Sziasztok!
Sajnos még mindig nem vagyunk sokkal jobban. Tegnap voltam velük dokinál, az antibio hatása még tart, bár már nem szedik, úgyhogy várnom kell. Szombaton megint vissza viszem őket. A kicsiknek még mindig ömlik a hol zöld, hol fehér trutyi az orrukból, este Dórinak megint hőemje volt. Köhögnek ezerrel.Emese se tutkerájos még, hétfőig nincs suli. Nekem is fájnak már a manduláim, próbálok bejutni ma dokihoz, bár ehhez lehet,előbb az aszisztenst kéne kiiktatnom. Szó szerint.
Köszi a képekhez a hsz-t!
Zsófi: mi liberoból is 5-t használunk, de nekem ami a legjobban bevált az a rossmann-os pelus. Abból is 5-ös. Mindkettőnek. Igaz, hogy Dóri 12,5 kiló, Bence 11, ez meg 12-től van, de teljesen jó. A pocijukon is. Én erre esküszöm!!!
A popó pöttyök lehetnek pelustól is, de nem érdemes szerintem kapásból váltani, mert lehet a fogzástól is, meg lehet kajától is. Akár egy kezdődő megfázástól is. Szerintem várni kell vele és ha nem múlik sudocream, canesten, gyakori vízzel lemosás hatására, utána érdemes váltani. Én nem váltottam egyiknél sem és elmúltak a pöttyök mindig. Okuk volt.
Dévény tornához nem nagyon tudok szólni, de a lakóhelyes fórumon van egy kisbaba, aki szintén jár. Ő kb. 3-4 hónapos. Ők is fejlődtek vele állítólag. Neki a háziorvos nem vett észre idegrendszeri dolgokat, Pesten egy más jellegű kivizsgáláson vette észre a doki, hogy csak a jobb oldalra tudja fordítani a fejét és tornára lesz szüksége, különben nem fog tudni járni!
Babakekszet, babapiskótát még én sem adtam Bencének. Épp a napokban akartam venni Bencének a rossmannban olyat, ami mézes, kis keres és olyan állaga van, mint a felnőtteknek a ham-letnek. De nagyon fini és könnyen olvad a szájban. Tavaly Dórinak sokat vettem, akkor 7 hós kortól volt és most megdöbbenve olvastam a zacskón, hogy ugyanaz 12 hótól javasolt! Hogy mit variálnak????
Husit én is adtam 6,5 hós kortól, végül is belegondoltok, az 5 hós bébikajákban is van. Akkor azokat szerintetek gyárthatnák? Szerintem nem.... Én adom, majdnem mindennap eszik Bencus. Bár megmondom őszintén, múlt héten, hogy legtöbbször kukában landolt, amit én főztem és most ezek az elfoglalt beteg napok vannak mögöttem, üvegeset evett. De ma megint megpróbálkozom egy sajáttal. Hátha ért egy hét alatt annyit a fiam!
Na megyek, orrporszívózás jön, csoportosan
Szép napot, lehet, hogy később leszek még!
Szilvia
UI: Málnának nagyon sok boldog első, igazi névnapot!!!!!