A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

julcsi: a közösben pontosan hol? és "édes álom" címen? Nem találom.

Kép
budabo

Sziasztok!

Köszi a szüléstörténeteket, mindkettő nagyon tanulságos volt, a Zsuzsié sokban hasonlított az én szülésemhez, ugyanígy szenvedtünk azzal, hogy "helyreigazítsuk" manót.

Panna, megértem, hogy csalódott vagy, de úgy gondolom, mostanában kicsit túlértékelik a szülést magát, sokkal több múlik a későbbieken!

Orsi, én esténként, fürdés előtt mérem (ha nem felejtem el), egyébként - mivel kétóránként eszik - nem látom értelmét, csak néha kíváncsiságból nézem meg, hogy mennyit evett. De nem aggódom, mert nyugodt, kiegyensúlyozott, és szemlátomást növekszik (értsd: egyre dagibb :lol: ).

Nálunk a leghosszabb kaja nélküli idő eddig 5,5 óra volt, akkor azt hittem, belehalok a melleimbe, le is kellett fejnem 100 ml-t, hogy egyáltalán meg tudjam etetni utána.

Kép
mist

Bogi, pedig igazán rám fért volna! :( Remélem ma összejön!
A digis lázmérőnél nem tudom hogy kell-e levonni! :roll:

Orsi, nekem azt mondta a védőnő, hogy igény szerinti szopinál felesleges méregetni, hol kevesebbet, hol többet eszik Bence, ne idegesítsem ezzel magam! És ha éhes, akkor a sírásából tudni fogod, mert nem fogja abbahagyni! :)

Amy, sajnálom hogy nálatok is bekavart a front! Én se bírtam sehogy se Bencussal, tegnap is Apa altatta el! :cry: A fejmasszírozást kipróbálom, hátha nálunk is bejön!
Most alszik Bencus még mindig, azt hiszem nappal megint nem lesz szunya! :?
Szépen gyarapszik Vendi is! :shock: Nem csak az én fiam ilyen vasgyúró! :lol:

Julcsi, én elsírtam magam, amikor Bencus rámmosolygott a kiságyból, és ahogy néz, teljesen levesz a lábamról! :lol:
zsu83

most nem tudok visszaolvasni, mert nem alszik a gíerekem és csak üvölt :cry:
bogi!!!!! te milyen tápot adsz a tejed mellé iringónak? 1-est vagy pre-t? már arra gondolok h éhes és nem elég erös a tejem, tegnap elég sok anyatejet kapott, nagyon kevés potlást. mert különben nem tudom mi lehet a baja. kakált, pukizik, láza sincs, semmi sincs. és azért sem gondolom h hasa fáj mert éjel aludt és igy visszagondolva akkor több tápot is kapott mert nem volt sok tej.
jaj lassan idegbajos leszek

Kép
Kép
nicko

Bogi: A beérkező levelek között van, de egy hétig lehetett letölteni, úgyhogy ma este elküldjük újra, jó? A beérkezett levelet között lesz, édes álmok címmel.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi, Bjuti, apának mondogatják a kollégái, hogy na majd hogy megszívjuk, hogy ennyit tartjuk kézben a gyereket, és nem szoktatjuk ágyba, mert így meg úgy hozzászokik. Ettől függetlenül nekem sincs szívem sírni hagyni. Na nem az első nyekkenésre veszem fel, mert van, hogy csak nyifog kettőt, aztán vége, de ha tényleg sír, nem tudom hidegvérrel hallgatni. Szeretném, ha tudná, hogy számíthat rám, akármi is a baja.

Zsufi, kérdezted, mennyiket eszik Adri, hogy ekkorákat alszik, tegnap mértem, 90-110 grammot evett, ma reggel meg (este kilenctől reggel hétig aludt) betolt 160-at. Most persze el is kezdtem aggódni, hogy napi öt étkezéssel egy majdnem ötkilós gyereknek a 90-110 gramm elég kevésnek tűnik, de tegnap minden kaja enny volt... para hesshess, van sok pisikaki, nagy alvás, gyarapodás, csak nem éhezik :roll:

Panna, azt értem, hogy a sorsot hibáztatod, de saját magadra ne haragudj emiatt - sok dolog szerencsétlen egybeesése miatt alakult így, és te mindent megtettél!

Zsuzsi, meghatódtam a történeteden. Nagyon bátor vagy, hogy az ellenérzésed ellenére hallgattál a bába megérzésre! Azért a meki közepén az vagány lehetett :D

Julcsi, Bjuti, nem próbáltam ültetve, mert elvileg azt három hós kora előtt nem javasolják az ortopédus okosok. Ezért nem veszünk még kengurut se, három hónapos korától az lesz belőle.
5 és fél óra szerintem simán belefér, Adri is csinál néha ilyet.
Szülés után (este nyolc után született meg Adri) amúgy én is beadtam éjszakára a majmocskámat, mert nagyon kimerültem, és aludnom kellett, de ő is végig aludt állítólag éjjel, úgyhogy nem volt így lelkifurdalásom emiatt. Reggel ötkor már izgatottan keltem fürödni, hogy mikor kaphatom végre meg. S persze a többi éjszakát mellettem töltötte. Aztán mikor harmadik napon elvitték kékfényezni, ott bőgtem, mint egy hülye, hogy nem lehet velem :D

Hugic, nem csodálom, hogy megijedtél, hogy mi történt Marcival! Ilyen helyzetben meg az embernek nem mindig jut eszébe a legegyszerűbb megoldás. De örülök, hogy végül rendben van a kislegény, és szépen hurkásodik :)

Zsuzsi, de aranyos vagy :) jójó, még majd próbálkozom vele, de most pihentetem egy-két napot a dolgot, kicsit elkeserített. Pedig direkt akkor próbálkoztam, mikor nyugis volt a picur, de majd még lesz ilyen :)
és nem érvényes ilyeneket, hogy majd elmondom!!!!! ha látnád, mekkora lyuk tátong az oldalamon!!!

Csudiba, akartam menni reggelizni, erre megint nyifnyaf, és egyre hangosabb. Ebből dédelgetés lesz...

Bogi, de éééédi Iringó ebben a kis ruciban :)
lázmérő: úgy tudom, csak a popsi-hőmérsékletből kell levonni 0,5-öt, a fül, meg a homlok az jó érték.

ZVera, sajnálom, hogy így elhúzódik ez a dolog, de jó jel, hogy legalább az SMS-re válaszolt. Biztosan találtok valami kompromisszumot, amivel mindegyikteknek jobb lesz valamivel!!! Tarts ki :)

Erika, fájó cicire meleg vizes zuhany, közben masszírozgatás (ha fáj nyomásra, akkor csak finoman), és szopizás előtt is kicsit masszírozgasd át. Nekem be szokott jönni.

hááát még mindig nincs a kezemben babám, de folyamatosan "dumál" a szomszédban, meg cuppogja ezerrel a kis öklét. Megpróbálok összedobni egy szendvicset, hátha addig még nyugton marad :)

KépKép

KépKép
stelly

Helló Lányok!

én is olvasok ám rendszeresen, de írni sokszor nincs erőm, mert egy kézzel olyan lassan megy :D

Nálunk is az van, hogy az éjszakák már egész jól alakulnak, de a nappali alvás az nem akar menni, sokkal szívesebben játszik, nézelődik manóka. Ha meg leteszem, akkor jön az üvöltés, ilyenkor próbálom lenyugtatni, és néha el is alszik, de legtöbbször az a vége, hogy felveszem, és az ölemben szunyókál.

Igény szerinti szopi: én sem keltem Marcikát, mondjuk napközben 4 óránál többet még nem hagytunk ki. :)

Egyébként én a sírásából hallom, amikor éhes, mert olyankor halkan nyikorog először, majd folyamatosan hangosodik, és nem hagyja abba 8)

Panna, Zsuzsi: köszönöm, hogy megosztottátok velünk a szüléstörténetet, tényleg nem lehetett könnyű menet egyikőtöknek sem, de tényleg az a legfontosabb, hogy mindenki jól van, és mostanra már remélem, hogy túl vagytok ezen, és csak a gyönyörű lánykáitokra koncentráltok.

Zsancy: remélem te is túl vagy már a mélyponton, szerintem mindannyiunknál volt ilyen, nekem is sokat segített, amikor itt kiírtam magamból a feszültséget. Nagyon nagyott nőtt Petra baba, meglestem a képeket :)

Julcsi: már rég láttam Bogyeszről képet :wink:

Millye: köszi, az első részről nincs valami? :wink:

Zétivera: ne hagyd magad, most már tényleg kapd el apa grabancát!!

Amy: szépen nő Vendi, nem semmi, hogy mindjárt 2 hónapos. Mi majd 31-én. Úgy rohan az idő :shock:

Nicko: nyugi, rá fogsz jönni, hogy mi baja Andrénak!!! Kitartás!

Zsu: én is mindig elérzékenyülök, amikor rámmosolyog Marcika, bár maciisteneknek azért több vigyor, meg gügyögés jut. De azért néha a büfésnéninek is jut. :D

Hajnski, Iricc, b79Andi, további elveszettek: remélem minden oké!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Reggeli pipa, gyerek visszaaludt :shock: egyedül :shock: ilyen se volt még :)

Dina, nagyon szép, boldog szülinapot neked!!!

KépKép

KépKép
stelly

Bogi!
Csak h lásd Füge baba nincs egyedül.... tegnap előtt este, mikor felment a párom Manócskánkat megnézni, ez a látvány fogadta :)
(egyébként azt mondják a babák egy része ilyen, elkocorog az ágy szélére vmiért :))

:lol:

Kép

Kép

bocs h mindkettőt felraktam, nem bírok ellenállni :wink:

és még egy

Kép

KépKép
hugic

nicko: milupa aptamil Ha Prev. Lehet hopógy nálatok is front van :cry:

julcsi: köszi,akkor este.

stelly: köszi :D

hugic: nagyon jók az ilyen képek, tök jót mosolyogtam rajta :D

Kép
budabo

Sziasztok, olvastam a születéstörténeteket,hát egyik sem volt könnyű szülés :( De az erdmény miatt megérte :) A 2.-3. gyerek megszülése már könnyebb ám :wink:

Nilabali: A klassz szülészorvos, amelyik császározott, választott orvosod volt? Találkoztál vele azóta?Szemedbe tudott nézni?

Lázmérés: Tudomásom szerint csak a végbélben mért hőt kell korrigálni (v.mi a testhőnél forróbb szerv van a közelében, már nem emlékszem melyik :oops: ,annak idején gyerekorvos elmagyarázta)

Én vagyok az a rossz anya aki a kórházban örömmel adta be éjszakára a gyerekét. Persze én délután kettőkor szültem, a babát rögtön megkaptam tartogathattam 2 órát, majd elküldtek zuhanyozni, utána a lépcsőn leküldtek a szülőágyas részlegre, ott ismét kezembe nyomták a gyereket- szóval este11-re eléggé besokaltam :oops: Egy kis pihenés csak jár a szülés után, nem? :roll:

Kép
kangu

Zsufi, kérésed számomra parancs! :lol: Remélem még sokan követik a példámat! :lol:

Kép Így örülök a halaknak (olyan nehéz lekapni a mosolyukat)

Kép Alvó Marcipán

Kép Ilyen okosan nézek, ha Apa mondókázik

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zsufi, nálunk a pihenőszékes állatkák a nyerők, csak nagyon felturbozza magát tőlük, és ilyenkor nehezen alszik el! :? De megint a pihiszékbe van, belekéreckedett, egyfolytába a pihenőszéket bűvölte, amíg bele nem raktam! :D

Hugic, nagyon jók a képek! :D

Nekem is bent volt az első éjszaka Bencus a csecsemősöknél, du 2-kor szültem, utána 2 órát velünk volt, de utána be kellett adnom szigorúan (szülésznőm rámparancsolt) :D , hogy kipihenjem magam! De azért este 6-kor bementem megnéztem, hogy van! És reggel fél 6kor már hozták is ki nekem, akkor ébredt fel! :lol:
zsu83

Julcsi: Marci ennivaló!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Julcsi, nagyon helyes kisfiú Marci! :lol:
zsu83

Marcibogyesz?? Áááá, megzabálom!! :lol:

Erika:
Szopi előtt masszírka, és a nap folyamán ügyesen ki fogja "takarítani" a kisvámpír!! Nekem eddig ez mindig bevált, pedig volt, hogy a frász kerülgetett, hogy begyullad.

Az iccaka gyorsan levágtam magam függőlegesbe, mert bár hallottam, hogy cuppog még, de félóra aktív ujjszopi után már nem szokott újra berángatni. Aztán 1/2 7-kor felkelt és nem akart visszaaludni szopi után! Még ilyet!!
Pedig jól a szemébe néztem és mondtam neki: "aludjál!". :lol:
(Már most sem hallgat rám.... :D )
Na azért visszaaludt jó sokára, de eléggé felszínesen.
Ja, és Bogi: ilyet még nem csinált: keresztbe pörgött az ágyban! De szerencsére nem lóg ki semmije, bár a feje a csörgőjén van...

ladmon

Ladmon: :lol: :lol: :lol: ez vicces, ahogy mocorog Esztike...
Egyébként legyél nyugodt, rám sem hallgat a fiam... :lol: :lol: :lol:
Éjszakai hosszú alvásért pedig nagyon irigyellek... nekem már sosem lesz átaludt éjszakám... :cry: :cry: :cry: Sosem mérem, hogy mennyit eszik, de éjszaka direkt megmértem, hogy akkor most tényleg éhes, vagy csak szivat... 120 meg 140 körül eszik éjszaka... ezek szerint tényleg éhes??? Sztem így nem tudnám cumival leszerelni....

Hozok én is képeket...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ezek a Marcik nagyon édes hapsik :) jaaaj adjatok nekik egy cuppot a nevemben is :)

És igenigen, tegyetek fel még képet a gyerkőcökről, hadd gyönyörködjek!

KépKép

KépKép
stelly

Dejódejó felbukkant Vendel is, milyen nagy már! Ennivaló :)

KépKép

KépKép
stelly

Gerendai Zsuzsi, Hugic, Budabo, Zetibebi és mindenki aki nem boldogul vele Segítség a Suttogóhoz: először letöltöd a WinDjView 0.5-t utána megnyitod. Majd letöltöd a Suttogót bárhova (dokumentumokhoz, asztalra vagy ahova szoktad) utána a megnyitott WinDjViewre kattintasz és a bal felső sarokban a file-re kattintasz utána az open-ra és tallózva megkeresed, hogy hova töltötted le a suttogót és megnyitod ennyi... ha így sem menne akkor képekből megcsinálom hogy lássátok lépésről lépésre... szóljatok, hogy ha sikerült és akkor is ha nem! :wink:

Julcsi-79: Köszi a bókot, igazán jól esett! Nagyon aranyos a babád!

Zsufi74: Amint meg sikerül szereznem akkor azt is beteszem a közösbe... :lol: :wink:

Zsu83:
Kipróbáltátok a homeós bogyót?

Minden baba nagyon aranyos!

Kép

Kép

Kép
millye

julcsi,amy: édesek a képek.

millye: oksa, próbálom

ladmon: vicces lehetett Eszter is. Én már reggel vigyorogva megyek hogy éppen most hova kúszott el csepp csaj. De már cseles vagyok és a cumit jó messzire rakom hogy ne tudja kiverni és ne koppanjon :D

Kép
budabo

Bogi, amy: Mivel folyamatos mozgásban van, most azt várom, hogy mikor nyomja neki a fejét a zenélő napocskának annyira, hogy megszólaljon! :lol:

Tetszik ez a Vendigyerek, ilyen vigyázbaállós képünk nekünk is van. Minnyá felteszem...

ladmon

10 után felkelt Bencus, evett mondókáztunk, játszottunk! fél óra alatt sikerült elringatni, most alszik! :D
Gondolkodom a sétán, nálunk már megint akkora széllökések vannak! :?

Ladmon, örülök, hogy jól telt az éjszaka! :)

Amy, nagyon édes Vendi baba! :lol:

Millye, igen, tegnap este adtunk neki, ma is akartam, miután felébredt, de ma egész jól viselkedett eddig, (kopp-kopp)! evett-játszottunk, altatás, és most alszik! :D Mégegyszer köszi a tippet! :lol: :wink:
zsu83

Kép fegyelmezett katonagyerek

ladmon

Gerendai Zsuzsi, Hugic, Budabo, Zetibebi és mindenki aki nem boldogul vele +++++++ Segítség a Suttogóhoz: Elküldtem a közösbe képekkel illusztrálva a segítséget!!!! :wink: :roll: remélem így már sikerül!!! :roll:

Zsu83: Örülök, hogy segíthettem! Nincs kizárva, hogy azért olyan jó baba mert beadtad neki a homeós bogyót! Budabo te is kipróbálhatnád... :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

ladmon: jó a kép :D

zsu: nálunk is ítéletidő. De talán ma nem annyira nyügi, remélem mert nekünk kimenőnk lenne.

Kép
budabo

millye: na sikerült, csak nekem a total c.-ban csikerült kicsomizni, köszke

Kép
budabo

millye: homeos bekészítve, de még kop-kop egyenlőre

Kép
budabo

még egy képpel én is hadddddd........szóval stílszerűen Füge és az ő Füge csokra :D . Kapta barátoktól :D

Kép

Kép
budabo

Julcsi-79: Szerintem ne bolygasd... hagyd nyugodtan aludni... ez csak akkor lenne gond ha ennyit alszik ha még újszülött lenne és sárgulna. A csecsemősök mondták a szobatársamnak, hogy azért alszik sokat a babája mert sárga és ne hagyja olyan sokat aludni.... De ez ránk már nem vonatkozik... szóval, ha szépen alszik akkor ne keltsd fel... csak akkor ha keverné az éjszakával és éjszaka meg "randalírozna"... :lol: :lol: :lol: akkor én biztos felkelteném :wink:

Cserkészkolbász: Lehet, hogy rosszul feküdtél és megnyomtad a melled... szerintem masszírozgasd hátha elmúlik a fájdalom... :?

Kép

Kép

Kép
millye

képzeljétek!! alszik mandarin.
igy fél orával az evés elött :twisted: 2 ora probálkozás után bealudt, hozzáteszem a végén fél orát ringattam a babyhordoban. nesze neked ágyban elalvás. :roll:
jol el vok keseredve h egy nagy béna vok. ja és ez a gyerek éhes volt azért üvöltött tegnap meg ma, mert utoljára csak tápot kapott és kuss volt/van, na jo aludni igy sem akart de legalább nem üvöltött. semmire nincs idöm, a ház a feje tetején áll.
és ilyen problémára miért nincs ebben a ...... könyvben megoldás? fuuuuuuuuuu csak vki árulná el a titkot mit csinálok rosszul

Kép
Kép
nicko

Nicko: Nem vagy béna... lehet, hogy az időjárás miatt nyűgős vagy fáj a pocija... Azzal meg ne törődj, hogy nincs időd semmire... most a gyerek az első! Próbálj neki ilyen nyűgös napokon CHAMOMILLA VULGARIS-t adni... nekünk bevált... nekem most kelt fel a fiam (10 óra óta aludt) :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon:milyen kis figyelmesen néz Esztike!!! nagyon szép kiscsaj!!!!

Bogi: Füge és az ő fügecsokra nagyon ééééééééédes!!! :lol: :lol: :lol: Jó fejek a barátok!!!

Nico: nem lehet, hogy nálatok is van valami front? Minket az zavart meg, de nagyon a hétvégén... Ma viszont minden olyan, mint volt, visszakaptam a mosolygós álombabámat :lol: .
Ha úgy látod, hogy éhes volt, és az a baj, akkor adj neki kiegészítést. tele pocakkal biztos, hogy el fog aludni... A házzal ne foglalkozz... Megvár... sajnos............. Semmit nem csinálsz rosszul, egyszerűen csak bele kell rázódni!!! Kitartás!!!

A házimunka nálam is kényes kérdés... Mondjuk nekem szerencsém van, mert Vendel még arra sem ébred fel, ha porszívózok a szobájában... De nagyon nincs nekem sem időm ilyesmire... mondjuk, ma délelőtt azért megcsináltam a porszívózást, törölgetést, de felmosni, meg a fürdőszobákra már nem maradt erőm/időm... Ja, és ugye lassan ablakot kell pucolni, és itt van még a függönymosás is........ neeeeeeeeeeeem akaroooooooooom..... :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat mell ügyben! Remélem javul majd!

Kép
cserkészkolbász

Mérleg: nekünk nincs, Znek volt ugyan de nem használtam, utáltam mert macerás. Mióta hazajöttünk kétszer volt mérlegen, amikor a tanácsadóban jártunk. Ha kíváncsi vagyok akkor fepakolhatom a kölköket és nekivághatunk bármelyik reggel 8-9ig, akkor ott van a védőnő és rátesszük mérlegre. Múlt hétfőn volt utoljára mérve, legközelebb jövő hétfőn tervezem, hamarabb nem megyünk ha nem muszáj. Szóval én nagyon lazára veszem. Azt hogy jól van-e lakva úgy állapítom meg hogy ha kaja után nem sír akkor nyilván nem éhes. Ha sír akkor a sírásból következtetek, mostmár elég szépen el lehet különíteni a hasfájóst, a szimpla nyűgit, az éheset, az álmosat, a kakás pelust, stb.

Lázmérés: nálunk úgy működik, hogy fenékben ha 38,1 akkor fürcsi, ha a fürcsi nem viszi lejjebb akkor lázkúp. Így mondta még Z idejében a védőnő.

Erika a jó meleg zuhany alá tartsd be a fájó cicid, javíthat a helyzeten.

Zsuzsi kérdezted mire számíthatsz ezekben a hetekben, nos friss tapasztalatom van, az utolsó hsz-om asszem olyan este11körül volt, na azóta 8x evett Olivér, ebből 5x éjféltől reggel 7ig, ki lehet számolni átlag mennyi időközönként ugrasztott ki az ágyból :shock: Hát, kettős front is van, meg szerintem fejlődésrobbanás is. Délelőtt üvöltés, ilyen még nem volt, nem sírt még így. Adtam camomillát, utána volt negyed óra csend és nézelődés, végülis megérte. Voltunk kint negyed órát, addig csend volt, amint bejöttünk megint üvöltés. Nálunk is leesett a hó :shock: reggel mikor kinéztem az ablakon azt hittem halucinálok :lol: Most alszik, bejött végül a szopipárnás trükk, de az is úgy hogy cici, egy teljes adag tápszer, meg még cici. Úgyhogy ez technikai KO :lol:

Na, a feléig sem jutottam, felébredt. Másfél órát aludt. Mikor fogunk mi is aludni??? :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mérleg: nekünk nincs, Znek volt ugyan de nem használtam, utáltam mert macerás. Mióta hazajöttünk kétszer volt mérlegen, amikor a tanácsadóban jártunk. Ha kíváncsi vagyok akkor fepakolhatom a kölköket és nekivághatunk bármelyik reggel 8-9ig, akkor ott van a védőnő és rátesszük mérlegre. Múlt hétfőn volt utoljára mérve, legközelebb jövő hétfőn tervezem, hamarabb nem megyünk ha nem muszáj. Szóval én nagyon lazára veszem. Azt hogy jól van-e lakva úgy állapítom meg hogy ha kaja után nem sír akkor nyilván nem éhes. Ha sír akkor a sírásból következtetek, mostmár elég szépen el lehet különíteni a hasfájóst, a szimpla nyűgit, az éheset, az álmosat, a kakás pelust, stb.

Lázmérés: nálunk úgy működik, hogy fenékben ha 38,1 akkor fürcsi, ha a fürcsi nem viszi lejjebb akkor lázkúp. Így mondta még Z idejében a védőnő.

Erika a jó meleg zuhany alá tartsd be a fájó cicid, javíthat a helyzeten.

Zsuzsi kérdezted mire számíthatsz ezekben a hetekben, nos friss tapasztalatom van, az utolsó hsz-om asszem olyan este11körül volt, na azóta 8x evett Olivér, ebből 5x éjféltől reggel 7ig, ki lehet számolni átlag mennyi időközönként ugrasztott ki az ágyból :shock: Hát, kettős front is van, meg szerintem fejlődésrobbanás is. Délelőtt üvöltés, ilyen még nem volt, nem sírt még így. Adtam camomillát, utána volt negyed óra csend és nézelődés, végülis megérte. Voltunk kint negyed órát, addig csend volt, amint bejöttünk megint üvöltés. Nálunk is leesett a hó :shock: reggel mikor kinéztem az ablakon azt hittem halucinálok :lol: Most alszik, bejött végül a szopipárnás trükk, de az is úgy hogy cici, egy teljes adag tápszer, meg még cici. Úgyhogy ez technikai KO :lol:

Na, a feléig sem jutottam, felébredt. Másfél órát aludt. Mikor fogunk mi is aludni??? :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hát persze hogy cicivel alszik... ááá :cry: én is aludni akaroook! Elővette a legelégedettebb, legangyalibb ártatlanbárány pofiját és az ölemben gunnyaszt, megnyugtató közelségben a cicitől :wink: Nincs szívem letenni, most olyan jó neki... :roll:

Apa megint későn jön. :? :evil: Úgy látom találna cimborát a topik apukái között :wink: ő is ezt az elvet vallja, hogy gürizik egsz nap (ami igaz), hulla mikor hazajön (ez is igaz), egész nap alig várja hogy este lefekhessen (ez is igaz), de én talán nem? grrr :evil: Ez jó ötlet, fel fogom vetni hogy lehet cserélni, megyek én szívesen gürizni, neki meg "csak" babáznia kell! :twisted: Már látom az arcát mikor ezt meghallja :twisted: he-he :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Na levegőztünk is egyet, az erkélyen, mert babakocsival valószínűleg elfújt volna a szél! :?

Ladmon: Tényleg nagyon fegyelmezett, el se hiszem hogy bulizik esténként! :wink: :lol:

Bogi, csúcs ez a csokor! :lol:

Nicko, nem vagy béna, lehet hogy nálatok is az idő kavart be! :?
zsu83

Stelly boldog szülinapot (utólag) :wink: :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Dina neked is!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

a védönö mondta h ilyen idös korban ugy a 3-6. hétig lehet ilyen idöszak. de lehet tényleg ez a hülye idö. 1x a ho esik utána meg 7 ágra süt a nap. hát nem tudom de remélem hamar elmulik.
ja és a fejem is sajog, még nem ettem ebédet se, mondjuk nem tudom mit ha nem föztem :oops: megörjit ez a helyzet.

azt hiszem megint elaludt, vtunk sétázni, aztán nyöszörgött kicsit de most csönd van.
1 kérdés: megetetem mandarin ez kb 15 perc, aztán kis büfi, ez nagyon hamar megy, utána játszi vmit.olyan jo fél vagy 1 ora után elezd nyöszögni. akkor ezt most vegyem annak h álmos?? vagy csak unja már?
tudom gáz h ilyet kérdezek csak lehet van vki akinek uezt csinálja.
és aki cumit ad csak alvásnál vagy máskor is? mert nálam sokszor van h alvásnál odaadom h megnyugodjon és elalszik, amikor kiesik felriad és akkor olyankor ugy ki tudnám vágni az ablakon, mármint a cumit. ha válszthatnék soha többet nem adnám neki még 1x de sajna megtörtént :roll: :roll:
bocsi ám eldugulok
ja és köszi mindenkinek a biztatást
megprobálok visszaolvasni

Kép
Kép
nicko

Bogi: Füge kép is nagyon poén, látszik is, hogy nem érti, minek a füge, ha nincs is foga, hogy megegye... :D

Nicko: nehogy már magadat hibáztasd. Most ilyenje van: nyügi és kész. Ma valahogy mi sem bírunk magunkkal!
Lesznek jobb napok is!

amy sem pánikol!! :D, ha képes volt korábban hosszabbat aludni éjjel, akkor most is képes. Nyilván, ha ennyit eszik, akkor szüksége van rá, de el fogja hagyni... (reméljük, hamar)

Zsu: Na mibe, hogy Bencus is jól el tudja adni magát, ha akarja! Vagy csak az én Eszterem ilyen kis sunyimanó?? :lol: (Kedvesen mosolygunk a fotómasinába, meg a vendégeknek, aztán már azt tervezgetjük, mivel legyen az esti party megspékelve!!)

Most sem nyugszik ám, csak kézbenaltatósat játszunk... De már pilled, megyek ágybadugni...

Na visszajöttünk, nem sikerült... Talán, ha nem zuttyantok rajta egyet, amikor az ágyba tettem, akkor nem kel fel... :D Na mindegy, futok egy újabb kört 10 perc múlva!
Addig olvasgatok!

ladmon

nicko: most látom, mit írtál! Tutira fáradt: nálunk ugyanez: kaja után max. egy órát bír játékkal, utána már nyűgös. (Én is azt hittem régebben, hogy nem vagyok elég szórakoztató...) Ha ásítozik, meg az öledben elkezdi a fejét a testedbe fúrni, akkor álmos. Ne is próbálkozz mással, csak az altatással.

Cumi ügyben nem vagyok illetékes... Nálunk hüvelykujj a pótlás és az is kiesik a szájából, amint elaludt. De vannak cumisok közöttünk!

ladmon

Nicko, Bencus hatalmasakat ásít ha álmos! :lol: És amit Ladmon is írt, a furakodás, na az biztos hogy az álmosság jele! :lol:

Ladmon, Bence is sunyimanó, el se hiszik, amikor mondom, hogy milyen bulikat tud vágni! :D
És képzeld, Bencus is kezdi felfedezni a hüvelykujját, igaz még többnyire az egész ökle megy a szájába, de ma láttam, hogy próbálkozik a hüvelykujjal! :D
zsu83

jelentem mandarin visszaaludt!!!! hurrrrrrááááá
ladmon: nálad is szokott olyan lenni h már amikor evett ásit? utána is el szokott aludni mindjárt? jo a kép, no meg amit mellé irtál :-)
zsu: nálunk is még csak az ököl megy de az is csak ha közel van a keze
zetibebi: ezek a férfiak. én is szivesen ledölnék mert aztán nem fél 7kor kelek ám hanem 1 orával elöbb plusz az éjjel is felkelek egy röpke orára.
nagy kitartás neked,!
millye: köszi, megprobálom beszerezni ezt a csodaszert.
amy: lehet tényleg front. most esett a ho kicsit, de meg sütött a nap. hétvégére kb 20 fokot mondanak. tényleg a kutyák h viselkednek?
vendi is gyünyörü
bogi: csucs ez a kép
julcsi: h figyel marci! én is akarom már:-(ű
cserkészkolbász: nekem a korházban azt mondták ha fáj a cici, turo rá. én még az elején csináltam, gézbe tekerd be és rakd ráamig fel nem melegszik. ártani nem fog.

szülinaposoknak boldog szülinapot!!!!
ennyit sikerült visszaolvasni

ki hogy csinálja a pucok bogarászást? na most jo kiröhögtem magam :lol:

Kép
Kép
nicko

SOS HELP VALAKI PLÍÍÍÍZ!

chamomillát hogyan kell feloldani vízben? mert nekem nem oldódik. próbáljam meleg vízben?

órák óta üvölt a gyerecském, hol tömködi az öklét, de az ujjamat nem kéri így nehéz eldöntenem h éhes e
50 percet volt most cicin, végig szopizta... nem lehet éhes!

KépKép
hugic

nicko,amy,ladmon,zsu: hát igen van humorérzékük a barátoknak.
Ja valaki egy csomag aszaltfügét is hozott már :D
Megjöttünk a csaviból, kicsi szó nélkül el volt itthon. Fekszik az ágyában és nézelődik kb. 3 órája :shock: . Kapott édi hajpántokat, kertészgatyót,kardigánt,pelust...stb :D

Kép
budabo

SZiasztok Lányok,
nem hiszitek el, de a mai napon a "szabadidőmet" basszus mérhetetlen kíváncsiságomból adódóan a visszaolvasással töltöttem el, kb 212-219 ig volt elmaradásom, próbáltam, h kész nem olvasom,de nem bírtam abbahagyni.. :shock: így mire a végére jutottam elfeljetettem, h mit is szeretnék hozzászolni :lol: tiszta hülye vagyok. Arról nem is beszélve, h dolgoznom kellett volna,na most már mindegy
Hát szóval mi is jól vagyunk, hátunk mögött ( remélem legalábbis) tudhatunk jó néhány ölbebaba napot, akit miután azt hittük elaludt és berakjuk a kiságyba ismét vissza kell venni, mert nem működik a ágyba csempészet. Vagy a másik verzió ment, aludt vagy max fél órácskát, kész voltam. De legalább az esti menet nem változott akkor sem, tehát megmaradt a 2-3 közötti ébredés+többnyire saját ágyban alvás. Van ilyen, gondolom ez a régóta húzódó szeles idő kikészíti őket. Még 2 napig a levegőn sem voltunk mi sem...De ennek vége, mert most a teraszon alszik több mint egy órája, előtte meg a suliba javascript:void(0);sétált el apával a tesóért. Szóval kiszellőztetjük a gyerköcöt ismét!!
Nálunk is a hason alvás jön be normál esetben, cumi kisújjacska nélkül, mi éjszaka is úgy alszunk általában, ha 1x úgy szeret és bír aludni sokáig. Tegnap pl. előrehozott fürdés volt, a nyűgi miatt, 7kor. fél 8-8 között befejeztük a szopit és aludt, negyed 3ig egyhuzamban. :wink: ,aztán kaja,alvás fél 6ig,kaja és megint szundika.
Gyorsan beszúrok néhány képet Botibabáról,mert talán már csak én nem tettem ezt meg.
:cry: Botikám már majdnem 6 kg, kb 5600 gram lehet pucéron, mert ruhába már sokszor 6 kg felett mértem. Nagyon nagy zabagyuri....olyan édike egyébként, ja és ő is figyel,les rám nagy szemekkel szopi közben, sokszor még mosolyog is cicivel a szájában,megzabálom! :D
Sokat gügyög,rendesen beszélgetünk, nagyon sokat rötyög, sikitozik örömében,szóval fejlődünk rendesen!

nem sikerült a kép méret miatt beszúrni, így marad a közös!
puszi mindenkinek
andi

Kép
kaandi

na jól van a közösbe sikerült.,hurrá!

Kép
kaandi

Jaj, nekem olyan jó dolgom volt ma délután.... itt volt Anyu, úgyhogy elvitte sétálni a Kisherceget, én meg közben tudtam aludni... jaj, de nagyon jól esett!!! AZtán meg én vittem ki a kuttyokat sétálni... az is jó volt... Szóval most tök jó a kedvem, csak apát várnám már nagyon haza, de majd csak 8-9 körül jön... :cry:

Stelly, Dina: nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Ladmon: édes vagy, most küldök egy cuppanós puszit a homlokodra, mert mindig megnevettetsz... :lol: :lol: :lol:

Nico: egyenlőre minden ok a kuttyokkal, jól viselik, hogy el vannak hanyagolva szegények... :oops: Kicsire meg kíváncsiak, de egyenlőre nagyon óvatosak vagyunk.... Majd 5-6 év múlva már mehet a birkózás... :wink: :lol:

Bogi: de jó, hogy voltatok csavarogni... én is mennék már, de itt a környéken semmi jó kis bolt nincs.... Pedig úgy vásárolgatnék már Vendinek én is....
Egyébként mos ő is azt csinálja, hogy beszélget, meg nézelődik a kiságyban... nem értem én... mondjuk nem bánom...
8) :lol:

Kaandi: jó, hogy jöttél!! Nagyon szépen fejlődik Botika!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?