Kicsit megnyugtattatok az altatással kapcsolatban. A második inszemnél álltunk a folyosón és a csajszi 45 percig volt bent! Legalábbis én se kijönni, se bemenni nem láttam senkit. És tényleg olyan volt, mintha lélegeztetnék. Na akkor azt mondtam, hogy ezt nem akarom. De ha tényleg csak 10-15 perc és csak egy szuri, akkor már csak az attól való félelmemtől kell megszabadulnom, hogy túlaltatnak.
dita: Mennyi idő múlva tisztul ki az ember? Mindenki kap infúziót? Az kb. mennyi idő alatt megy le? Bocsi a sok kérdésért, de kezdem magam felkészíteni rá. Vigyázz azzal a betét égetéssel, műanyag és büdös.
csézjang: Már az inszem utáni 14. cn-en lehet szerintem, de nekem is mindig negatív volt, úgyhogy nem tudom. Én szoktam előtte tesztelni, de most is csak az aznap reggeli vizeletből teszteeltem, amit vinni kellett. A mostani eredményhirdetésem okán jól is tettem. Kijött az asszisztensnő és megkérdezte, hogy vérzek-e már! Ha nem tudtam volna, hogy negatív a teszt, akkor ez nagyon rosszul esett volna. aztán kérdezte, hogy megyünk-e tovább. Mondjuk nekem a bmc-ben már el is kezdett megjönni, úgyhogy nem lepődtem meg, de megfogadtam, hogy legközelebb is reggel megcsinálom a tesztet.
vevikk: Köszi a biztatást, most szinte biztos voltam benne, hogy sikerült, és mégsem. Nem a pozitív gondolatokkal volt a baj. Babás műsorokat néztem és otthon maradtam két hétig, nehogy felidegesítsenek. Majd legközelebb. Azért a pihenés jó volt. Rizsa aranyos lehetett, de azért az izgalmakat nem irigylem.
Aki már kapott puregont: Ezt is keverni kell, vagy ez toll? Mert nekem olyan még nem volt. A tollon is kell naponta cserélgetni a tűt?