Mozgás: oldalra már szépen fordul, hasra félig-meddig, de hát farnehéz szegénykém.
A fején hátul van egy kopasz folt, de már kezdi benőni az új haja. De nem ám a folt szélén, hanem a közepén kezdett nőni.
Ticsi
Szerintem Ádi nem hány, csak bukizik. Dóri is szinte mindig visszaküld egy kis tejcsit. Van, hogy 1-2 órával evés után. Én nem parázok, mert Réka is ilyen volt. Úgyhogy szerintem ne izgulj!
A start április 10. a fogyókúrára vonatkozik?
Haga
Tudom, hogy pénteken leszel, de megelőlegeztem.
Pompom
Húha!!! Ez nagyon bíztató! Drukkok!! Amúgy meg miért vársz erősebbet a 12. dpo-n?? 14. dpo előtt nem is érdemes igazán tesztelni. Úgyhogy ez tuti pozitív!!
Na, most jutottam oda, hogy voltál dokinál. Ugyeugye! Szupi!
Gröni
Nyugodtan add Dórira a fiús ruhákat. Rékának is van egy csomó sötétkék, világoskék stb. rucija. Nemrég is fiús body csomagot vettem.
Tej-az nem jelent semmit, hogy te ki tudsz-e préselni vmit belőle, mert az ő szívókája sokkal erősebb.
Rékát soxor fiúnak nézték. Ezért adtam rá inkább rózsaszínt. De még így is simán lekisfiúzták. Sőt, itt az utcában egy néni meg is kérdezte, fiú-e vagy lány, mikor atomrózsaszínben volt.
Jobb-bal cici: még úgy tudod átverni, hogy hónaljtartásban szoptatod, és akkor azt hiszi, a másikból eszik. Enyém Dóri meg most leszokott az esti hosszú alvásról, ráadásul megint 3 óránként cicizne, reggel meg 2 óránként!
Kata
A piros szerintem sem lányos. Inkább unisex.
Vicus
Dóri is már 68-asakat hord. Nekünk hosszban talán jó lenne a 62-es is, de ugye sok a hájbáj, úgyhogy kell a nagyobb. De lassan azt is kinövi.
Gizi
Drukk!! De nem faldni, ha nem csíkos. 13. dpo még kicsit korai.
Ditke
Jajistenem!
Krisz
Mindjárt keresek uh képeket én is.