A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AnnaKép
Van néha olyan, hogy üres tüsző. Főleg lombiknál szokott lenni, ahol gyógyszerekkel csinálnak sok tüszőt. Nekem is mindig az volt a fixa ideám, hogy nincs petesejtem, de a lombikon bebizonyosodott, hogy van. Sajnos ezt nem látják másképp, csak ha leszívják a tüszőt. Nem tudjuk, hogy mi volt nálunk sem a gond, mert negatív lett minden vizsgálat, de látod a lombik mégis megoldás lett. A dokim szerint lehet, hogy kemény volt a petesejt burka, ezért nem termékenyült meg sosem.

BékánéKép
A méh falán nem csinálnak vágást, hanem az embrió burkát metszik be, hogy jobban meg tudjon tapadni. Ez a lézeres hatching. Lombiknál csinálják.

Cat
Kép
cateye

Cateye
Bocsi, akkor rosszul értelmeztem amikor mondták nekem. Még most fog kiderülni majd a napokba, hogy sikerült -e az inszem vagy nem... De azért örülnék neki ha valaki elmondaná nekem, hogy lombik előtt milyen vizsgálatokat kell megcsinálni mind a két félnek, és mindent ami ezzel függ össze...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok

Azt hiszem itt mindenki egy kicsit elorebb van babaugyben mint en, de gondoltam azert hatha tudtok segiteni.
Nekem kb. masfel honap mulva lesz az eskuvom, es utana szeretnenk nekiallni a probalkozasnak :-)

Ami viszont jelenleg kerdeses szamomra, hogy erdemes-e elkezdeni magzatvedo vitamint szedni, vagy van esetleg valami termeszetesebb modja is a dolognak.
Egyreszrol azt hallom hogy jo vitamin, sok minden betegseget meggatol, esetleg en is konnyebben viselek mindent, masreszrol viszont ugy hallom hogy ettol vannak most nagy babak, tulsagosan kifejlodnek mar anyuci pocakjaban, ami aztan a szulest neheziti, illetve a termeszet is ugy alkotott meg bennunket, hogy majd kint novekedjunk meg, nem kell mindent odabent elintezni.

Valaszokat elore is koszonom! Vagy tudtok esetleg olyan topicrol, ahol errol olvashatnek?

Dorka

Kép
szdorka

DorkaKép
Szerintem érdemes szedni a tervezett fogamzás előtt. Például lombiknál előírás is. Az első 12 hétben mindenképpen nagyon jó, aztán abba lehet hagyni, és természetesebb forrásokból beszerezni a vitaminokat. Akkor nem lesz nagy súlyú baba. Egyébként az Elevit sok rendellenességet kiszűr.

BékánéKép
Azért drukkolok, hogy sikerüljön az inszem. Hol akarsz lombikolni, mert mindenütt más vizsgálatok vannak előírva. Ha a BMC-ben, akkor én leírtam már korábban kétszer is a szükséges vizsgálatokat, többek között a te kérésedre. Ha rákeresel a hozzászólásaimra megtalálod. Sajnos elég hosszú a lista, de a bmc-ben a recepción adnak egy kinyomtatott papírt, amin rajta van minden előírt vizsgálat, ezért érdemes beugrani.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szisztok lányok!

Aki nem akar nyavajgást olvasni akkor csukja be most a szemét! Ma nálam dőlt ki a bili! Olyan picinek és szerencsétlennek érzem magam! Miért nem süt a napocska? Miért kell nekem dolgozni állandóan? És miért pont lombik előtt kell elutaznia a férjemnek négy napra? És egyébként is miért kell nekem injekciókkal tömnöm magam? Miért? Miért? Miért?Kép Bocsi! Tudom mindenki rossz passzban van! Azért további kellemes napot!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!

Kitartas, meglasd meglesz az eredmenye. Most meg sok kerdesre nem tudjuk a valaszt, de aztan amikor otthon szoptatsz mar, akkor nem fogsz emlekezni erre a sok szenvedesre, meg szomorusagra.
Sajnos nem tudunk mast tenni, mint itt erositjuk egymast, es ontjuk egymasba a lelket. Olyan jo, hogy itt ennyien vagyunk, es midig tudunk egymasnak segiteni. Orulj ennek. Hidd el nektek is sikerulni fog elobb vagy utobb!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsu Kép
Teljesen normális, amit érzel. Ezen mindenki átesik. Ne azt kérdezd, hogy miért jutottatok ide, hanem próbálj meg előre nézni, és bízni abban, hogy a csoda Veletek is megtörténik, és 3 hét múlva elmondhatod, hogy babát vársz. Kitartás!! Nagyon drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Nekem is bajom van most, fő a változatosság a mai napon...Kép
Tiszta nátha lettem, és köhögök, mint a kutya.Felhívtam a nőgyógyász dokim, és megkérdeztem, hogy gyógyteát lehet-e inni a köhögésre...azt mondta igen, meg paxirasolt is szedhetek.
Elmentem a patikába, megvettem, erre itthon olvasom a papírjában,hogy terhesség esetén nem ajánlott egyik sem!
Most mit csináljak?
A sok-sok köhögés nem árt a babának?
Mert én kibírom gyógyszer nélkül, ha kell, de ha a köhögés rosszabb neki, akkor mit tegyek? Szedjem a paxirasolt mégis?
Valaki segítsen!!!!
Babóca
babóca

Lujza!

Nagyon sajnálom!KépKép Nem tudok mit írni...Kép

Babóca!Kép

Szerintem hallgass a dokidra, mert az sem jó megoldás, ha nem szedsz semmit!
Esetleg kérdezz meg másik orvost is!
Én azt olvastam, hogy indokolt esetben szedhető gyógyszer terhesség alatt, de csak! orvosi utasításra, az orvos által írt adagban!
Mert néha veszélyesebb, ha nem veszed be a gyógyszert, mintha beveszed!
De ne rám hallgass, hanem mindenképp egy orvosra!

Zita

Kép
Kép
zituska28

sziasztok lányokKép
Újra itavagyok megtörténnt a lapar hát mit mondjak szörnyű azért mit kell kiálni eny nőnek ha kisbabát szeretne.Végeredmény jó a méhem csak a petevezető nem átjárható mert azt mondta a doki hogy kismértékben roncsolodotKépKépmost az inszemet javasolta és azt mondta ha nem sikrül akkor jöhett a lombikKép
Lányok tudna nekkem mondani valaki egy pontos összeget hogy mennyibe kerül az inszem vagy hozzá a gyógyszerek.
Na megyek pihenek mert mégnagyon fáj és csak holnap vesszik ki a varatokat.
Pusszika mindenkinek IldikóKép

BabócaKép
Gratula ha még nem mondtam volnaKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Csak az utóbbi néhány hozzászólást tudtam elolvasni, de nem vagyok elragadtatva!
LujzaKép
Nagyon sajnálom, de bízzunk benne, hogy előbb-utóbb mindankinek lesz bébije!

Csajok!
Szeretném kicsit feldobni a topicot jó hírrel, de sajnos nálam sem oké minden, még mindíg...Kép Pénteken kellett volna megjönnie. Péntek semmi, szombat egy csepp barna, vasárnap egy csepp barna, hétfő szintén. Hétfőn késő este egy 10 perces hevesebb görcs, majd "niagara", reggelre megint semmi.Kedden délutánig semmi, aztán megint elöntött. Szerintetek ez most mi? egyátalán melyik lett az első napom? Segítsetek légyszi, ez volt a harmadik ciklusom a hystero óta, ennyi idő alatt sikerülnie kelett volna, és mégsem!Kép

Csutka
csutka

Sziasztok!

Már egy ideje figyelem a topicot és most úgy éreztem, eljött az idő, hogy csatlakozzam. Sajnos egy cipőben járok veletek, bár nekem annyira rossz a helyzet, hogy még csak meg sem akar jönni magától. A hormonháztartásom enyhén szólva gázos. A múlt hónapban kezdtem el szedni a Clostit és a vérvizsgálat így is azt mutatta ki, hogy a progiszintem a béka s.ge alatt van. Most már 3x1-et kell majd szednem, szerintetek ez használni fog? És ha igen, mennyi idő múlva? Reménykedjek már ebben a ciklusban némi peteérésben? Vagy ez csak hiú ábránd? Volt valaki hasonló helyzetben?

Sziasztok!

Cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!
Ildikó! Nem igazán értem, mész varratokat szedetni. Nekem nyáron volt a laparom, altattak, a köldöknél vezették be, másnap mehettem haza, nem is kellett visszamennem. Rá két hétre már a tengerben lubickoltam... NEked meg varratokat szednek. Mind a két petevezetőddel gond van?

Cica! Kép a többi hormonoddal mi a helyzet?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kiss AnnaKép
Igen holnap megyek vissza és kiszedik a varratokat .
Pontosan ez van a zárójelentésemen:
Az uterusúr egységes volt,a kismedencét áttekintve az uterus és az ováriumok épek voltak.CHT során mko.kaliberingadozó tuba csak nagy nyomással voltátjárható.
A késöbbikekben inseminato javasolt,azok sikertelensége esetén IFVprogramba irányitjuk.
Most olvastam hogy nem csak laparom volt hanem hysteroscopia is.
Bocsi ha sok voltam de ez van leirva .
Ildikó
ildikó_4

IldikóKép
Ha gond van a petevezetőkkel, akkor miért csinálnak inszemet ? Ezt nem értem. Akkor csak a lombik a megoldás.

Az inszem attól függ, hogy mennyibe kerül, hogy milyen gyógyszerrel stimulálnak. Nagyon tág a keret, mert én megúsztam havi 15-20 ezer Ft-ból (5 stimuláló szuri, repesztő szuri, Utrogestan), de a BMC-ben például 30 ezer Ft felett van egy inszem. Itt már FSH-val stimulálnak, ami elég drága. Egy szuri lehet akár 5-6000 Ft is.

AnnaKép
Nekem is volt varratszedés lapar után. Nem mindenhol tesznek be felszívódó varratot. Itt szegények a kórházakKépKép

BabócaKép
Én nem szednék be semmilyen gyógyszert. Menj le szerintem egy bioboltba, és vegyél olyan szert köhögésre, amit lehet babásan is szedni. Segítenek az eladók. Paxirasolt szerintem nem lehet.

CicaKép
Én szedtem először 2x1 clostyt, majd miután sikertelen lett, és még alacsony volt a progim, akkor emelték 3x1-re. Semennyit nem változtatott a helyzeten sajnosKépKép De tudnak adni injekciókat stimulálásra, amik sokkal tisztább készítmények mint a closty. Azzal tuti tudnak ovulációs ciklust csinálni neked.

Cat
Kép
cateye

Cat!

Neked clostival nem sikerult ovulaciot csinalni? Szoval nem erett meg tuszod, vagy ha megerett akkor hogy hogy nem volt eleg magas a progid?

Ildiko!

Jaj, de jo, hogy tul vagy rajta, ugyes vagy. Ha nem atjarhato a petevezetek akkor en sem ertem miert inszeminalnak. Ez orulet, ezek tenyleg beinszeminalnak mindenkit...

Csutka KépKépKépKépKép

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Nekem clostyval tudtak tüszőt csinálni, de repsztés nélkül nem repedt meg, csak átalakult sárgatestté (LUF szindróma). Amikor megrepesztették szurival, akkor megrepedt, de a ciklus második felében alacsony volt a progim mindig, pedig Utrogestant is kaptam. Hiába emelték a Closty adagot nem emelkedett a progim.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép
Csak most olvastam a tegnapi hozzaszolasodat. Nagyon-nagyon sajnalom.

Alena
alena

CatKép
Első kérdésem hogy érzitek magadtokat?látszik már a pocid ,vagy meg mozdultak már?
Második kérdésem szarintetek akkor nem is éri meg bele vágni az inszembe mert lehet hogy nem is sikrül?
Na de majd holnap kiderül mert akkor beszélek a dokival hogy hogyan tovább,majd jelentkezem.
LujzaKép
Én is most olvastalak és sajnálom nagyonKép

Pusszika IldikóKép
ildikó_4

IldikóKép
Köszi a kérdést! Jól vagyunk, már a 14. hetet tapossuk.

Az a baj, hogy nem értem ezt az orvosi maszlagot, de ha mindkét petevezetővel gond van, akkor inszemmel kár próbálkozni. Ha felfeszegették őket, akkor is megint le fognak tapadni egy rövid idő múlva. Ha az egyikkel van csak gond akkor lehet próbálkozni minden második hónapban, de úgy nagyon sok idő el fog menni vele, és ráadásul nem is mindenkinél felváltva érnek a tüszők. Azért lehet, hogy érdemes 2-3 inszemet megpróbálni, ha ép az egyik petevezető, ebben bízz az orvosodban.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Nem átjárható petevezetéknél felesleges inszemet csinálni, hiszen ez-az egyik alap feltétele... De ha az egyik átjárható akkor meg lehet próbálni. Nekem is csak akkor jöhetet szóba az inszem, amikor kiderült, hogy minden oké. De álltalában ilyen esetben, amikor nem átjárható akkor szokták mondani, hogy lombikkal van rá esély. Nekem ez egy kicsit magas!

kagyló

Sziasztok!
Ma voltam megint vérvételen,és már meg is van az eredménye.
12000 a HCG
38,4 a progesteron
jövő hét vége felé lesz UH, az első!Már várom nagyon.
Megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy a kakukkfüves köptetőt, a paxirasolt és a köptető hatású köhögés elleni gyógyteát lehet alkalmazni, a fontos, hogy mihamarabb meggyógyuljak! Kép
Milyenek az értékeim? Mert nem a doki mondta meg, csak az asszisztense, és nem fűzött hozzá semmit... (37. napon vagyok)
Babóca
babóca

Sziasztok!
Ne haragudjatok, nem tudtam visszaolvasni a topicban, úgyhogy elnézést, ha már volt erről szó, de azt szeretném kérdezni, hogy ismeri-e valamelyikőtök dr Ács Nándort a II. Női Klinikán, esetleg jár valamelyikőtök hozzá vagy hallottatok róla? A barátnőmnek ma megint megjött, és most orvost szeretne váltani, és a Kismamában olvasott erről a dokiról, csak szeretne valami személyesebbet is tudni róla.
Előre is köszi az infokat!
szotyi
szotyi2002

Babóca Kép
nyugodj meg! SZUPEREK! A progid nagyon szép, ilyenkor ez a legfontosabb Kép A HCG is szép magas és folyamatosan nő, ez azt jelenti, hogy a kismanóval is minden OK. Emlékszem, hogy mennyire vártuk az első UH-t, nagyon izgalmas időszak Kép Minden rendben lesz!

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Na most magam alatt vagyok de rendesen végül is most érzem magamon hogy tul vagyok a mütéten és megmondták a diagnozist még csak most jött ki rajtam .Szerintetek akkor én már spontán nem is lehetek terhes?Képcsak külsö beavatkozásal.Most ugy érzem hogy semmire nem vagyok jó Képülök itt a gép elött és bögök még a betüket is alig láttomKép
Nektek lapar után volt egy kis foku vérzésetek mert nekem tegnap este volt egy kicsi de ma megyek a dokihoz és megkérdem tölle hogy mitöl van.
Na ennyi nem terhelek titeket a problémámal mindenki vigyázzon magára sziasztokKép
Ildikó
ildikó_4

IldikóKép
Na tessék gyorsan összeszedni magad irgum-burgum! A kislányod nem láthat ilyen szomorú maminak! Ez nem a világ vége, hogy "csak" lombikkal lehet babád. Itt többünknek "csak" azzal lett, mégsem mentünk a Dunának, pedig nekünk nem volt egy gyerkőcünk sem. Én úgy gondolom, hogy akkor sokkal nyugodtabban tudtam volna végigcsinálni az egész tortúrát.

A lapar után egy kis vérzés természetes, hiszen megbolygattak bent mindent. Ha napokig vérzel az a gond.

BabócaKép
Szuperek a hormonértékek.

SzotyiKép
Nem ismerem az általad említett orvost, de ha meddőségi gondjai vannak a barátnődnek én inkább valamelyik meddőségi klinikát javasolnám.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Oké már össze szedtem magam igazad van nekem legaláb van egy kicsi lányom és könyeben kéne felfognom az egészet csak egy kicsit begdöbentem hogy egy gyerek után hogy lehetséges az egyáltalán hogy nem lehet több.És igazad van könnyeben kéne felfognom bele gondolva a ti helyzetetekbe sokkal keményeb menetet csináltatok végig mint én.Minden elismerésem a tietekKép
Majd déután leszek mert megyek 12 varat szedésere.

Pusz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatlak benneteket és úgy érzem itt az ideje,hogy csatlakozzak hozzátok. Meg vagyok győződve,hogy ez szerencsét fog hozni.Minden tiszteletem a tiétek,hogy ilyen erősek és kemények vagytok és igazán megérdemlitek, hogy édesanyák legyetek. Nagyon gratulálok azoknak akiknek már sikerült a többieknek meg sok kitartást és bizakodást kívánok. Rólam annyit,hogy fél éve próbálkozun, úgyhogy itt az ideje,hogy csatlakozzam sorstársaimhoz. Remélem engem is befogadtok magatok közé annak ellenére,hogy nekem már van egy két éves kislányom. Talán pont ezért nem nagyon értenek meg az ismerőseim, hiszen vagy azért rágják a fülemet, hogy mikor jön a tesó, vagy ha problémázgatni kezdek előttük (amit nem teszek) akkor a még nem babásak csúnyán néznének rám,hogy én meg mit akarok,hiszen nekem már van babám. Higgyétek el egy második babára is lehet ugyanúgy vágyni, mint az elsőre.

Babóca!
A terhességem alatt én is elkaptam egy háromhetes köhögéses betegséget. Én a gyógyszertárban vázoltam,hogy mi a helyzet és a harmadikban tudott és akart is segíteni a gyógyszerész, úgyhogy adott valami gyógynövényes szirupot.
Ha nem zárkózol el a homeopátiás szerektől,akkor a STODAL-t ajánlanám, és hurutosra szerintem szedheted az Erigont, az olyan amilyet mi is szedtünk gyerekkorunkban, és nincs rajta, hogy terheseknek ellenjavalt, csak annyi, hogy vigyázat,nagyon finom.
Remélem szívesen fogadtok és sok sikert mindenkinek:
Kire
kire

Sziasztok!

Anna!

A többi hormonom rendben van, legalábbis a doki nem mondta, hogy baj van velük.

Cat!

Köszi a biztatást! Most jól rámijesztettél. Szóval ne várjak csodákat a Clostitól? Tudnál bővebbet mondani az injekciókról? Mi a neve, hogyan adagolják, stb. Neked az rögtön hatott? És ha csak ennyi a baj, akkor lehet, hogy utána minden további rásegítés nélkül sikerül összehözni egy babát? Egyáltalán, ez mekkora baj? A dokim nem mondott semmit, de úgy tűnt, nem izgatja magát túlságosan miatta, mintha ezt simán meg lehetne oldani.

puszi mindenkinek, cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Most jöttem a 9.napi UH-ról, még semmi nem látható, a méhnyálkahártya is csak 5mm. De ezen abszolút nem csodálkozom. Szerintem kb. 33 napos ciklusnál nagyon korai ez az UH. A múlt hónapban sem láttak semmit a 10.napon. Legközelebb pedig csak a 14.napon kell menni.
Elkészültek a hormonlabor eredményem: (a ciklus 6.napján volt a vérvétel):
FSH : 9.0 U/l
LH : 11.3 U/l
progeszteron : 2.8 nmol/l
prolactin : 11.0 ng/ml
ösztradiol : 411 pmol/l
tesztoszteron : 2.6 nmol/l

Tudja valaki hogy ezek jók-e?

Móni
Móni

Sziasztok!
Elmentem a körzetiorvoshoz, jobb félni, mint megijedni alapon.
Azt mondta, hogy bakteriális alsó és felső légúti megbetegedés...Rovamycine tablettát írt fel, erre rá van írva, hogy terhesség esetén adható, sőt a terhességi toxoplazmózis kezelésére is ezt adják.
Ezt be merem szedni, és hétfőn kell mennem ellenőrzésre.
UH-ra meg nem volt már jövő hétre időpont a dokinál, úgyhogy 26-án hétfőn este megyünk! Kép
Ha meglesz a kép, majd felrakom! Így legalább talán picit több fog látszódni a babóból. Kép
Egyébként kicsit jobban érzem magam, ma egész nap itthon fogok pihizni, meg 7végén is. Igyexem mihamarabb meggyógyulni!
Ja! A körzeti doki megkérdezte, hogy hova járok terhesgondozásra...mondtam, hogy még sehova.Ilyen hamar kell már menni? Nem csak a 12. héttől?
És mikor adnak babakönyvet?Azt a védőnő adja, ha jól tudom...
Vércsoportvizsgálatot mikor csinálnak?
Megint jó sokat kérdeztem, de hát ez már csak így van! Kép Mindig van valami újabb dolog, amit senki nem mond el, hogy van, csak Ti! Örülök, hogy vagytok!
Mindenkinek szorítok, hogy teljesüljenek a vágyai!
Puszi:
Babóca
babóca

Sziasztok!
Süt a napocska! Nekem most ennyi is elég a jókedvemhez! KépKépKép Úgy hogy Fel a fejjel mindenkinek! Holnap megyek UH-ra! Most derül ki hány tüsző figyel odabent! Hű de izgi! Drukkokat kérek és azt hogy mindenki mosolyogjon egy kicsit a kedvemért! Kép Hát nem sokkal könnyebb mosolyogva?
Puszi! Zsu!
KépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

hahó lányok!!
NAGY hírem van!!!
a doki mielőtt felírta volna a gyógyszert, amitől megjön, csinált egy laboratóriumi vizelet vizsgálatot és pozitív terhességet mutatott ki!!!
Kép Kép Képwow
már csak azt kell eldönteni, hogy méhen belül vagy kívül van e, a doki azt mondta, hogy talán inkább belül, (de még nem látszik)mivel nagyon vastag a nyálkahártya...de azt nem tudom,hogy akkor is így lenne e, ha kívül lenne???
SEGÍTSETEK!!!szerintetek?
az van a papíron, hogy
MENOTEST,PREGCOL pozitív Kép
WHO pont: 179 - ez mit jelent??
várom a véleményetek nagyon!!!
egy tünetem van, cicifeszülésKép
esztyx

EsztyxKép
Méhenkívülinél is vastagodik a nyh-a sajnosKépKép De szerintem neked nem az van, csak nem látszik még UH-n a picur, szórakozik veletekKépKép Akkor Neked nem is cisztád van, hanem a sárgatest a petefészekben, ami termeli a hormont. Ez azért óriási különbség. Nem lehet, hogy későn ovuláltál, és azért nem látszik még ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Esztyx!!!Kép
Nagyon gratulálok!!!
Nekem is csak a cicim feszült először...
Van akinél még ez a tünet sem jelentkezik...
Az értékekről nem tudok mit mondani, sajna, mert nekem csak vérből nézték. Kép
De ne aggódj! Szerintem nem lesz gond!Ha már így összejött.KépKépKép

Szia ZSU!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!Kép
babóca

LUJZA:csak miattad néztem be, annyira kimondhatatlanul sajnálom és együttérzek!Erőt kívánok a "túléléshez", imádkozom értetek.
CAT:mail megy.
Virág
virag

SziasztokKép

CatdoktornőKép szerinted mensi 5.napján a 10mm-es nyálkahártya az mi??

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Nem vagyok tuti benne, de szerintem valamiért nem tud leválni a régi nyh-a. Nem görcsölsz nagyon ? Közben már szeded a clostyt ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lanyok!

Esztyx!

Hajra! Nagyon jo lenne, ha tenyleg lenne valami baboca a dologban!!!!

En ma voltam UH-n, es sikerult novesztenem egy cisztat!!!!! Sajnos van egy 33x39 mm-es cisztam!!!!

Jaj, mit csinaljak????? Egyebkent megrepedtek a tuszok, mert lattak hasuri folyadekot, ami arra utal, hogy megrepedt, meg hat nem latszodtak mar a folliculusok sem. Illetve az egyikbol, szerintem a 29 mm-es bol, ami a mult penteken volt 29 mm, abbol lett a ciszta. De meg volt akkor egy 19 mm-es is mult penteken, es az is megrepedt!!!! NYh csak 7,7 mm, de dokikam azt mondta ez eleg lehet a babahoz...
Akkor itt van meg esely babora most? Tudom Orsi irta, hogy o is ismert valakit akinek ciszta mellett lett babaja, de ennek tenyleg van realis eselye? Es aztan ez a ciszta elmulik magatol majd?
Legalabbis a doki azt mondta, hogy most nem kell vele semmit csinalni, csak jovo penteken megint UH hogy mi az abra a cisztaval. ja es volt progi vervetel is, meg a prolaktint is megnezik ezzel egyutt. De jo!
Talan okosabbak leszunk tole egy kicsit.

Szoval tudnatok segiteni, hogy mi lehet ezzel ebben a honapban?

Koszipuszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
Ebből lehet még baba. Szerintem jól mondta a dokid, hogy addig nincs semmi tennivaló a cisztával. Ha babás leszel, akkor majd szépen felszívódik a ciszta a terhesség alatt. Sajnos PCO-soknál ez elég reális veszély ez a cisztásodás. De Móninak is tudod felszívódott, pedig neki nagyobb volt úgy emlékszem.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép nem a régi ... első két nap iszonyatosan véreztem és már teljesen elmúlt az 5. napra. Ebben a hónapban kihagyjuk clostyt, csak a bal petefészkem fáj, de UH-n nem látni semmit.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Cat!

Koszi, de jo lenne! El se hinnem, hogy pont most sikerulne, pont most amikor legrosszabbul allnak a dolgokKépKép Ciszta, Nyh kicsit vekonyka...

Na, mindegy, azert kicsit remenyekedek, de semmibe nem elem bele magam...

Moninak azt hiszem 40 mm-es volt, vagy valami ilyesmi. Vagy tevedunk, Moni?
En is MOnira gondoltam, remelem az enyem is eltunik!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

EsztyxKép!

Izgulunk! Ez lenne csak az igazi meglepi!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Nekem ebben a hónapban sem sikerült. Negatív lett a tesztem.KépKépKép Még nem jött meg... Teljesen ki vagyok, már azt sem tudom mit csináljak!

kagyló

Dodo,
nekem is kb. 5 cm-es ciszta mellett jott ossze a kisfiam, a ciszta vegul 8 cm-esre nott, aztan pikk-pakk magatol eltunt a terhesseg 16-18. hete fele. Kép (Ha nem tunt volna el, a 20. heten egy tuvel leszivtak volna.) Sot, en hetekig verezgettem is a masodik honapban.

Minden babasnak nagy gratula, es minden (meg) nem babasnak gyors pocakosodast! Kép

Pussz,
Gombóc,
az ex-mamegintmegjott-os, aki titokban azert neha olvasgat Kép
gombóc

SziasztokKép
Kész kiszedték a varatokat hát mit mondjak nem volt egy leányálom,és képzeljétek mit mondot a doki telejesen levoltam döbbenve azt mondta hogy most pihizünk és probálkozunk spontán mert nagyon valoszinü hogy igy is fog sikerülni ,és ha nem sikerül ugy szeptember közepéig akkor mennyek vissza és elkezdjük a inszemet.Na ehez mit szoltok mert két napja még ugyvolt hogy spontán nem lesz több babám mert roncsolodot a petevezetöm.

EsztyxKép
Hajrá mindet bele itt már baba van szoritok nekedKép
BékánéKép
Ne ad fel a lányok azt szokták mondani új honap új remények,és igazuk van kitartás.

pussz Ildikó és kellemes hétvégét mindenkinek Kép
ildikó_4

Sziasztok!!!

Én 48mm-re növesztettem a cisztámat. Én vagyok most a csúcstartó?!? De tényleg felszívódott mikorra megjött. Majd ebben a hónapban is növesztek egyet. Talán egy még nagyobbat.

Móni
Móni

Hi!

Valaki segítsen!!! Teljesen össze vagyok zavarodva. A tényállás a következő: ettem a Clostit, de elvileg nem volt a 14. napon látható tüszőm. A vérvételes eredmények is ezt mutatják: a progi szint nagyon alacsony. De ha a Closti nem hatott, mi a fenéért fáj annyira a mellem?!! Ma elmentem futni és azt hittem, hogy leszakad! Már kb 2 hete érzékeny, de mozgás közben mostanában kifejezetten fáj is. Lehet ez a Clostinak köszönhető? Normális ez egyáltalán?

SOS!!!

cica

Lilla

Kép

Kép
cicamica

SziszusKép
Az 5. cn-en nem lehet 10mm-es új nyh-ád, az kizárt, főleg, hogy gyogyit sem szedsz. Szerintem nem tudott a régi teljesen leválni. Beának ezért nem kezdték időben a lombikot, mert neki is vastag volt a nyh-a. Sajnálom, hogy ez a clostys hónap nem hozott szerencsét, de én mindig úgy érzem veled kapcsolatban, hogy mindenféle gyogyi nélkül fog sikerülni. Lehet, hogy pont ez lesz a sikeres hónap ! A doki mit mondott a vastag nyh-ára ? Tudod miért kétlem, hogy ez az új nyh-a, mert akkor lenne mellette egy hatalmas tüsző is, hiszen az FSH ami a tüszőt érleli az vastagítja is paralell a nyh-át is. Tehát ugyanaz a hormon váltja ki.

BékánéKép
Nagyon sajnálomKépKép Nem akartok pihenni egy pár hónapot a lombik előtt ? Én bízom benne, hogy azalatt becsúszik a várva várt baba.KépKép

DodoKép
Tudod mindig bízni kell! Itt van előtted Gombóc példájaKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép a Doki sem érti, de a "torkomig" megvizsgált ... azt mondta ez atipusosnak néz kiKép

Lehetni sokminden lehet ... de karácsonyra sem lesz kisbabánk.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?