na lányok, kozmetika megvolt. megszabadultam egy kg szőrtől
épp akkor kelt fel és kért enni, h hazaértem. mire megérkeztem apa tisztába tette és elkezdte etetni, majd átvettem. aztán 5 perc nyugi cici (üveg után mindig kell

) majd ki a napsütésbe, tavaszba! Jajj annyira élveztük! Marci végigaludta, én meg végig napoztattam az arcom (kis D vitamin nekünk is jár, nem?) most behoztam és szépen alszik tovább a kiságyában (jajj lekopogom), pedig annyira elbénáztam, ahogy kibontottam a téli szerkóból, csoda h nem ébredt föl
apa pedig befejezte a mérlegfestést. szebb lett mint újkorában, holnaptól megindul a mérlegelés!
megvan a 6 hetes kontrollom időpontja is, amit már szépre gyantázva várok

(remélem addigra nem nő vissza

)
amy! remélem hatott a chamomilla. megnéztem a homeos könyvemet, az van benne, h akár negyedóránként 5 golyó, szal ne sajnáld

a lényeg, ne fém kanálban oldjad fel, a legjobb a műanyag (én egy pici babavizet szoktam ráönteni, rádobom a radiátorra - köszi Zéti

- és kb. 10-15 perc múlva már kész is az oldat! ha még nyűgi, nyugodtan adj még neki!
együtt érzek veled! nekünk tegnap volt ilyen napunk! holnapra jobb lesz! kitartás!
kaandi! én is fel-fel kelek, hiába alszik mélyen a babóm! Stelly csinálja jól a paplanafejemre dologgal, ha csak úgy nyöszörög a manó, el kellene tanulnom tőle. képes vok odaugrani (na nem nyúlok hozzá) csak nézegetem, h minden oké e, majd kb negyed óra múlva visszadőlök. annyira éberen alszom. minden pici nyekkenésre azonnal felébredek

micsoda hülyeség!!!!
Vera - én ugyan vezetem ezt az étkezési naplót, de a tied jobban tetszik, megyek is megkérem sógim, h nyomtasson nekem ebből pár oldalt!
millye - király a babanapló! ebből is nyomok egy pldt
nem volt a falu könyvesboltjába füzesi zsuzsa mondókáskönyv, megrendelem asszem a cd verziót inkább, mert felnő a gyerecském mire beszerzem
julcsi, stelly köszi a bíztatást. igazából szeretek mondókázni, csak még sokat kell tanulnom, h ne legyen unalmas...
ladmon neked meg köszi az apacukát! imádom, most h eszembe juttattad! meg eszembe jutott még a digi-dagi daganat is (most h ennyire kerekedik a fiam

), meg a cini-cini muzsika

- azt imádtam gyerekként
no.... megyek már, mert sosem lesz borsófőzi

remélem nem szúrok ki sem magammal, sem a gyerekkel, de egyszerűen már semmi más nem jut eszembe! ezt meg annyira imádom! ladmon, mond kérlek, h nem volt gond a borsóból