A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Ági: köszi a tippet.

Na, miután Zalán heverészett egy kicsit a habtapin pucér popsival gondolt egy nagyot, és jól össze is kakilta. Igaz, hogy a héten csak két naponta kakil, és ma már volt egy, pont mielőtt odatettem volna, de hát Murphy törvény... :D Természetesen azalatt a 2 másodperc alatt, amig odaértem végig kente a ruháján, meg az elefántján is. Ügyes gyerek :D

Hoztam még egy mai répás képet is.

Kép

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Röpke talink eredménye: - nagyon jól éreztük magunkat.. legalábbis én.. :) remélem, hogy mindenki ugyan így van vele :)
Eszike!
Köszönjük a vendéglátást, és a finom ebédet!!!

Kép .. Noémi és Adél

Kép ..

Kép ..

Kép ..

Díszes társaság:
Kép ..

Kép ..

... Kép ...

Kép ,,

szeder74

Sziasztok!

De jók a talis képek! :lol: Biztos jól éreztétek magatokat! Na meg a babák is! Nagyon édesek így együtt! :lol:

Nagyon jó idő volt ma! Mi elmentünk a lányokkal az állatkertbe. Szupi volt! :lol: Majd hozok róla képet.

Már a Lalunak is nagyon készülődnek alul a fogacskái. :?

gwini

Monee, Starlak! Ugye nem haragszotok,hogy feltettem rólatok egy-egy képet??? Nekem nagyon a szívemhez nőttek ezek a felvételek!!!

Később én is visszaolvasok! Csak most jön még a vacsora.

szeder74

szeder, monee, starlark és eszike!!!!
DE JÓÓÓÓÓ KÉPEK!!!!! :D :D
A kedvencem, ahol együtt vagytok.
olyan hihetetlen, hogy Adél és Noncsi mennyire csajos, a fiuk pedig mennyire kis pasik!!!
És Ákoson mindíg csak ámulok és bámulok, hogy mekkora!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Tiggrincs, én a Sudocremre esküszöm! Dorkának minden fogánál sebesre csípte még a pisi is a popsiját és csak ez vált be.
Jó vastagon kend be vele a popsiját! Esetleg kamillával mosogathatod neki bekenés előtt. És legyen csupaszon minél többet!
Imádnivaló a fiad!!!! :)

Honey, édes Flóra nagyon! Én sem tudnék dönteni a képek közül! :wink:

Talisok, irigy-irigy! Biztos nagyon jó lehetett! Nekem is az a kép a kedvencem ahol együtt vagytok!!!! Meséljetek! Mit szóltak egymáshoz a gyerekek?!

Kép

Kép
anyoooka

Ejnye- bejnye lányok. Hát nem kapcsoltátok ki a gépet 20:30-tól 1 órára? Nem hallottátok, ma van a föld napja. 1 órára ki kellett volna kapcsolni minden villanyt, TV-t, gépet, stb.

Nagyon jó képeket hoztatok. Írigy-írigy. De hamarosan mi is találkozhatunk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

szeder!
miért nem tudok neked pü-t küldeni? ígértem neked képet, de kétszer se tudtam elküldeni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Látom a talis csajok most pihennek.. én most altattam el Adélt.. gondoltam jövök és írok pár sort, hogy milyen is volt az első Nagy találkozás :)

Nagyon - nagyon jól éreztem magam.. és rá kellett jönnöm,hogy Adél mellett nem tudok egy pillanatra sem nyugton ülni ölbe tett kézzel.. Adélom szegény Donát babát többször lefejelte... aminek persze sírás lett a vége.. Adél kiélvezte """"erőfölényét""""" , hogy már tud kúszni-mászni és szegény Donátnak még ideje sem maradt a védekezésre...
Teljes valójában:
Adél ahogy mozgott többször neki ütötte a fejét szegény Donát fejecskéjéhez.. Donát vádló tekintettel nézett ezek után Adélra.. részéről persze joggal.. (Adélom mentségére legyen mondva: nem szándékos bántalmazás volt..,hanem még a kevésbé kifinomult mozgásának köszönhetően történt az incidens :) )
Aztán bele lendül Donát is :) Sikkongatott, és pakolászta jobbra balra a hengert.
Gyerekek egymással még ugye nem tudnak játszani, nézegették egymást meg érdeklődve figyeltek, de ez még nem az az igazi játszás, ami majd 3 éves korukba lesz.
Volt közös össznépi etetés.. ki, mit - főzelék, tápi..
Aztán mi is ettünk :)
Olyan gyorsan eltelt az a pár óra.. mintha percek lettek volna.. :)
Nagyon jó volt látni azokat a babákat, és anyukájukat, akikről már rengeteg fotót láttam itt.. :)
Eszike és apukája főzött nekünk finom pörköltöt. Itt szeretném megjegyezni,hogy Eszikének nagyon kedves apukája van.. nem is tudja talán Eszike, hogy milyen szerencsés e tekintetben!!!! Komolyan!

Remélem,hogy hasonló kellemes élményben lesz részem a nagy találkozón is :) :) Már nagyon várom!

szeder74

Minyu!
Nagyon-nagyon ügyes Csongor babád!!! Gratulálok a fel álláshoz!!!!

Ági!
Az a csókos szájacskája Dávidnak! Olyan szép kisfiú! Az utolsó kép nagyon megfogott!!!
Most néztem, hogy megkaptam a képet!!! Majd írok privit is.. holnap!!!! Tök jól nézel ki a küldött képen!!!!

Honey!
Nagyon helyes Flóra! Én sem tudnék dönteni.. mind két képet tökéletes róla!

Anyo!
Ádám cuki nagggyon ! Evett még a lábacskája után valamit :) :) :) ????

Tigrincs!
Mit csinálsz Zalánnal!???? Olyan pasi, hogy még csuda! Szinte eltűnt már róla a kisbabai vonás! Helyes pasi lesz, majd leshetsz utána! :) :)

Megyek én is zuhizni... és dőlök be az ágyikóba, mert iszonyatosan fáradt vagyok.. ma 6 órát autóztunk 8)

Jó éjszakát!!

szeder74

Sziasztok! :)

2 napig nem vagyok már nagyon nehéz mindenre reagálni...

Netti: Mi is még csak a forgolódásnál tartunk :)

Anyooka: Sajna lövésem sincs mit lehetne csinálni, nálunk a kínálat már egyre kevesebb így muszáj mást is adni. Aztán 1 éves korra mi tervezzük a szopit teljesen befejezni.

A lábevés nálunk is sláger főleg pelusozásnál :)

Minyu: Nagyon jó képek főleg az apás, de a fekete-fehére is nagyon szépek vagytok együtt :)

Ági: Csini a kis hazafid :)

AM: Csak pörög pörög pörög? :)

Blúmi: Szerintem én nem fogok céklát adni. Mi sem eszük a színe meg kiszedhetetlen :)

Sziszi: Jobbulást Örsnek! Lehet hogy jobb ha a Rékuc túlesik most rajta. Én is csecsemőként kaptam el a bárányhímlőt mert a bátyám haza hozta.

Kistiggrincs: A sárgarépát Doncek is szereti, megszínezi a kakit de attól szerintem emésztik ők :)
A popsikra én is a sudocrem-et tudom javasolni.
Zalán édi mint mindig :) A foltok meg kijönnek :)

A tali tényleg nagyon jól sikerült :)
Pár képet hoztam én is :)

Kép
Fiúk együtt

Kép
Hihi most nem tudsz lefejelni :)

Kép
Együtt a banda :)

Hazaérve Doncek már nagyon éhes volt, de aludni nem akart sőt a fürcsinél így pörgött
http://www.youtube.com/watch?v=FofQ7IpToIk

Kép

Kép
starlark

irigykedem a képek láttán! Olyan jó benneteket látni!A babák is láthatóan élvezték a pécsi randit! És már előre zöldülök, hogy a nagy találkozóról is lemaradok. Teljesen kiesek a tutiból. :(

A-m! Szemfoggal kezdetek? Ez a Minike tényleg egy nagyon különleges kishapsi! Olyan jó lenne, ha nálunk is ilyen észrevétlenül történne a fogzás! Nálunk többször elindult már a dolog, többször megvastagodott, és kifehéredett az ínye, aztán visszaalakult minden! ( :shock: :shock: )

Tiggrincs! Nekünk is a sudocreme a tuti, bár ilyen komoly gondunk még szerencsére még nem volt! Zalánt egyénbként meg kell zabálni!!!! Szerintem a kaki ügy egyébként nem gond. Bálintnál is látni rajta mindig, hogy mit evett, és nem aggódom. Szerintem egyrészt még ismeretlen a gyomornak, másrészt biz.rostokat mi felnőttek sem tudunk megemészteni, és azok így távoznak. (remélem nem írtam éktelen butaságot)

Anyooka! Ádámot megint együtt csodáltuk a férjemmel!!! És mi is irigykedünk, mint Honey, mert Bálint is messze van a szájbavételtől. olyan rövidkék a lábacskái! A korábbi kalaposok képek szenzációsak!!!!

Honey! Flóra nagyon szép, és tényleg szexi a szeme! Én az első képre szavazok!!!!

Ági! Olyan komoly nagyfiú már Dávid! Céklás kép különösen jó!!!!

Köszönöm a céklás válaszokat! Kuktánk nincs, és azt hiszem lemondok a cékláról egy darabig. Annyi minden új kaja bejön lassan, hogy nem akarom olyannal gyötörni, amit nem szeret. Ma volt először sütőtök ebédre. Nagyon ízlett Bálintnak. Akartam a szájába dugni a következő kanalat, de hirtelen óriásit tüsszentett, és ezer felé fröcskölt a tök... :lol: :lol:
blúmi

Starlark! Mennyit változott Donát!!!! Már neki is kezdenek eltűnni a babás vonásai, nagyon jóképű lesz! A Te képeid közül az utolsó tetszett a legjobban! Hihetetlenül mozgalmas, mindegyik baba nyomja a saját kis műsorát! :lol:
blúmi

Szeder: Hát igen egyedül Donek volt már csak röghözkötött mindenki más jött ment :)
Adél úgy kúszik mint egy kis kommandós. :) A lefejelést pedig már tuti el is felejtette a Ő Picusága :)

Eszikének pedig csak megköszönni lehet hogy vállalta a házigazda szerepét. Minden tökéletes volt :)

Kép

Kép
starlark

Blúmi: Ritka pillanatok egyike volt mikor mind a 4-en a szőnyegen tartózkodtak :)

Kép

Kép
starlark

szeder,
Adél mennyire a te szemeidet örökölte!!! :D

blúmi,
a felső fogakkal mi is küzdünk ám!
Az alsó kettő úgy jött ki, hogy az üvegpoháron keresztül vettem észre ahogy ivott. :shock: Semmi nyűgi, semmi hiszti.
Viszont a felsőnél ua. van mint nálatok! Néha már olyan fehér az ínye, hogy azt hiszem, már csak órák kérdése és meg vannak azok is.... de aztán valahogy eltűnik. :shock:

Sajna a védőnéni nem találja "cukinak" Flóra szemeit. Úgyhogy megyünk arra a szemészetre, amit anno Márti javasolt valakinek. (bocsi már nem emlékszem kinek :oops: )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Van még Flórán kívül, akinek éjjel felébred szopizni a gyerkőc? :shock:
Én azt hittem a szilárd kaja meghozza majd az áttörést az ügyben, de semmi változás!
Sőt ma éjjel 2x kelt. :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jóreg!

Honeymoon :)
Mióta Csongi feláll, azóta ő is ébred 2x, és nem tudom máshogy visszaaltatni, csak ha cicire teszem. Ma éjjel még bevetem a párásitót, hátha csak kiszárad a szája, de az a fura, hogy szinte percre pontosan éjfélkor és 4-kor ébred, aztán fél 6-kor meg úgy dönt, elég a pihiből, mostmár játszani kell. Nagyon fárasztó :?
Szemészetre mi is megyünk (szintén a babaszemészhez mentek?), 6-án. Nándival is, mert ő még szemészorvos nem is látta.( Ill a Telkiben, de az botrányos volt... )

Taliért én is irigy-irigy :P

tiggrincs :)
kaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én pisivel jártam ugyanígy a frissen húzott ágyneműmre sikerül...
Piros popsira nálunk a Bepanthen vált be!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelt!
Már negyed 11!
Most nézem :shock: :shock:

Honey!
Köszi :wink: a színe hasonló.. de neki sokkal szebb, mint nekem.. a formája meg apukájáé.. így messziről az enyémet.. de amúgy közel sincs olyan szép nekem, mint neki.
Miért is kell mennetek szemészetre?? És hova mentek??

Ébredés:
Adél most lassan egy hete ébred.. többször is :? Nem tudom az okát.. nem hiszem,hogy éhség miatt ébrednek.. hanem talán a mozgásukkal kapcsolatos.. vagy a jó ég tudja... én már nem is akarom megfejteni.. mert szilárd kaját kap esti vacsira - tejpép- és szopik is.. éhes nem lehet.. szerintem.
Hányszor ébred Flóra??? Dudizik, vagy szopik is rendesen??? Nem mindegy!

Minyu!
Remélem mi is talizunk már és nem marad el!

Starlak!
Ne butulj! :wink: :wink: Nem baj mondtam,hogy még nem halad Donát.. majd fog.. szerintem semmit! nem! szabad erőltetni.. tudom,hogy nem erőlteted! csak még is el vagy kicsit kenődve! Ne!!! Tedd!!! Hidd el addig van biztonságban még nem halad! Utána mind a 6 szemed rajta kell,hogy legyen, nehogy baja legyen. Amúgy bőőőőőven benne van az időben a haladással!!!!!!!! Ugye nem idegesít? Mondd azt , hogy nem!!!!

Ismét
xar éjszakánk volt.. illetve hajnalunk.. kezdem megszokni :roll: :roll: :?
Honey! Nem vagy egyedül látod??
Ez van.. majd 12 évesen már nem ébresztenek a gyerekek, majd akkor alszunk.. vagy nem.. mert jön a klímax... kinek mit dob majd akkor a gép :lol: :lol:
Én már kevésbé vagyok ki ettől.. komolyan.. ma is lejöttem Adéllal ide gép elé.. Ő cicin.. én meg olvasgattam eü honlapokat.. legalább "okosodok" is.. mire nem jó egy a plusz fent lét???? 8)

szeder74

Sziasztok!

Eszike!

Mi is köszönjük a meghívást, tök jó volt lazítani kicsit! Én is nagyon jól éreztem magam!

Starlark, Szeder!

A képeket meg lehetne szerezni Tőletek valahogy? A csoportkép szuper lett! :D

Nekem az volt a tök jó, hogy ezen a talin szuperül lehetett látni, hogy mind a 4 gyerekünk mennyire más és mindegyik másban különleges.
Donát nem kúszik-mászik, csak kitámaszt, viszont gyönyörűen lehet neki lapátolni a kaját és mindenkire mosolyog ha nem éhes, álmos. Nagyon kedves kisfiú.
Adél tök jó csajszi, mint anyukája, tűzrőlpattant és olyan tempóban képes kúszni, hogy az hihetetlen. Az oldalán, fél fekvő helyzetben pihen, nézelődik ha valami érdekes van. Ma kipróbáltam, hááááát alig tudtam megtartani magam, hogy ne dőljek fel, de Adélnak így a kényelmes. :) És pont olyan piros pozsgás pofija van mint Ákosnak és ő is vigyori. :)
Noémi a pille súlyú kategória, viszont veszettül tép négykézláb. Dumál ha beszélünk és egyedül eszik cumisüvegből, Eszinek még tartani sem kell őt. :) A csajunk, imádom. :lol:
Ákos meg az abszolút vasgyúró. Így a képeket nézve látszik, hogy tényleg mekkora. :lol: Négykézláb hintázik, kezét letámasztva feláll lábujjhegyre, jót alszik bármilyen körülmények közt, viszont abszolút nem mosolygós. :)

Minyu!

Megnéztem a videót! Fantasztikus a kiscsávód! :D

Kistiggrincs!

Nálunk is a Sudocream vastagon a nyerő a kuki kipirosodásra. A Bepanthen is jó, de az csak rózsaszínesig tudta meggyógyítani a kukac pirosságot, teljesen a Sudocream rakta rendbe.

Honey!

Ákos is felkel, pedig már elég komoly mennyiségeket behúz a 2-es tápiból napközben. Cici-tápi-kis szilárd kaja jöhet, viszont kel továbbra is. Én úgy gondolom, hogy addig nem teszek lépéseket ez ügyben, amég nem lesz több a szilárd kaja az étrendjében, mint a többi, utána viszont igen, mert lehet hogy tényleg csak megszokásból ébred. Vagy szomjas...

Most ismét ennyire futja.
Nekem is drasztikusan le kell redukálni a net előtt töltött időt sajna, másként nem fognak normálisan menni a napjaink. :(
További jó hétvégét mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!
Majd szerintem holnap fogok visszaolvasni és reagálni mindenkinek. Ja, és képeket is holnap rakok fel a taliról, párat nekem is sikerült csinálni. Elég nehéz volt fényképezni, a gyerkőcök örökké szerte-szét mindenfelé.

Én is nagyon jól éreztem magam, olyan jó, hogy eljöttetek. Örülök, hogy megismertelek benneteket. Minden baba rettenet édes, és mindenki egy külön egyéniség, ahogy Monee is írta.
Legjobban az maradt meg bennem, hogy Doncek mennyire édesen mosolyog mindenkire, elég ha csak ránéztünk, már fülig ért a szája, akár 3-szor, 4-szer is egymás után! És az a kis érzékeny lelke! Engem nagyon elvarázsolt. Na és ahogy tütög-tötög...
Adél baba, meg az a tipikus "rámenős" kiscsaj, mindent megszerez magának tűzön-vízen át. Rettenet mennyi energia van benne! És milyen határozott hangja van!!!
És régi jó barátunk: Ákos, nagyon jó nézni ahogy ő is próbálkozik a mászással. Látszik rajta, hogy egy-két nap és el fog indulni. El sem hiszitek hogy tud berregni... mindenkit meglepett! És egy komoly úriember. Ritkán van "véleménye", de akkor kemény és határozott!
A találkozó végén minden baba rázendített egyszerre, csak úgy zengett a lakás. Adél már kicsit fáradt, nyűgös volt szerintem, és kiabált. Ezzel kezdődött a "koncert". A többiek meg utánozták. Volt olyan zene-bona, huhúú! :shock:
Remélem hazafelé minden baba aludt a kocsiban, egy ilyen nap után!

Starlak: nálunk maradt Donek sapija, majd megbeszéljük hogyan jut hozzátok!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, akkor Sudocremzünk tovább, ha nem jön be, kipróbáljuk a Bepanthent.

Nagyon jók a mini talis képek :D

Honey: Zalán is kel, minden éjszaka, minimum 2szer, de van, hogy 3szor szopizni.

Szeder: sajnálom a rossz éjszakát :(

Kép
kistiggrincs

Megint itt volnék.. Dani már jobban van, de még mindig nem az igazi. Ma meg még a hangja is totál berekedt, nem tudom mikor lesz megint teljesen jól..
Ez aztán jól leszívja az energiámat. (Ráadásul apja is beteg :cry: ) Márti, nem tudom, te hogy bírod, le akalappal, hisezn nálatok gyakran betegszik le valaki.
De azért viszonyalg jó kedvű a gyerkőc még így is.
Holnap dokornőt váltunk, remélem a kiszemelt dokinéni fogad bennünket..

Nagyon jók a talis képek!! Tényleg irigylésre méltó, hogy össze tudtatok jönni. Biztos mamáknak és babáknak nagyon jó szórakozás volt. Öröm látni a babucikat együtt :P

Honey, mióta Daninak elkezdtem a hozzátáplálást, azóta sajna többször kelünk, mint újszülöttkorában :cry: Nem tudom miért, de ha valakinek van valami jó ötlete, tanácsa, akkor ossza meg velem!
Szopizik is, bár próbálkozom cumival, cumisüveggel (cumisüveg eddig nem volt neki), de nem kell neki semmi, hanem csak sír. Így hogy mielőbb tovább alhassak, megadom magam, és szopizunk :lol:
Csak ez hosszútávon nem a legjobb megoldás..

Fogunk még nem bújt ki, és még mindig "csak" előre-hátra forgunk, és esszük a lábunak ezerrel :lol:

Lányok, Danit beneveztük náhány baba-versenyre... :oops:

A támogatásotokat szeretnénk kérni..
Sajna van, ahol regisztrálni kell (pl. a Minimanón, de itt lenne nagy szükség pár SOS szavira :wink: ), viszont a szemem-fényén regisztráció nélkül csak egy kattintással lehet Danira szavazni..

1; http://www.minimano.hu/mosolyalbum/index.html

2; http://www.szemem-fenye.gportal.hu/picv ... 4&index=11

3; http://palyazat.picibaba.hu/0-1-evesekn ... /?sorrend=

Köszönjük szépen!!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Röné!
Szavaztam! :lol:
Lalus is még csak forog és nekünk sincs még fogunk. :? Remélem nem vagyunk elkésve semmivel.

Nórikám beteg lett. :cry: De szerencsére csak az orra folyik. Remélem, hogy ennyi marad és a Húgi nem kapja el. :?

gwini

Szép Este! :)

Más babánál is beütött az álomkór? Doncek negyed 9 -kor aludni ment vacsi nélkül /se pép se tejcsi nem kellett/. Ugye ez negyed 8-nak számítana ha nem lett volna átállítás.
Korán kelünk az tuti :)

Szeder: Nyugi, nem vagyok egy parázós típus, majd mászik ha eljön az ideje, no meg azt az 1 hónap minuszt is le kell neki dolgozni :) Addig is fekvőtámaszozik 1000L :)
A gyümi amit hoztál nagyon bejött Donceknak köszi szépen :)

Eszike: Hol a fenében volt? Mikor indultunk kerestük de azt hittem vhová mélyre el suvasztottuk, de aztán nem találtuk a cuccok közt sem :)

Donek az Interspartól Szentlőricig üvöltött aztán aludt Zselickislakig. Itthon evett egy nagyot majd fürdés közben csak pörgött pörgött :)

Noncsi eszméletlen volt ahogy etette magát a járókában :) irigy egy picit :) nálunk a kajálás macerás mert amint elmúlik a veszett éhség már a szájában akar matatni :)

Röné: Nekünk calcimuscot írt a doki rekedtségre 1 ampullát kellett kétszerre meginnia.
Remélem fogad a kiszemelt dokitok titeket.
Szavaztam :)

Gwini: Nórinak jobbulást! Lalu nem fogja elkapni:)

Lányok: Nektek naponta kb mennyi tejcsit/tápit iszik a gyerkőc? Kicsit keveslem Donek mai 360 milis teljesítményét.

Tesóm ma megint fényképezett
ezt muszáj megmutatnom :)
Kép

Kép

Kép
starlark

A képeket holnap küldöm akkor :wink:

Starlak!
nem semmi Donát ezen a képen! Ez is egy nyertes kép lett!!!

Röné:
Szavaztam! :wink:

Aki már írt nekem privit és sms a bloggal kapcsolatban az legyen kedves e-mail címet küldeni, mert sikerült jelszavakat varázsolni egy kedves barátnőm által! Csak e-mail-ra lehet küldeni a jelszót. Ezer bocsi, hogy itt bénázok ezzel a jelszóval!

Megyek alukálni én is.

Nyugodt éjszakát!!!

szeder74

Röné!
Szavaztam

Gwini!
Nórinak jobbulást.

Starlak!
Én már jó ideje nem mérem, mennyit eszik a gyerkőc, de szerintem a 360 ml az kevés. Állítólag a baba 1 éves koráig szilárd kaja mellett min. 500 ml tejet/tápszert kell ennie.
Kép nagyon jó lett!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kistigrincs: Zalánnak nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

... este majd jövök! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Bejci megelőzött már, de én is:

BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT KÍVÁNOK ZALÁN BABA!!!

szeder74

Sziasztok!

Starlark!

Mi nem régen, talán két hete kezdtünk el cumisüvegből tápot is adni. Múlt héten mindennap mértem, hogy mennyit evett Ákos és az a tendencia, hogy naponta kb. 500 mili tápot-cicit vegyesen eszik meg és nagyon nem többet. A jobb napokon talán 600 is lecsúszott, de ezt nem tudom mérni, mert ott több volt a cici. Viszont szilárd kaját szinte minimálisat eszik, 50 ml főzeléket ebédre... És közel 9 kg és elég neki... én is csodálkozom. Jah, meg kap mellé vizet, mert a kettes táp nagyon sűrű és kicsit horpadt volt a kutacsa.

Ááááá... az Interspartól Szentlőrincig? Uhhhh.... én már biztos kiszálltam volna a kocsiból. :(

Nekünk jól sikerült az átállás, mindent egy órával később csináltunk tegnap, így ma reggel is minden rendben volt. :)

Jobbulást a betegeknek!

Márti!

Ti hogy vagytok? Keresztelős előkészületek?

Tiggrincs!

Zalánnak boldog névnapot!

Nekünk ma van a második házassági évfordulónk. 2 éve ezen a napon gyönyörű idő volt, melegen sütött a nap, úgyhogy a pánt nélküli ruhámban sem fáztam. :) Ma -más ok miatt is- estére anyukámmal lesz Ákos, Ő fogja megfürdetni, lefektetni, megetetni. Szurkoljatok kicsit légyszi, hogy jól bírja a baba, hogy én nem vagyok ott, mert akkor este el tudunk még menni vacsizni is!!!!

Szép napot mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó reggelt!

Hát, sajnos úgy néz ki, hogy Lalu is elkapta a takony kórt! :cry:
Az éjjel most jól aludtunk, de reggel sírva ébredt és tele volt az orra. :cry:
Nórikám most jobban aludt, mint tegnap.

Starlark!
Szuper jó ez a kép Donátról! :lol:

Zalán babának Boldog névnapot kívánok! :lol:

Hozok én is egy képet Laluról!

Kép

Noni!
Ez mehet majd a 7 hós videóba! 6 hósat majd küldök!

gwini

Szép Jó Reggel! :)

Boldog névnapot Zalánnak! :)

Monee: Ha megálltunk volna rosszabb lett volna sajna, így vágtáztam hazafelé és bíztam benne hogy beszunnyad apája ott ült mellette nyugtatgatta ahogy tudta. Szentlőrinctől viszont minkét fiú horpasztott hátul :)

Ehh lemaradt: Boldog házassági évfordulót!
Nagymami remélem jól boldogul :) Vasárnap ugyanezen okból nálunk is nagymamás felügyelet lesz este :)

Gwini: Tüneményesen mosolyog Lalu :) Remélem hamar túl lesztek a náthán.
Szerdától állítólag jön a tavasz :)

A vacsi nélküliségnek meg lett a hatása. Donek negyed 2-kor felébredt és közölte hogy éhes, kevés volt a szilárd mellé az a 360 tudtam én. Evett és szerencsére gyorsan visszaaludt. De ennek ellenére persze 7-kor kelt :) Pedig úúúgy bíztam hogy az átállítás miatt 8-ig alhatok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára starlark 2009.03.30 08:46-kor.

Kép

Kép
starlark

SZiasztok!

ZALANNAK nagyon boldog nevnapot kivanunk, sok sok tavpuszi kisereteben.

Moneee nektek meg sok boldogsagot hazassagi evfordulotok alkalmaval. Sok sok ilyet kivanok.

A talis kepek fantasztikusak irigylem oket, foleg hogy mi a kovetkezokon sem tudunk ottlenni.

Ors nagyon nyugol a pottyeivel. Viszket neki... Utal agyban lenni. Koppany elment oviba o meg itthon kellett maradjon. UUgy sajnalom.
Rekam mar kiheverte az influenzat laztalan, meg kohecsel egy kicsit, csak nem tudom eldoneni, hogy az allergiatol, vagy az influenzatol. Szoval...

Rone szavaztam!

szisziKép
sziszi7

Én is itt...

Először is Zalánnak kívánok nagyon Boldog Névnapot!
A képek egytől egyig tüneményesek. Na, és a baba talis képek....csak irigykedek itt magamban, örülök, hogy jól sikerült.

A 6 és 7 hós képeket mentettem.

Minyu, nem üzent még Humanka?

Röné: Szavaztam én is. :lol:

Gwini:Gyógyuljatok meg. :cry:
Ígértél állatkertes képeket. Lalu dögönyözni való szépség.

Mi hétvégén lakodalomban voltunk. Áldott jó baba volt Misu, a polgárit és a templomit végigaludta a babakocsiban. Aztán végig nevetgélte az egész estét, majd ment haza aludni a mamihoz.
Mindjárt rakok fel nagyfiús, kiöltözős képet róla.

Monee: Boldog házassági évfordulót. Akkor megy a drukk, hogy jó fiú legyen Ákos baba a mamájának.

Kép

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Zalánnak mi is boldog névnapot kívánunk!!! :lol:

KÉpek nagyon jók!

Starlark, az a nézés!!! :lol: :lol: :lol:

Blúmi, céklát én is hagyom... Kajával tüsszentést Ádám is csinált már! Jól nézett ki körben minden... :)

Márti, hogy sikerült a keresztelő?!

Sziszi, jobbulást Örsnek! Koppányt elvitted oviba?! A bárányhimlő úgy tudom hogy már a lappangás időszakában is fertőz és két hét a lappangási idő.
Dokinál voltatok Örssel?! És engedte Koppányt oviba?! Réka remélem nem kapja el!

Mi is beállunk az orrfolyósok sorába :evil: Dorka keményen 4 napot volt oviban megint, már folyik az orra, csúnyán köhög... És már Ádám nóziját is szívni kell :evil: Sosem lesz végre tavasz :?

Kép

Kép
anyoooka

Ha nem gond beírom Humankaékat és így vagyunk 16 eddig. :lol:

Baba Tali:

a.m.: Lurdy április 8
noni: Lurdy április 8
konan: hétköznap bármikor bárhol
honey: detto, kivéve csütörtök
szeder: április 8
bejci: Lurdy április 8.
minyu: Lurdy április 8.
Kistiggrincs: Lurdy április 8.
gwini: Lurdy április 8.
gabolino: Lurdy április 8.
hbetti: Lurdy április 8.
anyoooka: Lurdy április 8.
ági: Lurdy április 8.
evibabi: Lurdy április 8.
winona:Lurdy április 8.
humanka

Kép
Kép
noni78

Anyooo: Most olvasom ,hogy Ti is megfáztatok. Ádám engedi szippantani a nóziát? Gyógyuljatok meg.

Sziszi: Neked csak azt tudom mondani kitartást, a pöttyök nem sokára elmúlnak Örsnél is, csak Réka el ne kapja.
Csak kilábaltok már ebből a sok rosszból!
Sikerült az allergia gyógyszert beszerezni már?

Kép
Kép
noni78

Noni, annyira nem tetszik neki ,de szegénykém már kezd hozzáedződni, annyiszor találkozott az orrszívóval. Próbálja elhúzni, de nagy üvöltés szerencsére nincs. Dorkával sokkal nehezebb volt.

Jujj de nagyon csinos Misu!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Zalánnak Boldog Névnapot!!!

minyu,
igen, ugyan oda megyünk szemészetre!

szeder,
azért kell szemészetre mennünk, mert kicsit bandzsi Flóra. És meg kell nézetni, hogy ez csak esztétikai probléma -e, vagy esetleg valamelyik szemét kevésbé használja. Ha az utóbbi, akkor korrigálni kell!

noni,
Naaaaaaaagyon cuki Misu ebben a szerkóban! :D

Csajszik,
azt akartam kérdezni még a hozzátápival kapcsolatban, hogy ti mit csináltok olyankor, ha a gyerkőc nem eszi meg, amit adtok neki, holott tudjátok hogy elméletileg szereti.

Pl ma Flóra kapott banános almát. Amúgy imádja, de ma 10 kanál ( kb 20-30 gr ) után nyüszített és nem kellett neki.
Ilyenkor ti próbálkoznátok valami más kajával?
...Vagy eszi-nemeszi nem kap mást?!
...Vagy hagyjam és majd a következő etetésnél eszik normálisan?! ( az kb 3-4 óra múlva van)
...De ez a mennyiség olyan kevés, hogy szerintem hamarabb éhes lenne, mint a következő etetés... de óránként sem akarok rohangálni utánna kiskannállal, mert akkor totál felborul a napirendje. :shock:
Szóval ti hogy csináljátok?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey, én nem erőltetem ha nem kéri! De nem is várok 3-4 órát... Az az igazság, hogy annyira szigorúan vett napirendünk kaja szempontjából nincs. :oops: Igény szerint etetem - ha nem eszik, akkor várok és ha kér adok neki mást.

Dorkával is az volt a tapasztalatom, hogy kb. egy éves korára állt be, akkorra alakult ki igazán a napi ritmusunk.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Most csak gyorsan képeket rakok fel!
Nekem a találkozón nem sikerült nagyon fényképeznem. Vagy homályos lett, vagy nagyon nem jó, de azért rakok fel párat!

A 2 haver:
Kép

Megeszlek Adél baba:
Kép

és múlt héten mi is befoglaltuk az etetőszéket:
Kép
Vendég

Honey: Nekünk sincs napirendünk az evés szempontjából. Ha nem kéri, amit különben szeret, akkor 1 óra múlva neki ülünk megint és akkor ált. elfogadja már. Volt ilyen nem 1x. :lol:
Szemészet: Nekem kiskoromban volt szemüvegem, mert az egyik szemem gyengébb volt és néha beugrott. Ovis koromban kellett volna használni a csodás rugós szemüveget, hát gondolhatjátok mennyit volt rajtam! Iskolás koromra kinőttem a szembajt.

Anyooo: Én is elég sokszor szívom az orrát, Misu megfogja és beletömi maga az orrába és jókat nevetgél közben.
A Fanni mikor kicsi volt, ketten fogtuk le, hogy ki tudjam szívni az orrát.

Kép
Kép
noni78

Bár ezeket Szeder csinálta, de nekem nagyon tetszenek:
(Remélem nem haragszik meg érte, hogy felrakom)

Nagyon figyelünk:
Kép

Mindenki dolgozik:
Kép
Vendég

Azért úgy vettem le, hogy Donát és Adél baba igen csak közel kerültek egymáshoz. :lol:
Közös olvasás a haverral nagggyon tuti. :lol:
Noncsi kapaszkodik ám az etetőszékbe le ne essen. :lol:

Kép
Kép
noni78

Noni: igen, Adél baba szeretett volna közel kerülni Donáthoz, csak Donát nem igazán rajongott az ötletért!

Raktam fel egy új videót, Noémi-Fan-ok kedvéért! Noémi feláll! Végre sikerült felvenni.
Vendég

Na ezt benéztem, nem is Donát, hanem Noncsi eszi meg éppen Adél babát. :lol:
Oldalról úgy hasonlítanak egymásra.

Kép
Kép
noni78

Igen, a képen az Noémi!
Doncek nem volt ilyen rámenős!
Vendég

Jaj, de ügyes Noncsi. Olyan jó látni, hogy miket tud már némelyik picuri. Úgy látom, hogy nem sokára, már az ágyra is fel fog mászni. :lol:
Nekem egyszerűen nem akar még négykézlábra sem állni. :cry:
Mikor felfúzom négykézlábra egy darabig megáll, vigyorog, mint a telihold, aztán egy pillanat alatt kiterül, mint egy béka. :cry:

Kép
Kép
noni78

Zalánnak boldog névnapot!

Majd később jövök, és reagálok! Pusz-pusz[/b]
Vendég

Tigrincs!
Zalánnak én is nagyon boldog névnapot kívánok!!

Monee!
Érdekes, most hogy láttalak, hasonlónak képzeltelek el. Csak vöröses hajjal.
Keresztben van az ujjam, hogy jól viselkedjen Ákos, és ti el tudjatok menni vacsizni. Jó ünneplést, szórakozást és étvágyat! Boldog 2-at!! Legyen még vagy 30-szor ennyi.
Ja, mi ugyanúgy ébredtünk, ami azt jelenti, hogy így 1 órával előbb kelt mint szokott. :shock: Kicsit fáradt is vagyok most emiatt. Viszont ma megint közjegyzőhöz kellett mennünk. Nem tudtuk lepasszolni a gyereket, jött velünk. És nagyon jól viselkedett!! Amikor már elálmosodott, akkor is csöndben volt, egész végig. Csodálkoztam is rajta. A kocsiban hazafelé meg fél perc alatt be is aludt.
Mi ma mentünk volna este 3 D-s moziba, de anyósom mára lebetegedett, így sajna maradunk itthon.

Gwini!
Nagyon aranyos mosolya van Lalunak. Jobbulást neki!

Noni!
Nagyon nagyon csini volt Misike! Tisztára, mint egy felnőtt, csak kicsiben. :lol:

Honey!
Én ebben még nem tudok tanácsot adni. Kevés kaját kóstoltunk meg, és nem eszünk teljes adagot. Bár pont ma adtam neki először őszit szopi után. Kb. 100 grammot meg is evett belőle.

Eszike!
És igen, sikerült felállni. Tök jó! Gratulálok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?