Sziasztok lányok!
Nálunk megint mozgalmas volt a hét. Imi hetek óta aluszékony és szorulás-hasmenés figurát játsza. Pénteken már nagyon nem tetszett nekem, hogy az oviban is végig aludt és délután is, a színe se volt már jó és árnyékos lett a szeme alatt, nem akart enni-inni. Elvittem hát a gyerekdokihoz, aki ugyanarra a következtetésre jutott, mint én, hogy nem hajlandó kakilni, mert pár hete fájt neki a kakilás, mivel túl kevesett ivott és azóta retteg töle. Eredmény, kiöblösödött a végbele és tele volt egészen, gyakorlatilag nulla perisztaltika. Én még otthon megtapogattam a hasát, meghallgattam és nem nagyon hallatszott semmi, vagyis nincs mozgás...
Nagyon csodás beöntést kapott, de még akkor se akart kakilni. Úgy fogtam a wc-re, mert üvöltött, mint a sakál, hogy ö álmos és haza akar menni, neki nem kell kakilni, stb. Aztán jött a robbanás és minden kijött. Otthon még egyszer ugyanannyi kijött, csak sajnos a wc elött és nem belé, de mindegy, lényeg, hogy történt valami.
Neki ez meghatározó élmény lehetett, mert azóta szorgalmasan iszik-eszik és jár wc-re, szép nagy kupacokat gyártva.

A színe is normalizálódott és nem aluszékony!
Folytatom a sort Döncivel: ö kiütéses lett, mint a csalántól olyan. Elöször az antibiotikumra gyanakodtam, aztán az új nedves törlökre, majd a fürdetöre. El-el hagytam hol az egyiket, hol a másikat, egyre jobb a helyzet. A jelen ábra szerint mégis a fürdetö lesz a ludas, de az a legkevesebb. Persze ez annyiból furcsa, hogy mindig ezzel fürdettem és nem volt semmi baja töle, de allergia bárhol és bármikor kialakulhat. Teszek is fel képet:
Aztán Regö is nyugtalanít. Ö volt a 3. a körben, így szegény gyerekorvost így, mint utolsó kuncsaft péntek este jól feltartottuk. Szóval vele inhaláltam már az elsö köhintésétöl kezdve és adtam neiki a köptetöt, de mégis egyre durvább lett a helyzet. Csütörtökön köptetöt váltottam, attól sokkal jobb lett a helyzet és úgy összességében nem olyan vészes, de mégis csúnya a köhögése. Doki meg is nézte a vérét, vírusos és mindent pont jól csinálok.
Nem unatkozok. Közben persze pont pénteken volt a legszarabb idöjárás egész héten. én meg gyalog voltam úton 3 gyerekkel, amikor elöször csak az esö kezdett el szakadni, aztán kisütött a nap, majd jött a jégesö barátaim! Igazi kézzel fogható élmény volt.
Na de ha nem aggódok, akkor fözök, most pedig sütöttem almás sütit és olyan nagyon finom lett. A héten nagyon kitettem magunkért a konyhában.
Pénteken volt az új ovi felavatása is. Jó nagy hodály, csak kertje nincsen, ill. alig. Nem tudom, hogy az a bö 70 gyerek hol fog ott tudni játszani!?
Legalább annyi jó történt a héten, hogy a barátnöm kiselejtezetett egy csomó gyerekruhát és én kaptam meg öket. Engem nem zavar, ha némelyik foltos, vagy van varrnivaló rajta, megcsinálom.
Mondjuk a legjava tényleg tip-top. Most persze fö a fejem, hogy én mi jót tehetnék vele. Végülis abban egyeztünk meg, hogy én meg sütit sütök cserébe.
Felícia!
Ha minden jól megy, a jövö héten lesz postásunk, megy haza a cucc!
Boniko drága!
Neked is elküldeném a triciklit, ha gondolod. Csinálok képet, hogy meg tud nézni, érdekel-e egyáltalán.
Ha kell még valakinek egy tricikli, most szóljon, mert kettö van eladó. A Bobby car-t már nem tudom ki kérte: a helyzet az, hogy a dudája nem szól, el kell még érte mennem 5 euroért, de ugyanannál a családnál van még egy, aminek a dudája is jó 10-ért. Kérdés, hogy melyiket hozzam el, vagy kell még valakinek esetelg és akkor elhozom mindkettöt!?
Nagyon ügyesek a babák, minden elismerésem!
Jövö héten nem is a tavasz jön már, hanem a nyár!
Barbi