A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Enikő:
ezt a korszakot élik... Anna is sokszor, mintha nem is neki beszélnék... Ha hívom, csak azért is elrohan előlem, ésígy kergetőzünk a lakásban.. Ááá... nincs erre nekem energiám...

Hoztam képeket, de megint sok leszek, viszont nekem 2 lurkóm van, mindkettőt meg akarom mutatni nektek... :) :oops:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238415977.2281.jpg[/img]

[/img] Kép Nagy kék szemeim.. :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238416041.0278.jpg[/img] Tudok mosolyogni :)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238416076.8309.jpg[/img]

[/img] Kép Mosoly 2.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1238416131.488.jpg[/img] kinövöm a babakocsit..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ezek a gyerekek! :lol:
Kisbogács: akkor benned is két fiú bújt el gyerekkorodban.
A férjem azt csinálta, hogy kirohant az anyja elől az utcára és ordított, hogy gyerekrabló! Meg akik a haját piszkálták, leköpte. Pedig jó nevelésben részesült! A mi Ádámunk is duplán kapja a rosszcsont géneket!!! :lol: :lol:

krisz78

Mágnes: de gyönyörűek!!!! :lol: Nagyon szépek Anna szemei!

krisz78

Mági! Nagyon aranyosak!
Anna milyen kis husi! Az első képen igazi nő!
Beni meg vagány kispasi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Krisz :D

MÁgi, még mindig gyönyörűek a poronytaid!

Enikő, nem rontottál el semmit, ne okold magad. A dackorszak "szükséges rossz".
kisbogacs

Én is dobok képeket.
1. A művelődést nem lehet elég korán kezdeni: Kép

2. Nekünk nincs játszószőnyegünk, de az általam gyártott nagyon tetszett Ádinak.
Kép

krisz78

Én is dobok képeket.
1. A művelődést nem lehet elég korán kezdeni: Kép

2. Nekünk nincs játszószőnyegünk, de az általam gyártott nagyon tetszett Ádinak.
Kép

krisz78

:D Mágnes, gyönyörűek a gyerkőcök
Krisz: Ádám is :) jó a játszószőnyeg :wink:

Csöre
csöre74

Krisz, hasonló szőnyegünk van nekünk is :)
Ádámka nagyon édes! És nahát, hogy már olvas!!! :shock: :D :wink:
kisbogacs

Képzeljétek, nem tudom mi volt ma Bencével....
Éhes volt, jobb ciciből szopott, aztán átraktam a balra. Abból nem volt hajlandó szopni, csak üvöltött, rá sem cuppant... Lemértem, gondoltam hátha a jobból eleget evett, de csak 60 ml-t.. Aztán melegítettem tápszert, azt elfogadta. Pár korty után megpróbáltam megint a bal cicit, 1-2 szívás után kiköpte. A tápszert megett, közben folyamatosan próbáltam a balból, és nem kellett. Azt hittem üres, és azért nem, de 90ml-t lefejtem.... :shock: Nem tudom mi ütött belé.. A következő etetésnél cumjisüvegből megette az anyatejet, és szopott is rendesen... Volt már ilyen valakinél? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Ádám is ezt szokta játszani. Vannak napok, amikor nem hajlandó a szájába venni, csak az egyik cicit. Ordít. A cumisüveget meg elveszi. Valaki azt mondta, hogy ilyenkor fáradt, és tudja, hogy úgyis jön a cumisüveg, amiből könnyebb enni. Hát nem tudom. :roll:

krisz78

Sziasztok!!

Na visszaolvasni megint nem tudok,rég voltam........ :oops:
Felváltva voltak betegek a gyerkőcök.
Gábor 2 hétig.......
Martin,aztán Kitti is. :cry:
Igaz náluk 4 napig tartott.
Kittinek porszívóztuk a nóziát,még élvezte is :lol:

Akit hírtelen megtaláltam az iwiwen,bejelöltem,ha nem baj :lol:

Mágnes:Szépek a gyerkőcök.
Anna gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű!
Benni mekkora???
Tényleg kicsi lesz a babakocsi :lol:

Krisz:Ádi is szupi kis pasi :wink:

Csajok,írjátok le légyszike,ha van friss adatotok a gyerkőcök méreteit.
Kíváncsi vagyok.
Mi kedden voltunk 5080gr.,és 58cm.

Kép
Kép
Kép
regina74

Nem feküdhette el a kis nyakát?

Csöre
csöre74

MÁgi, nálunk ez mindennapos probléma :(
kisbogacs

Regina: ne hasonlítgass! Nem egyformák a születési súlyok, a gének, meg aztán néhány hét korkülönbség is számíthat. Ádám adatai: 62cm, 5760 g.

krisz78

Krisz, Ágnes nem eszik soha cumisüvegből (jóformán nem is ismeri), mégis gyakran előfordul :?
kisbogacs

csöre:
hát nem tudom, nem kizárt, tény, hogy a bal oldalra ügyetlenebbül tudom tartani... Lehet, hogy nem tetszett neki a póz... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,nekem marin 4 hónapos kora után,csak a jobb cicimet fogadta el.
8 hónapig cicizett.

Kép
Így kezd neki az átfordulásnak...
Kép
és ......
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Krisz,nem a hasonlítgatás miatt ,csak érdekel.
Persze,hogy nem egyformák a gyerkőcök.
Nekem a 3-ból,egyik sem olyan,mint a másik :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

Rég voltam itt!

Minden OK, zajlanak a napok nálunk is...

Szombaton "csak csajok" műsor volt délelőtt, vasárnap meg apát köszöntöttük, elmaradt Gábor nap... :D.
Szombaton kerámiafestékkel kifestettünkl 1 tányért, 1 bögrét meg 1 leveses/müzlis tálkát. Mindenki egyet...s én befejeztem mind a hármat :)

A belevalót meg vasárnap csináltam meg:
francia hagymaleves
tengeri hal fűszeres morzsakéregben
rumos-mazsolás kocka "a'la Batka"

Mindenki döglött egész délután, Borcsa Apával megnézte az F1-et. Délután elmentünk Marcival misére, mikor hazajöttünk, Bori nem volt hajlandó a szemembe nézni, állítólag üvöltött, mint a kissakkál, pedig előtte etettem meg.

Forgolódás: úgy tűnik, mi is nekilátunk nemsokára, most egyenlőre a "hason-vagyok-és-jééé!-fel-tudom-emelni-a-fejem,-s-jó-nézelődni" program megy. :D

Játszószőnyeg és művelődés: tök jó a játszószőnyeg, könyvtáros lelkemet különösen elöntötte a melegség a művelődős-olvasós kép láttán... :D

Megyek, "rozsonnázom", ahogy Julka mondaná!... :oops:
(Meg reménykedem, hátha még kér enni Borka, mert kidurrannak a cickóim... :shock: :D)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Krisz! Édes Ádám!

Mágnes! Nálunk igy kezdődött a szopisztrájk, ami azóta is tart! Nálatok persze nem lesz! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Regina:húú de irígykedek a forgásért!! Nagyon ügyes :)
Bence csak oldalra fordul, de az sem tudatos, hanem, amikor összegömbölyödik, mint egy gombóc, akkor gurul oldalra.... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!!!

Köszönjük a Julcsi-dícséreteket, hízik a májam rendesen.

Forgolódás: ha van kedve hozzá, akkor lassan próbálgatja a "hátról hasrát". A hasról hátra fordulás a 2 hónapos oltáson a rendelőben bemutatásra került, itthon azóta sem produkálta magát. Nem baj, ami késik, nem múlik.

Ököl rágcsálás: az is gyakori, és olyanokat cuppog hozzá, hogy meg kell zabálni!

Kép
petne

A lányom átment kutyába :shock:
Összeszorítja az ínyével a cicit, és húzza, húzza, majd le tépi, s közben morog...
kisbogacs

Mágnes, nagyon édesek a babák.

Zsófit mostanában alig tudom úgy lefényképezni, hogy mosolyog. :( Amint előkerül a kamera vagy a fényképezőgép azonnal komoly arcot vág.

Én is jövök akkor már pár képpel. És én is sok eszek:)))))

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
cs_erika

Mági, Krisz, Regina, Ercsi! Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!! Képeket mééééééééééég!!!!!!!

Regina, Levente szombaton volt 6170 g. A hosszát nem tudom, kb 60-62 cm lehet :roll:

Katuska, de jó, hogy írtad az auchant, már ezer éve várom, hogy megnyíljon erre "lemaradtam" róla :lol: Máté :lol: :lol: :lol:

Csöre, gratula Sacinak a fogacskához! Korán kezdte :roll:

Kisbogács, Ágnes-kutya :lol: :lol: :lol: akkor nincs más ötletem, hogy miért fájhat a kex...én a sérüléseimre fogom...na mindegy, mi sem adjuk fel, gyakorlat teszi a mestert :lol:

Viszont én is tippeket kérek:
- nappali altatásra (van, hogy csak 15 perceket alszik, csakis ölben...)
- lógó hasra :? minden megoldás érdekel, csodakenőcs, csodaszer, csodatorna, ráolvasás, bármi... :roll:

Mennem kell, megunta Picúr a játszószőnyegen (vagyis jól elvan, feltéve, ha ottvagyok és szórakoztatom :lol: )

Kép
vickybabe

Én is vagyok.
Most voltunk egyet sétálni a Joellel és a párom fiával/fiunkkal, a párom elvitte a Dávidékat magával, hogy segítenek neki dolgozni.
Most a Joel egy jót alszik, remélem a mai éjszaka is olyan lesz mint a tegnapi, mert az happy volt.
Már írtam, ha jól tudom, hogy este 9-től aludt 3 óráig 1/2 4-ig evett és utána 3/4 9-ig aludt reggel. :D

vickybabe!
Nálam is van amikor a Joel nem sokat alszik napközben, mert már igazából érdekli őt a nagyvilág.
evés után amikor már büfizett is akkor lerakom őt az ágyába és van amikor elkezd sírni, de nem veszem föl, mire ő inkább egy kis sírás után elalszik magától.
Szereti, ha sokat foglalkozom vagy a többiek foglalkoznak vele, de nem igazán akarom őt annyira hozzá szoktatni, hogy kézben legyen.

cs_erika!
Nagyon helyes a picurod.

Azt vettem észre, hogy egyre jobban látszik már alul a két fogacskájának a helye. Lehet, hogy már nemsokára ki is bújik neki? Nagyon folyik a szájából a nyál, nem győzöm törölni neki.
Bár a Gergő fiamnak 4 hónaposan jött ki az első foga.

manocskak

Na, megjöttünk :)
Egész délután kint nyomultunk. Voltunk pékségben, megmetszettük a somot, a tűztövist, szopiztunk a teraszon, aztán ugyanott aludtunk egyet :) leégett az arcom :lol: :lol: :lol: Sacié szerencsére nem :)
Regina: Sacit jövő héten hétfőn mérik... szerintem olyan 5,5-6 kg lehet.
Viki: "csodaszereim" :lol: :lol: :lol:
alvásra: kendő, tuti módszer: hozzáér a sejhajhoz, és már alszik is... bár ma, felbuzdulva, hogy nemsokára 3 hónapos, sima keresztezett kötéssel kötöttem meg, na, ez annyira nem jött be neki, úgyhogy nyomulunk tovább a zsebessel
pocakra: :lol: :lol: :lol: az enyém nem lóg, töltve van :lol: :lol: :lol:
Nagyon édesek a babók, hú, és még Julcsit sem dícsértem meg, pedig olyan édes szende pofit vág megint :lol: :lol: :lol:
Mágnes: fekve nem próbáltad? Hátha úgy menne.
Kriszti: Ági kutyus :lol: :lol: :lol: :lol: örülök, hogy élénkül :)
Forgás: Saci továbbra is takarékon van a témában :) elvan ő hason is, semmi sem hajtja, hogy megforduljon :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csodaszépek a babák!

Mi tegnap voltunk elmaradt Hajnalka napot ünnepelni, Zille megint nagyon jól elvolt 3,5 órát kibírt kaja nélkül! Tényleg nem értem itthon miért nem bírja!
És egy fekete fehér macskának hangosan kacagott, nem hittem a fülemnek!

Szombat óta gagyog ezerrel az állatainak!

Kriszti nekem a "kutyázást" akkor csinálja, általában este, ha már nem jön neki eléggé és küzdeni kell érte!

Katuska örülök, hogy megérkezett a cumi!

A többgyerekes dackorszakos anyukáknak bosszúság, de én olyan jókat nevetgélek a történeteken, amiket írtok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lucus16

Mágnes! gyönyörűek a gyerekek! Petra is csinálja ezt, hogy a bal cicit nem fogadja el...főleg az esti evésnél. Ha hónaljtartásba veszem és úgy tartja magát, mintha jobbról szopizna akkor érdekes nicns gond! Én is arra gyanakszom, hogy elfekszi a nyakát.....szerintem próbáld ki Te is!

Enikő! Kitartás! mondom én aki szintén időnként a megbolondulás szélén állok....szerintem Levi is unja otthon magát! Voltunk délután ajátszóba, Máté játszott ezerrel nem is tudtam mikor merre jár. Mindig talált magának valami "balekot" akik segítettek neki felmászni egy két játékra. AZtán két 12 év körüli lány pártfgoásba vette és hurcolták jobbra ballra, nagyon tetszett nekik, hogy Máté benne van a hülyeségbe. Petra meg békésen szundikált a hordozóban, néhe megnézte rendben van-e minden.
A szurit pedig hősiesen viselte, egy kicsit nyikorgott de amint felvettem már el is múlt. Egy hónap alatt 300grammot hízott csak viszont megint nőtt 3 centit. Úgyhogy 5440gramm és 62 centi. Máté 4 hónapos mérésen volt 61 centi...
A játszóban is volt még sok kisbaba, az egyik 5 hónapos volt és kisebb volt Petránál. Majdnem meg is kérdeztem, hogy ugye ők egyidősek?
Fél hatkor jöttünk haza, még kimentünk egyet motorozni.

Aki tápszert ad az milyen tápot és az mennyibe kerül? Kértem a dokit, hogy írjon fel a biztonság kedvéért, hogy legyen itthon. Beba HA start aktívot írt...jól látom, hogy 2600.-Ft körül van? Annó én 700.-Ft ért vettem Máténak a sima Beba 1-et....szóval jó ha nem szokik rá a csaj, nem is váltom ki csak ha kopog a szeme az éhségtől.
katuska79

Katuska: Nekünk Humana HA 1 pufa van. Ebből 2000 Ft egy doboz. Rohadt drágák.

krisz78

JA azt még elmesélem, hogy ahogy mentünk a játszóházba kocsival egyszercsak elszakadt a kuplung bowden. Mázlim volt, hogy valamiért (nem is tudom miért) bekanyarodtam egy mellékutcába és ott történt. Király lett volna a fő úton mindez. Szóval nem nagyon bírtam lehúzódni de azért elfértek mellettem. Persze csak a férfiak. AZok a teherautókkal is elmentek, de a nők a kicsi autókkal ott anyáztak. Hihetetlen volt! Ott ordítoztak velem, hogy húzódjak félre, mekkora köcsög vagyok! Én meg vissza ordítottam, hogy büdös kurva hogy menjek arréb elszakadt kuplunggal???? Persze segíteni senkinek nem jutott eszébe, a rendőr is cska megkérdezte, hogy lerobbantam? Mondom igen. És otthagy a két kicsivel. Üresbe sem tudtam tenni a kocsit, hogy legalább félre toljam....bár senki nem segített volna, egyedül meg a teherautót nem szívesen taszigálom. Aztán jött a párom, hazavitte a kocsit egyes sebességbe téve, mi meg elsétáltunk a játszóházba. Nem is az esett rosszul, hogy lerobbantam mert megszoktam már, mindig is szar kocsijaink voltak....de az, hogy az emberek főleg a nők milyen ordenáré módon viselkedtek velem, azt nem tudom megemészteni. AZ egyik meg is állt pár házzal arrébb, ha nem jön épp a párom akkor tuti odamegyek és kirángatom a kocsiból!
katuska79

Katuska: :evil: hihetetlen, milyenek az emberek....

Saca ma egész délután aludt, és 1/2 9-kor már szólt, hogy ideje az esti szopit megejteni, és be is aludt rajta :shock: viszont fürdésnél jól látszott: lebarnult a kis pofija a kintlét alatt :lol: :lol: örülök, hogy nem érzékeny a bőre a napocskára :) azért vigyázok, nehogy leégjen

Na, megyek, betársulok mellé :) Jó éjt!

Csöre
csöre74

Erika! Édes nagyon Zsófi! Tök jó, hogy elfér a konyhaasztalon takaróstól! :D

Regina! Szépek a gyerkőceid!

Katuska! Máté korán kezdi a csajozást! :lol: :lol: Jól bírod te a gyűrődést! Én estére úgy elfáradok, hogy majd leszakad a hátam!
A BEBA HA 2000 Ft (van rajta valamennyi támogatás). Mi is azt használjuk, de ha nálatok senki nem allergiás jó a sima is!
Hú Katuska! Nem lettem volna a helyedbe. Még szerencsa, hogy nem főutvonalon történt és nem lett semmi bajotok!

Csöre! Irigykedem, hogy ilyenkor el tudsz menni aludni! Én ilyenkor tudom letteni a gyerkőcöket, aztán mehetek fürödni, mosogatni, fejni. 11 előtt sosem kerülök ágyba!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő, igen poénkodtunk is, hogy konyhakész a gyerek. :D

Csajok, ma kiborultam. Olvassátok el a blogban, még egyszer nem írnám le.

Kép
Kép
cs_erika

Viki: Lógó hasra tuti tipp: plasztikai sebész!!! Ez tök alkati kérdés szerintem, nekem az első után is lógott persze nem annyira mint most :lol: . De feszes sosem lett sem tornára sem méreg drága csodakenőcsre....anyukámnak is olyan löttyedt maradt pedig ő heti 4-szer tornázik 30 éve........
Nekem a második után veszettül lóg....de már nem is kenem csak átlag testápolóval....és ha nyerek a lottón befizetem magam egy hasplasztikára....közvetlenül a mellplasztika után :lol: :lol: :lol: .

Mági: gyönyörűek a gyerkőceid....az a csaj....én mint 2 fiús anyuka csak ámulok!!! Gyönyörűűűűűségesek!

Katuska: ez a lerobbanásos sztori...hát nem is tudok mit mondani. Sajnos nem lep meg...ilyenek az emberek. Remélem én soha nem viselkedem ilyen köcsög módon akaratomon kívül sem.....döbbenet. GOndolhatnák, hogy nem jódolgodban álldogálsz az út közepén 2 pici gyerekkel......néha elcsodálkozom, hogy semmi jóérzés nincsen az emberekben........a rendőr is egy nagy f@szkalap lehetett már elnézést......
Zétény is ezt a tápszert eszi, Beba Ha 1 start aktív, én 2.400-ért veszem a patikában. Marha drága.
Bár most nem tudom miért 2 napja alig eszik a fiam...úgy kell beletuszkolni 130-140 ml tápszert....az is eltart 20 percig..közben tizszer abbahagyja......Meg fogom kérni a gyerekorvost írjon valami más fajtát hátha azt jobban enné.....Mi lehet a baj???

Erika: Gyönyörű baba Zsófi, az a fürdős kép zseniális!! Nagyon -nagyon édes:-)

KépKép
peni

Csöre: A kád túlélte bár elrepedt....pont ma vettem észre fürdésnél hogy csöpög az alján a víz... :roll: :roll: . Pedig jó nagy kád...bár azt hiszem helyesebb lenne múlt időben beszélni róla. Olvastam ma a neten, hogy van valami speciális műanyag ragasztó....talán kipróbálom, jó lenne még használni a kádat 1-2 hónapig amég a nagykádban fürdés nem lesz alapbeállítás, de Zétény még olyan kicsi el sem tudom képzelni hogyan fürdessem a nagy kádban. Bár most láttam a Brendonban ilyen tapadókorongos maci formájú ülőkét meg kör alakút is amiben be lehet tenni a nagy kádba........hát még rágódom rajta....

Ha ti kinövitek a kiskádat miben fogjátok fürdetni a gyereket? Amikor Pesten éltünk nekünk csak zuhanyzónk volt kád nem, így Soma 2 éves koráig nagyméretű műanyag kádban fürdött, aztán kiköltöztünk a házunkba és itt van nagy kád...azóta abban fürdik....most gondolkodom hogy mi lenne jó, Zétényt szoktatni a nagykádba vagy kiskádazni?? MIt gondoltok?

KépKép
peni

Erika: hol lehet olvasni a blogodat? Olvasnám a kiakadás tárgyát de nem tom hol.......

KépKép
peni

Sziasztok,

elég rég nem jártam erre, most se volt időm visszaolvasni, csak ezt az oldalt futottam át. Sok babát láttam és mindannyian gyönyörűek :D

Katuska: nem semmi, milyen strapabíró vagy! Ez a lerobbanás dolog elég bosszantó lehetett :evil: Én eddig életemben egyszer robbantam le, de akkor gyorsan jött a segítség két pasi személyében (a kocsi elég rossz helyen állt, és csak kicsit meg kellett tolni, mert az aksi dobta be a kulcsot).

Csöre: a teraszon szopiztatok?? A kendőben? Aranyos lehet Saci barna arccal :D

Kriszti: kiskutyus :D Ezt mi is sokszor mondjuk Bálintra, régebben mindig mondta Apa, hogy mi egy kiskutyust hoztunk haza a kórházból :D

Vickybabe: ezekre nekem is jól jönne pár jó tipp...

Na megyek, az álometetés alatt olvasok egy kis Suttogót. Bálint nagykorú lesz, mire a végére érek :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Szép estét!

Dicsekszem, dicsekszem, dicsekszem!!!
Ágnes hátról oldalra fordul! :D :D :D :D

és most megyek aludni mert hulla fáradt vagyok...
kisbogacs

Erika! Bocsi, de ezzel most nem értek egyet!Múlt héten tök véletlenül ismertem meg egy nőt, 5 gyereke van,mind otthon szülte a Geréb Áginál! Pénzt egyik szülésnél sem adott és elmesélése alapján nagyon szép szülései voltak minden beavatkozás nélkül! Ezzel én nem azt mondom, hogy a korházi nem jó, mert ismerve az én két szülésemet, nekem így jó, hogy nem otthon szültem, csak szerintem tiszteletben kellene tartani mindenkinek az igényeit és támogatni, probléma esetén pedig emberként bánni vele (a korházak többsége lekezelően bánik az ilyen nőkkel, ha korházba kerülnek).
És szerintem sokkal kevesebben kockáztatnának, hogy otthon szüljenek, ha a korházak nem az orvosokhoz igazítanák a szüléseket (félóránkénti vizsgálat,gyorsítok, ágy, gyerek kinyomása, stb.)

Kriszti! Gratulálok Ági babának az átforduláshoz!

Peni! 1000 Ft egy ilyen ülőke és abban a nagykádba is elvan!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

És mit csinált volna a nő, ha valamilyen komplikáció van? Ha hirtelen császározni kell? És még sorolhatnám. Szerintem is felelőtlenség otthon szülni. A kórházban is történhet baj, nemhogy otthon!

krisz78

Szép jó reggelt!
Igen ez egy jó kérdés amit krisz kérdezett, hogy tényleg mi van akkor?
Egy kicsit azért felelőtlenség, de ezt mindenki maga dönti el.

Ma este a Joel megint este 9-től aludt 3 óráig, de mivel egy kicsit náthás így föl ébredt 3/4 6-kor a párommal gyorsan leszívtuk az orrából a váladékot evett és most azóta alszik.

Ti is észre vettétek, hogy nem lett átállítva az óra a babanetten?
Pont 1 órával kevesebbet mutat.
Ő náluk nincs nyári időszámítás. :D :D
Holnaptól állítólag tavaszias idő lesz, már ideje.
Jövőhéten viszem a Dávid fiamat a pulmonológiára kontrollra, mert asztmás és allergiás is sajnos.
De az asztmája már kezd egy kicsit javulni, már az állandó spray-ét nem kell használni, csak a Ventolint, tesióra előtt kell neki fújni és, ha esetleg fulladna óra alatt akkor megint.

manocskak

peni, kattints a www-re, és előhozza a blogot

Kép
Kép
cs_erika

Szisaztok!

Enikő: igazad van, fogok venni 1 ilyen tapadókorongos fürdős medvét aztán berakom a nagy kádba......mit bohóckodjak mindenféle babakádakkal.....

Otthonszülés: ez volt tegnap a téma a danobiuson is .......éppen kocsiban voltam, azt hallgattam.
Hát ez egy nehéz téma. Én soha nem akartam otthon szülni, fel sem merült bennem. Semmi esetre sem szülnék otthon, éppen azért, hogy ha ne adja isten valami baj van közel legyen a segítség, meg nekem mind a kettő császárral lett meg....szóval ezért sem...
De igyekszem megérteni azokat akik otthon akarnak szülni...bár nekem nehéz mert az én abszolút biztonságra törekvő vagyok mindenben. Igyekszem kellő toleranciával szemlélni ezt az otthonszülés témakört.....de ha netán valamelyik fiam felesége otthon akarja megszülni az unokámat úgy billentem fenéken a terhesség dacára, hogy elmenjen tőle a kedve............
Nekem is van egyébként ismerősöm aki 3 gyerket szült otthon a Geréb Ágival és nagyon boldog, hogy így csinálta, nagyon szép szülései voltak....
Tegnap a Jakupcsek Gabi mondta a rádióban amikor erről a témáról kérdezték, hogy ő egészséges gyereket akart és nem szülési élményt. Mert ugye akik otthon szültek azt mondták hogy a szülés mint élmény egészen más otthon.....valahogy én is így vagyok vele.
Egyszer szívesen megnéznék egy otthonszülést...el sem tudom képzelni hogy milyen lehet a menete...azért érdekes lehet:-).

KépKép
peni

Erika: én ritka stupid vagyok most ehhez..........mire kattintsak??? Össze viszza nyomkodok mindent...persze csak azt nem találom amit kéne........... :oops: :oops:

KépKép
peni

Erika: megtaláltam!! HŰŰŰ de ügyes vagyok végülis csak két napig tartott :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Na Erika ezt a műsort hallgattam én is.....Te szülésznő vagy??? Nem is tudtam...mondjuk már biztosan mondtad dehát az agyam újabban mint a szita.....
A születésház szóvívőjét azt az Adria nevű nőt hallottad?? Azt mondta, hogy születés után valami csövet dugnak a babák fenekébe :shock:. Tényleg?? Te mint szülésznő ezt biztosan tudod nem úgy mint én. Nem is hallottam ilyenről...

KépKép
peni

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák.

De kár, hogy nem hallgattam ezt a műsort.

Kép
petne

ERika! jogos a kiborulás. Nekem még halvány eszem ágában sem lett volna itthon szülni. Nekem nem ment volna.
A babakocsis témára térve meg a legjobb ha megacélozod magad mert rengeteg iylennel fogsz találkozni. Sőt még rosszabb is lesz ha pl bkv-zni próbálsz...Én már megszoktam Mátéval, hogy soha senkire nem szabad számítani inkább begyakoroltam hogy tudok mindenféle ajtón bemenni, lépcsőn fel le közlekedni, mozgólépcsőn hogyan kell vinni a kocsit, buszra fel le szállni egyedül. Na meg nem kímélek senkit, megyek, mint a tank a kocsival, merjen elém állni vagy útban lenni! Ó mennyi sarkat letiportam már mert az üzletben nem szokás arrébb állni, csak hátra néznek és max homorítanak egyet...de egy centit nem lépnének arrébb. És csak sajnálni tudom az embereket amiért ilyen sivár a lelkük.

Enikő! azt nem tudom minek ha-t írt mikor senki sem allergiás nálunk...na mindegy majd legközelebb azt íratok ha egyáltalán szükség lesz rá
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?