Marq, ez így tényleg kemény lehetett

, és valóban nem úgy alakult nálad sem a gyermekágyas időszak eleje, ahogy kellett volna... Jó, hogy túl vagytok rajta! Örülök, hogy Luca mostanra jobban van, és segít. És remélhetőleg anyukád is meggyógyul, és kicsit tudsz pihenni is majd. És nyugodtan panaszkodj, itt lehet

Tejcsid kevesebb lett? Sajnálom. De most már biztos rendeződik ez is.
Katka, nagyon rendes párod van! Enyim is sokat segít szerencsére, pl. most Samu körül ő intézi az ügyeket: kelti reggel, öltözteti, viszi bölcsibe, hozza onnan, viszi edzésre, fürdeti, mesél neki este, ha Kata épp szopizik, stb. És kiscsajt is gyakran átveszi, ellátja, dumálgatnak. Háztartásban nem erős (pl. takarítani utál - miként én is), bár főzni szeret, így a hétvégén övé volt a konyha. Igazából ezen a héten derül ki, hogy is működünk négyesben, hiszen most már dolgozik, így "igazi" hétköznapok vannak.
Éjszakai kelés a te párodhoz hasonló, az nem megy neki sem.

Érdekes, hogy ő viszont előbb meghallja a csemetéket, mint én, és ő szokott kelteni engem... Kiegészítjük egymást
Gyöngyi, jó hogy jelentkeztél! Jó gyors szülésed volt neked is! Bejött az István kórház? Doki, szülésznő?
Rszg, megerősítem Adrynt: nem kell egyelőre húzogatni a kiscsávó kukiján a bőrt. Nálunk a doki minden oltás-vizsgálat alkalmával megnézte, és kb fél éves kora után mondta, hogy fürdéskor húzzuk hátra a kukin a bőrt, amíg engedi. Egyébként a fitymaszűkülettel nem nagyon lehet sok mindent kezdeni (az általában orvosi beavatkozást igényel), de ha a kisfiad egyenes és erőteljes sugárban pisil, akkor valószínűleg ilyen nincs is neki. A letapadás oldódását lehet a bőr hátrahúzásával segíteni, de tényleg csak később. A gyerekorvos majd elmondja, hogy mit gondol erről.
RÉ