép:
6. hetesen: Kép

10. hetesen: Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Carakszik a babanet :evil: :evil: :evil:

Köszi lányok! Látom megegyezik mindenki izése, és ez az utolsó a befutó!
Én is beszéltem a fodrásszal és csütörtökön jön :) és azt az utolsó frizurát lőjük be célnk :)
beszéltünk, és azt mondja, színben is elérhető, de nem egyből, fokozatosan, mellírral :roll: :roll: :) :)
Sissi! Igazad van, minek az a nagy lobonc! :) :) vágasd le, neked ugyis annyira jól áll ez a frizura ami a képen is van :) :)

Nócika!
neked is jó fodrászosdit! :) :)
milywen szép lesz itt mindenki? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8)

Nemlajos!
Mi van veletek?
Hogy telt az éjszaka?

De még milyen unalmas
Cat!

neked az a frizura bizti nagyon jól állna :)

gyermekeim újabb csínye: :twisted: :twisted: :twisted:
elállították a hűtőt és megromlott benne az összes főtt kaja amit mára akartam ebédre :cry:

hétvégéről csomó kaja maradt, örültem, hogy ma nem kell főznöm.. erre :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
de nem érdekelnek...sajtos -tejfölös tésztát kapnak helyette. nem vagyok hajlandó mégis neki állni mindenfélét kotyvasztani

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!
De jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csini vagy! :) :) :)
és meg van akkor a kiskönyved már ugye?

Kép Kép Kép
asiye

Zsu!!
nagyon szép a pocakod!!!
csini kismami vagy!

picimami

Asiye! Azigen! nagyon kis rosszcsontok azok a gyerköcök! Én tuti agyvérzést kapnék, ha a gyerekeim elálitanák a hütöt és mindn megromlana benne! Valószinű, hogy megörülnék! Utálok kaját kidobni!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sissi.
Biztosan nagyon csini leszel.
Kérünk majd fotót az új hajadról, és persze pocidról is.

picimami

Ejha Asyie!!
Aranyos kis csíny! :wink: :wink:
Édesek a fiúk.
:D :D

picimami

Én most eszem a tegnapi ebéd maradékát, de nem tudom jól teszem-e. A délelőtti szunyókálásból úgy ébredtem, hogy a gyomorsavam a torkomban... :shock: :twisted: :twisted:
Pont mint tegnap este. Én ezt nagyon utálom.
Lassan lehúzódhatna már Mrci, hogy maradjon hely a gyomromnak is testemben. Úgy érzem magam, mint egy kívülálló a saját testemben...
Vendég

Asiye!

Sajnálom a tegnapi kajákat! Biztos nem lehetett jó érzés.

De nálunk nem lenne büntetés Beninek a tejfölös tészta, mert az az egyik kedvence.

Zsu!

Szépen nő a pocakod. :D

Sissi!

A Tiédre is kíváncsiak vagyunk ám!
Holnap nem jársz a Péterfyben délelőtt? Összafuthatnánk.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?