Sziasztok!
Március 3.-án megszületett a nagyfiam, Zétény, 57 cm-el és 4110 grammal.
A doktor úrról csak jókat tudok mondani.
Ne izguljatok, be fog érni, nálunk kb 20 perc múlva ott volt, ahogy szólt neki az ügyeletes orvos, még kérdeztem is tőle, hogy a doktor úr repülővel jött?
Szülés közben végig mosolygott, bíztatott, nagyon megnyugtató volt a személyisége. Előtte iszonyúan féltem, az előző szülésem tapasztalatai miatt is, de most közben abszolút nem volt bennem félelem, eszembe sem jutott, hogy valami baj lehet. Szuper szülésznőm volt, ő és a doktorúr nagyon jól összedolgoztak, az egész szülés nagyon gyors volt, és ahhozt képest, hogy Zéti ilyen nagy lett, nem volt semmi gond, és nem volt annyira nehéz.
Nika, én különszobában voltam, az egyik egyágyasban. Csak ajánlani tudom, hihetetlen jó volt. Azt csináltam amit akartam, pihentem sokat, tv-ztem. A külön fürdőszoba, hogy le tudsz ülni nyugodtan a wc-re, hogy tisztaság van, az szerintem bőven megéri. Éjjel tudtam pihenni, ha a babó is aludt, bejöhetett hozzám a párom és a kislányom...
Szóval aki tud erre áldozni, és persze szerencséje van, hogy üres a szoba, annak csak ajánlani tudom.....
Egyetlen rossz dolog volt a kórházban, iszonyú meleg van, szétizzadtam magam, főleg éjjel.