Helló, Lányok!
Jobbulást minden beteg babának és mamának, akiket ezért vagy a távolság miatt nem láthattunk!
Isteni volt a találkozó, én is szeretném
Móninak megköszönni (és a finom sütiket azoknak, akik gondoskodtak errő!)!
A babák csodásak voltak, és mind még sokkal szebb élőben, mint a képeken (az anyukák dettó, de komolyan, épp ezt taglaltam apának hazafelé, hogy milyen furák a fotók, mert ez nem mindig látszik).
Nagyon örülök, hogy tudtam azokkal beszélgetni kicsit, akikkel még nem találkoztunk (a valóságból is ismerős arcoknak meg persze külön örültem

). A csajok olyan csinosak, hogy ez erőt ad nekem, hogy elkezdjek ledobni végre azt a 10 kilót.
Kaqk, előttetek (is) le a kalappal, hogy Debrecenből eljöttetek ide!
Sense: sajnálom, hogy Lottit nem néztem meg, de nem akartam zavarni, amíg alszik. Ezt legközelebb okvetlenül pótolni fogom!
Sajnos késve ébredtünk (régi idő szerint fél 9-kor), Ádi szokott az ébresztőóránk lenni, hát most ő is sokkal tovább aludt, így csak 11-re értünk oda, Gicáék épp elmentek... Ahogy írtátok is, Ádó idővel melegedett fel, és mire úgy istenesen belejött volna a játékba, épp menni kellett, amit eléggé nehezményezett.
Bocs, hogy nem fotóztam, a gépet a nagy kapkodásban itthon hagytam. Ahhhhhhhhhhhhhhh...
Ágica, Neked mindjárt írok privátba arról, amiről beszéltünk.
És
Maggie, a lányok mondták, hogy te szopi mellett szedsz Cefamadart. Ezek szerint lehet? De jó lenne, mert nekem is kell némi rásegítés a fogyihoz.