Judy, éljen éljen éljen!!!! és gratulálok a gyors szüléshez! nagyon tuti!!!!
mindenkinek kívánok hasonlókat
én is megjártam ma a ctg-t, dokival messziről beszéltünk egymással, mert beteg. pedig akartam megbeszélni misivel, hogy kifelé a héten magától, hogy legalább hadd induljon meg, és ő döntse el, mikor lesz a szülinapja, de most lehet, mégsem, nem kéne, hogy betegen műtsön, más dokit meg hogy mint? Bár, akinél rékát szültem, ő is ott van, mondjuk benne még nagyon megbíznék, csak azt hittem, már nyugdíjban van, így meg sem kerestem őt...
tegnap meg ügyeleten voltunk nándival, déli altatáskor kihúztam a könyökét megint a helyéből

próbált szökni, én meg nem tudok ugye felkelni, ha már egyszer lefeküdtem, és a karját kaptam el, ő meg csavart magán egyet, és későn fogtam a könyék fölé

ez már a harmadik eset volt, nagyon rossz. pedig figyeltem, azt hittem, a jobb karja, de a bal volt. legközelebb megkérem a dokit, tanítsa meg, hogy kell visszatenni a helyére... annyira aranyos volt szegény, apa betette az autóba, és mondogatta, hogy ezzel tudok integetni, ezzel nem tudok. aztán ugye helyrepattintották, utána pár percet várni kell, hogy ennyi volt-e, vagy fáj még neki, és mikor vitte vissza a férjem, mondta a dokibácsinak, hogy meggyógyultam, meggyógyultam!
holnap jön anyósom, meg a két dédi, meg após, de csak anyósom marad, a többiek mennek haza este, csak megnézik a gyerekeket.
én is összevissza sebesítettem magam mindig, de konkrétan tényleg foltosak lettek a gyerekek, mikor a pocakomat égettem meg. és ha belegondolok, pont lehetett ott a combocskájuk... kérdezte is a gergő, hogy most mi lesz, nem égettem meg magam, nem lesz foltja.
kocska, nekem is ez az izomláőz szerű van, az egész medencém környékén. már kicsit meg is ijedtem, mert eddig nem volt egyszer sem, és hogy vajon lehet-e a sztreptokokkusztól, mert nekem az pozitív lettt sajnos, de akkor megnyugodtam, hogy te is.
ja, és beszéltem Tüneménnyel, úgy volt, hogy talizunk, de aztán túl hamar végeztem, és ők még a világ végén voltak, én meg nem tudtam volna mit kezdeni magammal egy órát, úgyhogy hazajöttem. Most jól van, egész hétvégén pihent, a pasija jó fej, végül pierre cardin kocsijuk lett, az is megvan, issza a málnalevél teát, most tölti ugye a 36 hetet, a körzeti dokinál volt, és végre figyelnek a vizesedésére, és kedvesek vele. szóval röviden ennyi, de sokkal többet beszéltünk
uh méretekre egyátalán nem kell adni, és nem kell készpénznek venni! ad irányokat, és bizonyos dolgokban segít, de így a vége felé képesek egy kilókat is félremérni, meg főleg paráztatni az anyukát. mindenféle méretekből számolják, amit szintén nem tudnak pontosan mérni, nagyon ritkán találják el... az az igazi, amikor már kézben van
na, lassan kell mennem a gyerekekért, aztán szerintem alszom én is velük... jaj, meg meg kell néznem, mikor kell sztrájkolni a vaterán

bár néha eszembe jut, hogy lehet, hogy inkább be kéne fejezni, és áttérni máshova, de tényleg annyi munkám van benne

a tegnapi börze is jó rosszul sikerült, nagyon ki vagyok akadva, és tökre sajnálom a barátnőmet, aki ott volt, nagyon átvert a csaj, aki a jegyet adta, biztos, hogy a babymarktosra nem veszek több asztaljegyet, és másnak sem ajánlom!
lépek tényleg, majd egyszer jövök még
szép napot!
ettike????