Halihó!
Katica!
Fülbevaló nekünk hagyományos van és tűvel tették be még karácsony előtt- a dokink- nem javasolta a belövőset csak a hagyományos előlkapcsosat-elég rút,de a célnak megfelel.
Ha a baba háton alszik talán jó a belövős, mint említettem Lilla már a kórházban is hason aludt és nem tesz jót a hallójáratoknak ha nyomja a fülét / bedugós,belövős / . Én csak ehhez tudok véleményt, nem fáj nekik, hisz a f.cimpánál nincs idegvégződés csak kellemetlen, hogy lefogják a kezeit, gyorsan kész van.Nekem fürdéskor kellett 2 napig Bactroban krémmel bekenni vékonyan és krémes kézzel megmozgatni a fülbevalót. Nem volt vele semmi gond, nem gyulladt be semmi macera, de ha lövetni akarod ott nem tudom mi a trendi.
Dalma!
Szupi, szupi a kendőd, nagyon dögös a színe és a mintája nekem a nyár jutott eszembe ahogy megláttam, na és a Hercegnő benne

annyira szép kis formás csajszi!
Kár, hogy én ilyen béna vagyok és nem mertem belevágni a MT-ba, de engem idegesítene a kötözés na meg sztem Lillát is.
Andy !
Ne aggódj, hasmenés a gyógyszer miatt van /pláne antibigyó/ majd a Normaflore rendezi azt is.Kitartás, Te szerintem még nálam is jobban parázol, pedig azt hittem engem már nem lehet überelni!
Füle miért folyna

nem volt középfülgyuszija, arról tudnál, mert az annyira fáj és lázzal jár- Kata sajna tudna mesélni
Köhögés hozza fel a lerakódást, az nem gond csak tudom nem jó hallgatni.
Melaszka !
Állítólag a bélbolyhoknak nem tesz jót a kamilla, de nem hinném, hogy olyan sokat adtál neki- ja és úgy natur issza a kamillateát?
Sztem a körte lehet hasfogós neki vagy van akinek az alma is ezt produkálja.
Nálunk hajt rendesen az alma, de én még mást nem adtam csak alma levét, ezt fogja kapni 1 hétig, következő pedig öszibari lesz, de még annak is csak a leve.
Lányok van aki tápizik? Ma váltottam Milupa 1-re , mert sztem az lehet a gond, hogy kevés neki kalóriában amit eddig kapott- vagy már abszolut nem tom mi a franc lehet , hogy 2. hete nyűglődik éjjelente, volt olyan nap már majdnem 6x evett.Rendesen megijedtem, hogy visszafelé fejlődünk
Ja a lényeg- nagy híres suttogós módszeremnek meszeltek, kézben alszik el a gyermek vagy
BABAKOCSIBA

hogy mik vannak!!! Na van azért még bömbi is a kocsiban, de alakulgat. "mint púposgyerek a prés alatt"
Na és, hogy teljes legyen a repertoár, megszűnt az álometetés!
Szóval tök jó volt, hogy úgy beállítottuk a napirendet és már semmi nem műkszik, minden más lett csak a lányom maradt, nem lett fiú
Anya, Pipal , Zsemlyécske szépek a babák, jók a fotok.
Kri és Dalma fotok- ez itt a reklám helye, népszerűsítitek a kendőt:lol:
Most látom, hogy már megint holnap van, valahogy soha nem sikerül aznap vízszintesbe tenni magam.
Ja fogunk még nincs
Honey!
Fogak?