Sziasztok!
Gyorsan írok, míg Szabi a reggeli szopcsi után még beszélget a nagyágyban. Persze középen, csak úgy merem már ott hagyni.
[quote]Z írta:sebi:Szabinak h ízlett a alma?
Nagyon! Úgy evett kiskanálból, mintha mindíg azt csinálta volna

. Az almának egyelőre csak a levét adtam neki, abból kapott két kiskanálnyit, de nagyon ízlett neki.
Sarmi! Értem a barackot! Akkor Irisz már olyan sokat megeszik, hogy üveges kaját adsz neki? Vagy azért, mert a saját készítésűt nem eszi meg?
Szerencsére mindkét gyerekem jó evő volt (és most is az

), remélem Szabi is folytatja ezt a jó hagyományt! Nem is tudom, milyen az, amikor "tukmálni" kell a gyerekbe a kaját. Bogival volt kezdetben kis nehézség a kiskanál elfogadásával, de ott sem a kaja volt a "bűnös", hanem a kiskanál.

De aztán megszokta.
[quote]C írta:sajok ti babáitoknak is gyorsan nől a körme?
Igen. Mi is kb hetente kétszer vágjuk, mert akkor már karmol. De mi már a lábán is többször vágtuk, ott is nő. A haja viszont szerintem egy millimétert sem nőtt még.
Kubu! Nagyon jók a dzsekik!!!
Keresztelőre visszatérve: Én görög katólikus vagyok, a volt férjem nincs megkeresztelve, és a két gyerekem úgy lett megkeresztelve, hogy sem az apának, sem a keresztszülőknek nem kellett megkeresztelkedni (a Bogi keresztszülei nincsenek megkeresztelve. ) Szabi református lesz, itt is elég, ha az egyik szülő van megkeresztelve. A rómait nem tudom, azt hiszem, az a legszigorúbb.
Zöldi! Ma megyünk apostára, ha dobsz egy címet, még ma föladom a kis rucikat, aztán a bodyk ráérnek, abba még úgyis bele kell nőni. De a kis piros szoknyát már lehet, hogy tudjátok hordani.