Sziasztok!
Kicsit elmaradoztam, az elmúlt pár nap elég hisztis volt a csajszi.
Nevek:amikor keresgéltük a lányneveket a neten nézegettük az utóneveket. Néha jókat kacagtunk, máskor meg csak néztünk, de volt, hogy felháborodtunk hogy lehet olyan nevet anyakönyvezni. De itt minden babunak nagyon szép neve van!
Nagyon ügyes babókat látok itt! És micsoda cukorfalatok!!
Lányocskám sem szeret hason nappal. Éjjel hason halszik, de nappal elkezd keresgélni cici után, aztán feladja, és bőg.
Ma viszont nagyot lépett előre!:D Játszószőnyegen rájött., hogy ő ütötte meg az állatkákat. Még nehezen megy neki persze, nagyon kell koncentrálnia, de már többször is sikerült neki, és akkor hatalmas kacajban tör ki. Olyan jó nézni.
kata:nem semmi mennyit eszik Martin!!A cici tejtermelése is véges.
maszatmano:nagyon édesen írtad le gyerkőcöd véleményét! A mi szlogenünk is lehetne azzal kiegészítve, hogy a fej alatti pelust gyűrésre használjuk.
Fogyókúra:szopi lejárta után én is beneveznék egy közös fogyikúrába!:D Én az elején nem tudtam enni, alig volt tejem. Úgyhogy most meg sem próbálom, de majd szopi után...
biga.csiga:sajnálom férjedet, jobbulást!!
manocskak:sajnálom a kis barit!

Ezek szerint az anyai ösztön mégsem működik mindig az állatoknál sem.
játszószőnyeg:Noémi is nagyon szereti, és most már egyre több időt tölt el rajt egyedül is. Az új tudományával remélem egyre többet.:d Csak a fordulásokat nem akarja..
peni:nem semmi 11 óra alvás egyhuzamban!!!Jól megtömhetted napközben.
rota:mi sem adatjuk be. Bár nálunk olyan aranyosak az egészségügyben dolgozók, hogy egymásra mutogatnak, kinek kéne felvilágosítást adnia a kérhető oltásokról. Így a rotán kívül azt sem tudom, mit és mikor lehet beadatni.:S
kisbogacs:sajnálom a riasztást! Gondolom jó pár évet öregedtél fél pillanat alatt.
Kriszti:pocifájás:(
jandrea:ügyes kis csajszi! Sajnálom a könnycsatornát és a koszmót!
Kata:Noéminek is szokott „lötyögni”, mikor a nagyadag kaki jön ki. Nem bírja beszívni a pelus.
összebújás:mi még nem is voltunk együtt, és szerintem még jó ideig nem is leszünk. Bár én nem bánom.:S Aki hüvelyi úton szültek:ti még érzitek? Én amikor elmegyek wc-re, és leülök, úgy érzem szét akar szakadni. Máskor meg izomlázat.:S Meg 2 hete, mikor elmentünk 3 órát sétálni, mire hazaértünk úgy éreztem szétszakad a vágás helye.:S
Tegnap voltam bőrgyógyásznál, iszonyat bunkó dokit fogtam ki. A lényeg, hogy nekem is ekcémám van, ami a sok fertőtlenítőtől, vanish szappantól, és egyéb tisztítószertől alakulhatott ki.

Doki szerint innentől kezdve, ha meg is gyógyul a kezem, már csak gumikesztyűben érintkezhetek még a mosogatószerrel is.

:( Iszonyat pocsék gumikesztyűben popsit kenni, pelusozni, a fürdetésről nem is szólva.
Na, jó éjt mindenkinek! Holnap nagy főzés lesz, jön haza a párom 2 hét után, de megint alig lesz itthon:szombat hajnalban ér haza, vasárnap délben már megint megy persze 2 hétre. Nekem már elég rendesen fogy a türelmem és az idegeim is, de tudom, ez van és kész.