A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Írtam Törpirinek:

"CTG? Van valami eredmény?"

Válasz:
"Semmi. Teljesen jó... Szerintem marad a kedd reggeli indítás... :( 3815 g a mostani becsült súlya."

Nika!

Remélem kellemes lesz az első ékszakátok a új lakásban!
Vendég

óóó pedig azt hittem már baba is lesz :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkrezés.Sajna nagyon nem vagyok jól, már 7óta ágyban fekszem iszom a forróü teát(pedig nagyon ndem szeretem).Márk most itt alszik velünk apa is kezdi rosszul érezni magát. :(
bnőmtől kaptam baby luufot azht kentem a mellkasomra igy kapok levegőt!%!!

Törpiri:mennek a drukkok remélem már kedd előtt kijön Lili baba.

Ma beszéltam anyuvalé és apvál és lehet,hogy mégis anyum jön be velem a szülésre.Az viszont tuti,hogy előszür apa majd anyum lesz itthon velünk 2-2 hetet.
Ugye nem gáz ha megint anyummal akarok szülni??

Na meygek lefeküdni.Szép estét.
Vendég

sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap!!Olyan igazi romantikus esténk volt, pesten egész tavaszi este, éjjel volt. A koncert is sikeres volt, teltház volt, állítólag elég ritka ez egy jazz fellépésen...a jazzklub maga nagyon szép!!Olyan igazi patinás, kazettás mennyezet, márványlépcső, meg olyan igazi vámpíros filmekhez illő tükrös szoba fotelekkel...
Kép

Hátul ültünk, de itt sajnos nem volt előny, mint a moziban, pluszban előttem 2 sorral ült egy égimeszelő, így semmit nem láttam, hanem csak hallgattam a zenét, még el is szundítottam Zsolti vállán... :lol:

Őt hallgattuk, ez a két legjobb száma:
http://www.youtube.com/watch?v=KTcRwzVgeFk&feature=related

Nika, nagyon sok boldog percet, órát, évet kívánok az új lakásban/házban(sajnos nem tudtam követni, melyik.)

Törpiri!!Kitartás! Kedd a vízválasztó!!!Nemsokára a kezedben lesz a kicsi Lányod!

Kép
arwen***

Sissi, gyors gyógyulást kívánok! Várandósan gondolom ,még rosszabb ilyenkor...kitartás!

Kép
arwen***

Jaj Sissi, gyógyulj meg! :(
És Te érzed, hogy kivel szeretnél lenni a szülőszobán, miért lenne bármi is ciki? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

arwen semmi gond lakásról van szó :):):) és köszönöm köszönjük :ö9

sziszi jobbulást :)

nika70
Salgótarján

Bakker, arwen, ez FÉLELMETESEN JÓ!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos? mire mondod? a klubra? vagy a zenére?

Kép
arwen***

a zenére, a csajra!
Valahogy meg kellene jegyeznem a nevét :wink:
És beszerezni 1-2 cdt :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekünk megvan tőle mindegyik. Majd összecsomagolom, és külök egy linket, ahonnan letöltheted.

Jó reggelt!
Nagyon nehéz megint dolgozni...kevés volt ez az egy nap...
holnap fogadóóra, este 6ig leszünk, pénteken meg nyilt napunk lesz, úgyhogy az meg bolondokháza lesz...
nem akaroooooom...

Kép
arwen***

Jó reggelt Mindenkinek!

Törpiri!
Egész éjjel rád gondoltam, az volt az érzésem reggel jön egy sms, hogy megszületett Lili baba.
De ezek szerint nagyon jól érzi magát odabenn.
S már keddig nem sok idő van.
Gyorsan lehet pótolni, eper, és ami még kimaradt. :wink:

Cat!
Hogy vagy? Vásároltatok tegnap Marcinak?

Nemlajos!
Sokat nőtt Döme baba. Jól tetted, hogy pihentél egy kicsit.
Milyen éjszakátok volt?

Sissi!
Teljesen átérzem, mi van most veled.
Én is voltam influenzás február elején.
Nem egyszerű most neked.
Pihenj sokat. Szerintem teljesen normális, hogy az anyukádat szeretnéd magaddal vinni a szülőszobára.
Nálunk apa nagyon akar jönni velem.

Zsu!
Nem semmi a párod.
Én ennyi idős kismamiként, mint te, együtt rókáztam volna vele.
Tuti nem bírtam volna takarítani.
Remélem már jobban van aztóta.

Nika!
Hágy sarok van a lakásban???
MIlyen volt az éjszakátok?

Gabi!
Hogy vagy???

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Arwen!
Kitartást a mai naphoz.
Szép helyen voltatok nagyon. Tetszik.

Afra!!
Milyen volt a hétvége???
Hogy vagy?

picimami

Most láttam Lilu is kismama.
:D :D

picimami

Sziasztok :lol: :lol: :lol:

Jó sokat termeltetek péntek óta :wink: :wink: :wink: alig birtam visszaolvasni.

Törpiri!
Mennek a drukkok, reméljük minél hamarabb kapunk hirt Lilikéről :wink: :wink: :wink:

Nika!
Örülök, hogy már az új lakásban vagytok :wink: :wink:

Nócika!
Sajnálom a cukrodat, de remélem nem kell inzulin csak diéta (az se lehet egyszerű) :roll:

Picikém!
köszi kérdéses jól vagyok és már csak 5 napot dolgozom :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nem lehetett semmi a párod nekem se lett volna gyomrom a dologhoz, de hát ki is takarítaná el :wink: :wink: ha nem mi feleségek :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sissi!
remélem már jobban vagy.

Cat, neked sincs már sok hátra.

Asiye,
szegény párodnak nagyon fájhat a lába :cry: Kiscsaj meg nagyon édi hogy csak rugkapált és nézelődött és nem sírt:wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Képzeljétek megnéztem a tescoban drágább az avetn cumisüveg és cumisüveg termosz táska (vagy hogy is hivják) mint a dm-ben és ott még lejön a 15% is belőle, tehát ott fogom megvenni. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Nagyon jó, hogy ezt észre vetted.
Én is akkor Dm be megyek majd.
Nekem is vannak pontjaim.

Asyie!
Hogy van a párod lába??
És a fiúk? Yasemin?

picimami

Jó reggelt mindnekinek!

Szerintem Marci az igazi tavaszt várja, zért nem akar még kibújni.
És talán Lili is így van vele.

Gabi!

Miért veszel cumisveget? Biztos vagy benne, hogy kell?
Én nem vetem. Majd ha kell,ud Apa is. De remélem nem lesz rá szükség.

Arwen!

Kitartás a mai naphoz és az egész héthez!
Jól néz ki a hely, ahol a koncert volt. Zenét még nem tudtam meghallgatni.

Nika!

Milyen volt az első éjszaka?

Sissi!

Ha Te anyukáddal nagyob biztonságban érzed maga, akkor Ő legyen bent Veled.
Én inkbb egyedül, mint vele. Sőt, azt sem szeretném, hogy akkor itt legyen, amikor hazajövünk.
De irígylem azokat, akiknek nem ilyen a kapcsolatunk az anyukájukkal.

És gyógyulj meg!
Még sajnos nekem sem sikerült.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Van egy két dolgom, aztán jövök! csak beköszöntem! :) :) :) :)
addig is szép napot! :)

Este Afra sms-ben érdeklősött Törpiri felől, és azt mondja: PUSZI MÁLTÁRÓL!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Érezzétek jól magatokat drága!! :)

Kép Kép Kép
asiye

Afra!

Neked is puszi!

Pici!
Tegnap nem vettünk semmit Marcinak.
Most Beni kapott egy-két dolgot.
Aldiban volt esőruha és gumicsizma. Kell ilyen időben. Lehet, hogy ma ki is próbáljuk.
Egy kantáros vízhatlan nadrág és egy széldzseki. Mindkettő vékony, tflon bevonattal. És egy egyszerű gumicsizma, am nem ázi be. Jól jön majd ez még egy párszor.
És vettünk neki újabb kirakót. Még nem tudom mikor kapja meg.
Talán amikor a kórházban leszek. Vagy majd húsvétra. De pár hét múlva születésnapja is lesz.

Egyébként kitaláltuk, hogy születésnapjára biciklit fog kapni. :)
Vendég

Én megyek körmöshöz, és az autót viszem kozmetikába..
Majd ha végzek jövök.
Szép napot Mindenkinek.

picimami

Sziasztok!

Hát nem volt egyszerű éjszakám,most azért jobban vagyok.Mjad ha Márk alszik én is lefekszek aludni.Beszéltem anyummal munka után jön legalább tud egy picit segiteni.

Cat.bicikli tök jó ötlet.

Afra:de jó neked.Biztos szép lehet Málta.

Nika:hogy sdikerült az éjszaka?
Gege külön szobában alszik?
Vendég

Sziasztok!

Annyira akartam korán jönni, mert reméltem, hogy egy jó sms-re jövök erre el is aludtam és sms-se jött! Pedig azt hittem Piri már a kezében tartja a pici lánykáját!!!! Szomorú lettem, de se baj! Még 1 éjszaka! Azt meg féllábobn is ki lehet birni!

Kismamik! Nekem nagyon fáj a köldököm! Mi lehet a baj?? Igaz hogy tegnap tettem vettem egész nap, de nem mondhatom azt hogy megeröltettem magam, mert azért sokat lofráltam, hogy ne fáradjak el! Hol anyuéknál ücsörögtem ol meg apát tartottam fel! Lehet hogy a köldök kifordul és azért fáj??? Állandóan a köldökömben nyulkálok, de semmi változás!!! Csak ugy fájdogál!!! És olyan rossz érzés! :( :( :(

Nika! Milyen volt az első éjszaka?? Sarkokat megszámoltátok?? Gege hogy érezte magát?? Sikerült, hogy külön szobában csicsikáljon???

Gabi! Én is bizom a diétában! De majd meglátjuk!!!! Félek ezt nem is tagadom, de ami meg van írva az sajnos meg van írva!!!!

Tényleg a terhelést mikor és melyik héten is csinálják a kismamiknál??

Sissi! Jobbulást neked! Pihenj sokat amennyit csak birsz és igyál jó sok teát, ha szereted akkor probáld meg mézzel!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, jó reggelt :lol: :lol:

Nekem a 24 héten csinálták a terheléses cukrot.

NIka, hogy telt az első éjszaka????

Törpiri????????????

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Hol vettétek az ajtókra a betűket????

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Lehet a Bocskai úti bababoltban és a Minimanóban is kapni ezeket a betűket. Ez a kettő biztos.
De szerintem más bababoltokban is.

Nócika!

Ne piszkáld a köldöködet! Különben fogalmam sincs mitől fájhat. Nekem nem fájt soha. És nem is fordult ki, csak ellaposodott.
Vendég

Cat! Ugy nem piszkálom csak megnézem, hogy kijebb van e vagy valami! Szal nem bántom!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hír Törpiritől:

"Jól vagyunk köszi, hajnalban volt kis fájás most semmi. Ma jön a tegnapi szülésznő éjszakára azt mondta szerinte ma baba lesz. :) Nem tudom miből gondolja de nem bánnám... Ha nem akkor azt mondta a doki holnap du már cicin lesz. :) "
Vendég

Merre vagytok?

Mi megjártuk már a játszit most Márk mindjárt megy aludni és én is kövtem.

Nócika:én a teát sem szeretem főlegf nem a mézes teát.De a mézet különben sem lehet a diéta miatt.
Vendég

Cat:te hogy vagy? Beni már nem nyűgös?Hála istennek Márk nagyon aranyos.Most szépen evett egy kis hurkát.

Remélem tényleg igaza lezs a szülésznőnek és ma estére meglesz Lili baba.
Vendég

Sisi! Tudom, hogy a diéta miatt nem lehet, de én vettem karácsonykor diabetikus mézet! De nem tudtam, hogy nem teázol!!!! Egyébként, ha az segit én sem szeretem a mézes teát!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nem küldte el amit írtam. :evil:

Nem írom újra most.

Csak amit Törpiri üzent:

' Holnap reggel fél nyolckor repesztik a burkot... ha addig nem jön ki."
Vendég

Hazaértem én is.
Nem sokat termeltetek.

Törpiri!
Sokat gondolok Rád!
Most már kórházban vagy??

Szorítok nagyon.
Köszi az infót. És persze várjuk nagyon.!!!

Nócika!

Én is most megyek majd a terheléses vérvételre.
24-28 hétig végzik el.
Lehet hogy azért fáj, mert nyomja a kicsi ott jobban.
Még nekem sem fordult ki, csak lapi lett, és viszket.

picimami

Amit még akartam írni:

Nócika!

A diabetikus méz, az nem mézből van. Fölösleges teába tenni. Főleg ha nem is szereted.

Sissi!

Calcium pezsgőtabletta 1000 mg C vitaminnal. Sokat szokott segíteni.
Én is hozatok haza a férjemmel.

Remélem lassan végez a takarítónő, aztán alszunk végre egy nagyot.
Vendég

Mindenki pihen ma??
Hol vagytok?

picimami

Sziasztok!

Arwen, megköszönném, nagyon, nagyon!!! :lol: :lol:

nócika
, nekem is volt, hogy nagyon fájt a köldököm, olyan volt, mintha hiányozna onnan az "anyag", féltem, hogy sérvem lesz, vagy valami, de elmúlt :roll:

Cat
, Te is szeded a vitaminokat, vagy csak tanácsolod? :twisted: Már nagyon régen betegeskedsz :(

Gyerekek, Döme végigaludta az éjszakát, 1-től fél 7-ig!

Ennek köszönhetően most megint két-három óránként cicin van, de sebaj, mert nagyon bedurrant a mellem.

Voltunk a dm-ben (baromi jó idő van, még eszik a gyerek, aztán megyünk a Duna partra), vettünk 4X80db-os baby love-os törlőkendőt 1500-ért (remélem, jót választottunk, nem a kamillást, hanem a fehéret), vettünk pelust, szintén sajátmárkást (hátha ebből nem folyik ki a cucc, ezt is sokan dicsérték), meggymagpárnát (nem is meggy, hanem cseresznye :D), nekem Hipp Natalt, meg betétet... ööö... asszem ennyit :)

De olyan jól esett költeni az új "hobbimra":D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
örülök, hogy jó éjszakátok volt
Maradjon is így most már, kívánom nektek.
Szupi dolgokat vásároltál.
Apa is volt veletek? És megy a duna partra is?
Jobban tudod már irányítani a babakocsit?

picimami

Nemlajos! Örülök, hogy akkor ezzel nem csak én vagyok így! Biztos elmúlik nem is izélek csak mondom olyan hüle érzés!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nemlajos:örülök,hogy jól tlet az éjszakátok.Remélem igy is marad.
Nálunk is bejött a dm-s pelus.Eddig milyet próbáltál?

Képzeljétek Márk aludt 2 órát :D én meg kb 1-1 1/2-et. Most nézi a mamma miát majd nemsokára megyük a játszira.Olyan szép idő van.

Már csak az orrom folyik ill. néha köhögök és most hohes c-t iszok.Tudom,hogy azzal is vigyáznom kell,de ha beteg vagyok mindig ilyet szoktam inni.
Vendég

Nemlajos!

Az jó lenne, ha kiírnám Neked dvd-re? Mert nem tudom felnyomni sehova, a 3 albuma majdnem egy giga, és egy album is több mint 300 mega. Flac formátumban van, ismered ezt a fájltipust?
Iwiwen megbeszéljük, ha gondolod, ha jó dvd-n, küldöm majd postán. Vagy találkozunk itt pesten:-)
Örülök, hogy így kialudtad magad...(vagy ez túlzás?)

Sissi, továbbra is gyógyulást kívánok...Nincs valami gyógytea amit ihatnál várandósan is?

Nócika, vigyázz a köldöködre...nem lehet hogy ez egy olyan dolog, mint a terhességi hányinger? van akinek van, van akinek nincs?

Ma egész jó napom volt, úgyhogy friss vagyok,üde, mentem már pár kört az autósjátékban is(vagy kormányunk, nagyon élvezem az autózást a gépen :lol: ), leszaladok a boltba.
Sziasztok!
Mindenkinek szép délutánt!!

Kép
arwen***

Én is aludtam két órát. :D
Beni még itt horkol mellettem. :D :D :D

Nemlajos!

Én is szedem a vitaminokat néha.
Beninél sokkal rendszeresebben, de akkor még odafigyltem.
És nem volt egy nagyobb gyerek,aki mindig mindent hazahoz a bölcsiből...
Illetve én arra is gondolok, hogy ez a mononukleózis nem múlt el teljesen, és ezért kapok el könnyen bármit. Nem a legkllemesebb. Régebben nem voltam ilyen.

Sissi!

Idd, amitől jobban érzed magad! De azért tényleg figyelj a CH-ra!

Én ma egy csomó csoidarabos kekszet ettem. Tudjátok, az a tipikus amcsi süti. Aldiban akciós. nagyon finom. :oops:

És délután álmomban kb 30 féle süti volt itthon és én csak ettem, ettem...
Vendég

Cat!
Jól tetted, hogy aludtál.

Én is sütizem.
Somlóit hozott apa.

Mikor lesz időd , hogy a zenéket átküldjem?

picimami

picike én úgy tudom csak azt kell megszámolni ilyenkor amiben alszok ott 4 van :)de nem volt olyan jó éjszakánk én első nap nem tudok idegen helyen aludni majd megszokjuk :):)de sajna olyan fáradtak voltunk hogy nem szenteltük fel :)

Sziszi még nem alszik külön majd ha lesz saját ágya meg szekrénye akkor majd lesz saját szobája :)

nika70
Salgótarján

konyha kész lett apa megcsinálta hogy legyen a hálóban tv :):) anélkül nem tud aludni a drágám én meg altatáskor nem látom a jóban rosszabnt :):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!

Lehet, hogy könnyebb lett volna, ha már rögtön az elején úgy szokik hozzá Gege, hogy külön szobája van.
Persze tudom, ez az anyagiakon is múlik.
Vendég

nem tudom most megoldani :):) nincs saját ágya egyenlőre

wow most híta apát kollégája fent van a praktikerben Nócika 25000 a róma étkező ma hozza is estére itt is lesz majd csinálok képet :):):):):):)

nika70
Salgótarján

gyerek jól aludt:) őt inkább az óraátállítás zavarta meg :):):)

nika70
Salgótarján

arwen, a párom nem ismeri a formátumot, de azt mondja, megoldjuk :wink:
Köszönöm szépen!
Szép idő van, találkozhatunk valahol itt a környéken, nem lakunk messze egymástól :roll:

sissi
, a liberót próbáltuk, én márkahű is akartam lenni, de ha egyszer folyton kifolyik belőle a pisi és a kaki... És mindig csak Döme bal oldalán, én nem is tudom, miért? :shock:

pici: igen, a párom is volt velünk, a Duna parton is.

sajna ott romlott el a nap, mert ideges lett a kutyára, hogy folyton húzza, meg sárba megy, aztán itthon, hogy tegnap takarított, és megint milyen kosz van a kutyától, addig-addig puffogott, hogy mérgemben elkezdtem takarítani, gyakorlatilag az egész lakást, bútorhúzogatással, portörléssel, mindennel... most végeztem, le is nyugodtunk :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika! Ez szupi! Akkor a vacsi már az uj és szép ebédlő asztalnál zajlik!!!!!! Jó étvágyat!!!!

Arwven!! Erről még nem is hallottam, hogy ilyen létezik!! Terhességi köldökfájás??? Mondjuk hányos nem voltam csak inkább undorom van több kajától!!!! Valahol ki kell jönnie a dolgoknak!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?