A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Most villant be egy kép, ahogyan a rikítópiros hajaddal tolod a neonzöld babakocsit :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Sztem ne erőltesd :lol: :lol: !
Vagy az oviban: Melyik is Miron anyukája? Tudjátok, az a kései punk! :lol: :lol: !
Csak a véredet szívom ám :wink: , de azért a zöld kocshoz gondold át :roll: ! Ja és bazihamar kikopik, az meg annyira gáááz! :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:Nem piros hajat akar Boo!!!Csak orr piercinget :lol: :lol: :lol: !
Te melyik csatornat nezed? :shock: :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Boo!

Ugyanilyen kávéfőzőnk van...IMÁDOM!! Pontosabban imádtam, mert a Baba óta a frissen főzött kv szagától öklendezek (pont, mint Anyu annó), azóta csak a kavarós van...muszáj, mert 90-100 körüli a vérnyomásom és kell az illúzió!!!

Dodi!

Én majdnem annyira örültem az Erős Antónia hírének, mint a saját 2 csíkomnak! Nagyon kedvelem azt a nőt, tetszik a stílusa, és nekem nőként is nagyon szép!!! Én is mindig mondtam Apának, hogy biztos nem lehet Babájuk, mert régen férjnél van már! Ha ide írogat ha nem, tiszta szívemből gratulálok Neki és nekünk Apával nagy kedvencünk!!!!! :wink:

Piercing, mikor 18 voltam, kint Angliába vettem egy beakasztós orrpiercinget, azon teszteltem, hogy legyen -e majd igazi.... hát orrfújásnál túl macerásnak bizonyult, aztán elmúlt ez a korszak!!! Tetkó is volt terítéken (boka szigorúan), de ma már az sem kellene, illetve van tetkóm...KOZMETIKAI: 20 évesen a számat, a szemhéjamat a Baba előtt negyedszer (szeptemberben) csinálták! És akkor a szemöldökömet is...de megmondtam a csajnak, hogy én nem egy sablonnal leszedett szőrtelen vékony csíkot szeretnék (bocs akinek olyan van...nagyon gáááááz szerintem), hanem a szőr alá kis dúsítás...na hát ez félig valósult meg. Már kinéztem egy nagyon jó kozmetikust beszéltem is vele, csak közbe jött a Pici, de majd szeretném ha kicsit még vastagítaná szálazással! Mert a szemöldöknél az a lényeg, hogy nem egyféle technikát alkalmazunk! De azért Hála Istennek nekem nem a homlokom közepére tetovált egy vékony csíkot (mintha állandóan kérdeznék) :lol: :lol: Meg is öltem volna a csajt, elég jó ívű a szemöldököm, csak dúsítani akartam, nem lekopasztatni :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Szép jó reggelt kismamik!

Képzeljétek anyum már kb 2 hónapja azt hajtogatja,hogy majd figyeljem
meg az Erős Antónia be fogja jelenteni,hogy Babát vár és erre tegnap
bejelenti én meg majdnem lefordultam ámulatomba,hogy anyum egy boszorkány...

Azért Ancsurti neked is szépen növöget a pocakod...

Boo!
ígérem amint megszülök visszafestetem majd a hajam barnára.
nekem is jobban tetszik,de most kénylemesebb a szőke,mert amúgyis
szőke vagyok és nem túl észrevehető a lenövésem...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt!

Iwiwen üzifalon láttam, nekem új, úgyhogy bocsi ha már mégis elcsépelt. IMádom!! :D

http://kep.ivpicture.hu/66423.jpg

Kép
Kép
tabati

Azért örülök, hogy másnak is szépen növöget a pocija!!!!

Ancsurti, nyugi az én fejem is "buciforma", de hidd el nem vészes! És mi már 30-on fölül vagyunk, ahhoz képest nem is olyan gáz!!!!

Kép
24 HÉT

Kép Kép

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!

Amit írtál simán lehet úgy, mert hétfőn amikor láttuk Bogyókát UH-n, akkor a lába már bizony a köldököm fölött volt (be volt fordulva fejjel jó helyzetbe), a feje meg jól lent! Szóval már jó nagyok a Babák :lol: ! Viszont durci volt és csak a hátát mutatta...na jó aludt! Remélem a 4D-n nem fog majd aludni!

Gabi1....ez mekkora hülyeség, amit a 4d-s csaj mondott...nekem elől tapad a méhlepény és akkor lehet, hogy nehezebben látszik, de 16 hetesen is nagyon jó felvételt tudtak csinálni a Picúrról! Kíváncsi vagyok majd a következő milyen lesz!!! :roll:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Hát azt hiszem én átköltözöm a szeptemberi babavárókhoz.... most vagy nektek van nagy hasatok, vagy nekem kicsi..... Viccet félretéve a doki is módosítani akarta a kiírt időpontot, mert kicsi a hasam és Uh-on is 1,5 hét lenmaradásunk volt legutóbb. 18 hetesen csak -5 nap volt, mondtam, hogy hagyja a kiírást, nekem kicsit gyerekeim születnek. Szépen kerekedik mindenki, persze én is gömbölyödök, csak 3 kilónál tartok, így vagyok 51, a 60-at kitűztem célul, de egyre távolabbinak tűnik. A terhes rumáim lógnak rajtam, mint tehénen a gatya, így még mindig a sima, de bővebb cuccaimban járok.
Tegnap voltan dokinál, zárt a méhszáj, de rendesen keményedek, így magnézium jön, hánytató Gravida megy. Rájöttem, hogy attól hányok, pedig legalább az eperszezonig akartam szedni. Az Elevittől semmi bajom nem volt, érdekes.
Telefon: én is a Nokiát ajánlom és véletlenül sem flippes változatot, a csúsztatható az jó.
Köszi a dícséretet a falvédőkért, Tomi már csak örököl, még egyet nem csinálok meg, iszonyat nagy munka.
Én is bejelentkezem 4D-re, eddig nem voltam a sűrű Uh ellenőrzések miatt, de most 32. hétig nem lesz, így kb. 28 hetesen megnézzük 4D-ben is.
Erős Antónián én is láttam, hogy mintha valami lenne, de nem különösebben foglalkoztam vele, de mi miért is vagyunk 6 hónapos terhesek? Betöltött 5, azaz a hatodikat nyomjuk. Nem?

Na pusszancs!
Mostanában sokszor szarakodik a telefon vonalunk, úgyhogy átlag 3 naponta elmegy a net (Pécs belváros....).

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Bertina!

Boldog szülinapot :mrgreen: !

Breki!

Te is szépen gömbölyödsz :wink: , nagyon édi a pocak :D !

Tabati!

A kép nagyon nagy :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nagyon jók a pocifotók,most már nekem is kellene egy új!

Boo!
Nagyon csini vagy a képen,és szépen gömbölyödik a Te pocakod is!
Telefon:Én samsung párti vagyok,mi a nokiát nem szeretjük,viszont most váltottam sony ericssonra,na ezt is imádom!

Gabi!
Sajnálom az uh.t!
De a mai majd kárpótol!
Képet kérünk!
Nagyon szép név a Dorottya! Viszont a Boglárkát én is sajnálom!
De ha nem az igazi,azt az ember érzi!

Ancsurti ,Csibe,Timi,és Breki!
Nektek is szép a pocakotok!

Én tegnap este mértem a pocakom kerek 99 cm a köldökömnél!
Már 9 kg plussznál járok,ha nem 10 nél!

Szép napot!
20140328174041

Moncsy!

Nekem is 99 cm :wink: ! De nem köldöknél, hanem alatta, mert nekem még mindig az alja gömbölyödik inkább :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Moncsy!

Én nokia párti voltam évekig, mígnem 1x kezembe akadt egy SE. Azóta már vagy a 3-at nyűvöm (többi Szülőknél örökségként :lol:). Jó a zenei részük és a kamera is (már amennyit az utóbbit használom). Nokiához minden sokkal drágább!

Dodi! Igen gömbölyödök...de nem parázok, mert eddig legalábbis baromi gyorsan tudtam fogyni (majd Babavárás után kiderül megmaradt -e a jó szokásom) :roll: :) ! De a cigire nem fogok azért rászokni az tuti!!!!

Igen a Dorottya név tényleg szép (bár én nem annyira csípem az Udvarost...Párom meg egyenesen nagyon nem bírja szegényt)

Tickerplayground.com
breki76

Lányok!

Talán szőke kérdés :oops: , de a porszívós orrszívónál a cuccos hogy nem megy bele a porszívóba? :shock: Vagy belemegy? :shock: Nem nagyon értem, hogy van megoldva... :oops:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Gabi:
Örülök a Dorottyának, végülis majdnem Dorka :D :D :D Én is Isten ajándékának érzem a picinket, mivel már annyi minden történt, és olyan sok mindent ki kellett eddig bírnunk, és Neki főleg! Az uh remélem ma élvezhető lesz!Majd mutiiii a képeket :D Nekem a hgb 12 hetesen 120 volt ami pont a határ, most meg 109 most kezdtem els zedni tegnap a neo-ferro-folgammát napi 3x1-et, majd meglátjuk, hogyan segít. 8)
Itt van a 12 hetes uh képünk, és a 17 hetes....azért van nem kis különbség!

200907:
Köszi a belinkelt oldalt, oda majd mindenképpen elnézünk, nagyon jó árban van minden. Kiskád valószínű állványos lesz, és szobában fürdetünk majd, mivel a fürdő kicsit messzebb van, nem akarok szaladgálni vele, a nagykádas megoldás meg nem lehetséges, mivel nagy kádunk van, cak úgy tudom takarítani ha belemászok :roll: :D

boo:
Nekem samsung az egyik telóm már két éves és eddig még nem volt baja(kopp-kopp), a páromnak már volt egy jó pár Nokia, azok is nagyon jók (kivéve az N95), ezeket nem ismerem amiket belinkeltél, de nagyon szépek 8)

kicsidodi:
Én is szoktam érezni, hogy Dorka a gyomromnál mozgolódik, olyankor gondolom vagy medencevégű vagy fejvégű fekvésben van. Nekem még haránt fekszik általában, nagyon ritka, hogy fejjel lefelé vagy felfelé.DE úgy imádom, olyan kis tündér, mindig szót fogad, ha letessékelem a gyomor tájékról. :D :D (epémet kéthelyen is műtötték, és az szokott fájdogálni néha, emiatt helyezgetem a kicsemet :D

Nagyon jók a pocakfotók, mindenkinek gartula, majd én is teszek már fel! avatart hogyan tudok feltenni? akár hogy kicsinyítem nem tölti fel :twisted:

Kép 12hetes

Kép 12 hetes

Kép 17 hetes

f.nikici

Nikici!

Aranyos képek! :D De a Dorka nem a Dorottya becézése? :shock: Vagy már ez is önállósult? Le vagyok maradva...

Orrszívó kérdés megoldódott, fel vagyok világosulva jelentem... :oops:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

A kütyü 2 részből áll. Egy szipkából és egy összekötő szívócsőből, aminek az egyik végét a porszívóba dugod, a másikba pedig a szipka megy. A cucc a szipkában reked és könnyen, folyóvízzel kitisztítható.

Íme:

Kép

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Breki!

Én a gömbölyödést a pocakodra értettem, nem súlyra :roll: :wink: ! A súlyoddal sztem nincs semmi gáz, hiszen vékonyan kezdted, szóval simán belefér :wink: . Az arcodon tényleg látszik, de ez meg alkati kérdés, és baba után tuti lemegy :wink: (amúgyis, nem lehet, hogy csak vizesedsz :roll: ?)! Picit már én is kezdem észrevenni az arcomon a kerekedést, bár mások még nem, viszont "asszonyosodom" :lol: (mások szerint is)! Egy árva centit nem nőtt a fenekem, a combik is csak 1-et, mégis szélesebb vagyok :shock: ! Anyu szerint azért, mert készül a testem a szülésre, és kiszélesedik a csontozatom. Szte ennek nagyon örüljek, mert könnyebb lesz a szülés, és ez így jó :roll: . Hát ez remek, csakhogy nekem eddig is "asszonyos" alkatom volt, szóval 2-3 gyerek, és olyan csípőm lesz, hogy az egész család elrejtőzhet mögöttem :lol: :lol: :lol: ! Mondjuk ennyi simán belefér, amúgy sem a fenekemmel vettem le apát a lábáról (akkor 70 kg voltam) :lol: !
Alapvetően én is könnyen fogyok, vagyis fogynék, de inkább megelőzöm, mert én viszont cseszettül lusta vagyok :oops: ! Inkább nem eszem semmit, csak edzeni ne kelljen :roll: ! Pedig vannak sportok, amiket szeretek, de ennyi idősen, ráadásul vidéken csak az aerobik marad, aminek a "lábemelgetős" fajtájától (Rubint Réka) a hideg is kiráz (nincs benne semmi élvezet nekem :evil: ), szóval marad valami ugrálós. Egyelőre a step, vagy a kangoo tetszik, és két bnőm el is kezdett stepre járni, szóval majd hozzájuk fogok csatlakozni, de abba meg kemény lesz belerázódni szülés után :roll: ! De azt legalább már csináltam, és tetszik! Sportolnom meg muszáj lesz valamit, mert nem fogom bírni a tempót lepukkantan a kicccsávó mellett :lol: :lol: :lol: !
Te mit sportoltál ezelőtt? És mit szeretnél? Apropó, jársz vmi kismama-, vagy intintornára?

Lányok, engem többen is azzal riogatnak, hogy
Oké, hogy most normálisan gyarapodsz, de akkor majd elhízol a szoptatásnál! :evil: ! Persze tudom, hogy ez bazinagy f@szság, de tényleg vannak nők, akik nagyon meghíznak akkor. Ez miért van? Pusztán hormonális, vagy a tejtermelés miatt farkaséhes az ember?
Én pozitívan állok hozzá: Abba a típusba tartozom, akik lefogynak a (minimum 8-10 hónapos) szoptatástól, és karcsúbb leszek, mint valaha, a bőröm kisimul, és a szépen bedúsult hajam sem hullik ki!!!!
Háát persze királylány :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo!
Nekem olyanom van mint a második, csak 7373-as, nem 70-es és nem ilyen színű, Nekem bevált. Mobil meg nem gyerek kezébe való. Barátnőmnek már több mint 2 éve megvan és ő is imádja, pedig ő nem az az "óvom a széltől is a telefonom" típus.

Gabi!
Ami a 2d-n szemből látszik, az a 4d-n oldalról. Nem tudom miért van így, de nekünk is mondták már 2d-n, hogy pont szemben van velünk a baba, ami 4d szempontjából pont nem ideális. De ettől még kezek, lábak miért voltak homályosak? Passz.

Viszont mi is voltunk hétfőn 4d-n, nagyon jól sikerült, jó sokáig moziztunk.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi!
Én pl. nem híztam szopi alatt. Biztos ez is alkat függő, meg, hogy miket eszik az ember.
Most viszont 7 kilónál járok, ebből az utolsó 3 kb. 1 hónap alatt jött :shock:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok! :)

Jöttem dicsekedni. 8)

Megjöttem a dokitól, ki is mindent rendben talált, de a tartalék képzés címszó alatt elkezd velem napi 2*1 mostnemmondommegmianeve ( :oops: ) vasat szedetni.
Ezen kívűl megvan a terheléses cukrom eredménye. Terhelés előtt 4,7 mmol/L két órára rá pedig 4(!) mmol/L. :shock: :shock: :D :D :D :D

Úgyhogy lehet gratulálni, a virágot pedig az öltözőmbe kérem! 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

És most visszaolvasok és reagálok normálisan is. :wink:

Kép
Kép
200907?

Oooolyan nagyon ügyes ez a Booond! :lol:
de tényleg, gratulálok :D :D !

Szonibaba!

Nagyon édik a képek :D :D ! Esküszöm hasonlít Szonjira :lol: !
Hol csináltattátok? Én is úgy szeretnék jó képeket, de eddig mind a két 4D nyomi lett (nem a kisnyúl miatt) :evil: ! Szóval tökre elment a kedvünk, de mikor ilyen jó képeket látok, én is nagyon szeretnééék :roll: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Aranyos vagy köszi! Mint aki lenyelt egy focilabdát, vagy görögdinnyét...Apa mindig ezt mondja! Ja és a pocival együtt a fejem is kezd egy mértani gömbre hasonlítani :lol: :lol: ! Alul-felül gömbösödök :lol: :lol: !

Te viszont szerintem alig híztál még, de már nem tagadhatod le a Babót (na tudom nem is akarod)!

Dodi!

Cukor előtt aerobik óra+step....akkor nagyon bírtam hétfőnte egy step 6-7-ig, utána kis levezetés aerobic 7-8-ig, meg szerdán aerobic. Mos SEMMI!!!! Nem merek, így is annyi minden hat a cukorra, nem akartam kockáztatni, maximum fél literes palack emelgetése felváltva (de például nekem meg amikor nagyon vékony voltam sem volt az a nagyon vékony felkarom...ilyen fazonú vagyok).
Amióta cukros vagyok van itthon step padom és dvd-t letöltöttem és mivel előtte elég sokáig csinálgattam pár koreográfia a fejemben ragadt. Meg Szandra, Réka, Ica dvd-k felváltva...amikor jó formában voltam egymás után kettőt nyomtam (még az előző Baba előtt). Viszont utána mikor Őt elvesztettük, akkor bizony csokiba fojtottam bánatomat és aztán meg kaptam Apától egy Leg Magicet, ami szerintem nagyon jó a külső-belső combra....de már igazán nem tudtam elérni azt 52 kg-os álomsúlyt :cry: :cry: ! De majd a Baba után ha legalább 58-ra sikerül vissza, akkor jön Ketteske és erre 6 hónapot adok magamnak!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok,

Súly: én elég ramatyul állok, bár a dokim extra szigorú – szerinte 10kg-t hízhatok max!! :shock: :shock: – már most látom, h lazán túl fogom szárnyalni. Tegnap voltam védőnőnél és a múlt hét hétfőn (dokinál) mért súlyomhoz képest +3kg-val vagyok most több!! :shock: :roll: Valakinek nem jó a mérlege :? , vagy valóban ennyit híztam volna egy hét alatt???? :oops: :oops: Most nagyon vissza kell(ene) fognom a kajálást, az elmúlt napokban az egekbe szökött az édesség utáni vágyódásom: jégkrém, sütike, csokika…nem igazán válogattam :oops:

Dodi, szerintem alkat függő, h szoptatás alatt mi fog történni. Én több anyukát ismerek akik szoptatás alatt drasztikusan lefogytak, de vannak akik egyáltalán semmit (pl én..) de hogy vki szoptatás alatt elhízott volna??…én nem ismerek olyan anyukát, bár lehet ilyen is létezik. Én amikor abbahagytam a szopikat (11,5 hónapos volt Barna) utána kezdtem egy picit fogyni, ahogy a hormonok visszarendeződtek, de akkor sem sokat, így a mostani terhességemet sikeresen túlsúlyokkal kezdtem. :oops:

Gabi, nekem a Boglárka is nagyon tetszik, nagyon szép név, meg a Borbála, Borka is nagy kedvencem. :) De a Dorottya szép választás! :wink:

Tabati, köszi a linket nagyon édi, és pont Zalános!! :wink:

Éva, azok a falvédők annyira klasszak!! olyan jó Neked, h ilyen ügyes vagy! És milyen tündéri a kisfiad! :D De jó is lenne ha tudnék varrni…vagy legalább időm lenne megtanulni…

Közben én is nézelődtem, de ami szép az 10e fölött van, és annyit most nem álldoznék rá, a legszebb egy gyönyörű patchwork lenne, de áááááá irtó drága…valszeg ez marad, bár picit sötétebbet szerettem volna, de eddig ez a befutó:
http://www.kolyokvar.hu/index.php?page= ... ekid=1203#

Bond! Köszi Neked is a falvédő tippet! :lol:

Lányok, használ valaki hasfogót? Milyen az? Nekem Barnussal nem volt, de most gondolkodom rajta, h be kéne egyet szerezni..

Pár napja előszedtem a kisfiam ruháit, és képzeljétek a hófehér apró rugik, bodyk nyaka totál besárgult…gőzöm sincs, h mitől..nagyon elkeseredtem, pedig szépen kimosva csomagoltam el őket, a színes ruháknak semmi baja, csak a fehérek és azoknak is csak a nyakrésze. :shock: Vanish-el próbálkoztam, majd egy fehérítő mosás, de semmi…annyira bánt, mert mindegyik teljesen új, szinte alig voltak használva. :cry: :cry: Van vkinek tippje mitől lehet, v mivel tudnám eltüntetni?

Ancsurti, Boo, Gabi, Csibe, Breki nagyon helyesek vagytok, mindenki szépen gömblyödik! :D

Szonibaba! Szuper jó képek, milyen édi a kis manó!! :D
o.heni

kicsidodi! :)

"Baromi fura, mintha lenyeltem volna"
Ekkora arcom azért még nekem sincsen, hogy azt higyjem, én vagy Zeusz. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"A barátnőmnek ilyenje van, két pici gyerek mellett és totál használhatatan most már! Nem bírja a gyűrődést "
Bocs, de ez nem a telefon hibája. :oops: :oops: :oops: Nálunk ez első hetektől kezdve, amikor Manó még csak nézelődött ki a kis fejéből, meg van tiltva a távirányító és a telefon odaadása. És ez a mai napig is így van. Ha mégis odaadja neki bárki, simán rászólok. Az Apjára éppúgy, mint a fateromra, anyósomra vagy bárkire. Ugyanis nem érdekel, ha eldobja az ő telefonjukat és ezért tönkremegy, de ne szokja meg azt, hogy ezzel így bánik, másrészt pedig nem játékszer. Ők elmennek, de mi meg itthon maradunk és nem szeretném, hogy más hülyesége miatt a mi dolgainkat amortizálná le, amire nagyon hepciás vagyok. :evil:
Amikor már nagyobb és megérti, hogy mire való a telefon és hogyan kell használni, na majd AKKOR kerül a kezébe, addig nem! (Arról nem is beszélve, hogy tök összezavarodik szerencsétlen, hogy ez egyik embernél miért lehet mobillal játszani, a másiknál meg miért nem)

" A legtöbben szülés után vágatják le a hajukat, mondván, bazira hullik (pedig csak a többlet hullik ki!!!), szóval én megígértettem apával, hogy semmi szín alatt ne engedje, hogy levágassam a hajam"
Na, csak várd ki a végét! :wink: A "tönkremenetel" azért más eset, mint az ahhozvanmostkedvem. Úgyis hamar megnő. :wink: :lol: :lol:

" Nekem viszont van olyan ismerősöm, aki kifejezetten azért vette ki, mert mindig fikuszos lett!!!! Ez állítólag attól függ, hogy mekkora az ember orrlyuka. Picibe nem jó, mert nem tud tisztulni! Neked akkor mákod van"
Hát, én inkább enyhén krumplinak nevezném... :roll: :oops: :oops: :? :? :? És ahogy öregszem egyre inkább olyan jelleget ölt. :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x

Tetkó.
Tényleg akkor a legszebb, amikor elkészül, mert gyönyörűen látszanak a kontúrok. De a végső színe -többek között- attól is függ, hogy mennyi festéket használtak. Nyilván, minnél többet annál sötétebb lesz. Persze mintája válogatja, hogy mi mit "enged meg".
Alapvetően egyetlen bajom van csak a tetkókkal. Fiatalon jól néz ki, de -ha minden jól megy :lol: - csak megöregszik az ember. És egy hatvanas nőn azért már elég furcsán fest a delfin a lapockán, a rózsa a rücskös, nagy fenéken, vagy az akármi a ráncos bokán.
Képzeld el, hogy elmész a reumatológiára, mondván fáj a hátad és ott figyel a derekadon vagy a csípődön a fiatalon még szexis tetkó. Akkor tök jó volt, most meg lehet, hogy az állandó fájdalomtól egyfolytában görbén tartod magad. Így nekem kissé(?) már nevetségesen/siralmasan hat...

"gerincemre fogom tetováltatni a gyerekeim nevét"
...illetve később az unokáid, dédunokáid nevét... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" Egy árva centit nem nőtt a fenekem, a combik is csak 1-et, mégis szélesebb vagyok ! Anyu szerint azért, mert készül a testem a szülésre, és kiszélesedik a csontozatom. Szte ennek nagyon örüljek, mert könnyebb lesz a szülés, és ez így jó . Hát ez remek, csakhogy nekem eddig is "asszonyos" alkatom volt, szóval 2-3 gyerek, és olyan csípőm lesz, hogy az egész család elrejtőzhet mögöttem"
Nyugi! Szülés után azért a szervezet szépen lassan, folyamatosan igyekszik visszatérni a régi kerékvágásba. Ami kitágult az összébb húzódik. (Azt nem mondom, hogy ropi leszel, de így sem maradsz. :wink: )

Szoptatás alatt azért híznak meg egyesek, mert nem esznek rendesen. Vagy idejük nem jut rá (merremenjekmihezkapjakannyimindentkéneegyszerrecsinálniésmégezzelsemvagyokmeg) vagy nem figyelnek rá. (Vagy literszámra fogyasztják például a rántott levest, madártejet és hasonlókat, mondván az csinál jó sok tejet. Amiben van is valami, ugyanakkor hízlalnak is)

ancsurti! :)

Hugi is hasonló házban lakik. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Te sem panaszkodhatsz, hogy nem látszik rajtad, hogy kismama lennél! :wink: :lol: :lol:

"Képzeljétek anyum már kb 2 hónapja azt hajtogatja,hogy majd figyeljem
meg az Erős Antónia be fogja jelenteni,hogy Babát vár és erre tegnap
bejelenti én meg majdnem lefordultam ámulatomba,hogy anyum egy boszorkány... "

...vagy esetleg látta valahol az Erős Antóniát és gyakorlott szemmel észrevette, hogy terhes. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Piercinget bármelyik jószerivel bármelyik tetováló szalonban csináltathatsz magadnak. A lényeg, hogy tiszta, steril körülmények között végezzék (fertőtlenítés, kesztyű stb.)
Olyat tesznek bele, amilyet választasz. Ha nem úgy mész oda, hogy remegnek a térdeid, akkor mire elkezdenél megijedni, már túl is vagy rajta. Nem vészes. :wink:
A rafkós része a milyenlegyen, mert nem mindegy, hogy húsosabb vagy vékonyabb az orrcimpád. Függ az orrtyű fajtájától is, hogy kinek milyen jön be.
Bátran csináltathatsz, ha kedved tartja, de talán tényleg nem most kéne. A terhesség alatt amúgy is totál meg van hülyülve az ember szervezete...

tabati! :)

Iwiw-es kép: anno járta egy ilyen mondás, hogy: "rajzoljon körbe téged a Doszpot Péter". :lol: :lol: :lol:

breki76! :)

Szép poci. :D Bár, én nem szabályos gömbnek mondaám, hanem terhoidnak. :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Remélem, sikerül megfelelő kádat (is? :wink: ) találnotok! :wink:
Ha akkora nagy a kádatok, akkor tulajdonképpen jól kibélelve megteszi kiságynak meg hasonlónak egy ideig. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Jók a képek! :wink:

szonibaba! :)

Ezek igazi babamozis képek! :D (Na ez az, amihez nekünk még egyszer sem volt szerencsénk. :cry: :cry: :cry: :cry: )

Olyan hülyeség jut eszembe néha, lányok! :oops: :oops: :oops: :oops:
2006 óta többé-kevésbé terhes vagyok. Huzamosabb óta jelen van az életemben és élvezem ezt az állapotot, imádom érezni a mocorgást. (Hugi minap úgy csinált, mintha ő tulajdonképpen egy gombóc lenne és össze-vissza gurulászott a hasamban. Tök jó volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Viszont a marha nagy jó dolgomban eszembe jut néha, hogy jó eséllyel ez az utolsó terhességem és többet nem élem már át ezeket az élményeket. És ezt úgy sajnálom. :(
Tudom, hogy hülye vagyok... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Breki!

Én is a cukrom miatt nem járok tornára. Múltkor egy sima tollastól 10 perc után behipóztam :? ! Arra emlékszem, hogy kamaszkoromban táncórák előtt mindig ettem egy kinder piguit, mert az pont annyit emelt, és annyi ideig, hogy óráról 4,8-6,2-vel jöttem ki :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

o.heni! :)

Előfordul, hogy az állásban besárgulnak a fehér ruhák. (Általában először ott, ahol gumisak) Nem kell elkeseredned: jópárszor kimosod őket és szépen lassan visszanyerik az eredeti színűket. Nem kell sem 90 fokon nyomatni, sem fehéríteni, sem semmi mást. Jó sokszor mosd ki és meglátod, hogy rendbe jön! :wink:

Kép
Kép
200907?

Egy cikk innen, a bal oldalról:

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=0903251

Most vagy én maradtam le vagy a világ húzott bele, de nagyon... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Most nem tudok végig olvasni, mert rohanok, csak újságolom hogy voltunk a praxisban. Minden rendben 920 g, szépen növekszik, eszerint is nagyobb a koránál.

És akkor a képek:

Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szoni!

Gyönyörű felvételek! Dodi a számból vette ki a szót...tényleg hasonlít Szonira!!!

Gabi!
A Te képeid is jók!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Orrszívó:Mi elemeset veszünk,a porszívós írtó hangos.

200907?:Ez nekem is eszembe jutott.Mi is két babyt szeretnénk,úgy két-három év korkülönbséggel,belegondoltam h és utána...???
Le kell mondani a babázásról, a babavárásról...
Viszont ennél nagyobb korkülönbséget meg nem szeretnénk.
Uh passz.(Háromban nem gondolkodtunk.)

Boo:Sajna a cigivel én is így vagyok.Már párszor kerültem olyan helyzetbe h legszívesebben könyörögtem volna barátnőmnek egy slukkért,de végül aztán megálltam.Ez jó érzés h bírok magammal,de a kísértés velem van.Végül is belegondoltam és tök szarul érezném magam ha megtenném,így dupla erővel nyomatom a kaját.
Az a baj h én már előtte is hiper-szuper titkosan szívtam,mert a párom szörnyen cigi ellenes,nem bírná elviselni ha visszaszoknék.
Mert ugye a kedvéért leszoktam...
:roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Gabi:Örülök h végre sikerült jó felvételeket kapnotok.Nagyon ari!
Szoni a tietek is nagyon édesek! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Jaj majd el felejtettem:nekem is írt fel a nődokim vasat.A vérképem teljesen szuper lett,de mégis kell szednem biztos ami biztos alapon.
Két-három naponta egyet.Ki váltottam ma a vényt,és be is vettem az elsőt:Hát nagyon muris szét kell rágni:CSOKI ízű!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem való! :lol:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 21:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Heni!

barátnőmnek volt a végén hasfogója, ő azt mondta feltétlenül vegyek, mert nagyon sokat segít :wink: ! Szóval hajrá :D !

Bond!

Gyerek-telefon témában egyetértek amúgy, nem játék és kész! De előfordulhat, hogy megkaparintják :roll: ! Mondjuk az említett bnőmnél kifejezetten figyelemelterelő eszköz :? !

Persze, az más, ha tönkremegy, letöredezik, ilyesmi, de néhány havonta amúgyis frissíteni kell, így terhesen és kismamként is! Nekem most kb. a lapockámig ér, szóval ha bejelenteném apának, hogy levágatom bubira, de csak frissítek, lehet gyanut fogna :lol: :lol: !
Több ismerősöm vágatta le a rendesen hosszú haját, fiúsra, vagy minimum bubira, de nagy kár volt :evil: ! Szóval ezért kértem apát, nekem ne hagyja! Amúgy a cisztámtól egyszer már rendesen megfogyatkozott a hajam, de akkor sem vágattam le rövidre, csak a megtépettem, hogy kicsit dúsabbnak tűnjön, meg lakkoztam a tövét, úgy tök norm volt :wink: ! Eleve nem szeretem, ha egy nőnek rövid a haja ( :oops: ), nekem meg kalácsképűdorottykának tényleg nem áll jól!

Gabi!

Nagyon édik a fotók :D !!! Majdnem egy kiló :shock: !? Elképesztő!!! Hát akkor bizony tényleg nagyobb!!! Kíváncsi leszek mekkora súllyal születik...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo:Most miattad megint megkívántam vmi édeset! :evil:
Rossz vagy!
:lol: :lol: :lol:
Én bundázott almát készítek mire megjön a párom! :P

tímea83
Ajka

Persze csak is őmiatta,neki csinálom... :roll: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

boo! :)

Ez a tojáshabos dolog UGYE véletlenül sem nyers??? Az most erősen hanyagolandó...

tímea83! :)

Bundázott alma jöhet! 8) :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Nagyon ügyi vagy :wink: ! Ma rájöttem, hogy a lustaságnak előnye is van: nagyon megkívántam ebéd után valami krémes csokikát, de lusta voltam kocsiba ülni érte, szóval nem volt semmi nasi. A vágyam pedig kb. 10 perc után elmúlt, szóval győzött a lustasáááág :twisted: !
Na persze azért hozzátenném, hogy ma nagyon ügyi voltam, tök sokat takarítottam, meg szortíroztam, szóval most fáradt vagyok, mint a dög :? !
Amúgy egy jótanács a csokitömőknek: azért jön az édesség utáni vágy, mert leesik a vércukor, szóval előbb igyatok két deci narancslevet, és ha még 10 perc múlva is kell a csokika (valószínüleg nem), csak akkor egyétek meg :wink: ( Ja, eleve ne legyen otthon :roll: )! Ez persze csak annak szól, akit ez zavar, akit nem annak áldásom a Gomdóc Arthurkodására :wink: :lol: !

Na látod Boo, ő is azért lett dagi, mert két doboz vaniliáskarikát betolt naponta (amúgy egyik ismerősöm is attól lett plusz 25 kiló, szóval az nagggyon aljas :evil: ! Számba nem veszek egy darabot sem, tuti valami kismamadrog :lol: :lol: :lol: )! Szóval akkor megint ott tartunk, hogy önuralom... :roll:! Nem azt mondom, hogy ne egye, ha kívánja, dehogynem, de ne két dobozzal, csak féllel, és egyből nem kell szégyenkeznie :wink: ! Szerintem átlag 15 kiló feletti hízás csak akkor oké, ha hormonális, vagy egészségügyi, esetleg egy kötelező diéta eredménye, de "csakmertkismamavagyok", szerintem gáz :roll: ! Bocsánat, ha valakit megbántok ezzel, de így gondolom! És nem azért mert engem zavarna, csak saját maguknak okoznak ezzel több fejfájást, arról nem is beszélve, hogy a nagyfokú hízás ugyanolyan bonyodalmakat okozhat, mint a dohányzás :!: Értem én, hogy kell a 4. túrórudi is, de esetleges koraszülés árán?! Ez persze mindenkinek egyéni szoc. dolga, csak nehogy azt higyjük, hogy ez csak esztétikai kérdés, és a védőnő a popsink mérete miatt izgul, mikor 16 kilónál csúnyán néz :roll: :lol: :lol: (persze Bondnál a 10 kilós határt nem gyengusz túlzásnak érzem :roll: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

"persze Bondnál a 10 kilós határt nem gyengusz túlzásnak érzem"
Was ist das kutykurutty????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Vaníliás karika.
Egy jó ideig nekem is az volt a reggelim, amíg szoptattam. De csak annyi, amennyi egy bögre tejhez illet (na jó, esetenként plusz még egy darab... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Az elvvel egyet értek, de a Barátnőm Tesója az első Babával 25 kg-ot hízott, utána ugyanolyan vékonyka volt, mint előtte (tényleg nagyon vékony lány). A mostani Kislánnyal nem tudom (tegnap szült), csak azt, hogy a 30-ik héten még csak 5 kg volt rajta...de ha hirtelen rajta maradna 10kg Ő akkor is jól nézne ki....

Nekem ami nem tetszik, amikor már 2-3 éves a gyerek és anyuka még mindig zabál, mondván, hogy hát a terhesség óta stb...na az tényleg gáz!!!! Önuralom! De mondom, Anyum megnézte a kiskönyvet 19 kg-ot hízott, de 2 hónap múlva a régi ruhákat hordta (és sajna csak 2 hónapig tudott szoptatni, csak az egyik cicit szerettem :lol: )

Bond!

Köszi az új geometriai alakzat megnevezését a pocim kapcsán, majd szabadalmaztatom :lol: :lol: Apropó, Te tuti tudod, elég -e a Tgyás szülés előtti igényléséhez, ha a dokim annyit ír egy igazolásra, hogy a szülés várható időpontja 2009......, vagy azt is le kell írnia, hogy 2009......-től terhesállományba veszem. Most küldtem el nagyon finoman a fenébe egy OEP-es parasztot aki válaszolt a levelemre....én is neki, hogy "KÖSZI a nagy semmit, azt gondoltam így érdemi választ kapok"!!! Felhívta a figyelmemet, hogy hol tudok utána olvasni...idióta, elolvastam b----g :twisted: :twisted: :twisted: Antiszociális PARASZT!!!! Erre nincs leírásuk, hogy milyen formai vagy tartalmi kelléke kell, hogy legyen egy ilyen szar igazolásnak...fúúú de pipa vagyok...lehánynám aki írt, inkább ne írt volna semmit!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Pont elég gondom, hogy ilyen béna a bérszámfejtés nálunk és mindennek nekem kell utána járnom, sőt a legjobb ha ki is töltöm előtte, mert el...a a béna (mellesleg azóta sem küldött javított M30-t az adóbevalláshoz)! Erre még itt is ilyen köcsögök ülnek.....tényleg alacsonyan van a kerítés az "állatkertben"!

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

A házidokim írt ki terhességi állományba. Ugyanazt a papírt töltötte ki, mint amit táppénzkor szoktak. (Orvosi igazolás keresőképtelen [terhességi] állományba vételről)
Ráírta, hogy az állományba vétel kezdete 2007.08.09 és hogy a szülés várható időpontja 2007.09.01.
Manó születése után az Egészségbiztosítási Pénztárnál kellett benyújtani a papírokat és akkor adtuk le ezt is. Szeptember végén pedig már jött a pénz 08.09-től számfejtve.

Kép
Kép
200907?

Köszönöm a válaszodat!

Tickerplayground.com
breki76

Javítok! :oops:

Az igazolás a munkáltatómnál landolt. :oops: Amikor Apa a papírokat intézte az OEP-nél akkor elküldtem vele a fénymásolt példányt, hogy még véletlenül se legyen probléma, egyeztessék le a dolgot.

Bocsika. :oops: :oops: :oops:

Az igényléskor Manó születési anyakönyvi kivonatát kellett bemutatni illetve a kórházi igazolást a szülésről.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.25 18:44-kor.

Kép
Kép
200907?

Bocsi Bond, nem a tied, Heni védőnője :oops: :D !
"de csak annyi amennyi egy pohár tejhez illett"- ez is nézőpont kérdése, biztos van aki szerint 2 deci tejdez két doboz :lol: !

Breki!

Ezért írtam, hogy átlag 15 kilónál többet! Tehát egy átlagos testalkatú nőre. És nyilván csak viszonyításképpen! Anyum 20 kilót hízott, és úgy ment 65-tel szülni :lol: ! Szóval persze nem erre gondoltam :wink: ! Egyik ismim 38 (!!!!) kilósan esett teherbe, neki kötelező volt a sok-sok hízás! Tehát vannak kivételek, persze...!
De mondjuk én, aki a (teherbeesési) 60 kilómmal átlagos testalkatúnak vagyok mondható, 80-85 kilóval mennék szülni a 160-as mélységemhez, már elgondolkoznék :roll: ! Sztem azért azt mindenki érzi magán mennyi, ami még okés, ha meg nincs ennyi önkritikája, remélhetőleg egy őszinte férfi van mellette, aki kellő szeretettel figyelmezteti, hogy anyukám, nem biztos, hogy azt a másfél kilós milkát mind meg kéne enni :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az én ízlésem szerint. :P Az kb. 6 karikát jelent.

Tényleg inkább a kezdősúly az ami számít, nem annyira a felszedett kilók száma. Negyvenegynehány kilóval (se) van helye a huszonkilóknak.

Kép
Kép
200907?

Ebben teljesen egyetértünk :wink: ! Ahogy én is 5-6 karikát mondtam volna :wink: ! Mondjuk nekem ez kb. előreggelinek lenne kielégítő :roll: :lol: ! Nekem az ilyesmi valahogy nem reggeli :roll: ! Kell valami kenyérféle, felvágott, zöldség, vagy tojás, különben zombi maradok, engem a reggeli indít be :lol: ! Ritkább esetben péksüti, vagy műzli. Ha nincs időm reggelizni, akkor pár szem műzlis keksz, és az első lehetőségnél reggeli :lol: !
Ebéd nélkül simán elvagyok (jó, nem terhesen), de reggeli kell :roll: :lol: ! Én alapból ápdéjtnorbisan működöm :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok,Ti jelentkeztetek a topmodell leszekbe?
Szerintem túlzott hirtelenség azokat elítélni akik a szülés után azonnal nem tudják ledobni a kilóikat.Főleg hogy sajnos pont mások véleménye miatt lesznek aztán az ilyenek depressziósak.
Én ezért nagyon haragszom,mert unokatesóm is így járt.Két éves a fia,és eljutott addig h naponta egyszer eszik,és a múltkor rosszul lett!
Mi van ha úgy lesz rosszul h a gyerekkel van otthon egyedül?
Én elhiszem h fontos az egészség szempontjából h odafigyeljünk a táplálkozásra,de fogadjuk már el h vannak akik ha pörögnek az arcukon sem tudnak ezen változtatni.
Sajnos ő olyan betegséggel született h sportolni sem tud, viszont egészségeseket főz!
Egyébként nem akarok senkit megbántani,de a terhesség igazán nem erről kell h szóljon!Kövezzetek meg de én 85,5 kg vagyok és nagyon jól érzem magam a bőrömben! :lol:

tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?