A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat!
Sajnálom, hogy Beni hisztis ma.
Jó takarítást neked.

Én kivasaltam, és megy egy adag fekete ruha a gépben.
Most iszom egy tejeskávét, majd megyek kozmetikushoz valamikor.

Sissi!
Örülök, hogy Márk nem lett beteg, és jó kedve van.
Pocakfotó?? Hol van??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Sajnálom, hogy Beni hisztis ma.
Jó takarítást neked.

Én kivasaltam, és megy egy adag fekete ruha a gépben.
Most iszom egy tejeskávét, majd megyek kozmetikushoz valamikor.

Sissi!
Örülök, hogy Márk nem lett beteg, és jó kedve van.
Pocakfotó?? Hol van??

picimami

hopsz, ez miért ment le kétszer?? :twisted: :oops: :oops:

picimami

Sissi ma 1-re kell mennem....

Örülök,hogy Mark jobban van,és remélem hamar kibújuk a kis fogacskája... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Sajnálom, hogy nem tudtál visszaaludni.
Itt jó friss levegő van, és is kinyitottam minden ablakot.
De itt mellettünk vakolják a sörözőt.. és por van, meg pasik zajongnak.

Mi lesz ma az ebéd nálatok??

Miket vettél Lilinek?
Lányok segítsetek majd nekem, mivel Dalma nyári baba lesz. Miket vegyek neki, miből mennyit??
Nem akarom hogy melege legyen, vagy fázzon, de kevés cuccot sem akarok neki.

Én olyan béna vagyok :cry: :oops:

picimami

Nócika!
Gondolkodtatok már neveken??

Mik amik tetsznek?

Mész majd 4 d Uh ra valamikor??

picimami

Sziasztok!

Asiey! Nagyon kis csini vagy! Nagyon jó lett a frizkod! Gyerekek ma mi jót csináltaK???

Pici! Nálunk elég fujosnak néz ki az idő, de ma én is takaritok meg mosok! És ez nem rossz kérdés, hogy miből mennyit kell venni! Na erre, majd én is figyelek!

Piri! Temég mindig 2in1??? Azthittem már az éjjel elmentél babázni!! Most volt valami fájás szerüséged?? Sajnálom, hogy nem jött be a jóslatom, de igy legalább nem vagyok akkora boszi, mint ahogy a párom állitja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Nincs jó idő itt sem. De nem az a szeles, és irtó hideg mint a napokban.
Nem egyszerű összeállítani a kicsi csomagját, szobáját.. hogy semmi ne hiányozzon.
ha megszületik egy darabig nem lesz idő menni sehová, (és erő sem sztem)
Bár én most egyre jobban félek a szüléstől.
Ne ítéljetek el kérlek. :oops: :oops: :oops:

picimami

Pici..most én is elég nehéz helyzetben voltam a ruhákkal,mert ugye TAVASZ..de látod lehet hó is meg jó idő is...
1 kezeslábast azért vettem neki,nem azt a nagyon vastagot,abban fogjuk hazahozni...a többi pamut rugi,kombidressz...vettem most egy kisruhát neki (abban a boltban)meg egy harisnyanadrágot..nem birtam otthgyni :oops:

A plüss dolgokat nem szeretem,ugyhogy lehetőség szrint minden pamut...nem vettem sok mindent már a méret miatt sem...igaz vettem 50-es méretet is,de ha igy haladunk (ha tényleg már most 3700 gr)akkor azt rá sem fogom adni. :?

MEgvárom mig kibújik...1 hétig úgysem viszem ki,utána meg majd látom milyen az idő...vettem egy vékonyabb takarót a babakocsiba,a tesóm meg adott egy vastagabbat ha esetleg hideg lenne...
De ilyeneket,hogy kocsikabát,hosszúújjú kombi,rövid ujjú kombi,nadrágok,ujjatlan rugi,hosszúújjas rugi..de tényleg nem sokat egyikből sem.
Alidni meg olyat vettem mint a rugdalózó csak az alja zsák szerű...abban tud rugdosni és nincs kint a dereka belőle...
majd rakok fel képet...

Nócika a Cat-es jóslatod még bejöhet ha igy haladok :wink:

Éjjel volt egy kicsi fájás,meg reggel talán fél óránkán egy erősebb összehúzódás,de most megint semmi... :cry: Már nem is figyelem mert úgyis abba marad...

Ja,ebéd:Rakott krumpli...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

DRága picimami! Nem itéllek el, hogy félsz a szüléstől, bár még odébb van és addig böven van időd felkészülni! Nem mondom, hogy néha én nem játszom el a gondolattal, hogy vajon milyen lesz meg mennyire fog megviselni akár kivül akár belül! Azt tudom, hogy én a párom szerint kis nimfo voltam, de miota babás vagyok azota nem megy a sex! Szóval ettől félek, de remélem a szülés után miután vége a 6 hétnek más lesz minden és ugy fog menni minden mint elötte! Meg tudod ahol az bement annak ott ki is kell jönnie!!! :lol: :lol: :lol: Nem igy van??
Hát igen a szobálya az nálunk is elég macerás lesz pláne, hogy a családban nincs 1 árva nyári születésű kicsi! Szal még tanácsot sem tudok kérni senkitől, ha csak innen nem kapok valami kasát vagy ha más nem a saját érzékeimre támaszkodom!!! De szerintem ez nálad is be fog jönni! Figyeld csak meg!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok segitsetek légyszi...most volt a tv 2-n a babapercek (apa nézte én nem)és valami vitaminról beszél nekem,hogy nézzek utána..DP vagy Tp ő sem tudja igazán mit hallott :oops: :?

Szerintetek ezt hol tudom megnézni,mert a tv.2 oldalán nem találom..várjak holnapig hátha még korán van és nincs fent az adás???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri!Ha gondolod akkor hívd fel a tv2 info vonalát és kérdezz rá ezzel kapcsiban! Én ezt tudom neked ajánlani! Proba csereszne!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszönöm Törpiri!!
Éjszakára én is olyan kis hálózsákot vettem neki, hogy szabadon legyen.
A plüss dolgok nekem sem jönnek be. Inkább csak a pamut.
Kisharisnyát és sapikat, vettem neki.
Cumisüveget, cumit, játékot az ágyra..
Vann rugik és nacik is.
Kis rövidujju tunika szerű bugyival..
Gyülekezik már minden.
Nagyon szeretnék szopipárnát, de ami Egerben van óriási, és brutál drága.

Finomat főzöl!! Imádom.

Nócika!

A szex nekem is félelmem.
Igyekszem azért kedveskedni apának, és ő is viszont nekem.
De nem olyan gyakori mint régen. Néha nagyon szeretném, de ő kicsit tartótkodik. Másabb a testem, mint volt, meg félti a babát is.

És félek hogy rányomja a kapcsolatunkra a bélyegét, de ez neki kell megérteni és elfogadni.
ha megszületik Dalma, meg majd igyekszem 6 hét után regenerálódni, és vele is sokat törődni.

Imseretlen a fájdalom a szülés, és ezért félek.
De fogok menni áprilistól szülés felkészítésre.

picimami

Törpiri!
www.babavilag.com
Talán?? Mert onnét vágják be a babaperceket.

picimami

Köszi Nóci..ez eszembe se jutott :oops:

Az szerintem normális,hogy most nem olyan a sex mint máskor...a pasik meg máshogy látnak minket..tudjátok én mennyit bőgtem mert apa nem tudott igy elfogadni,meg,hogy neki ez fura..de azt hiszem már ezen is túl vagyunk...és remélem 6 hát után minden visszakerül a régi kerékvágásba...
Szerintem a lényeg,hogy ne szekáljuk őket emiatt...legalábbis nekem ez jött be...

Pici természetes,hogy félsz az ismeretlentől..ne aggódj ha ott leszel nem azon fogsz agyalni,hogy jézusom most mi lesz,hanem minden megy majd magától :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picimami

Nekem a Vivi is nyári volt:

3-4 db ujjatlan body (vagy rövid ujjú)
3-4 db hosszú ujjú body
3-4 db ujjatlan rugi
2-3 db hosszú ujju rugi (én tapasztalatból jobban szerettem az olyan rugikat aminek nincs lábrésze, mert sose volt benne a kicsikém lába :wink: )
pár db kis zokni
1-2 db vékony sapi
1 melegebb és 1 vékonyabb takaró
esetleg egy hálózsák (én mondjuk ilyet nem veszek mert nekem ez se vált be) de minden gyereknél más :wink:
10 db textilpelus a fejecsékeje alá meg bufihez.
JA ÉS PERSZE NEWBORN PELUS 1-2 CSOMAG (babamérettől függ) :wink: :lol: :lol: :lol:

aztán még kell szerintem:
kisolló, fésű, stb. de majd a tapasztalt friss tapasztalt anyukák is bizti mondják mi kell :wink:

szerintem ennyi kb. elég aztán majd a többit már be tudjátok szerezni utánna.

REMÉLEM KIMERITŐ VÁLASZT ADTAM :roll: :wink: :wink: ha eszembe jutt még valami irok :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici azt már néztem..semmi :cry:

Irtam a szerkesztőségi címre..most várom a választ :wink:

Pici ebben a pakkban csak Johnsons termék van..én azt egyáltalán nem ajánlanám,és nagyon sok dokinéni sem....(fürdető,stb)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi Gabi!!
Aranyos vagy!!!

Törpiri!
Most már látom én is.
És brutál drága is így!!
Nem lehet semmit nekik, elején gyógyszertárit írnak majd föl.

picimami

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt neked is Zsu így 10 órakor :P :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nos én bejelentkeztem 4D-re! Zugloba megyek végül! a sejtbenkba! Kedden este 8-ra van időpontom! :D

Gabi! Köszönjük a hasznos vásárolni valot! Remélem mindent megveszek és semmi nem marad le! Már én is vettem cumisüvegeket pelust hosszú és rövid ujju badikat van textil peluspm is! Meg van egy állati aranyos kis piros kertész nacink is! Annyira édes, hogy nem birtam ott hagyni! Imádom a kertésznacikat! Pláne a togyogikon!

Piri! Örülök, ha segithetek! Remélem mielöbb megkapod rá a választ! De és ez milyen vitamin?? Neked vagy a babának kell?? Mire jó?? De lehet ha bemész egy gyogyotárba akkor lehet ott is tudnak segiteni!

Amugy ti mit halottatok arrol, hogy a babát nem szabad az első 6 hétben babafürdetövel fürdetni?? Csak szappanal?? Mert állitolag alergiát okoz! Hát én nem tom! Majd a védőnőt is megkérdezem! Kivi vagyok mit mond! Meg azért a ti véleményetek is érdekel! :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Éna gyógyszertári fürdetőt nem szerettem,a popsikrémet viszont igen..

Most ilyet vettem Lilinek,ezt mondnki dicséri mégha drága is egy kicsit..

http://www.korutiorvosicentrum.hu/kozme ... -1000.html

És ime a képek..az utolsón az ágyneműje van..azt most vettem :wink:

Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.0922.jpg[/img]
Kép

Bocs ha sok voltam :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én Ádámot fürdettem anno,csak nem Johnsonnal hanem akkor valami Penaten nevezetű valmivel..azt most már nem gyártják...

AMit meg most vettem az van kirakva a kórházba is és a védőnő is azt mondta az nagyon jó...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem tudom milyen vitamin..apa most látta és bezsongott..állitólag a szemre meg idegrendszerre jó..szedhetem terhesség alatt is és szoptatás alatt is...

Én szemüveges vagyok és örökletes...gondolom ezt szeretné megelőzni :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt Zsu!
Jó ez az animáció.

Nem vagy sok Törpiri!
Mindenre kiváncsi vagyok.
Nagyon szépek a kicsi holmik.
Jó megjegyezni ezt a fürdetőt. Köszi.

Én úgy tudom Nócika nem szabad szappanal.

picimami

Kép

ez lemaradt :oops: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Hol vetted ezt a fürdetőt, nagyon édi az ágynemű is és azt is hol :roll: :?: :?: :?: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Június 30????
Kis rák lesz:-)

Arwen!
Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Ha lány lesz, akkor Tímea és Emma az esélyesek. Fiú neven nem gondolkodtunk igazán. Talán Máté.

Nemlajos!
Boldog 3. hetet Dömének!!!!

Nika!
Hármaska felszívódott teljesen, de Ketteskének a petezsákja még ott van. De szép lassan majd az is felszívódik.

Törpiri!
Köszike:-)
Nálunk sem lesz a baba velünk egy szobában, sem köztünk. Külön szobája lesz a kicsinek kezdettől. Mondjuk hely sincs a szobában.

Cat!
Kösszentyű!!!

Sissy!
Köszike babó nevében:-)
Remélem, Márknak hamar kibújik a foga!!
Attinak pocisimi!!!

Pici!
Szerintem tök normális, hogy félsz az ismeretlentől... már én is sokat gondolok arra, hogy milyen lesz a császár.... és mindenkit kikérdezek, aki így szült.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici ezek a termékek állitólag mind jók...kaptam sampont is koszmó ellen ugyanilyen márkájút...és egészségpénztárra is lehet venni... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jujj úgy várom már Lili babát.. Milyen édes lesz a kisruhában, :oops: :oops:

picimami

Törpiri!
NAgyon édes a ruhácska és az ágynemű is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És tüneményes a zsákja is!!

Gabi!
Igazából nyolc óta fent vagyok, már reggelit is csináltam apának is, meg el is mosogattam már, de még mindig így nézek ki, mint a pasi a képen.... álmos vagyok nagyon.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát nekem a császárnál a legnagyobb gondom az volt,hogy anno altattak és mire felkeltem egyszer csak ott volt egy babó...
Valahogy hiányérzetem volt,hogy én nem szültem meg...de állitólag most,hogy nem altatnak annyit legalább érzed,ahogy kinyomják belőled...

De gondolom ebben Asyie jobban otthon van :wink:

Most meg nagyon szeretném rendesen megszülni,majd megátjuk :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na legurulok a közértbe tejfölért,mert úgy látom kevés lesz a rakottkrumpliba...(én sokkal szeretem) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat gyere egy kicsit pihenj meg itt köztünk :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Én a héten azt a kis rucit vettem meg Dalmának, ami az új tavaszi, nyári kollekcióban van a bollaby nak.
Az anyák lapja második oldalán van.
Annyira tetszik :oops: :oops:

picimami

Törpiri!
Ki fogom próbálni őket.
Megnézem lehet*e nálunk kapni.

Én most valami sütit sütnék.. :D

picimami

Zsu!
Pihenj, aludj egyett, ha álmos vagy!!
Én ma nem.
Jó tett az esti hancúr... vigyorgok, mint Tejbetök :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

picimami

Pici gyógyszertárban biztos kapsz....

Én tegnap vettem pogácsát amin tökmag van..annyira szeretem,azt rágcsálom... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Micsoda fertő :lol: :lol: :lol: mindenkinek csak a hancúron jár az esze :lol: :lol:

Süt a nap..nekem attól van jobb hangulatom... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Imádom én is a pogikat.
Én is teszek rá ha sütök, különféle magokat.

Bocsi.. már csak ilyen vagyok. :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

picimami

:lol: :lol: :lol:

Majd a végén leszoksz róla :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocs, h kicsit eltűntem, de kicsit eltötyörögtem a napjaimat, meg elfoglalt is voltam kicsit.
Annyit írtatok, h nem tudom, most hirtelen kinek mit reagáljak :oops:
Asiye! Nekem is elküldöd e-mailben a hajad? :lol: :wink: Kíváncsi vagyok, h milyen lett! Lánykád pedig zabálnivaló, ahogy mosolyog! Mit mosolyog? Teli szájjal vigyorog! :D
Nemlajos! Döme nagyon édes :) Igazi kis cukibogár! :) Éjszakátok jó volt? Remélem igen
Törpiri! Elhiszem, h már tök nehezen bírod...de most már tényleg minden egyes nappal közelebb kerülsz ahhoz, h Lilikét a karjaidban tarthasd. Már csak pár nap!!!!! Kitartás!
Zsu! Nagyon aranyos kis Pötyid van :wink:
Hogy érzed magad amúgy?
Nócika! Majd hozol képeket a Picúrról ugye? Biztos nagy élmény lesz, és ne aggódj (túlságosan), jól van a kis Drágád!
Nika! Ti meg nemsokára költöztök! Juhúúú, tök jó!
Cat! Jól néz ki nagyon a falvédő! Remélem a depis hangulatod már múlóban!
Arwen! Drukkolok, h beindítsd újra a babaözönt :wink: Aztán majd hosszú, tömött sorban követünk téged :lol:

Most pár napig ismét nem leszek, mert kicsit kiruccanunk Máltára (4 nap)...Ryanair-rel baromi olcsó repjegyeket lehet találni, azért tudunk ennyit utazgatni mi is. Speciell a Máltát nem tudom, h mennyibe került (de elég csekélyke összeg volt), viszont pont most hívott a férjem, h május 16.-ra foglalt jegyeket Párizsba (1 napra)....mit gondoltok mennyiért?
O.O Euróért :!: :!:
És ez valóban tök ingyen lesz, mivel csak 1 napra megyünk, így csak egy válltáska, hátizsák és kész.
Ezek a Ryanair-esek nem semmik! :o

afra.h

Törpiri!
Én is a sok tejföllel szeretem. Jó ötlet, lehet, hétvégén én is csinálok majd, megkívántam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Nagyon irigy vagyok ám a hancúr miatt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én le vagyok róla tiltva :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Én meg palacsintát csinálok majd holnap... ki kér???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afra!
Sziaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszike, egyszerűen fantasztikusan érzem magamat. Ha nem tudnám, hogy ott növöget a pocimban (remélhetőleg Emma baba 8) )
, nemis venném észre, hogy terhes lennék.... ja és nem nőttek volna meg a melleim görögdinnye nagyságúra.... és csak nőnek, nőnek egyre :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Örülök, h jól vagy! Ezek szerint lányt vársz/érzel? :D

Most éjjel álomban volt egy kisbabám, és nekem is lányom volt. Általában ha babával álmodom, akkor lánynak álmodom.. :roll:

afra.h

Lányok!

Ezt nézzétek: http://szotar.sztaki.hu/docs/this_messa ... ed_in.html
(főleg az alsó, szótárrészlet az érdekes. Amúgy ez egy akadémiai szótárban van benne :shock: :lol: bocs az obszcén szavakért...neménírtam :o )

afra.h

Én nagyon lányt érzek, de hát majd kiderül.... én is szeretnék menni 4D-re, csak azon gondolkodom, mikor érdemes először menni????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Afra!
Én mégnem álmodtam meg, hogy mi lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pihenek.
De csak kicsit.
Túl sokmindent kell még csinálni.

Annyi mindenre reaggálnék, de nincs időm

Afra!

Párizsba én is akarok! Imádom azt a várost.

Zsu!

Emma nekem is tetszik.
Mátét ne!
Az áprilisiaknál írta az egyik lány, hogy minden Máté nevű ismerőse veszélyben volt születése után.
És ahogy néztem a márciusiaknál volt két Máté is, és Ők sem születtek simán. Mindkettőt át kellett szállítani másik kórházba is, és az egyiknek a szívcét is műtötték.
Így én ezt a nevet tuti nem adnám a fiamnak ezek után. Pedig nagyon tetszik.

Pici!

Majd küldök, vagy teszek fel egy listát, ha lesz időm a napokban valamikor.
Az biztos, hogy Beni két hónapos volt nyáron, de akkor annyira meéleg volt, hogy csak rövidujjú body volt rajta. Szinte minden más ruha fölösleges volt.
Harisnya szerintem biztosan nem kell. Elég, ha van hosszú rugi. És a hosszú ujjú bodykból se vásárold túl magad!

Két-három hét után már kb. ugyanolyan a hőháztartásuk, mint a miénk. Ha túlöltöztetd, akkor melege lesz és nyűgös lesz.
Soha nem a kezét és a lábát kell nézni, hanem mindig a nyakát. Ott lehet érezni, hogy jó-e neki.

Na megyek is tovább.
Majd még benézek valamikor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?