Magdolna! Hát szelektív a hallása, de rettenetesen, addig, amíg el nem veszítjük a türelmünket, s fel nem emeljük a hangunkat, hogy pl. Mostmár irány fogat mosni!, addig meg sem hallja, semmi reakció, se bű, se bá. Amint meghallja az emelt hangerőt és érzi, hogy törik a korsó és szakad a húr..., elkezd sírni, toporzékolni, hisztizni, ajtót csapkodni...
Azt is próbáltuk, hogy: "Gyere, megmosom a fogadat!", "Gyere, segítek felöltözni..."
Az se megy hiszti nélkül. A legdurvább az, amikor kitör a vulkán. Huh! Ha még láttatok hisztit, amitől ki lehet borulni, na ez az...
Szóval mindent akar, mindenki vele törődjön, de csak úgy, ahogy, csak akkor, amikor, csak addig, ameddig, s még akkor sem jó semmi...
Más: én nem tudom, mi van, lehet, hogy a tavasz teszi, de én állandóan ennék.
Még a tejtilalmat is feloldottam, sőt, ettem két csomag TúróRudi Pontot, talán nem árt meg Borcsának a kis züllésem...
Eddig kínomban (olyan éhes voltam) három (!) tányér zöldséglevest ettem meg barna kenyérrel, egy kis tejföllel. (Igaz, hogy ma már túl vagyunk napközben 4 szopin, a hajnalt eg nem számoltam, elég sokszor evett Borka, 2 és 6 között tutira háromszor-négyszer kiszolgálta magát)
S most megint húz valami a kamra-konyha-hűtő régió felé

Az a bizonyos mosdókagylós fürdés
Az én anyukám!
Szeretek nevetni!:D