A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Melcsi: valahogy azt hittem fiatalabb osztályod volt. Ez már kezd a kicsit problémás korosztályba tartozni. Nem?
Pepe aznap este se aludt többet mint szokott. 9-7-ig nyomta csak. Biztos megtanult nyitott szemmel aludni, nehogy lemaradjon valamiről
Tegnap du viszont mind a ketten 2,5 órát aludtak egyszerre
Szerintem az esit 9-10 nem sok.
Vashiány úgy derült ki hogy mikor hazahoztuk őket a kórházból rajta volt Kinga papírján hogy 6 hetesen vigyük vérvételre, neki ott derült ki, Pepének meg az első utógondozáson 3 hónaposan. Ott mindig vesznek vért és utána mondják mennyi vasat kell szedniük.
Folsav adagolásra én már kidolgoztam egy jó kis módszert. Mivel ők szednek cebion cseppet is mindent egy kis adagoló kupakba (amit adnak a szirupokhoz méricskélni olyanba) belecsöpögtetek, meg beleteszem a porrá tört gyógyszereket is és felöntöm egy pici tápival, majd fecskendővel felszívom és belenyomom a szájukba
Hajrá jó pisiminta

Eszti: nagyon jók a bicajos képek!!! Nekem is jó lenne egy ilyen

Vanda/Pasi: engem nem zavar az enyelgésetek egyáltalán. Én már nem overallozok

Tontica: jobbulást nektek

Szanet: végre megjöttek a tortás képek! Már kezdtem aggódni
Sajnálom hogy nem úgy sikerült a szülinap ahogy eltervezted, de ott van az a két gyönyörű szépség és velük ünnep minden nap!!!

Binyek: biztos minden nagyon szép lesz, ügyes vagy. Nagyon sajnálunk Téged és szorítok hogy ügyes legyél. Bulit elhittem. Táblába felviszlek Titeket is mindjárt!

Zsuzska: lazíts egy nagyot!!
davandi

Tábla: 1238228950.6064.xls

Aki még hiányzik, vagy kiegészíteni szeretné az adatokat (pl. apával) vagy eltévesztettem merő véletlenségből valamit az szóljon :lol: :lol: :lol:
Ez már majdnem véglegesnek mondható
davandi

Zsuzska!
Bonthatjátok a pezsgőt... :wink:

Binyek!
Bulizzunk! remélem, valami kerti mulatságra gondoltál... 8)
vovanda

Naná,hogy kerti parti lesz!De megvárjuk,hogy kész legyen a medence is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lesz egy kinti kemence,ahol mindenféle finomságokat lehet sütni!
Nem fogunk unatkozni! :wink:
Lehet,hogy a törpök szülinapjára időzítünk!(júli 28.) :P

binyek

Binyek!
Helyes! Ha lesz medence, szerintem Balut ott kell hagynunk nálatok. Imádja a vizet... :lol:
vovanda

aztaaaaaa.....kerti medencés, teniszpályás ikes buli!!!!
kell nekem:-)
szeretünk binyek:-)
érdek-érzelem :lol:
1szálpasi

szandra: egyszerűen mondd azt, hogy a férjed jogász doktor:D
1szálpasi

szandra: egyszerűen mondd azt, hogy a férjed jogász doktor:D
1szálpasi

Áááááá, tudják mind mi a szitu :?
De pl. a Te szakmád is olyan, hogy van, aki a polgárjoghoz ért, van aki a büntetőhöz, stb. Persze, könnyebben utána tudsz nézni a dolgoknak, de alapvetően inkább értesz ahhoz, amivel foglalkozol, nem? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Jó reggelt Szandra és többiek! :lol: Ma korán keltek a csajok, 8-kor már ébren volt mindkettő :D Igaz, Kingához fel kellett kelni hajnali 4-kor, mert úgy összegyűrte a feje alatt a pelust, hogy kényelmetlen volt neki :D

Szanet Gyönyörűek a nagylányok! Sajnálom, hogy nem sikerült olyan jól a buli :( De majd a következő biztos jobb lesz :D

Egy tortás sztori nálunk: ősszel kb. az egész nagy családnak van névnapja vagy szülinapja, úgyhogy szoktunk tartani egy össznépi nagy családi összejövetelt. Húgom nagyobbik lánya két éves volt, és csináltattak neki szép, rózsaszín tortát. Apám épp mondta a köszöntőt, a kislány meg próbált belenyúlkálni a tortába. A háta mögött álltam és megfogtam mindkét kezét. Pár percig nyugi volt, aztán egyszer csak előrehajolt és beleharapott :D Na, ez volt az, amire a felnőtt ésszel nem számítottam :lol: :lol: :lol:

Vanda Szerintem elég már a vékonyabb. Nagyon jó idő van napközben, és azért annyira már nem picik :) De gondolom sok függ attól, hogy milyen meleghez vannak szokva. Ahogy elnéztem a dokinál meg egyéb helyeken, elég lengén öltöztetem a csajokat a többiekhez képest :D Nálunk itthon kb. 23 fok van, hosszú ujjú body, nadrág és hosszú zokni van rajtuk. De szerintem örökölték tőlünk, hogy nem bírják a meleget :D Sétához erre adom a vékonyabb overált, meg egy takaró alájuk meg rájuk.

Pasi Írogasd minden nap ezt a csinis szöveget, kell a sok kishitű csini mamának :D Én meg tudom, hogy kivétel vagyok, nagyon messze vagyok a csinitől, de az uram azt mondja, neki tetszem :D

Edit Én is nagyon szeretem, arra minden nap szakítok időt, hogy megnézzem. Igazából arra nagyon jó, hogy amit épeszű ember ösztönből megcsinál, a rossz példákon keresztül tudatosítja, hogy mire érdemes odafigyelni. Meg egy csomó használható ötlet is van benne.

Na, ezt most elküldöm, aztán olvasok tovább :D
szamy

[quote="1szálpasi"]
írta:
1szálpasicsajok, ha akarjátok, én naponta beírom nektek, de van egy feltételem: higgyétek is el!
ha valaki tiltakozni próbál, onnantól kezdve vesztettetek és nincs több dícséret.....áll az alku?:-)

éééééés, megvan az első panaszkodó, innentől kezdve nincs több csinizés:-)
bocs, lányok, én szóltam előre.....

szamy: szerintem az a fontos, hogy apának tetszel....
1szálpasi

binyek babám nemsoká te is megszépülsz,de igy is szép vagy főleg hogy buli lesz :D te vagy a legszebb :D juli az kirájjjj lenne :D :D :D
kislányos anyukák ha érdekel vannak egyforma vadi új 71cm-méret van ráirva cimkék még rajta van még egyforma nyári kalapkák
párszáz forintokról van szó harmadáert negyedéért adom őket,
szandra megy a privi

lanyané

Szandra!
De, így van. Sőt: én a tb joghoz olyan szinten sötét vagyok, hogy ha ilyet kérdez a pártfogolt, fogom a telefont és felhívom őket, nehogy hülyeséget mondjak. A tb-t meg tényleg csak az tudja, aki csinálja is...
vovanda

Vanda!
Anyós: túléptünk rajta,bár még ma is sok bosszúságot okoz.De már tudunk rajta röhögni!És közben nem válltunk el,ami nagy eredmény!

Zsuzska!
Anyós: gondolj arra,minden látogatásnak egyszer vége!!!! :wink: És akkor hazamegy!!!

Zsandra!
Ekcémásak voltak (illetve még azok is) a fiúk is.Nekünk is volt valami spéci gyógyszertári kevert krémünk rá.Nekünk gyereko. írta fel,de ha ő ne akarja,vidd őket bőrgyógyászhoz.Szerintem erre a fürdetőkrém nem jó.
Mi -ha nagyon gáz volt,főleg a szájuk körül- akkor Elocomot is használtunk rá. Nem szerettem,mert szteroidos,de amikor már nem tudtak enni,annyira fájt nekik,akkor muszály volt.

Binyek!
Gratula az új házhoz!és majd mesélj,mesélj!Imádok lakberendezni,meg másokéról olvasni!és kérek képeket is! :D

Kép

Kép
edit73

Láttátok,hogy a TESCOban óriási nyári ruci akciók vannak. Én csak pólókért futottam be a fiúknak,de rengeteg ruci van.És nagyon jó áron!!!!A srácoknak Cherokee polókat vettem (cápás,békés,dínós,majmos stb) 850ft-ért (nyomott mintás) és 1300Ft-ért (rávarrt mintás).De irtó cuki kislány polókat is láttam,pulcsikat,rövidnacikat,bodykat,rugikat.

Kép

Kép
edit73

Maryska: milyen kalapkáid vannak? Engem lehet hogy érdekel. Kép??
davandi

Edit: köszi majd benézünk mi is csak nem tudom mikor jutok el arra :twisted:

Binyek: már szóltam itthon hogy lesz a nyáron még egy ikres buli :lol: :lol: :lol: akkorra már az én lányaim is elmúlnak 1 évesek 8 nappal :roll:
davandi

Szandra
Bár nem vagyok orvos,de szerintem nem biztos,hogy ez ekcéma.Nekünk is szokott ilyen lenni,de kizárólag akkor,ha jön a foguk.Most pl. nyugi van és nincs is semmi gond,amúgy meg száraz és piros szokott lenni,de nem mindenhol.Én Lipobase-t vagy sima Nivea kenőcsöt kenek rá és szépen rendbe hozza.
Vendég

Binyek
Nyári medencés tali :D Szupiiiiiiiii 8) 8) 8) 8) Jó lenne úgy időzíteni,hogy Tontiék is ott lehessenek.

Tonti
Jobbulást!!!!!Mikor lesz az esküvő? :wink: :wink: :wink:
Vendég

Tényleg Tonti lánybúcsúját is megtarthatnánk ott :lol: :lol: :lol:

Maryska kalapja továbbra is eladó!! :lol:
davandi

Szandra,
az én gyerekeim alkarján vannak száraz foltok. Popsikrémmel kell kenegetnem, és szépen javul tőle. Egyetértek Esztivel, szerintem sem biztos, hogy ez valami komoly bőrbaj.

Kisvakond kiállítás megvolt, élvezték, főleg a nagy képernyős rajzfilmeket, meg a plüssfigurákat, leszámítva persze a sírást, amit az elején és a végén produkáltak. De már egészen megszoktam...Remélem, idővel elhagyják majd. Holnap állatkert van napirenden.

Sztem inkább vékonyabb ruci + takaró, amit lejjebb lehet húzni, amikor épp hét ágra süt a nap.

Banika,
na, én nem intézkedem tévé ügyben. Épp eleget intézkedem minden másban. Nem szeretem én ezt a fene nagy emancipációt.

KépKép
lili73

Sziasztok!
Olvastalak ám titeket csak időm nem nagyon volt reagálni!
Most is csak szűken!

Betegeknek jobbulást!
A képek gyönyörűek minden babáról!!

Davandi!
Apa szüli:febr.20.
Névnap:dec.26.
Köszike!

Szöcske!
Nagyon jó a bringátok és édesek,ahogy megszeppenve ülnek benne a csajok!

Binyek!
Klassz lesz a házatok,várjuk a bulit! :P

Vanda!
Kérek püt majd!Remek,hogy Balu jól reagál a pszihóra!Ügyes!Ovónéni mit szólt hozzá?

Zsuzska!
Hogy bírtad anyóst? :wink:

Maryska!
Gyógyulgass!Írok püt neked!

Anny!
Sajnálom,hogy nem tudtok jönni Hévízre! :cry:

Tonti!
Mikor lesz a lagzi?

Párizska!
Mi volt apa laktózával?

Pasi+Vanda!
Enyelegni méééééééég,nagyon jókat vidulok rajtatok!

Szanet!
Cukik a tortás husikáid!

Szandra!
Ment a privi!Hol érdes a bőre a gyeröknek?Nálunk a felkarján oldalt és a combján oldalt szokott lenni!Gyógyszertári kutyult levendulás testápolóval kenem és elmúlik neki!

Csajok!
Nagyon meleg van kint,de orkán szél fúj nálunk! :evil:

Auchanban 4490ft-ért vettem a skacoknak libikókát és 2990-ért bébitaxit! :lol:
Dórinak kint a van a 3.szemfoga is!Hurrá :P
Vendég

Juci
Nem ma mentetek a csajokkal a válogatásra?
Vendég

Nálunk is tök jó az idő,szépen süt a nap,csak a szél ne fújna :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!!

KÉPZELJÉTEK!!
Felhívott a babakocsis nő férje, és elnézést kért! Állítólag nem is tudott róla, hogy ilyen probléma van, és a felesége még mindig nem szólt neki, csak az ő mail címére ment az értékelés, és nézett nagyokat! Azt mondta, hogy az ő hibájuk, hogy rosszul lett mérve a kocsi, és nem is érti a neje miért nem a kerekeknél mérte, és küldjem vissza nyugodtan! Huh! Rendes volt nagyon!

+ ma előkerítettem a tavalyi vékony kabátom, és találtam a zsebében 6000 forintot :lol:

Lehet, hogy megpróbálok megdumálni valakit, hogy 1 napra levigyen minket Hévízre :wink:
Vendég

Voltunk játszón. Kevesen voltak nagyon, ezért mentem be. És kivettem őket egy kicsit. Lili egyből hasraesett, és ordítás :roll: Nehezenmennek ebben a hülye csizmában, ráadásul kavicsos volt a terep. De azért alakul a dolog :) Jázmin bátrabban sétált :wink:
Kép Kép Kép
Vendég

Voltunk sétálni. Nem mertünk messzire menni, mert olyan esőre állónak nézett ki az idő, de így is odavoltunk vagy egy órát. Borzasztó fülledt a levegő. Dóra tiszta nyűgös volt a végére, olyan melege volt, pedig igazán nem öltöztettem túl. Mondjuk rólam is folyt a víz kigombolt kabátban :D

Anny Milyen szuper napod van! Csak így tovább, kettőnél nem állhat meg a sorozat :D
szamy

Anny Nagyon ügyesek a lányok! :D Dumáld meg apát, hogy vigyen le benneteket. Szerintem mindenki nagyon kíváncsi lenne rá :lol: :lol: :lol: (elnézést, ha ez nagyon rossz vicc volt :oops: )
szamy

Anny: szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!! Babakocsi+lové=hurrá :lol: :lol: :lol: Olyan jó lenne ha tudnátok Hévízre jönni. Nagyon édik a lányok a játszótéren!!

Mindjárt a 400. oldalon vagyunk! Kiváncsi vagyok ki lesz a laptetős :roll: :roll: :roll:
davandi

pasi! en benne vagyok :lol: :lol: :lol: el is fogom hinni :lol: :lol: :lol:

szanet! nagyon nyamik azok a tortak es csajok edesek, sajnalom hogy nem erezted jol magad es hogy Anna enm jol volt :cry: :cry:

vanda! persze hogy jo annya vagy, a hulye exxed egy segfej, ra sem nez a gyerekre, de beszolni tud???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

binyek! te jo eg, meg csak 2 honap es mar tudtok koltozni??? hat ti valami turbosok vagytok az bizti, elvezd a vasarlast es talalj valami szupi konyhat, mert ugyebar az a te birodalmad lesz, es ne hogy ne tegyel a haloba kadat :wink: :lol: :lol: :lol: ja es persze anyira tudlak sajnalni :D :D

fanni! hat eleg dilko a dokitok (nem apara gondoltam), szerintem azert van tobb fele doki mert mindenki masban jo, tehat a sebesz ferjed bizti nem fog mindent tudni a nogyogyaszatrol vagy a gyrerek problemajarol, bizti tobbet tud mi nt egy programozo apuka, de nem anyit mint egy gyrek doki, tenyleg kuld csak be operalni a ferjed helyet, na de en akkor nem operaltatom magam az bizti :lol: :lol: :lol:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

andi! legyszi mikor vegleges a tablid, szoljal hogy mentcsem le, please

szamy! ne hogy man a 8 orai az koran keles, ilyet tobbet ne mondjal please :P :P el sargulok az irigysegtol, de szerintem nem vagyok egyedul

benszi! gratu ugyi Dorinak

anny! 2 db jo hir, orulok nagyon :D :D csajok cukkrok :lol: :lol:

Kép

demoniq13

melcsi! te tetted fel a graco kocsit???

Kép

demoniq13

van valakinek graco duosport kocsija, vagy volt esetleg??? koszi

Kép

demoniq13

Demoniq: nem én és nem emlékszem ki sajnos :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Köszönöm szépen az ekcémás illetve nem ekcémás tippeket. Valahogy szerintem is inkább csak a fogzás miatt van :roll: pedig nem vagyok doki :roll: csak Anya :roll:
Valamint az együttérzéseket is köszönöm a mérgemben :D

Anny :P
Ez nagyon jó hír! Én pedig egy 10 ezres találtam a pénztárcám egy eldugott zugában :lol: Szóval nekem is jó a napom :lol:

A budaörsi Tescoban a csecsemő rucik nincsenek leárazva :!: Pólócskák sem :evil: Bár megjegyzem, én 50%-osan leértékelteket vettem 850 Ft körül a Kenguruban. Nagyon jó minőségűek.

Ma egyedül alszom a srácokkal, Anyut a fürcsi után hazaküldöm. Remélem, nem bánom meg...

Lehet, hogy már csak a kávéval jövök reggel!

xandra_73

[quote="harcimokus"]
írta:
harcimokus
Angel - Hírek!!!

Szandra! sajnos rossz a megérzésed :cry: Sziasztok lányok!

Az elmúlt napokban nem jelentkeztem Angelről. Ha ismertek, és ugye ismertek, tudjátok jól, hogy a jó hírt azonnal írom, ha nem írok annak oka van.
Ennek is van, sajnos.
Az elmúlt napokban sajnos olyan rossz híreket kaptam, hogy együtt úgy döntöttünk, inkább nem írok semmit.
Részleteket most sem fogok, ebben maradtunk vele. Tekintettel a kismamikra és mindannyiótokra. De tudom, mennyire várjátok a híreket ezért beleegyezett, hogy azért írjak valamit.

A kezdeti bíztató helyzet után sajnos tegnap nagyon-nagyon aggasztó események történtek. Már sajnos a legrosszabbról is beszéltek neki....
Újból gépi lélegezteztésen van, de vannak súlyosabb gondok is.
Mára picit jobban van Kókuszka, harcol a drága nagyon, de még a kritikus időszakon bőven nem vagyunk túl.

Úgyhogy: kérjük szépen a nagyon rágondolást, és az imákat, akinek ez a hite. Kicsilány maradni akar velünk, segítsünk neki.

Angel köszöni az eddigi sms-eket, és az ezutániakat is, de mindenkitől elnézést kér, nem fog tudni rá válaszolni. Hívni se hívjátok, mert ha teheti pihen és lelkileg is nehéz neki, ezért minél kevesebbet kelljen beszélnie a helyzetről.

Ő viszonylag jól van, bár fáj a pocija eléggé, de a baba a fontos most neki legeslegjobban. ez érthető. Teje megindult és van nagyon bőven.

Egyelőre ennyi, hétfőn fogom újra hívni, ha tudok és ő hozzájárul, akkor írok majd rögtön nektek.

xandra_73

Szandra
Köszi a híreket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én továbbra is sokat gondolok rájuk és nagyon-nagyon drukkolok nekik :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Legyen jó éjszakátok a srácokkal!
Vendég

Anny!
Ez nagyon jó hír!Mindkettő.Sőt mindhárom,mert az egynapos leruccanás is tök jó!Szombat legyen!
Eladhatom a szobádat,ha kell valakinek?Tuti nem jöttök 2 napra?

Móni!
Van már sarokkád a fürdőben,úgyhogy most nem lesz kádunk a hálóban... :cry: Mert nagyon szét kéne verni hozzá a földszintet is,pedig ott nem kell semmit csinálni,csak kifesteni meg leszedni a stukkókat(mert ki nem állhatom őket). :wink:

Andi!
Pár bébinek tarthatjuk akkor a szülinapját:Lanya-babák,Szandra-babák,Amonré-babák,Riddencs-babák,Myra-babák,ti,mi....Csináltatok egy írtó nagy tortát!!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

Sziasztok!
Én is le kell mondjam a hévízi kiruccanást úgy fest, mivel Apa munkabeosztása megváltozott, és minden második hétvégén dolgozik. Ha dolgozik a hévízi hétvégén, akkor nem tudunk elmenni az unokatesóm esküvőjére, ami fontosabb program. Tehát sajnos sztornó. Nagyon sajnálom!

Binyek, gratula a házhoz! (Nekünk is vidéken kellett volna...)

Kép
an°°di

éééééén akarok lenni a 400. oldal lap teteje:-)
1szálpasi

+ a 399. lap alja:-)
1szálpasi

binyek: vandabalu utószülinap? (június 28.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.03.28 20:15-kor.
1szálpasi

28
1szálpasi

hehe, lehet szerkeszteni is :D
1szálpasi

még 7 hsz:-)
1szálpasi

6 :lol:
1szálpasi

5 :roll:
1szálpasi

4 :shock: