Boo!
Pont ezt akartam írni, dobjuk a kg témát! A terhesség nem erről szól...és szerintem mindenki szeretne vigyázni, de vagy összejön vagy nem..... Én ezt már az elején is írtam, hogy ne most akarjunk már fittness világbajnokok lenni (pláne ha előtte sem voltunk azok). Én is akartam edzeni kismama tornát, de rájöttem, hogy a cukrok szempontjából nem kockáztatok és kész!
Ancsurtinak igaza van elég szar magadon látni, hogy növögetsz, viszont olyankor csak nézz rá a pocidra Ancsurti

És egyből sokkal jobban leszel....én is így csinálom!!! Meg amit írtam, az sem mindegy, hogy valaki mennyi idős. Huszonévesen 5x gyorsabban olvadtak rólam is a kilók lefele...mondjuk tettem is érte, de sosem voltam a diétázós típus (amúgy nagy marhaság is, csak ésszel lehet, ugyanis gondolom mindenki hallott már a yo-yo effektusról)!
Meg vannak fazoni dolgok is, van akinek a feneke nagyobb és a combja vastagabb és nincs válla, van akinek nem annyira és a karja vastagabb.... én nem is értem miért kellett ez az állandó...ki mennyit hízott a terhesség alatt kérdés???
Én amúgy attól nem érzem rosszabbul magam, hogy 2x annyit híztam, mint x,y.
Én attól érezném csak rosszabbul magam ha a cukrom miatt a hízás esetleg szövődményeket okozna, vagy nem lehetne második Baba...Ennyi, a többit PONT LESZAROM!! És halvány gőzöm sincs, hogy a combom hány cm-t nőtt, vagy fogyott, vagy mi a francot csinált???? Nem érdekel...látom magamon "oszt ennyi". El sem tudom képzelni magam, hogy méregetem a combom (sosem tettem....nekem ez vicces). A várandósság előtt nem is volt digitális mérlegünk, a Férjem csak azért vette, mert kíváncsiak voltunk, hogy vajon amit mérnek ruhában az mennyivel több.
ÉN MOST IS 2 HETENTE ÁLLOK RÁ KB. ITTHON A MÉRLEGRE A dokimnál mázsálnak hetente, de azon meg jókat mosolygok, hol csizmában, hol cipőben, hol másik mérlegen, vastag pulcsi, vékony pulcsi.........Ha-ha-ha....egyedül az AFP előtt mértem meg magam becsülettel (mert oda kellett a súly), meg a kombinált, integrált előtt......
Engem inkább az érdekel, hogy a Kisfiúnk mekkorákat boxol és hogy analízisen sikerüljön Vele kommunikálni...
Ja amúgy meg annak örülök, hogy a pajzsmirigyem is normalizálódni látszik (ugyanis alul működik) és terhességnél az nagyon veszélyes, nem is beszélve, ha nincs kezelve hipp-hopp nagyon meghízhatsz (Anyum mikor elkezdték kezelni a pajzsmiriggyel 1 hónap alatt 15 kg-ot fogyott le....tele volt vízzel is)!
Egy a lényeg várjuk a Babákat örüljünk ennek a csodának, ami megadatott, a többit meg úgyis megoldjuk!!!! Ancsurti, nincs semmi gond Veled komolyan...csinos vagy és meg kell adni a Babának a tápanyagokat!
A statisztikákra is fütyülök....nekem a cukraim sosem úgy vannak ahogy azt a statisztika megmondja....és nagyon szuperek és kezelhetők....úgyhogy ennyit erről

!
Nyilván Dodi Te jobban aggódsz ezen a súly kérdésen, hiszen a félrekezelésedkor felcsusszantak a kilók. Én nem, hiszen a várandósságot kivéve még nem voltam soha 60 kg sem. Szóval szerintem tényleg passzoljuk a súlykérdést!! Az meg, hogy én hogy szeretnék fogyni...gondolhatod, hogy nem agyatlanul és rengeteget olvasok róla,mert a Baba nem szereti a tejsav ízt a tejben...ismerhetsz, hogy ha valaki hát én utána nézek mindennek és a Pici igényeit helyezem előtérbe (amúgy a dokinő szerint 1 évet jó lenne várni)...csakhogy tudod ha lehet 35 körül meg szeretném szülni a másik Babát is...ha fiatalabb lennék nem is sietnék ennyire...de együtt a kor meg a cukor, meg a pajzsmirigy egy kicsit sok...
Timi sajnálom az unokatesódat, hogy így járt (nincs gond a pajzsmirigyével???). Nekem Szegeden volt egy szomszédom, akinek a Kislánya már 4 éves volt, mégis a terhességet hozta mentsvárul....de annyit evett, mint nálunk az egész család....szóval én erre értettem, hogy nem szabad -e mögé bújni...kivéve ha valaki így érzi jól magát! Vannak emberek akiknek nem is áll jól ha túl vékonyak, mert beesik az arcuk!!
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.03.26 09:00-kor.