Most nincs alkalmam reagálni, csúnyán éjszakáztam!
Nem Esztike miatt, hanem most már komolyan kommandóztam éjszaka. Két óra óta nem alszom, azt figyelem, mit csinál a kiságyban. A kedvenc férjem beparáztatott, hogy lehet, nem is alszik Eszterünk, jelez az, csak én nem hallom meg füldugóval.
Na nem jelez. Olyannyira, hogy reggel 6-kor felkeltettem és megetettem, mert jele sem volt, hogy fel akarna ébredni és este 1/2 8-kor evett utoljára. Kivártam a Stelly féle 10 órát és ráhagytam egy felet, de azért ez a kihagyás már azért nagyon sok amellett, hogy tegnap is csak 4x evett!
Én komolyan nem bízom már abban, hogy szól, ha éhes.... Mert nem szól...
Stelly: neked meg ne is meséljem ugye, hogy ma megyünk a dédihez 100 km-mel arrébbra!

Az első igazi kirándulás!! Persze tuti szétszedik a gyereket, úgyhogy nekem esélyem sincs nyűg nélkül megúszni...
Zétivera: cuki a mosoly... Én vagy 2 hétig álltam lesben érte, de megérte, mert olyan fotósorozatot csináltam róla, hogy ihaj!
Budabo: Ááá, eltanulta a hülyeséget Esztike Fügebabától!!

(Biztosan leste a hozzászólásokat a vállamról, amikoírtad...)
3. napja van elfordulva az ágyában. Ma ráértem, és kilestem. Apám az enyimé ébren csinálja! Felébred, túra elindul az ujjkeresésért, amint megvan szem nyitva-ujjszopi, egy-két túrázó mozdulat majd alszik újra.