A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn: Uradnak mennek a drukkok!!! Már írni akartam, Nico mennyire az apja :shock: :lol: !!!
Bea: Maja nagyon szépséges kiccsaj!
Moncsi: nagyon édes Livibaba!
Nemlajos: Döméről az a homlokráncolós kép nagyon komoly!!! :lol: édibédi
Kukli: gratula a lakáshoz!!! azért az eléggé ritka, h valaki így találja meg álmai otthonát!! Kata is nagyon cuki!!
Erpé: milyen kis "dögös" szerkó Katán :wink: !!! Nagyon aranyosak Samuval és tényleg micsoda kispasi már!!!
Rebi: gratulálok Rékababához!!! Tesók mit szóltak?
Marq: Szegény Luca :cry: , de sztem jobb most túlesni rajta, és bíízunk benne, h Hanna nem kapja el!

Tej: nekem a gyerekorvos fél lityót mondott!!! a kórházi és a területileg illetékes védőnő pedig max. egy bögrényit! én csak kávéba teszem, pedig nagyon nagyon szeretem!!!

Kos: én kos jegyben születtem, de sztem a világ egyik legnyugottabb gyereke voltam :lol: !!! A problémák csak kamaszkoromban kezdődtek!!!! azóta is nagyon akaratos vagyok, de ezt leginkább pozitív irányba igyekszem kihasználni (bár a férjem mást mondana :D!!!!)! szval nem biztos, h nehéz lesz a kos gyerekkel :wink: :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

én is egy pár képet :D!
Kép
Kép
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

ennyi gyönyörű gyereket!!! :D
rebi, neked is gratula! :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca!
Nagyon éééééééééééééééédes!És mekkora!!! :D
Ennyi gyönyörű kispasi, és az én lányom, nem akar előbújni....Nem értem én ezt :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Csibb: Van valami friss hír Mátéról? Nagyon várjuk ám, ha tudsz mit írni.... :oops: Izgulunk érte továbbra is!

Adryn: Remélem lesz a párodnak munkája.... Nyomasztó a bizonytalanság, de biztos találtok megoldást! Legalábbis sokkal jobbak az esélyek, mint itthon lennének....

Rebi: Gratula a legkisebbhez! :)

Wicca: Szépek a fiaid! :P :P :P

Kukli: Nem semmi ez a villámgyors lakásprojekt! :shock:
Köszi a hordozós képet. Nem ismertem. Igazából nekem az a bajom, hogy Peti 2 hónapos korában 2-szer is megyünk túrázni és ugye kengurúba nem tehetem még és azon vacakolok, hogy hogyan vigyük a Petit. És persze jön a 3 nagy is. Nekik is vinni kell enni, innivalót, rágcsát stb... Át kell godnolni... Főként, ha Peti még akkor sem tud szopizni (de erre nem akarok gondolni sem!)

Erpé: nem semmi a beöltözött manó és Samu tényleg nagy már!

Marq: Jobbulást nektek. remélem picúr nem kapta el, bár úgy tudom, hogy 1 éves korig ennek minimális az esélye.... A nehezén már túl vagytok, csak még 1-2 hét, hogy leessen az összes pötty.
Nálunk Zsófival ugyan ilyen nehéz volt a bárányhimlő, Ágicát meg jóval kevésbé viselte meg. Szóval ez változó....

Nálunk most Ágica beteg. Lázas és fáj a feje. 2 hete nem kapta el a Zsófitól, de az oviban összeszedte.... :(

Képzeljétek az elmúlt 2 napban botrányos szopik voltak. Sokszor sírt a Peti (böfiztetés nem segített) és csak a cumisüvegre nyugodott meg. Már komoylan fontolgattam, hogy feladom és már csak fejek és cumisüvegezünk... Erre most fogta magát és kiette mindkét cicit 1 óra alatt úgy, hogy 10 milit bírtam fejni. :P :P :P Idáig mindig legalább 50-et fejtem, de inkább 80-100-at, akkor is, ha valamennyit ki bírt enni. Szóval most teljesen lelkes vagyok, hogy fog ez menni, csak egyszerűen nem értem, hogy mitől függ, hogy eszik vagy sem.... :roll: :roll: :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

köszi a drukkokat mindenkitől. :)

Erpé: itt szerencsére az anyukáknak sem jelent hátrányt ha kisgyerek van a háztartásban.. ha jelentene akkor szinte nem dolgozna nő sehol, mert szinte mindenhol legalább 3 gyerek van egy családban. szerencsére családszerető nép a dán :) gyönyörűek a gyerekek!! :D

Katka: jobbak az esélyek.. de sokkal rosszabb mint volt... válság előtt 300-350 álláshirdetés, most meg 75. és ez országos :? na mind1 nem panaszkodom. éhen így sem fogunk halni. :) maratoni szopihoz gratulálok :D megmérted mennyit ehetett?

Marq: sajnálom a barihimlőt, remélem Hannát megvédi a tejcsid!

Kukli:
nagyon helyes Katalány :D

Wicca: szépek a fiacskáid :D igen.. hasonlít a Nico Micre, de az orra az enyém, és egyelőre úgy néz ki a szemei is :D

Zazzy: sztem a Te lányod és Gabka lánya igazi csajok... megváratják a helyes kispasikat :D :D

KépKép
KépKép
adryn

no, én nem mondok semmit, kérdezek:
hogy lehet egy gyereket a babakocsira szoktatni?
(tudom, vannak olyanok, akiket sehogy, de kezdjük optimistán 8) )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, szerintem nem lehet, szoktatni, csak úgy, hogy használjátok. A párom unokatestvérénél rájöttek, hogy az a baj, hogy a kiscsaj nem lát ki a kocsiból, amióta nem csak vízszintben lehet, nincs is gond a babakocsizással.
Én úgy tudom, hogy a legtöbb gyerek elalszik benne.

Én is kérdeznék viszont :)
Már nem emlékszem, hogy a szoptatás alatt már lehet enni szalámikat?
Én nagyon szeretem és most egy kicsit szenvedek, mert nagyon kívánnám, de tudom, hogy terhesen nem szabad.

Apának büszkén mutattam az nst papíromat és hogy most már nekem is vannak "hivatalos" fájásaim :)

Wicca: nagyon cukik a fiaid, és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra.

Katka, gyulladásod teljesen elmúlt?
Peti azért csak rákap a cicizésre, ez jó hír!

Jobbulást, minden betegeskedőnek!

Rebi: gratula.

Úgy látom ebben a topikban csak szép babák születtek, remélem mi sem rontunk majd a szépség-fokmérőn :)

Kép

Kép
gabka77

Nemlajos: Vidd ki a levegőre. Ott valószínűleg 2 perc alatt beájul.... Lehetőleg tele pocakkal és böfi után. És jó alaposan öltöztesd fel (persze szélviharba nem kell kivinni).
Nekem az összes gyerekem szerette, de olyan 2 hónapos koruktól már egy kicsit dönteni kellett, ha ébren voltak. Ha nézegetnek, akkor jobban elvannak benne.... ;)
Viszont nem minden gyerek szereti (lásd: Erpé Samuja)

Gabka: mellgyulladás letudva.... Most minden rendben. Nem tudom miért gyulladt be mind a kettő. Én egyfolytában fejek. Persze egy hatékony baba jobb lenne.... :roll:

Katka

katka22

Ja, és én terhesen is ettem szalámit.... :oops:

Katka

katka22

én is ettem terhesen szalámit.. nem sokat, mert nem a kedvencem, de ettem.... miért nem lehet? amiatt a nyershúsmizéria miatt amiért jó kis véres beafsteak-et sem lehetett? :twisted: na azt azóta már jól bepótoltam :P

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: ez a beafstek övön aluli volt :twisted: :lol:
gabka77

én is ettem szalámit, most is eszem.
Köszi a babakocsis tippet, egyszer majd jól rászánom magam, és kiviszem a levegőre (nekem ez még felesleges cűgnek tűnik..)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Én egyből kint vagyok babakocsival, amint jobb az idő. Szerintem a gyerekeknek nagyon jó, ha sokat vannak levegőn. Én a nagyobbakat is ktessékelem játszani, amint elfogadható az időjárás....
Persze nekem ezt kertes házban könnyű megoldani...

Katka

katka22

tapasztalt fiús anyukák!! a esti feladványunk a következő: hogy kell a pelusba becsomagolni a kiskukist úgy hogy a kiskuki ne találja meg a kifelé vezető utat és ne legyen hónaljig pisis a gyerek :lol: :lol: :lol: ma ez a 3. garnitúra ruha Nico-n.... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Húúú, hát nekem/nekünk babakocsival csak negatív tapasztalat van ilyen kiskorban... Zsó nem bírta, mindenhová kenguruban cipeltem, h ne ordítson. aztán amikor már nehéz volt (kb.8hós korában) asszontam nem érdekel ha üvölt, beletettem és láss csodát elvolt!!! lehet, h tényleg a nézelődés a fő ok :D!!

amit nem is mondtam!! apa ugye hazajött pénteken, szombaton pedig az én drága nagyfiam kötött ki az ügyleten ... eltörte a kezét!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: Nekem még nincs nagy tapasztalatom, de Petiapu tanácsa alapján a kuksi mindig lefele nézzen a pelusban. nekem a Pampers jött be. Az kibírja az egész éjszakát....

Wicca: Hát ez eszméletlen! Az összes 'pasid' a kényeztetésedre vágyik... :lol: komolyre fordítva a szót.... nagyon sajnálom, hogy így rátok jár a rúd! és persze ez téged is rendesen megterhel....

Katka

katka22

így nézett ki a fiam keze:
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Katka: lefelé néz... de valahogy megtalálja az utat és felágaskodik :lol: :lol: van annyi hely a pelusban hogy tudjon mocorogni a kis hamis ezek szerint... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

1-es kórterem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

wicca :shock: :shock: :shock: :cry:

adryn, kukit lefelé kell hajtani :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca: :shock: nálad nem mentek át a fiúk ezek szerint a törésteszten.... 8) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

wicca :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca nem semmik a fiúk, sajnálom, mit csinált a fiad? Jobbulást nekik!

Gabka, szoptatás alatt már lehet enni mindenféle szalámit, csak a terhesség alatt veszélyes :wink:

Mi ma kétszer is voltunk sétálni, délelőtt a városban voltunk vásárolni, délután pedig együtt mentünk Pannáért az oviba, így volt nagycsaládos séta :D hát nem volt egy könnyű menet, egyedül lehet nem tudnám megoldani :? Panna már okos, ügyes séta közben, na de Bulcsú...
Úgyhogy most hulla fáradt vagyok, megyek is alukáni, na meg Nimród is fel-fel sír.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Wicca: jobbulást a fiúknak, így nincs túl sok segítséged :(

Adryn: valóban lefelé kell legyen a kuki, és pelus függő is. Levivel nekem a pampers nem jött be, de ahány gyerek ...
bár egyszer azért Levinek is sikerült még a háta közepét is úgy összepisilni, hogy a pelus száraz maradt :)

Hmmmmmm, már alig várom, hogy végre ehessek fincsi szalámit. Kifelé a hasambóóóóóól :)

Érzéseim alapján ma éjjel sem szülünk, de azért megyek szundizni.
Mindenkinek jó és pihentető, kevés szopis, kevés sétálgatós, hosszú alvásos éjszakát kívánok! :)

Kép

Kép
gabka77

mai hírek:
Mátét lecsapolták kétoldalt, mert valami folyadékot láttak az uh-on. ennek több oka is lehet, most azt vizsgálják. lehet fertőzés, de az nem annyira valószínű, mert kap antibiotikumot. és lehet, hogy a nagy beavatkozásra reagál így a szervezete. laborban van a folyadékból minta, meg a véréből is, nemsokára kiderül. de ez nem komoly dolog, legalábbis nekem nagyon lazán adták elő... és holnap, ha az uh nem mutat több folyadékot, akkor lehet, hogy le is kerül egy emelettel lejjebb. (az emeletek száma a komolysági fokot is mutatja! ) ez azért is lenne jó, mert ott többször lehet látogatni egy nap. minden etetésre (3 óránként) és 3-6-ig van a hivatalos látogatási idő, de ott laza a személyzet és lehet tovább is maradni.
az ápolónő, aki már tegnap is ott volt, mikor mentem nagyon szimpatikus. annyira kedvesen bánik Mátéval, hogy tényleg úgy érzem, hogy nem is lehetne jobb kezekben. ugyanakkor kicsit rossz érzés is, mert úgy éreztem, hogy ők már összeszoktak, én meg kívülről figyelem őket... na, de erre most inkább nem gondolok, majd összeszokunk mi is!
és összeszaladtak páran a nővérek közül, és majd megzabálták, hogy milyen kis formás, és milyen aranyos! dagadt a májam.
ja, és olyan nyugis, hogy csodájára járnak! pl. mesélte az ápolónő, hogy nem szeret büfizni, nem is nagyon szokott, de hogy szerinte nincs is mit, mert olyan szépen, komótosan csúsztatja le az anyatejet az üvegből, hogy nem is nyel közben levegőt.
amíg nála voltam 2,5 órát, addig 10 percet volt ébren, ezalatt bevette az orvosságokat és evett anyatejet, utána kiterülve újra elaludt.

hű, de szépek a gyerekeink!!! :wink:

Marq
szegény Luca! drukk, hogy Hanna ne kapja el!

Kukli
gratula a lakáshoz!!!!

Adryn
drukk apának!!!
na ezt a feladványt majd nekem is meg kell oldanom... még nincsenek tapasztalataim...

Gabka
én is ettem szalámit... :roll:

Bea
Majácska nagyon édes!!!

Wicca
fiúknak jobbulást! a kép azért vicces! :wink:

Katka
hajrá szopi!!!! és köszönöm az érdeklődést!

Rebi
nagy gratula a kislányodhoz!!!

Erpé
nagyon nagyfiús Samu!!! :shock: és szerintem hasonlítanak Katával! :)

csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, csodállak az erődért!!!

Gabka, én a márc. 25-ére drukkolok nektek! :wink: :wink: :D

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Csibb, de jó, h jelentkeztél! Ez a tüdőfolyadék nem hangzik jól, de remélhetőleg tényleg nem komoly ügy. És nagyon jó, hogy ilyen szépen eszik Máté. Ügyesek vagytok, te a fejéssel, kicsifiad a gyógyulással!

Wicca, mit csinált a fiad a kezével? :shock: Szegények... Mondjuk a "kórtermi" fotó vicces, bár gondolom, te kevésbé tartod szórakoztatónak...

Marq, akkor ezért nem jelentkeztél. Örülök, h túl vagytok a bárányhimlő nehezén. Volt most segítséged? Azért ez nagyon kemény lehetett beteg Lucával és újszülött Hannával.

Katka, de jó, hogy Peti megint rákapott / ráérzett a szopira. Így tovább! Nálunk a védőnő mindig azt mondja, h amire nincs magyarázat (pl. h mitől nyűgös gyerek), azt fogjam a frontokra... :)
Kata felriadt, mennem kell,

erpé

ehh... Ti is sokat veszekedtek? :cry: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

8-1/2 5-ig aludtunk!!!!!!! :lol: Igaz azóta én ébren vagyok ....

Nagyfiam futott lefelé egy domboldalon és megbotlott, rosszul tompított a kezével ...

Erpé: szerencsére vasárnap már röhögtünk rajta, bár nekem ez is kicsi plusz feladatot jelentett, de háááát ez van. az első két hét amit pihivel kellett volna tölteni, az most lótifuti volt inkább, de sebaj, legalább ment le egy kis felesleg :wink: :lol: :lol: !

Nemlajos: én nem veszekszem (most már!!) :D

Csibb: HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! olyan , de olyan ügyes Máté :D!!!

Lányok, szerintetek lehet az, h mivel éccaka nem sűrűn kel fel a gyerek, nem termelek annyi tejet???? délutánonként szinte 2 óránként kér enni!

Szép napot!
Vica
wicca

Jippiéééééééééééééééé!:
"Ma 3:36-kor felmondták a társbérletemet, így 3800 g-mal és 57 cm-el új otthon után kellett néznem, szüleim örömmel fogadtak. Lilianna"
De szép nagylány!!!!

csak most tudtam jönni.... :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

...és sajna ilyen is jött..... :cry:
"Kórházba vagyunk megint, tegnap este befektettek, Maját ki kell vizsgálni, volt ilyen 2 mp-es lábrángása, amikor megvizsgálta a körzeti"
Reméljük csak elővigyázatosság és semmi gond. Bár nem értem, a kicsik idegrendszere sztem megengedhetővé tesz egy apró rángást, bár a doki biztos jobban ért hozzá. Várjuk Beáékat mihamarabb haza.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Közben Gabka: " az első fájás 0:43-kor jött. 3:15-re értünk be, majdnem folyósi baba lett belőle!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ejha, ez gyors volt! Gabka még itt volt este 10-kor. :roll: :)
Gabka! Gratulálok Liliannához! :)

Masut
masut

Majának megy a drukk!

Masut
masut

Jó reggelt , sziasztok,

gratulálok Liliannához! És Gyöngyinek is Eszterhez. Szinte minden nap írni akarok, de sehogy nem jön össze, amikor a picur alszik kis háztartás..., aztán elmegy a nap, és már csak olvasni tudlak benneteket. :-( Asszem lassú vagyok.

Csibb le a kalappal előtted, és Máté előtt mindketten hihetetlen erősek vagytok.

Kukli gratula a lakáshoz, örülük, hogy ilyen flottul ment. :-)

A gyerekek tényleg nagyon szépek! Tényleg. Remélem Majával is minden rendben lesz! Drukk neki!!

Adryn szurkolok a párodnak, remélem meglesz az új munkahely. Iszonyatosak ezek az állapotok mostanában a munkaerőpiacon, meg egyáltalán a gazdaságban, a recesszió sok család hangulatára ráteszi a bélyegét, erpé, te mind "közgázas" meddig tarthat ez, 1-2 év?...:-(

Az éjszaki kicsiny bonyin telt, főleg három óra után, Viktor nyekerget össze vissza, nem sírt, de fájt a hasa és nagyon nyűgös volt. Eddig ez nem volt jellemző, ugyhogy lehet tényleg a frontra kell fogni ;-), de hatalmasakat pukizott és rengeteget kakilt, szóval szerintem a hasijával volt gond. Ismeritek az Infacol cseppet, használta valaki, ha igen hogyan adagolta? Persze várni akarok még vele picit, csak szeretném ismerni a tapasztalatokat. És mennyit adtatok, mikor, kaja előtt, után vagy csak akkor ha elkezdődött a hasfájás? Esteleg az Espumisan jobb?

Igen, a kukinak lefelé kell állnia, furcsa, hogy megfordul, ez nagyon vicces, mi 1-es pelusba Huggiest használunk és bejött, a későbbiekben ez drága állítólag, úgyhogy lehet, hogy váltunk majd. Ki kell próbálni mindnekinél más jön be.

Jövök még....
anna**

Kép

Sikerül, végre :-)

Egy fotó!

:-)
anna**

Huuu, Gabka, most nézem az időpontokat, ez nem semmi!

Le a kalappal!!!!

Gratula!!! :-)
anna**

Annyira éreztem!!!Gabka!Hatalmas gratula!Ez nem semmi, ilyen gyorsan! :D

Bea!
Majának+++++++++++++++++++++++++++++++++++Remélem semmi komoly!

Csibb!
Örülök a jóhíreknek, tényleg fantasztikus kispasid van!

Nemlajos!
Bár sok összefüggés biztos nincs, de mi újabban minden reggelt veszekedéssel indítunk :roll: :( Szerintem a türelmetlenség , de elég pocsék.
Ráadásul a nagylány is beteg, köhög megállás nélkül, lázas, folyik az orra, már péntek óta (láz csak vasárnap óta), amennyit lehet anyósoméknál van :oops: de baromira félek, hogy elkapom, férjem is alig gyógyult meg.

Az én lányom szerintetek tényleg a névnapján akar születni???Ez olyan gáz...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nagyon-nagyon gratulálok Gabkának, Liliannának, és persze az újdonsült apukának is! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! Jó gyorsan érkezett a lányka :)
És úgy tünik, a márc. 18-ra kiírt 3 csajszi szép nagyra nőtt a pociban :) Gyöngyi Eszterje és Kata is nagyon hasonló méretekkel bújt elő.

Bea, sajnálom, remélem, h nincs semmi komoly gond.

Nemlajos, én (tényleg) nem tudok segíteni babakocsi témában :) De úgy látom, Wicca Zsója is hasonlóan viszonyult a kérdéshez.
Veszekedés: ha mindketten fáradtak vagyunk, akkor előfordul, ingerülten viszonyulunk ilyenkor egymáshoz. Ha csak az egyikünk fáradt, akkor már kezelni tudjuk... A párod is sokat dolgozik, te sem alszol valami sokat + hormonok + első gyerek - szerintem sajnos ilyen helyzetben előfordul a feszültség. Persze nem mindegy, mi a veszekedés tárgya...

Éjszakánk nekünk is jó volt :) este 10 és negyed 4 között aludt Kata, aztán 15 perc alatt lerendezte a szopit, és fél4-től 7-ig húzta még a lóbőrt :) És most elálmosodott újra.
megyek is, lerakom.

erpé

Kata már az ágyában.

Wicca, nem is írtam: Bálintbaba nagyon szép kiscsávó. Csoda aranyos pofija van!

Anna, Viktor is nagyon édes, és látom, kerekedik az arca :)
Infacol és Espumisan cseppek is jók hasfájásra. Minden evés előtt kell adni ezeket (ha jól emlékszem, de a védőnő vagy a gyógyszerész úgyis elmondja), mindkettő segíti a gázképződést, azaz a gyerköc intenzívebben, de könnyebben fog büfizni és pukizni. Nekünk anno az Infacol használt egy kicsit, de sajnos Samu nagyon sokat küzdött ennek ellenére is a hascsikarással. Gyöngyi írta, h nekik az Espumisan jobban bejött.
OFF: És ugyan közgizda vagyok, de nem makroközgazdász - jó kifogás, mi? Alsóhangon két év a válság, de valószínűleg hosszabb lesz a dolog. A dinamikája persze változni fog, egyelőre az egész világ lejtmenetben (egyre több munkahely szünik meg, vannak iparágak, amiket még el sem ért komolyabban), Magyarországon mindez megspékelve jelentkezik egyéb komoly gondokkal. Aztán lesz majd erősödés is (USAban azért látszik már a lejtmenet vége), de 2 évnél szerintem hosszabb idő fog eltelni, mire elérjük a válság előtti szintet (pl. a GDP-t vagy a foglalkoztatást illetően). Mikroelemzés vége, ez tényleg nem az én szakterületem... Meg nem a topik témája. Kérdezzetek menedzsment témákban inkább :) Off vége.

Zazzy, nagylánynak jobbulást!

Adryn, hogy megmondtad, mikor fog Gabka szülni :)

erpé

Gabka gratulálok!!! Nem semmi milyen gyorsak voltatok, a saját szülésem jutott eszembe. :D

Csibb továbbra is mennek a drukkok!! Kitartás! Nagyon ügyes fiad van, bizti minden rendben lesz. :wink:

Bea sajnálom a kórházat, de jobb az elővigyázatosság. Várjuk a híreket.

Anna Viktor nagyon édesen alszik, de kérünk képet szemből is :wink: na mondjuk én beszélek, még én sem raktam fel a szülés óta képet :oops:
Az éjszaka nekünk is hasonlóan telt, nyüglődéssel. És állandóan bealudtam etetés közben, így nagyjából egész éjszaka mellettem aludt Nimród és nem tudom pontosan mikor evett és mennyit. :? Annyira fáradt voltam, hogy képtelen voltam ébren maradni. Ez csak azért rossz, mert a következő ébredésnél nem tudom hogy éhes vagy valami más a baj.

Veszekedéseket sajnálom. Nálunk nem nagyon van, de szerintem azért mert nincs rá időnk :D Na meg a páromnak nagyon jót tesz hogy nem dolgozik, teljesen kiegyensúlyozott és nyugodt :) Ennek ellenére most éppen a munkelyén van, de csak beugrott.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica!
Az én páromnak pont az nem tesz jót, hogy itthon van.Az idő pocsék, kint nem lehet semmit csinálni,jobbára a tv előtt ül.Tényleg jó lenne már ha itt lenne Lara.Ő is annyira biztos volt benne, hogy 20-a táján kibújik, ezért jött szabira 20-tól 2 hétre, aztán a végén még megszívjuk.Ami irtó gáz lenne, mert akkor aztán egy jó darabig szó sem lehet szabiról :roll: :(

Kép
Kép
zazzy

Köszönöm vica, erpé :-)

Erpé a köszi a véleményed, reméljük, max. 2 év :-(

Infacol, tehát kaja előtt egy pipettával, ha romlik a helyzet kipróbáljuk.

Ránézek a picire.
anna**

Helló!
Na vissza is olvasok. Bakker milyen frontok jönnek. Boti most ment vissza aludni. Pedig rég nem alszik 2x.
Köszi a gratukat, azért a vevőnk még hezitál szerdáig. Akkor dől el elvileg minden.
Adryn mikorra kaptok ti választ apával kapcsolatban? Azért jó, hogy rögtön van mindig ha más nem is, de lehetősség. Ilyen hozzáállással biztos nem lesz gond.
Erpé ilyen hamar lekopott Kata? Nekem még a feneke is tiszta szőr. A combjáról ne is beszéljünk. Persze megszabadul tőle ő is biztos előbb utóbb. Lehet megvárja a nyarat, még hideg van.
Mary jobbulást, bár már a végén vagytok. Kemény lehetett az a 3 éjszaka, főleg, hogy amúgy is van egy másik manód, akihez kelhetsz. Hanna reméljük kikerüli ezt. A lakás amúgy 73 nm, és 3 szoba. Ha összejön lesznek képek is.
Rebi gratula. Ha lesz egy kis időd mesélj majd te is!
Wicca édes Bálint. Micsoda pillái vannak már most! Bátyó látszik nagyon büszke! Édesek együtt! Fiadnak keze nagyon fáj? Mennyi pasival vagy körülvéve, aztán cserélheted egy ideig a körtét. Jobbulást mindenkinek! Azért a kép vicces!
Katka a kiránduláshoz nincs ötletem. Fogalmam sincs mibe vinném, ah túra babakocsi nem elég. Azért a Rámszakadékkal még várjál. Hihetetlen aktívak vagytok! Tök jó! Szopinak meg nagyon örülök! Szuper!!!!!
Nemlajos nekem Boti először nem szerette, így sokáig hordozóval kocsiztattam. Amikor már kilátott – ült kicsit, nem volt gond.
Milyen vicces, Gabka kérdezte tegnap lehet e szopi alatt szalámi, erre ma szoptat. Zazzy nincs kérdésed?
Csibb jó hallani rólatok! Máté jó kezekben van, de neked akkor sem lehet könnyű. Nagyon sok erőt kívánunk még, és reméljük hamar a földszinten köttök ki. A laborhoz is persze nagy drukkok mennek. Majd írjál még!
Wicca mi is sűrűbben eszünk, és kevesebb a tejem. Elkezdtem újra homeózni, de sztem csak az ugrás, amikor nő az igény, a súly miatt. Szval behozzák. Én most annyit rakom didire, amennyit csak kéri. Remélem hamarosan lesz cicidurrom. (tegnap ellenőrizni akartam van e még benne, jól fejen lőttem szegényt)
Anna nagyon szép a kisfiad!
Veszekedéseket sajnálom. Nekem is jobb, ha Zsolti dolgozik, és nem téblábol itthon. Hülyén hangzik, de így több mindenre van időm. Úgy ellustultam.
Menek, Boti úgy döntött mégsem alszik, kajára meg rá kell néznem. Aztán teregetek….. uh….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos Máté nagyon szeret babakocsiban lenni. Ha elviszem sétálni, mindig végig alussza az utat :) Amint süt a nap, megyünk.

Gabka Én terhesség alatt is ettem szalámit, és most is eszem.

Adryn Én mindig lefele "hajtom" a kis fütyijét, és még sosem folyt ki a pelusból a pisi. És mi is Pamperset használunk. Ha teli van pisivel, akkor sem folyik ki.

Wicca Nem egyszerű a helyzeted! Gyógyulást a fiúknak! Jó a kórtermes hsz :)

Csibb Ha nem mondták, biztos nincs nagy baj! És nem csoda, hogy megzabálják Mátét! Hisz tényleg nagyon ari kispasi!!!

Gabka VÉGRE! Gratulálunk Liliannához:) Ez tényleg nagyon gyors volt. Remélem képet is neksokára kapunk :)

Mi éjszaka kicsit nyügik voltunk, Máté megint velem aludt. De most bezzeg alszik, bár nem sokáig. 6.05-kor etettem, és még mindig alszik :) Végre kicsit rendbe tudtam szedni magam, már kezdtem az őseinkre hasonlítani :roll:

Kép

Kép
rszg

Majdnem elfelejtettem Maját. Mennek a drukkok neki is! Reméljük tényleg nincs gond!!!

Kép

Kép
rszg

Gabka írt:
"Ha nincs gond (kókusz, sárgulás, stb), akkor csütörtökön, esetleg pénteken megyünk haza. Ügyesen cicizünk. Majd küldök képet, csak még nem szép a bőre, kicsit felázott."

Wicca, igen, ahogy Kukli is írta, valószínűleg azért kér többször enni délután, mert fejlődésbeli ugrás jön, többnyire 3 hetes kor körül van egy ilyen. Megnő a tejciszükséglet. De be fog állni 1-2 nap alatt. Ha aggódsz emiatt, igyál többet, esetleg homeobogyókat is bevethetsz.
erpé

Gyors bekukk:

Gabka: Nagyon nagy gratula a villámszülésért!!! Megérdemled ennyi várakozás után!

Beának, Csibbnek mennek a drukkok!!!!

És Nico apunak is!!!

És akkor egy kép:

Kép Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

csajok! Nem tom, h ti raktátok-e föl, de valahonnan volt nekem egy word-ös homeopatás szeres listám, szülés elött, alatt, után szedendők. És nincs meg. A sógornőimnek meg kéne. Emlékszik vki erre, és hogy honnan tudnám letölteni? Köszi :)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?