Én is azt hittem. Mindjárt jövök, mert közben sütök hagymát (kb. csak az van itthon, minden mást felettem), és azt fogok enni reggelire (panírozott hagyma).
Azt csinálom,ugyanis most már ilyen 10-et és 0-át szopizik,csak nyammog rajta.
Azzal jó lefejni ami olyan mint a tiéd mert 15 perc alatt lefejtem 60ml.-t
Nem akarnék szólni,ha nem muszáj,mert ...na mindegy szóval én nem vagyok az aki mindenkivel megtud mindent beszélni.És a védőnővel se nagyon vagyok olyan.
Tegnap is mondta,hogy menjünk be ilyen próbaszopásra.Mondtam,hogy fölösleges mert énis be stresszelek tőle.
Nézett nagy értetlenül.
Pedig a kórházban is egyszer mikor hazaengedtek csináltattak egy ilyet és úgy be stresszeltem,hogy akkor evett csak20ml.-t a kicsi.
Éjjel pedig legalább 1x fejjél,mert éjjel termelődik a legtőbb tejcsi és ha nem kap elég ingert,akkor kevesebb termelődik....
Tudom hogy fárrasztó,de hidd el megéri...
Az a lényeg hogy minden szopi után még fejd is meg kicsit,mert akkor lesz mégtöbb a következő szopira... És minél több tejcsi van a ciciben,neki is annál könnyebb lesz majd kiszivnia és ezáltal többet fog majd enni is,mert nem kell sokat dolgoznia érte...:D:D
Fontos hogy Te sok folyadékot igyál,akár viz,akár levesek formájában,mert a tejtermelődés folyadékveszteség és azt pótolnod kell...
Tancsu, ha te látnád, hogy nálunk milyen levesek készülnek! Még hogy kockatészta! Van, hogy a krumplistésztához is vagy akármihez összeöntök két tésztát, mert mindegyikből csak kevés van és úgy meg elég. Ilyen kaják vannak nálunk. Küldjek majd egy ilyen levest? Biztos egy hétig ezen röhögnétek. Nálunk meg ez a szokvány.
Na, én ezt a témát nem is firtatnám, úgyse tudok értelmeset írni, nem baj? Beszélgess a kolléganőddel nyugodtan, én addig visszaolvasok. Bocsánat, de baromira nem értek hozzá, arra meg nincs szükséged, hogy hülyeségeket beszéljek.
Akkor én most leírom, mit gondolok.
Csak józan paraszti ésszel:
- a gyerek sírna, ha éhes
- nem fog éhenhalni, tuti
- a tápszertől nem kell félni, a Vivike (elmondtam már 100x, tudom) egy hónapig szopott, aztán nem tudta az anyja szoptatni, mert kórházba került, gyógyszereket evett, szóval utána tápos csirke lett, és most okos, szép, egészséges tápos csirke
A mi felfújt Vivikénk kb. 8-9 hónaposan a Tesco újságba került mint modell, majd egyszer megmutatom az újságot nektek. Ennyit a felfújásról! Lehet, hogy nem volt túl vékony, de ha egy hurka lett volna, tuti, nem rakják bele az újságba, hosszas gyerekválogatás után.
Na, ezt nem rád mondom ám, hanem a védőnőkre meg ilyenekre, akik azt érik el, hogy ezt a szép időszakot egy óriási paraként élje meg a kismama. Aztán közben valószínű, hogy a gyereknek kutya baja, csak éppen aludna, mert arra van szüksége.
Lehet, hogy azért is nagyobb az alvásigénye, mert ő még elvileg a pocódban lenne egy két hétig, nem? Mindegy, ez már lehet, hogy tényleg nagy baromság, látod, kár volt belekezdenem az okoskodásba.
Annyit tudok, hogy az ember ebbe bele tudna őrülni, ebbe a sok ökörségbe, úgyhogy ha én totál rutintalanul, szerencsétlenül elkezdek minden mozzanaton parázni a két babnál, jöhettek látogatni az elmegyogyóba. Majd a L.-hoz megyek, hogy közel legyek és tudjatok látogatni.
Teljesen lelassult a gép, nem akart visszaengedni.
Megettem fél zacskó hagymát + krumplit + 3-4 narancsot, és továbbra is ugyanolyan éhes vagyok. Na, én most bőgök mindjárt. (Csak viccelek ám.) Kis Vuk, csatlakozol, ha te is éhes vagy?
Hát, ezt nem kéne azért elérni. Jobb lesz, ha senkire se hallgatsz, csak magadra és a kis gyerekedre! Gondolj bele, az ősember feleségének nem okoskodott a védőnő meg a fogadatlan prókátorok sem.
Hozok inni (már megint elfogyott az ásványvíz , úgyhogy sima vizet), de aztán még leszek kicsit, ha te is. De ha gondolod, menj nyugodtan pihenni, aludni.