A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

http://www.youtube.com/watch?v=Mwxud6AdjYE

Ez az egyik kedvencem most.
Ti szeretitek??

Törpiri!
Jó pihenést neked.
Lehet a szeles idő, majd beindítja Lili babát.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos!

Hova tűntél? Alszotok?

Délelőtt aludtam két órát, és nem szóltam előtte Apának. Egy csomószor keresett közben. Pedig nem gondoltam, mert tudtam, hogy folyamatosan ügyfelek lesznek nála.
Azt mondta izgult, hogy jól vagyok-e. :wink:
Vendég

Cat!
Aranyos a párodtól, hogy aggódik.
Én is aludtam.
És most nekem is ég a nyelőcsövem.. :shock: :shock:
Hideg van nagyon kinn, és iszonyú szél.

picimami

Köszike a pocak dícséreteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!

Én nagyon szeretem. :D
És olyan jó, hogy feltetted. Át kell írnom a zenéket MP3-ba, hogy rá tudjam tenni a netbookra. Valamit hallgatni kell szülés közben és a kórházban. Ebben pedig nincs optikai megható.

A választott albumok:

Berecczki Zoltán-Szinetár Dóra: Musical duett I-II.
Rómeó és Júlia (magyarul és franciául is)
Best of musical I.
Kasza Tibor: Ha egy férfi igazán szeret
Miller Zoltán: Fehér és fekete
Baba Zene I-II-III.
Álomszép zene babáknak és mamáknak
Diana Krall: The look of love
Vendég

Itt is szélvihar van.
Remélem Apa időben hazaér, mert Beniért is menni kell majd bölcsibe, és orvoshoz is a táppénzes papíromért, és EKG-ra.
Vendég

Cat!
Ez a zene szól a blogomon. Imádom én is. És még nagy kedvenc a Szépség és a Szörnyeteg zenéje :wink:
De sajna mp3-ban még nincs meg.
Azzal szenvedek, de nagyon nem akar összejönni nekem.

Nagyon jó zenéket válogattál össze.
Tetszenek nagyon.

picimami

picimami

Pici!

NAGYON szeretem én is !! :) :)

Cat!

Nagyon jó zenék!

Nekem ez az egyik kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=ON6mELAY ... playnext=1

de ez szólt anyukám esküvőjén és annyira nem illett oda :?

Kép Kép Kép
asiye

Cat!
Berecczki Zoltán-Szinetár Dóra: Musical duett I-II.
Most néztem, szerettem volna megrendelni, de iszonyat ára van. :shock: a két cd-nek. :cry:

picimami

A másik kedvenc még:
http://www.youtube.com/watch?v=vl8W2V8VTqc&NR=1
Már láttam Bécsben is, és itthon a Madáchban.

picimami

Jó reggelt :D

Jelentem, jól aludtunk, csak Döme sűrűn ébresztett.
Reggel volt 9-kor egy kis nyűgi, de magam mellé vettem az ágyba, és aludtunk egy hatalmasat 8)

Cat, refluxot sajnálom, én is küzdöttem vele, borzalmas!
Viszont szép a pocakod! :D
Mint ahogy Zsuzskának is :wink:

Asiye, Yasemin annyira csibész!!! :shock: :lol:
Parókához nem tudok hozzászólni, én nem iwiwen láttalak, és szerintem nagyon szép vagy, és annyira hasonlítasz egy volt szobatársamra :roll:
hú, még egy csomó mindent akartam, de hát úgy látszik, kismama agyam van :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici! Az operaház fantomja nekem is nagy kedvencem! :) szerintem
Annyira szenvedélyes! :roll: mindig beindul tőle a fantáziám :oops: :)

Nócika!

Én is utálok kidobni kaját, de gyakran kell mert a gyerekek egy csomo mindent csak megrágcsálnak aztán még sem kérik :? van mikor megeszem utánnuk, de sokszor csupa nyál :? :x

És ez még nem is igazi rosszaság! :wink:

Alper felgyújtotta a mikrót pár hónapja!! Nagy láng-fekete füst...
A helikopter szombaton???
és még szombat este, a török tv beltéri egységeébe való kártyát(amit évente kell újítani 80.000-ért) beledobta a felmosó vízbe mikor nem láttam. a hab alatt elsüllyedt, és csak akkor vettem észre mikor kiöntöttem a wc-be.úgy pecáztam ki :? de nem lett baja!

a poharakat rendszeresen kidobálják az ablakon, a virágok cserepéből kiássák a földet(a lakásban persze), ésmég meséljem????? :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Pici!

Én nem hallgatok sok CD-t, inkább rádiót. De ha valamit szeretnék, akkor megveszem eredetiben. Vagy azt kérem ajándékba.

A Musical duett I. részén megvan a Szépség és a szörny.
Ha kész leszek vele, átküldöm Neked MP3-ban.
Vendég

Cat!
Köszönöm.
Én is megszoktam eredetiben.
Csak most olyan spórolós lettem. :lol:
Két cd-re sjanálom most a majdnem 8 ezer ft ot.
Én autóban szoktam hallgatni.
Néhe fölidegesít a rádió.
mamma mia megy, vagy prodiggy.
Múlkor is full hangerőn. Volt is eszembe, szegény kiscsaj mt gondol rólam, vad zenét hallgatok.
De imádo. :oops:

picimami

folytatom:

volt hogy éjjel 2kor arra jöttünk ki, hogy a nappaliban legóznak :shock:
meg reggel arra jöttünk ki hogy a laptop a földön, Alper meg késsel feszegeti :twisted:
az lcd tv-hez fém kisautót vágtak :twisted:
vagy ha olyanjuk van engdnek maguknak fürdőkádba vizet és ruhástól bemásznak! :wink:

jogos a kérdés: mi ilyenkor hol vagyunk??
hát wc-n, kádban, ágybsan..abban a tudatban hogy ők is alszanak a aját ágyukba.
és a kést ilyeneket eldugva tartjuk, de már szinte mindenünk a plafon magasságába van fúrva :?

Kép Kép Kép
asiye

nemlajos!

Pihenjetek amikor csak tudtok! :) Yasemint is megviseli ez a brutál vihar, olyan felszínesen alszikpedig ő elvileg jó alvó :shock:

Kép Kép Kép
asiye

sziasztok! nem tudom, emlékeztek-e rám...október tájékán voltam itt Nálatok utoljára...azóta sincs még kisManó, sajnos, túl vagyok egy nagy lelkiválságon(egyáltalán nem fórumoztam egy pár hónapig sehol), de azóta úgy érzem, visszajött a lelkibékém, helyreállt...

Ma voltam végre nőgyógyásznál, a Kútvölgyi Klinikán, Dr. Telekinél. Megvizsgált, közben rendesen izgultam, a gyomromban is béka volt, de nem talált semmit. Úgyhogy nagy kő esett le a szívemről...tehát nincs semmilyen szervi bajom...mondjuk jó lett volna vele hosszabban beszélni, lett volna több kérdésem is, de hát az sztkban egymás után jönnek a betegek...

Ez a 9. hónapunk, remélem, hamarosan kismanó is úgy gondolja, hogy minket választ. Az utóbbi hónapokban minden megpróbálok: aloe vera gél reggel éhgyomorra, firssen facasrt citrom leve, délelőtt délig csak gyümölcs, délben szénhidrát(tönkölyből valami), este fehérje meg zöldség vagy leves... hetente 2x járunk sztepareobikra a barátnőmmel is...pluszban cickafark-palástfű tea is... lelkileg meg jóga, relaxzene... ennyinek elégnek kell lennie...

Közben visszaolvasgattam, látom, szinte mindenki babás, aki meg még nem, annak pedig csak hetek kérdése...
Cat, jézus, nemsokára szülsz, én még arra emlkszem, hogy együtt nézegettük a tesztcsíkokat a fényképeken...
Asiye, Neked is megvan Yasemin!!!Gyönyörű kislány! Döméről meg ne is beszéljek, csípem a kisfejét nagyon. És Zsuzska, Pici, Gabi, nagyon-nagyon örülök, hogy már áldott állapotban vagytok!

Remélem, hamarosan nekem is siekrül csatlakozni....
Ja, egyet áruljatok el: hogyan lehet nem rágörcsölni a gyerek-témára? Mindenki ezt mondja, de hogy ezt hogyan kell, azt nem mondjuk hozzá :D

Remélem, visszafogadtok...
arwen***

Szia Arwen!

Jó, hogy visszataláltál hozzánk. :D

Csak az mondja tiszta szívvel, hogy nem kell görcsölni, akinek már a pocakjában van a baba, vagy már a karjában tartja. :)

Egyébként ez a legnehezebb része az egésze.

Én még egy vizsgálatot javasolnék ha nem unod még: terheléses cukor. Illetve egy teljes vérkép. Ha az is rendben, akkor hamarosan már a Te pozitív tesztjeidet nézegetjük majd. :)
Vendég

Szia Arwen!
Nagyon hiányoztál. És aggódtunk is érted.
Örülök, hogy jól vagy.
És persze annak is, hogy újra köztünk vagy!
Remélem jó orvost találtál.
Küld valahová? Vérvétel??

Biztosan hamarosan sikerülni fog a bébi neked is.
Nagyon szorítok érted.

Nem tudsz nem rágörcsölni, ha valamit szeretnél, úgyis megteszel érte mindent.
:D

picimami

Hát, köszönöm Kismamik, anyukák!

Pici, nem, nem küldött sehova...Azt mondta próbálkozzunk csak nyugodtan, hajrá.
Cat, a terheléses cukort a háziorvos csinálja?

Kép
arwen***

Szia ARWEN!!!
Annyit gondoltam Rád, és itt is emlegettünk ám!
És egyszer elmentem a lakóparkotok előtt is :wink:
És persze, hogy visszafogadunk!

És rágörcsölés... szerintem nem működik, ha akarsz babát, úgyis csak azon kattog az agyad, hogy miért nem jön már össze, és ahogy telnek a hónapok, egyre inkább.
De most, hogy tudod, nincs semmi szervi baj, hátha kicsit sikerül megint lazábban felfogni, és akkor majd jön az a manó! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Arwen!

Ismered a Titok DVD-t vagy könyvet?
Éredmes foglalkozni vele. Tele van pozitív gondolatokkal és jó ötletekkel.

Szerntem az a lénywg, hogy érezd, milyen az amikor pozitív a teszeted, vagy az Uh-on megmondják, hogy dobog a szíve. Ha ez az érzés megvan, akkor tényleg ott lesz a baba a pocakodban.
Vendég

Nemlajos! Akkor legközelebb ha erre jártok, csöngess fel! B épület, és a vezetéknév tudod a Ti kicsi fiatokéhoz hasonlít!

A rágörcsölésen próbálok segíteni jógával meg taichivel...majd kiderül...

Tegnap az ovuteszt fullkétcsíkos volt. MOndjuk egész nap éreztem az enyhe mensis érzést. Este össze is bújtunk. Meg szombat este is. Bízom benne hogy sikerült most...

Kép
arwen***

Arwen!

Terheléses cukrot elméletileg a háziorvos is meg tudja csinálni, ha szokott vért venni. De inkább beutalót szoktak adni diabetológiára, vagy valamelyik kórházba.
Vendég

Tegnap amikor megláttam a kétcsíkos ovutesztet, akkor pont erre gondoltam, hogy miylen jó lenne kétcsíkot látni majd a terhességin is...

Igen, olvastam a TITOk könyvet, mostanában tudatosan is próbálok pozitív lenni...a legutóbbi menstruációkor meg már végre nem bőgtem...hatalmas diadalnak éreztem(kb november óta folyamatosan összeomlottam mensikor)

Kép
arwen***

Arwen!

Ne bízz benne, hanem hidd el, és érezd! Akkor lesz sikered. :D
Vendég

Az orvosunk gyerekkorom óta ismer, anyukám legjobb barátnője, beszélni fogok vele. KÖszönöm a tanácsot.
Ja, Pici, Nekem valahol megvan az egész szépség és a szörnyeteg filmzene, meg a színházi előadásé is. Kell?

Kép
arwen***

Arwen!
Én csak azért kérdeztem, mert ha néznek hormonokat, abból rögtön kiderül minden, és lehet nincs is baj, csak egy kis plusz hormon kell.
Nálam is így volt. :wink:
És szerencsére az első hónapban sikerült teherbe esnem.

Én ezt javaslom mindenkinek, hogy ne várjon éveket, ne eméssze magát, hanem ha van lehetősége, menjen el kivizsgálásra. Sok szomorúságot és persze sok időt megtakarít magának.
Ha semmi baj, akkor úgyis beköltözik a baba.
Ha valami bibi van, akkor meg rajta tenni érte.

picimami

Ejha, ha pozitív az lh teszted, akkor most nagy esély van rá.

Apára fel!! :wink: :wink: :wink:

picimami

Pici, ahhoz külön vizsgálódás kell vagy a terheléses cukorral együtt meg lehet nézni?
Nem tudom, eddig azt hittem, hormonálisan biztos nincs bajom, mert szinte napra pontos a mensi...vagy mégis?

Kép
arwen***

Szia Arwen! :D :D :D :D :D

üdv.újra itt!! :) :) :)
és tényleg csak pozitívan!
Köszi a gratulációt a lányhoz! :)

Kép Kép Kép
asiye

Szerintem együtt is levehetik.
Bár mindenhol másként megy.
Nekem a sárgatestem volt alacsonyabb mint kellene, és ezért kellett a rásegítés.
És nekem is pontos volt a menszim.
28 napos.

picimami

Rendben akkor beszélek majd Vele erről is...

Kép
arwen***

Aranyos vagy!!
Elég nekem a filmzene is.
A mese megvan :oops: :oops: :wink:

Köszönöm neked.

picimami

Asyie!
Nem semmi amiket írtál.
Kell figyelni akkor a fiúkra.
Nálunk ösém egyszer szöget dugott a konektroba, elfüstölt az újja..
de szerencsére semmi baja nem lett.
Én szénakazlat gyújtottam föl, 6 évesen. :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

picimami

[b]Afra![/b

Hogy sikerült a vizsgád?????????

picimami

Azt hiszem ez ma az utolsó album, amit konvertálok.
Kezdem unni, és a háziorovshoz is el kellene mennem.

Későbbre maradnak a babzenék és Diana Krall...
De a lényeg megvan, már csak erre gépre kell majd áttennem, hogy nálam is legyen a kórházban.
Vendég

sziasztok itt vagyok én is :):):):jó sokat írtatok ma is :):):):

elintéztük apát apehban sajnos azt mondták tényleg nem jogosult régen ez így volt de másfél éve már nem jár biztositás az alkalmi munkavállalóira
kaptunk egy három oldalas nyomtatványt amit ki kellett tölteni havi 4500 ft és április 1.-től biztositott lesz saját jogon :):):):):):)
még kicsit fáj a foga helye de majd már lassan elmúlik :)

Pici blog alakulgat :D már órát is tettem be :) már hozzászólásom is van :D:D:D tőled meg afrától is tényleg afra majd a másik blogodhoz adsz meghívót mert nem tudok rámenni :):):)::)

ok csajok ígérem nem megyek el innen annyira kedvesek vagytok imádlak mindnyájotokat :D:D:D:D:D:D

asiye képek szenzációsak :):):):):):)annyira szép gyermekid vannak és a hugodnak is :)

Cat szé nagy már a pocid de én nem látom hogy lement volna már :)

asiye nekem a negyedik tettszik :):):)

zsuzska: nagyon szépen növöget a pocid :):):9 hurrá :)

pici nekem megvan a szinetár minkét musical albuma

operaház fantomja sokáig egyetlen kedvenc volt aztán láttama rómeót a szinházban azóta az a kedvenc :) én amúgy imádom a jó kis musicaleket :):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Persze, hogy köztünk a helyed! :D

Pici!

Ha átküldöd priviben az e-mail címed, akkor elküldöm a dalt.
Majd este.

Ha valaki tudja elküldhetné nekem az Operaház fantomjának a zenéjét. Magyarul van meg? Én már régóta szeretném.
Vendég

arwen jajj de jó hogy újra itt vagy köztünk már hogyne emlékeznénk rád :):):)::))

asiye húúúú nem smemi a két fiú már én is előre félek mert nálunk is az van ha kimegyek a szobából már húzza a széket a tv-hez :):):):

nika70
Salgótarján

Nika!
majd megnézem :wink:

Ügyesek vagytok, hogy sikerült elintézni a Tb ügyet.
Gondolom jól elfáradatok ebben a nagy szélben.

Cat!
Köszönöm.
Nekem lehet megvan, meg kell keresnem a gépen. ha megvan elküldöm

picimami

Cat!
Megvan!!
Magyarul. Melyik számot szeretnéd??

picimami

Pici, a színházi előadást találtam csak meg, magyarul. Angolul kellene?

Kép
arwen***

Hola Chicas 8) (Sziasztok Lányok)!

No, hála Istennek, TÚLVAGYOK RAJTA!!!! Huh, nagy kő esett le! Abszolút nem volt nehéz, úgyh reményeim szerint holnap egy jó százalékos vizsgát kapok :)

Arwen! Juhúú, de jó, h itt vagy újra! Nekem is volt egy eltűnős időszakom, de most már újra itt vagyok én is, és várom a pocaklakóm :) Reméljük, tényleg csak hetek kérdése, ahogy nálad is!

Nika! Küldtem a meghívót!

Zsu! Wow, igazi kismamis a pocid már :o Nagyon szééép!

:oops: Most hirtelen el is felejtettem, h még kinek/mit akartam írni...pedig nem is vagyok még kismama...mi lesz akkor? :o

afra.h

Szia Afra!

A sütisblogod szoktam nézni, chef veszett el Benned!
És gratulálok a vizsgához!
Rendben, összetartunk, először Nikába beszéljük bele a babát(BBB), aztán meg egymásba.
:D

Kép
arwen***

Hülye ez a Lilypie vonalzó, már volt ovulációm...van olyan vonalzó, ahol pontosabban megadható a dolog?

Kép
arwen***

Sziasztok!

Már megföztem és el is mosogattam már csak apa hiányzik!

Asiye! Hát ehez akkor tényleg kötél idegek kellenek! Ezek akkor valódi rosszcsontok! nem tudom hogy birod! Én nem birnám vagy lehet mégis???? Remélem azért a pici lánykád nem lesz olyan kis eleven mint a bátyusok! Én ezt kivánom!!! Inkább legyen csak jó nagy szája!

Arwen! Régen mi is beszéltünk itt talán! Remélem emlékszel még te is rám! Ha nem akkor talán keress vissza! Én csak ajánlani tudom neked hogy menj egy terheléses cukor vizsgálatra ahogy Cat mondta! Nekem is 9,6 volt a cukrom diétáztam és kaptam merkformin nevű gyogyot és a második hónapban babás lettem! Ha érdekel elküldöm az én akkori dokim számát nevét! nagyon kedves és segitő kész! Egyébként rágörcsölés nélkül ez nem megy! Én már ugy voltam vele, hogy időpontot kértem a következő azaz januárra és közben december 20.-án zebrásat teszteltem! Szal, ha gondolod akkor elküldöm privibe az elérhetőségeket!! De azért sok sikert kivánok neked a zebrás teszthez!

Kép

Kép

Kép
nócika

Arwen! És annyit tettem még, hogy nem volt az utolsó hónapban semmilyen vonalzom! Csak együtt voltunk apával éjjel nappal! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika! persze hogy emlékszem, képben vagyok!

Köszönöm a tanácsot, beszélek majd a háziorvosommal, aztán majd meglátjuk. Ma anyuval mindenképp fogok beszélni erről...

Kép
arwen***

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?