A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok,

Egcsi,
Lehet, hogy mégis a Szentmihályi úti üzletüket kellett volna felkeresnetek? Én oda szándékozom hamarosan kimenni. Nem szeretek katalógusból választani.
A védőnéni biztosan szóvá tette volna a dolgot, ha súlyosnak ítéli meg a helyzetet. Ezek szerint még belefért ez a három kiló is!

Mucska,
Édes a pocakod!!! Gino jó fej, hogy melléd húzódott a fényképezéshez.

Orsi,
Nekünk a hordozónk nagyon jó kis darab volt, aztán kölcsönadtuk, és sikerült az ismerőséknek megrepeszteni a műanyagot, de olyan helyen, hogy egyszerűen nem tudjuk eldönteni, számít-e a repedés vagy sem! Valószínűleg nem lenne belőle semmi gond, olyan biztosan nem történne, hogy a gyerek majd kiesik belőle, mert ott és akkor törik el, amikor nem kéne, ennek ellenére csak hezitálunk és hezitálunk.
(Anyukám már akkoriban mondta, hogy minek adunk kölcsönbe bármit is, amikor szeretnénk még babát, de olyan jó volt segíteni, aztán amikor visszajöttek a dolgok, akkor gondolkodtam el kicsit jobban. A mosási technika nem volt a csúcson abban a családban!)

Vali,
Felveszem a szótáramba ezt a kifejezést: nem vagyok eleresztve kondicionálisan. Nagyon tetszik, tényleg!
Hol van ez az orvos válaszol dolog?

Zsuzsi,
Jól hangzik ez a mellszívó-kipróbálási lehetőség. Mennyi mindenben tudnának segíteni a kórházak és az utána jövő hetekben a védőnők!
Úgy látom, a kislány is járt veletek Londonban, legalábbis profilos képből úgy tűnik. Mi sem hagytuk itthon soha a Manót, akármilyen messze is mentünk külföldre. Pedig előtte azt terveztük, ha majd 2 éves lesz, akkor a mamákkal ellesz 6-7 napot, amíg mi kiruccanunk ide vagy oda.

Bellana,
Vigyázz nagyon a szívedre.
Dani édes a hintás képen(is), a pocid szintén aranyos.
Amit Ádi útjával művelnek (előtte és utána is) kész röhej. Még jó, hogy nem vállalta be a következőt.
Most olvasom a mellméretedet. Le akarsz hagyni?!

Nanda,
A hányásért megy neked a sajnálkozás, lehet, hogy a feszültségek is egy kicsit belejátszanak?
(Maya és Véna)

Süncsi,
Ez tényleg meglepetés! Nem is hallottam még ilyenről, legfeljebb a Demi Moore esetében. Teljesen ruhátlan? Mondhatni meztelen?!

Panó,
De jó, hogy te eljutsz a fogorvosig! Én felhívni sem bírom, mert félek, hogy ha hozzányúl a fognyakakhoz, térden találom rúgni. Na, a helyzet persze megoldja magát: két nappal ezelőtt kiesett a leghátsó fogamból a porcelántömés, én meg észrevétlenül lenyeltem. Próbáltam agitálni Karcsit, hogy a másnap reggeli termésemből bányássza ki, mégis csak közel egy huszas az a kis darab, de mereven elutasított!

Szöszi,
A pocakméretet ott mérjem, ahol a legnagyobbnak látszik az átmérő? Mindjárt megyek, és mérek.

Mindenkit ölelek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!
Férjecském nevében kösz a dicséretet, én is elég elégedett vagyok vele, bár még friss, tíz év múlva kérdezzetek Kép
Zsuzsa Kép
Szuper ez a lista, most jól lementem, aztán majd megpróbálom felszedni az állam a földről... Mennyi minden kell!
A cukrot amúgy komolyan veszem, csak azt nem értem, mi nem jó Kép Az éhgyomri cukraim ált. 4.2 voltak, a múltkori terheléses (2 zsemle, 3 dl tej= 75 g) után 1 órával vett lett 6.9, emiatt a doki szerint diétáznom kell, de nem vészes, viszont a védőnő, anyós (aki orvos), meg tavaly szült barátnő kórusban azt mondják, hogy tök normális. Mindegy, diétázok, csak sírni tudnék, amikor rámtör az édesség-kívánósság....Kép

Bellana Kép
Azért csak nem annyira vészes a szíved, ha csak évente kell kontrollra menni, de azért vigyázz nagyon magatokra!

Anitabori Kép
Bocs, de ez a fogtöméses nagyon tetszik, itt röhögök hangosan Kép

Képzeljétek, voltunk dokinál (27+5 vagyok), és több mint másfél kilósnak mérte a babát! Két héttel nagyobb minden mérete a koránál. Most ülök egy üveg ásványvízzel, és emelgetem KépKépKép Jó, tudom, hogy nem pontos, de a doki szerint mindenképp elég nagynak tűnik Kép Rámtört az anyai büszkeség Kép És 38 mm a talpa Kép

(Bocs a szófosásért, most biztos megint nem írok egy hétig...)
dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!
Most jöttem meg, vaygis már egy órája, csak eddig tartott, míg elolvastalak titeket. Székesfehérváron voltam a fogorvosnál ( én odavaló vagyok, anyu ott lakik), azért csak most értünk haza. Hál istennek minden rendben volt, csak fogkő leszedés volt.

Szöszi!
Én még csak 24 hetes vagyok, az nem az utolsó 3 hónap!

Zsuzsa!
Nekem nagyon tetszik az Edina név, mi is gondolkodtunk rajta. Beírjam a táblázatba?
Mellszívó ügyben teljesen igazat adok neked, én például soha nem használtam, úgyhogy kár lett volna beszerezni egy drága darabot.

Nanda!
Remélem ez a hányás csak átmeneti visszaesés!
Na, jó már a mosógéped?

Edit, Dzscs!
Egy harmadik gyerekét váró apuka már közel sem olyan lelkes, mint a ti férjeitek! Se virág, se masszázs, se ágyba vacsi!

Edit!
Beírjalak a táblázatba? Majd holnap teszek fel egyet és ha megadod a megfelelő adatokat, téged is beírlak!

Süncsi!
Kíváncsian várom a profi kismama képet!

Bori!
Nagyon jó a fogtöméses sztorid! Akkor most mégiscsak felhívod a fogorvost?

Dzscs!
Nagyon tetszik a 38mm-es talp!

Na megyünk vacsizni.
Panó
panó

Sziasztok!

Dzscs: elképzeltelek amint az ásványvizet dajkálod. Kép

Panó: akkor jó, hogy túl vagy rajta. Kép

Bori: na mit szólsz, a babérjaidra török cici ügyben. Kép

Egcsi: az jó, hogy apa hazajön, de itthon várja valami meló, vagy nem kell elsietni?
Az én sógornőmékkel ugyanez volt, mi az autós hordozót kértük volna, de én sem szóltam...Aztán eszükbe jutott és megkaptuk. Igaz,hogy nincs benne újszülötteknek való fejszűkítő. Az nagy baj vajon? nem tudom, nekünk nemrég van csak autónk.

Edit: mitől tartasz? A kórházi bánásmódtól?

Zsuzsa: szép kis lista! Kép

Bellana

Ui: az eltűntekről tud valaki valamit?
bellana

Lányok!

nem fogjátok elhinni mi történt mosógép ügyben.
A szerelő bácsi 2 órán keresztül vizsgálta ,próbálgatta,és kiderült hogy gyári hibás,tehát amióta itthon mi használjuk(3 éve),nem mosott meleg vízzel,csak hideggel.A magyarázat,a programkapcsoló nem érintkezik a fűtőszállal,és pl.ha 60 fokon akarnék mosni,nem melegíti fel a vizet.Akkorát koppantam,hogy csak néztem.és megkérdeztem,hogy ezt hogyhogy csak most vettem észre?Erre ő azt mondta,hogy jó minőségű mosóport és adalékanyagokat használtam.Bummm!Kép Nem mert hozzányúlni,mert nem ismerte a gép műszaki dolgait(Candy)-amit potom 170.000 ft volt-hétfőn visszajön és megcsinálja.Hát ennyi!

HányásKép
Szerintem is lelki eredetű,de már nagyon elegem van belőle.Iszonyúan megkeseríti a napjaimatKép
De a szép idő örömére legalább kertészkedhettem kicsit,és a Maya egy tündér volt!!!KépKépKép

Kérlek titeket,aki tud jó csirkemelles receptet,küldje már el nekem,mert a Tominak majdnem minden nap azt kell csinálnom,és már baromira unom azt a néhány fajtát amit váltogatni szoktam!

MucskaKép
Láttam a tv-ben a Tiszát és a Kőröst.Hát nem irigyellek!Hallottam,hogy még + 1 m-t fog emelkedni.Lehet,hogy idén nyáron nem kint fogtok lakni?Nagyon sajnállak titeket,mert ami még ezután jön..Kép
És azt mondják a május is ilyen esős leszKép

Később még visszanézek,puszi

Nanda
nanda

Nanda!

Azért kijutunk még szülés előtt, de valószínű, hogy a felső szint is úszik. Igy egy csomó mindent ki kell majd dobnom. Francaágy, ülőgarnitúra, szekrény stb. Ez most még éppen hiányzott. Kép((
Most az alsószinten kb 1,70-1,90 m viz van. Már túl vagyok az idegen. HA a vízügynek csak egy nappal előbb egy kicsit pontosabbak az adatai, akkor mindent kipakolunk. Még teherautó is lett volna ugye, hogy elvigyük, hisz fuvarozással foglalkozunk. Mindenki a vízügyre hallgatott, így kb.600 nyaraló jár hasonló cipőben. Még autók is maradtak bent.

Csirkemell: Megsütöd kevés olajban, úgy hogy besózod és esetleg egy kicsit borsozod. HA átsült ilyen natúr akkor tepsibe teszed, tegyél rá egy szelet gépsonkát, egy karika ananászt és egy lapkasajtot. Így az összeset. Lehet bolondítani, hogy meglocsolod tejszinnel. Be a sütőbe és sütöd amig a sajt szépen meg nem olvad. Sültkrumpli jó hozzá. Ha ismerted akkor bocsika.
Mosógép: nem semmi!

Panó!

Nagy pusz. Te se közel jársz fogászatra.
Mellszívó: én is úgy gondolta, hogy megnézem, hogy kell e illetve amit lehet megpróbálom a klinikán, aztán majd LAca szalad és vesz. De csak ha kell. Azért, hogy kár 15000 forintért ott álljon, az luxus. Meg előre nem is tudom, hogy mi volna a jó.

Dzs: Nem semmi méretek! Gratula.
Na rakok fel képet a ház hátuljáról. Mostanra már a házszám egyáltalán nem látszódik. HA majd lemegy az ár, akkor rakok fel a ház elejéről is, fóleg ha rendbeszedjük. Onnan egy kicsit pofásabb.
Kép

Bellana!

Vigyázz magadra nagyon. NAgy puszika Nektek!

AnitaBori!
Köszi Ginó nevében is. Én is megmértem a pocit. 103 cm. Egyébként ma megláttam magam pulcsiban a tükörben az egyik árúházban. Hát mint egy rossz pingvin. Szóval jó a fényképezőgép, mert slankít. Kép

Edit!

Üdv itt. Kép

Egcsi!

Nekem is voltak ilyen felajánlom régebben, aztán mikor aktuális nem szól. Én sem tudtam, hogy hozzam szóba, de nehezen megoldódott.
Puszika.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Ez döbbenet!hatalmas felelőtlenségnek tartom,hogy ennyire nem figyelnek oda az ott élő emberekre,főleg,hogy tudják,hogy mi fog történni.Ki fogja megfizetni ennek a sok szerencsétlen embernek kárát?Majd megint csak hümögnek,meg "majd kitalálunk valamit" dumát fogjuk hallani.Kép
Bocsánat a zsörtölődésért de nagyon durva,hogy ennyire nem számítunk mi,kisemberek,akik csak élni akarunk a saját lakóhelyünkön!!!

Köszi a receptet,ilyet még nem csináltam!
Puszi
Nanda
nanda

Sziasztok!

Most tényleg nem írok sokat, jól vagyunk, minden ok errefeléKép

Egy kérdésem lenne! Szerintetek az, hogy a picurkám nem randalírozik odabent, tehát nem rugdos olyan iszonyatosan, ahogy némely babák itt a topikon, az normális? Én azzal nyugtatom magam, hogy sok a helye odabent, mert szép nagy a pocakom, de ugye nincs semmi baja?! Minden nap mozgolódik, de nem nagyon erősen és nem nagyon sokat!

Zsuzsa
Elmentettem a listát, majd merítek egy kis lelkierőt és végigolvasomKép Egy dolog érdekelne, hogy a mózeskosár miért kell? Én nem nagyon akarok venni, mert úgy érzem felesleges, de ha van valami jelentősége írd már meg légyszi!

Nanda
Nekem egy csomó csirkemelles receptem van, ha akarod összeírom és elküldöm emilbenKép Egy gyors, rövid azért idefér:
Kis kockákra vágod a csirkemellet és olajon (lehet oliván is, de nem muszáj) megpirítod, majd tejföllel elkevert mustárt öntessz rá, ez saját ízlés szerint lehet erősebben, vagy gyengébben mustáros és így rotyogtatod egy kicsit. Rizzsel szuper! Én csináltam már hagymásan is, tehát mielött odateszed a csirkemellet megpirítasz egy kis hagymát alá, úgy is fincsiKép A többit elkezdem összeszedni, aztán ha kell elküldöm. Jó étvágyatKép

Na, megyek segítek a páromnak keresni, mert valamit nem talál és már tök ideg. Több szem talán többet látKép

Közben megtalálta, úgyhogy még gyorsan ideírom, hogy a védőnénim szólt, hogy hétfőn a Rendelőintézetünkben (Trefort utcai) lesz egy börze, ahol Avent termékek nagyker áron kaphatók majd. Megadtam neki a babanet címét, lehet hogy ő is be fog majd írni, de jobb ha tudjátok, akit érdekel az jöjjön, egész délelőtt leszKép

SziasztokKép

Orsi
22+5

avocado

Jó estét!

Mucska: szegényem,Kép nem is tudok mit írni. Sokba lesz nektek ez az árvíz. Kép

Nanda: nem semmi mosogépetek van! Elég takarékos kivitel lehet, ha hidegvízzel is szépen kimosott. Kép Viszont ahhoz képest jó húzós ára volt!

Orsi: nincs baj!! A bébik nem egyformák már odabennt sem. Az én babám is hol aktív hol nem.
Nem feltétlenül kell kiugraniuk a pociból!!
Mennyi az a nagyker ár? Te mész? Sajna én nem tudok felmenni...

Bellana
bellana

Ja és ma voltunk Panóval 24 hetesek. Kép
bellana

NAnda!

MAjd még én is nézek neked receptet.
Igen sajna a kisemberek nem nagyon számítanak. És ráadásul nagyon sokaknak itt van a lakása.VAgy itt laknak albérletben. Ez a belvárostól 5 percre van, de a víz miatt alacsonyabbak az árak. Sokan csak ezt tudták megfizetni. A legrosszabb, hogy minek tart a vizügy ügyeletet. Állandóan telefonáltunk, hogy mire számítanak. Még kedden este is. Akkor szárazlábbal be lehetett menni.Reggel meg ennyi víz volt. Nem eza baj, hanem hogy általában mindeki tudja, hogy ha mondják a várható magasságot akkor hova kell pakolni. De hát 2 méterrel mondtak kevesebbet. Itt nem segít senki még azoknak sem akik kényszerből laknak itt, mert ártér. NA mindegy. Én már kigondoltam, hogy miket veszek, ha úszik minden. Ez van.

Bellana!
Nekd is puszika. NA most kezdjél szorítani a jövő hét közepéig, hogy a felső szint szárazonmaradjon. HA oda nem megy akkor egy belső festéssel megúsznánk. Kívűl szerencsére klinkerlap van, az meg bírja a vizet. Azt könnyű lesz letekarítani. Pont ezért rakattuk ki.

Orsi!

Egy időben én is aggódtam, hogy alig érzem. Mikor utoljára voltam uh-n én alig éreztem egyszer vagy kétszer, hogy Anna mozogna. Az uh-s doki meg sík ideg volt, hogy mennyit mozog a gyerek! Szóval ne idegeskedj.

JA Bellana és PAnó gratula a 24. héthez.

Puszka Mindenkinek én elindulok Tisza nézőbe. Utána meg megyek vásárolni és valami finomba ölöm a bánatom.
JA hétvégén sok sok töltöttkáposzta lesz a menű.

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nanda: hányás Kép Remélem csak egyszeri eset volt, és nem tér vissza tartósan! MosógépKép

Zsuzsa: vérnyomásom nagyjából oké, viszont vizesedem. Ez van. Gömböc szerintem befordult már, és már csak kb 8 hét és kiderül a neme Kép

Süncsi: biztos szépek lesznek a képek!

Edit: azért szerintem nincs összefüggés a pocakméret meg a szülés időpontja közt. Nekem most 122 cm. Az elsővel a végén 136 volt, a másodikkal 140 valamennyi, de nekem mindig sok volt a magzatvíz is.

Mellszívó: elsőnél használtam, fagyasztgattam tejcsit, másodiknál elő se vettem, majd most meglátjuk.

Dzscsiga: remélem ez a cukor nem nagyon súlyos! Párod nagyon aranyos!

Timi: jó rólad is hallani! Remélem hamar megoldódik az otthoni net!

Egcsi: elhiszem, hogy ez most jó hír, hogy végleg hazajöhet!

Mucska: nagyon sajnállak titeket !!!

Orsi: persze hogy normális, hogy nem minden baba rugdos ugyanúgy! Nekem legalábbis mind a három teljesen más volt! Sőt, Gömböc eddig nagyon nagyokat rugott, most meg kis szerényen visszavonul! Mózeskosár: nekünk az első 4 hétben abban aludtak a gyerkőcök az ágyunk mellett, de nyugodtan meg lehet lenni nélküle is.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Mucska!Kép
Jo koran keltel ma (is)! Szep kis nyaralotok van, nagyon bosszanto, hogy ennyire megjartatok. Meg jo,hogy jol viseled (mar amennyire lehet), ne is idegeskedj, legfontosabb ababa.Hatha par hetesen mar kinnt lehettek...szoritok.A felso szint tuti???

nanda!Kép
-Az Orsiehoz hasonloan megpiritod a kockara vagott csirkemellet soval-borssal es mustar helyett tejszines kukoricaval rotyogtatod.
-Tepsiben egy sor csaszarszalonna, egy sor kivert sozott-borsozott csirkemell, egy sor reszelt fustoltsajt. Folia alatt mig megpuhul, a vegen nyakonontod tejfollel, leveszed a foliat es kipiritod. Kockakat lehet vagni belole.

Bellana, Pano gratula a 24.-ik hethez.

Hetvegen kisagy vasarlas lesz nalunk is es fuggonyt keresuk.Szoritsatok.

szoszi
szoszi

Zsuzsa!

A B. Honvéd a Királyhágó úton/utcában van, a Déli és a MOM park között. Nemrég újították fel a nőgyógyászati osztályt. Papás szülés lesz, fel sem merült más, ő szeretne bejönni. Egyetlen kikötésem volt, hogy végig a fejemnél kell maradnia. Egy férfinek nem kell azért mindent látnia, nem? A tanácsodat megfogadomKép, de szerintem ameddig meg nem szülök, sőt még utána is jó ideig nem fog majd utazni. A lista szuper, köszi mindenki nevében. Viszont a védőnőm azt mondta, hogy a hintőport felejtsem el, mert eltömíti a pólusokat. Szerinteted?

Dzsungelcsiga!

Babócád méreteihez gratulálokKép

Ismerem ezt az édesség utána vágyatKép Sajna...Rám tör néha, és akkor két napig turó rudit eszem csokival körítveKépKép Aztán újra elmúlik a kívánosság, és minden folyik a régi mederben tovább. Egyetlen módon tudom csak kiküszöbölni, hogy semmiféle édességet nem eszem, még a reggeli tejeskávét is - csökkentett koffein tartalmú - cukor nélkül iszom. Így meg bírom állni. Ha nagyon nehéz müzli szeletet eszem. Tényleg, müzli szelet nem vállna be neked?

Panó!

Légyszí, írj be a táblázatba. Majd jelezd, milyen adatok kellenek. KösziKép

Mucska!

Nagyon sajnálom a házatokat, reméljük, a felső szintet nem éri el...az elég durva lenne.

Puszi mindenkinek

Edit
subesz

Sziasztok!

Bellana!
Remélem ez a szívprobléma nem okoz majd semmi galibát neked!

Orsi!
Én sem érzek erős rugásokat, csak finom jelzéseket!

Mucska!
Én nem láttam a tévében a Tiszát, de a kép alapján el tudom képzelni mi van. Sajnálom.Kép
Itt egyelőre süt a nap, majd küldjük arra a jó időt.

Edit!
Mindjárt rakok egy táblázatot, amit tudok rólad beírom, a többit meg majd megírod és a legközelebbi táblázatban már az is benne lesz!

Nanda!
Én tejfölös gombás csirkemellet szoktam csinálni, ha érdekel, leírom. Meg ananászos csirkét wokban.

Szöszi!
A kiságyat már kinéztétek, csak meg kell venni?

Zsuzsa!
Bevallom, nekem nem volt türelmem végigolvasni a listádat, de azért én is elmentem.

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Jó reggelt!

Zsuzsa: nagyszerű a listád!

Bellana: Mi volt az induló méret (cici)? Én most tartok 80B-nél (ill. még egy kicsit nagy), de az induló méretem 80A alatt volt. Mindenesetre a férjem már most is örömmel szemléli a változást, és megkérdezte, hogy ezeket nem lehetne utána is megtartani..

Dzsungelcsiga: Nem hiszem, hogy a cukrod miatt aggódni kellene. A Szt. Istvánban csinálták a vizsgálatot? Ha igen akkor biztató a zsömle-tejci kombináció. Lehet, hogy nekem sem lesz szirup??

Anitabori: gondolod, hogy olcsóbb lenne az új tömés, ha vinnél egy bögrét vagy tányért, mondva, hogy te hoztad a porcelánt?? Vagy azért lett volna jobb a régi, mert az már formára volt alakítva? Kép

Panó: nekem is van névtippem, bár ezt még csak önállóan gondoltam ki, leendő papi még nem szólt hozzá. Tehát a Marcell az én választásom, illetve ha valami véletlen folytán mégsem lenne kukaca akkor Laura.

Nanda: nekem az egyik barátnőm azt hiszem gyömbért evett/ivott, és ez használt neki csökkenteni a hányást és émelygést.
+ egy csirkemelles recept
Csirkét apró darabokra vágod, megsózod, vajon megpirítod, majd lefedve tovább párolod, félrerakod.
Apró kockákra vágott bacon szalonnát elkezdesz pirítani, amikor már kiolvadt egy kis zsír belőle belevágsz újhagymát vagy póréhagymát, együtt tovább párolod egy pár percig. Fölöntöd egy kis tejszínnel vagy tejjel, majd hozzáraksz tubusos sajtot (füstölt Camping, kb. 1 tubus/1/2 kg husi), majd liszttel sűríted ha még szükséges. Borssal és szerecsendióval szoktam fűszerezni. Belerakod a megpirított husit, és összerotyogtatod az egészet. Köret: rizs vagy sült krumpli.
Jerry
jerry

Kép
panó

Sziasztok!

Este jó későn jöttünk meg, mert elkísértük apát fotózni a Nemzeti Színházhoz! Szép volt a naplemente, jó az idő, és jó sokat kutyagoltam a lánnyal. Mire hazaértem, komolyan aggódtam, miket éreztem... De szerencsére mára elmúlt. Kép

A lista kapcsán jutott eszembe:
- garnastan kenőcs, ha a mellbimbó kipuhulna, vagy a baba kirágná
- akinek kicsi és befele forduló a bimbója, vagy túl nagy, annak a szoptatáshoz bimbóvédő
- és akinek majd folyik a teje a szoptatás alatt, annak gyűjtő (AVENT)

Bori: 20 Eft-os tömés??? Akkor én nem is panaszkodom az árakra! Még jó, hogy nem aranyfog volt. Kép De akkor sajna nem úszod meg ezt a dolgot!
Gratula, beléptél már a lánykáddal a koraszülött terminusba.

Dzsungelcsiga: akkor az tényleg nem olyan magas! Nekem a terheléses volt 6,7 asszem.
Jó nagy a baba, ha nem tévedett az a gép!

Panó: ott olcsóbb is a fogorvos? Amúgy akkor jól szurkoltunk, mert megúsztad. Kép
Írd be légyszi az Edinát. Remélem nem sokszor fog változni! Már megtetted látom. Köszi.

Nanda: ez a mosógép story nem semmi!
Mára akkor van recepted, és ma én is mellékelek majd egy tutit!

Mucska: szép /volt/ ez a vityinló! De ennyi víz!
Mekkora volt eddig benne a max elöntés?

Orsi: nem számít az erőssége! Csak az, hogy mocorogjon! Lehet, hogy nyugis baba lesz! És ahogy Mucska is írta, lehet, hogy olyan helyen van, hogy csak te nem érzed, de ő kepeszt ám!!!
Mózeskosár nem kell, de kellhet! Főleg akkor jó, ha sokat lesztek a babával úton, amíg kicsi! Vagy mint Lino, aki éjjelre akka teszi a babát, és az ágyuk mellé helyezi majd.

Lino: akkor sok alma!
Befordult? Ez nagyon jó hír!
Az a 8 hét hamar elrepül majd...

Szöszi: szorítok!

Edit: de ha nagyon nyár lesz, és a baba tele lesz melegkiütéssel, nem tudom, mit ajánl majd a védőnő. Én a fertőtlenítős változatot használtam a lányomnál. Az jó volt. Amúgy a köldökre is azt adták!
Akkor sejtem merre van a kórház. Közel leszel hozzám. Kép
Amúgy a férjed majd meglátja. Az enyém azért megkukkantotta, amikor jött már a feje... Kép

Szép napot mindenkinek! Most még süt (itt), de szerdáig nem lesz jellemző.
Aki elvonul a 7végére, jó pihenést neki!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,

Olyan jó, hogy süt a nap, de délutánra már megint vacak időt mondanak esővel, pedig megyünk Ráckevére ebéd után.

Csiga,
Óriási a bébid! Kíváncsi vagyok, mennyivel fog kibújni. Nem mondta a doki, hogy esetleg mégsem akkor fogant, amikor a naptár szerint kellett volna? Úgy értem, esetleg előbb, és azért ilyen szép nagy. Az én fiam (6 éve) menzesz utolsó napjaiban fogant. És persze hamarabb is jött a kiírtnál, 60 centivel és 3.65-tel.

Panó,
Szóval megúsztad a fogorvost macera nélkül! Én egy fél órája beszéltem vele, szerdán délután megyek. Azt hiszem, a fogkövezést én most kihagyom, mert ha az a micsoda por hozzáér a fognyakhoz!
Nálatok is megy a wokozás? Mi imádjuk. És az ananászos csirke is a favorit, főleg Danié.
Én úgy csinálom, hogy a rizst megfőzöm rendesen, beízesítve, egy kicsi curryt is teszek bele. A kockás husit beledobom a forró wokba (olajba), nagy lángon egy-két percig átpirítom fehéredésig, sózom, curryzem, pici gyömbért is teszek bele, aztán letakarom a fedővel, és kis lángon kb.5-8 perc alatt puhára párolom. Lesütöm zsírjára, rádobom a lecsöpögtetett ananászdarabokat, és addig pirítom nagylángon, amíg az ananász néhol kezd pirulni.( ettől istenien ropogós lesz). Beledöntöm a kész rizst, ráöntök egy csomó szójaszószt, és összesütöm 2 perc alatt. Az egész nincs fél óra. Te hogy csinálod?

Linda,
Azt gondoltam ki, hogy ha májusban találkozunk, levetkezünk, és összemérjük a kebleinket, és majd a lányok döntenek. ( Kérem, senki ne értesítse a sajtót és a bulvárlapokat!)

Nanda,
Ilyet se hallottam még mosógép ügyben! De akkor tényleg szerencsés vagy, hogy jó szereket használtál, és talán a vizetek sem olyan kemény, mert állítólag az is számít.
Szóval a kertészkedés nálad is beindult. Miket csináltál? Mi is nagyon sokat ültetgetünk már Ráckevén, vettünk vagy 20 bokor puszpángot, meg gyönyörű színjátszós kecskerágót, most még délelőtt, Ráckeve előtt bemegyünk az Oázisba, veszünk muskátlit és egyéb virágos növényeket. A férjem csodálatos virágládákat csinált a héten, mert amit kinéztünk az áruházakban, 15e körül volt, na erre méregbe jött, és szerintem szebbet csinált. ( Gondoltam is, hogy ha beültetjük őket most hétvégén, rakok fel róla képet, annyira büszke vagyok rá!)
Csirkemell-ügyben én is küldök néhány receptet, mert nálunk is az a fő eledel! Csirkecombot filézve szoktál csinálni?

Mucska,
Továbbra is drukkolok a felső szintért.
Na, most megmértem magam, és 103 cm. A kilókkal hétfőig várok.
Iszonyú, hogy mennyi édességet eszem, főleg a csoki csúszik nagyon, pedig már egyértelmű az is, hogy nagyon ég tőle a nyelőcsövem!
Fogadjunk, hogy Tisza-néző után mész somlóizni!

Orsi,
Szerintem sincs okod aggódni a bébi mozgolódása miatt. Talán egy nyugisabb fajta lesz?! Egy zenész amúgy se legyen sajtkukac.
A csirkés recepteket én is szívesen várom a postafiókomba!
A kisbörzét én kihagyom, de kíváncsi vagyok, mennyivel olcsóbban adták az Avent Isist. Megírod majd?

Linó,
Tartsd kordában a vizesedésedet ügyesen. Sómentes diéta kell most?
A mózes szerintem sem árt, mi is az első hetekben (8-10 hét talán?) abban altattuk magunk mellett, hogy a kiságy maradhasson a gyerekszobában, ahol napközben aludt. És én nem használtam a kagylóülést sem addig, mert hiába ajánlják üjszülötteknek is, szerintem az első hetekben nagyon ártalmas lehet a gerincének, hogy szinte ül. Jobb, ha teljesen kifeküdhet a mózesben.

Jerry,
Amikor néhány éve kipottyant az egyik tömésem, és a számba maradt, az orvos megtisztította, a helyét is, és visszarakta. MA is szuper.

Most lelépek, megyünk virágokat venni.
Hol vannak a nagyon eltűntek?
Zsuzsa,
Min munkálkodsz?

Kinga, atomtámadás volt Keszthelyen? S a többiek?!

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Pano!Kép

Nem, konkretan meg nem tudjuk melyik lesz, de 70x140-est szeretnenk es ifjusagi aggya alakithatot. Valamikor decemberben akcios volt a Drewex a Coraban, dehat ki mert meg akkor vasarolni...Most megnezem a Kikaban, hatha ott is talalok valamilyen markat ilyen parameterekkel (oda ugyis megyek matracert),ha nem, akkor marad valamelyik bababolt.Remelem olyan 15e korul max megkapom.

szoszi
szoszi

Sziasztok!
Annyira szép idő van, teljesen fellelkesített Kép
Ha már ilyen sokan írtatok, csak válaszolok.

Nanda Kép
Hányásra én is a gyömbért hallottam, kipróbálni érdemes. Én csirkemell-ügyben a kijevire esküszöm, nem túl diétás, de mindig teljes a siker: kiklopfolt húsra sajt/margarin/szerecsendió keverék (bátran a szerecsendióval, marg. meg csak annyi, hogy összeálljon kicsit), összetekerni (esetleg összetűzni), panírozni és kisütni. Jaj, ha én most ehetnék egy kijevit sok sültkrumplival...

Mucska Kép
Nagyon durva a kép, és én is mélységesen felháborodtam a vízügyeseken. 2 m-t nem tévedhetnek, máskor 10 centis pontossággal jósolják a tetőzéseket Kép Remélem, megússzátok.

Orsi Kép
Rugdalás-ügyben az is nagyon sokat számít, hogy épp hogy fexik a baba. Nekem tud úgy helyezkedni, hogy egyáltalán nem érzem a mozgását, csak kispapi a kezével. Van, hogy csak én érzem, ő nem Kép Igazán nagyokat csak az elmúlt 2-3 hétben rúgkapál.

Jerry Kép
Igen, az Istvánban volt a vizsgálat, de szerintem elsősorban a dokitól függ. Nekem mondjuk azt mondta, vegyek patikában 75g glükózt, vagy zsemle+tej. Utóbbit választottam Kép

És kösz mindenkinek a párom dicséretét, most teljesen büszke vagyok rá Kép

dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Csak a Corába jutottunk a nyaralóhoz még nem.

Zsuzsa!

A legnagyobb víz az előtt volt, hogy vettük és a felső szinten az ablak feléig. Ez Szegednél 929 cm-nek felelt meg. Mármint a Tisza magassága. Ez benne van a pakliban, hogy van víz, de szokott lenni idő kipakolni, és nem egy éjszaka önti el az egész telepet.

Bori!

Igazad van lesz somlói evés, mert ismét nagyon gyorsan árad a folyó. Már csak az a kérdés, hogy mennyit fogok enni.

Ideges vagyok persze, de azért ráérő időmben próbálom úgy felfogni, hogy ez pénzzel helyrehozható. A lényeg, hogy Anna makkegészséges legyen. Azon nehezebb lenne segíteni.

Panó!

MAjd rakok fel képet tetőzéskor.

Szöszi!

Szólj már a Kőrösöknek, hogy álljanak le. Itt a hétvégén is esik valószínűleg. Igy a csapadéktett be nekünk.

Puszka: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Még mindig nem olvastam vissza rendesen, tegnap fodrasz utan csavarogtam egy kicsit, és mikor hazaértem elaludtam. Egy orat felkeltem, mikor a férjem hazajött, majd reggelig aludtam tovabb... Szoval alvasi problémaim nincsennek.

Zsuzsa,
köszi a képet, tök jo! Ugyis ötleteket kell gyüjtenem, mire jön a fényképészcsaj.
Egyébként nem az egész babakelengye-listara gondoltam, csak a kencékre! De azért köszi!!!
Egy kérdés: a TENA inkotencias betétböl melyik méret kell? Es az a halos bugyi, amit szintén a TENA betétekhez arulnak az jo? Es abbol mekkora kell? Tegnap voltam a gyogyszertarban és nagyon sok méret van...

A fejögéppel én is ugy vagyok, hogy majd meglatom, hogy szükség lesz-e ra. Ha igen, majd Kispapa gyorsan beszerzi. Azt hiszem Mucska irta ugyanigy.

Mucska!
Ez a Tisza dolog nagyon keményen néz ki, sajnalom. A pocakod nagyon formas, klassz és Gino hihetetlen, hogy rafontoskodott a képre! A bugyid is jo, én is szeretem az ilyen hosszu szaru bugyikat, meg Kispapa isKép

Most folytatnom kell a munkat, délutan mar tényleg megprobalok mindenkinek irni!

Itt vasarnapig nem mondanak esöt, csak szép napsütést (jo lenne, ha Ti is megusznatok a hétvégét esö nélkül!)

Sok puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!
Most hireteln nem találom, hogy kiírta a műzli szeletet. Én mikor cukorgondom volt és a belgyógyinál voltam nem igazán tudom, hogy miért, de a műzli szeletet kifejezetten tiltotta. Pedig én is azt gondoltam, hogy az jó és mésem csokika.
Na elindulunk vizet nézni.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Pano!

A kimaradt adatok: kor: 29, gyerkőc még nincs, a babóca neve pedig Karcsi, mint apjának és a nagyapjának. Jellemző ránk a rendkívül élénk fantáziaKép

Ezektől a csirkés receptektől nagyon éhes lettemKép.
subesz

Mucska!Kép
Mar szoltam...a Korosnek.De nemhogy apadna, egyre nagyobb.Pont tegnap figyelgettuk, az ablak alatt folyik, hogy meddig birja az uszo-hid, vagy ponton-hid vagy hogy hivjak ezt...Szoval egyelore innen nem biztatlak, nagy es zavaros,gyors folyassal.
szoszi

U.i:En is ehes lettem a sok csirke-recepttol...
szoszi

Sziasztok!

Magunkról:
Tegnap voltam ismét vizsgálaton, hogy a dokim megnézze romlott-e a helyzet,szerencsére nem változott, de a múlt hét óta csak fekszem.
Tegnap pedig határozottan felhívta a figyelmemet, hogy csak WC-re,
mosakodni mehetek, semmi főzés, takarítás, stb. különben jön a kórház.
Most abban állapodtunk meg, hogy két hét múlva megyek ismét vizsgálatra, de ha bármit érzek, görcsöt, fájdalmat, azonnal mennünk kell be. Azt mondta "inkább menjek az idegeire, mint későn menjek be".
Szerencsére a babák úgy tűnik jól érzik magukat. Egyébként jól érzem magam.

Vali
C.Vali

A szpotatós hintaszék, Alina kocsitakarója, és a fejvédő csík hímzés:

KépKépKép
C.Vali

Bori: a sajtót nem! De a gépek kéznél lesznek! Kép Jó pénzért aztán eladjuk. Kép
Csak 103??? Nagyon karcsú voltál akkor!
Milyen csoki a favorit?

Mucska: hát, akkor teljesen nem fog úszni. Hátha most ti ússzátok meg. Mi szurkolunk!

Süncsi: a szülés utáni 1-2 napra a nagyobb betét kell! Utána csökken a vérzés, elég lesz kisebb is, majd pár nap múlva a normál EÜ betét is.
A bugyit a popód határozza meg!
Amúgy kérj segítséget a boltban, tuti megmondják. Ők többet foglalkoznak evvel, mint mi!

CVali: a jó a rosszban, hogy nem romlott a helyzet! Fogadj szót! És tényleg az a lényeg, hogy a babák bent maradjanak! Szegényke, akkor te a köv. talit kénytelen leszel kihagyni Kép

Recept hamarosan...

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa
Hogy kell egymás alá tenni a képeket, úgy látom egymás mellé tette, nem úgy van mint a nézetben?
C.Vali

Újra most külön is:
Oldalról a szék:
Kép
C.Vali

Sziasztok! Elnézést, csak próbálkozom egy kicsit, nem mennek át nekem a smiley-k.
Pedig az előbb is megmutatta a nézetben, aztán nem jelent meg az Anitaborinak szóló üzi végén

Kép

visszatértem, megmutatta a jelet, majd kiírta, hogy nincs ilyen speciális karakter.
Mit rontok el??

Jerry
jerry

Sikerült! Sőt visszanéztem, az előző üzenetben is benne van, csak az előbb nem mutatta nekem meg.

J.
jerry

CVali: úgy, hogy amikor beszúrod őket, akkor mindegyik után üss entert, azaz legyen külön sorban!
De így is láttam ám Kép Nagyon fini darab!

Jerry Kép Na látod Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Csak pár sort tudok írni, mert 1-től már órám vanKép

Köszi mindenkinek a nyugtatást, én is úgy gondolom, hogy nyugis a picikém, vagy csak szeretném, ha az lenne?Kép Tegnap este az irományom tiszteletére amit levágott! Addig rugdosott, amig át nem fordultam a jobb oldalamra lefekvéskorKép Úgyhogy megnyugodtam!

Van még egy csomó írnivalóm, de későbbre kell hagynom, most nincs rá időm!Kép

Bellana, Bori
Majd megírom milyen volt a börzeKép Én megyek Anyukámmal megerősítveKép

Puszi mindenkinek, majd még jövök!

Ja, és ma vagyunk 23 hetesekKépKépKép

Orsi
23

avocado

C.Vali!

Szegény, nem irigyellek az állandó fekvés miatt. Már a tudat is...Viszont jó dolog, hogy a dokid ennyire odafigyel rád, nem mndegyik ilyen.
Mennyi volt a szoptatós szék?

Mucska!

Én írtam a müzlit szeletet. Miért tiltotta a doki? Egyáltalán bármiféle müzlit ellenzett? (kefirbe/tejbe való)

Nekem is a Tena Lady-t ajánlották, bár méretet nem mondtak. De nem is tudtam, hogy van hozzá való bugyi is.

Holnap megint annyi az egészséges étkezésemnek, megyünk le rokonokhoz vidékre, lesz eszem-iszom. Már előre tartok attól, hogy végig etetni fognak, mondván, kell a gyereknek.Kép

Edit
subesz

Akkor a recept:

Csirkemell torta

Hozzávalók:
70 dkg csirkemell filé
1 kiskanál só
1 mokkáskanál őrölt fekete bors
8-10 vékony szelet húsos szalonna, vagy egy kisebb csomag szeletelt bacon
8 dkg finomliszt
3 tojás
15-15 dkg reszelt trapista és füstöltsajt (lehet tőbb is, úgy fincsibb)
egy csomag csirkesonka (min. 8-10 szelet)

(lehet csinálni pulykamell filéből is pulykasonkával!)

Elkészítés:
A csirkemellet kissé lapjában 4-5 dekás vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, és borsozzuk (más fűszer is mehet rá).
Egy hőálló edényt kibélelünk a baconnel. Az alja közepéről sugarasan, hogy a tál oldalán is legyen körben.
A húst a lisztben, a felvert tojásban meg a kétféle sajt keverékében megforgatjuk, és egy sort a tálba teszünk. (a sajt szórható is alá és főlé, akkor nem annyira "trutyis" a dolog)
Erre néhány szelet sonka kerül, majd ismét a bundázott csirkemell szeletek jönnek. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalók tartanak, de a felső szint husi legyen!
A széléről a szalonnákat ráhajtjuk, hogy azok belefedjék a tetejét is (ha kell, még teszünk rá)
Előmelegített sütőben 180 fok körül bő egy órát kell sütni. Eleinte 40 percet érdemes alufóliával, vagy valamivel letakarni!
Ha túl sok zsiradék sül ki, én egy fedő segítségével leöntöm róla közben, hogy piros legyen!
Megvárjuk, míg kihül a sülés után, akkor ki lehet borítani, szeletelni, mint egy tortát.

Megjegyzés: érdemes vagy előtte napon megcsütni, és másnap tálalni melegítve, vagy előző este összerakni, és másnap korán reggel megsütni. Akkor jobban összeérnek az ízek!
Lehet rakni még a tetejére a bacon alá tejfölt is!
Ha pulykából van, akkor fokhagymás tejfölt!
A maradékot le lehet fagyasztani, mert úgy is nagyon jó!
Lehet csinálni kisebb, vagy nagyobb adagot is!
Elég laktató, így elég mellé a sali is!
zerko

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a recepteket,már megyek is és készítem a mustáros -tejfölös változatot.Tomi nagyon szereti a mustárt.A többit szépen kiírogatom,és minden napra 1 mese...Kép

ValiKép
Nagyon szépeket csináltál!

OrsiKép
Hol van a Trefort utca?És mikor van ez pontosan?

BoriKép
KertészkedésKép Imádom!!!
Olyan jól el tudok én is szöszmötölni mindennel,kapálgatás-ezt most kihagyom-gyomlálás,palántázás..Én a konyhakertet is nagyon szeretem,bár itt sajnos csak virágokat ültethetek,mert nincs elég helyem.De kukoricánk,és napraforgónk mindig van.Én most vetettem el egy csomó virágmagot,palántás cserépbe,és majd ha kicsit megerősödnek ikültetem őket.de a fűszernövénykéket is szabadon termesztem.Van egy nagyon kedves barátunk ,aki profi kertész,ő szokott segíteni,hogy mit hová ültessek. De most az időjárás nagyon kiszúr velem,semmit sem tudok előre eltervezni,mert bármikor elered az eső.
Várom a képeket!Kép

ZsuzsaKép
Isteni lehet,ez a csirketorta,szerintem a hétvégén ezt fogom megcsinálni!

Puszi,és mégegyszer köszönöm mindenkinek a finomságokat!
Nanda
nanda

Ja!Hányás???
Még mindig van!Kép

Nanda
nanda

nanda: A Trefort utcához:
<a href="http://www.terkepbank.hu/" target=_top> itt van ügyes térkép</a>
Hányás Kép
Csak óvatosan az új kajákkal, mert az urad aztán minden nap mást akar majd! Kép Amúgy ez a torta tényleg nagyon fini, és több napra is elég!
Pihenj is a palánták mellett, és neked is ajánlom akkor a <a href="http://www.assa.hu/?p=rend" target=_top> dísznövény kiállítás és vásárt</a>

Zsuzsa
zerko

Valaki írta hogy a védőnő ellenzi a hintőport.Szerintem itt a köldök kezelésére írt hintőporra gondolt a listaíró.Az meg mindenképpen kell!!!
Ha már valaki írta,akkor bocsi,csak most jutott eszembe,ahogy a listát olvasgattam!

Nanda
nanda

Sziasztok!

Bori: ejnye, micsoda show lenne ha megtennénk amit írtál! Kép Kép Igaz nekem előtte se voltak kicsik, úgyhogy Ádinak már sajna nem újdonság. Kép
Mond csak tényleg jogász vagy? Anyósom állítólag ügyvédhez fordult, hogy neki miyen jogai (!)vannak az unokáival kapcsolatban! Kivételesen nem minket gyötör most, hanem sogoromékat...
Normális ez?! Ha vannak jogai rögtön dobok 1 hátast!

Zsuzsa: remélem azóta oké vagy?

Vali: együttérzésem, de inkább otthon pihizz, mint a kórházban!!

Szoptatóspárnáról tudtok valamit? Nagy kiflialakú.
Olyat keresek, de az új írtó drága, a használtakról meg lemaradtam. Kép

Rólunk: Ádi ma délutános: 14-22-ig gályázik...
Délelőtt bevásároltunk, meg voltunk játszótéren, ahol majdnem összevesztem az egyik kedvenc kismmámmal. Kép A fia aki 1 fejjel kisebb mint a Dani, de egyidősek, állandóan terrorizálja Danit. De mindig. Most pl. vettünk Daninak kisautókat. Ebből egyet az a kölök hamar el is tört és éppen a másodikat csavarta ki Dani kezéből, úgy , hogy közben ütötte!! Na, untig elegem lett a kis ördögfiókából és közbeléptem. Nem engedtem, hogy tovább gyötörje Danit, lfejtettem a kezét Daniéról. Erre bömbölve rohant az anyjához, aki egyébként ugyanúgy a homokozó szélén ült mint mi, úgyhogy jelen volt. Az anyukát nagyon kedvelem, de az a gyerek...
Úgy tűnt berágott, de már elegem van abból, hogy a fia az én fiamat használja homokzsáknak. Elég agresszív gyerek, Dani meg egyáltalán nem az.
Végül sikerült megbeszélnünk, hogy egyikünk se haragúdjon a másikra, de azért nyomasztó.

Puszi:
Linda
bellana

Sziasztok!

Szöszi!

Intézkedj!!!!!

Edit!

Nem tudom , de nagyon meg voltam lepődve én is. A dobozos műzli mehet, de a műzli szeletet tiltotta. Pedig direkt azért ettem, hogy az nem csoki.
Na megyek pakolni, majd jelentkezem.
MucskAndi

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!
Nem tudom, hogy olcsó-e a fogorvos, a fogkő leszedése 2000 Ft volt. De azért járok oda, mert őt ismerem régóta.

Bori!
Az ananászos csirkét nagyjából ugyanúgy csinálom, csak a currys rizst én nem teszem bele a wokba, mert már nem fér be. Viszont a husihoz szoktunk még zöldségeket is tenni, ami éppen van itthon. Ja és édes szójaszószt.
A saját készítésű virágláda nagyon érdekelne, üresen is tegyél már fel róla egy képet, hátha én is rá tudom beszélmi a párom!

Szöszi!
Titeket nem veszélyeztet a Körös? Ott nem szokott kijönni?

Vali!
Örülök, hogy nem kellett befeküdnöd, mégiscsak jobb otthon feküdni, mint a kórházban. Nagyon szépeket csináltál Alinának! Most ugyanilyenek készülnek világoskék kivitelben?

Bellana!
Ismerős ez a te gyereked veri az én gyerekemet sztori, ezek elég nehéz dolgok, mert mindenki elfogult a saját csemetéjével szemben.

Mucska!
Itt még mindig nem esik, remélem ott sem!

Panó
panó

Sziasztok!

Félfekvő pozícióban próbálok gépelni (kicsit szabad ülnöm). Ezt evésre és internetezésre használom.

Panó! Igen világos kék lesz a Tomikáé. Ti hogy vagytok? Ildiékről tudsz valamit?

Nanda! sajnálom, hogy hánysz! mit mondott a doki meddig fog még tartani?

Mucska! Mit mondtak mikor kezd apadni a víz?

Zsuzsa! Köszi, majd a következőt megpróbálom úgy betenni.

Edit! 32e Ft KIKA, a Mega Toysban 100e Ft, Brendon 85e Ft.

Képzeljétek az ablak csre végén járunk, már csak holnap jönnek, és utána jöhet a takarító brigád (anyukám). Nem is csináltak olyan nagy koszt és a zaj sem volt túl nagy. Persze én végig feküdtem, a férjem nem engedte, hogy kiszálljak az ágyból.

Vali
C.Vali

Bellana!
Látom nálatok is minden nap történik valami.Ilyen játszótéri sztorik nálunk majdhogynem naponta töténnek.de tavaly nyáron már mi kisbabás anyukák összefogtunk egy nagyobb korú(4 éves) kisfiú ellen,akinek rendszeresen az volt a szokása,hogy a piciket bántotta.volt akit a csúszdáról próbált lelökni,volt amikor egyszerűen a fejükre szórta a homokot, és volt egy állandó szokása,labdával rugdosta a kicsiket.Az volt az utsó csepp,hogy hozott magával ,egy gyerekeknek készült kapát és ásót-fa nyéllel,fém véggel-és forgott vele körbe-körbe,és amikor megállt jól elhajította.Hajszál híján balesettel végződött,mert egy kislány feje mellett landolt el a kapa!!!KépÉs amikor szólni mertünk rá ohant az anyjához,aki ahelyett hogy rászólt volna a gyerekére,még mosolygott neki,minket meg "haza küldött",hogy ez játszótér,és ha a kicsik nem tudnak itt játszani,menyjünk mi máshová.Kép
Azóta már apukák is kiosztották a nőt is és a gyereket is,nem is járnak oda szerencsére!!!Kép

Müzli:
valószínüleg a méz miatt nem ajánlják, a nagyon magas cukortartalma miatt.

Zsuzsa:
Köszi a kiállítás tippet,el is fogok menni!

Nanda
nanda

Panó!

Még itt sem esik szerencsére!

Vali!

Nem mernek mondani semmit, talán a jövőhét közepe. De azt már mondták 2 hete is. Kép
Tessék rendesen pihenni, mert lesz kikapsz!!!!!

Nanda!

Lehet benne igazság, mert mondták, hogy mézet se egyek. 6 év alatt nem is ettem, így ettől nem lettem bánatos. Régebben még csináltam olyan sütit, amiben méz volt, de az utóbbi években már ez sem jellemző.

Bellana!

A barátnőm anyukája is ezt csinálta, mert a kedves nagyszülőnek is van láthatási joga. Nem semmi!
Puszika Nektek.

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Szoptatós párnáról!Próbálj meg fórumokon belül,érdeklődni,vagy a netes börzéken keresgélni,ill.írj te is ,hogy akinek esetleg van fölösleges,szívesen megvennéd akár használtan is.
Láttam a Kikában,de nem emlékszem az árára,úgyis megyek holnap de.,ha érdekel megnézem neked!!Kép
Puszika,Nanda
nanda

Sziasztok!

Mucska: hogy milye van a banyáknak? Láthatási joguk?!
Hát elájulok! Döbbenet! És a szülőknek nincs joguk a "kedves" anyóst jól valagba rúgni?????
Hú, bocsánat,de már nagyon tele van a hócipőm.
Mucskám, mi van a házatokkal???
Igyekszem szorítani, hogy ne legyen nagyobb károtok, de hát nem nagyon sikerül...Ráadásul megint esőket mondanak. Kép

Nanda: köszi, hogy írtál a játszótér ügyben. Lehet, hogy majd itt is kialakul egy állandó társaság (végülis már alakul)és akkor könnyebb lesz. Csak bánom, hogy az ismerősöm gyereke is ilyen erőszakos. Kép
Mit szólsz a mi banyánkhoz?

Bori: vélemény?

Vali: csak feküdj tovább szépen. Kép

Panó: igaz, hogy elfogult vagyok Danival, de ha terrorizálna bárkit is, azt nem nézném ölbe tett kézzel. Pláne ha kisebbeket bántana. Nem értem ez másoknak miért gond. Kép

Bellana
bellana

Nanda: próbálkoztam,de vagy nem volt, vagy az orrom elől vitték el.
Angyal vagy, akkor nézd meg nekem holnap!
Köszi, puszi:Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?