A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, a Spongya Bob félóra alatt bejelentkezem :wink:

LÁnyok, szuperek a képek :D :D :D :D Nagyon sajnálom, hogy mi ezt most nem tudtuk elvállalni :cry: :cry:

Bár néhány baba beazonosításával, be kell vallanom, gondban voltam, de kizárásos alapon sikerült végül :wink:

Talán úgy el tudunk majd menni a következőre, hogy Bp-en is alszunk, mert sajnos Rugó nem alszik automatikusan a kocsiban, sőt... És képes ám két órát ordítani az autósülésben, ha nincs épp alvásideje :?

Ma dupla-oltásra megyünk. Megy még valaki közülünk, ha jól emlékszem :roll:

Az utóbbi két éjszaka sokat ébredt, minimum nyolcszor :? De most nem éjszakázok, így annyira nem készülök ki 8) Azért lehetne még csiszolni a helyzeten :roll:

Itt esik az eső :?

Szép napot mindenkinek, V.

Maggie - Te tudsz valamit a Zsuzsi vonatról? Szóval hogy van-e korosztályos korlátozás, érdemes-e oda babával menni? Kaqk-kal beszéltük, hogy talán jó lenne oda is elmenni... :roll:

Ktimi - küldtem.

Betegek hogy vannak? Zsozsi, Karcsika, Maggie-család?

Kép
vindolanda

Jó napot!

iwiwen elküldtem körüzenetben a gmail-es jelszót :) elméletileg mindenki megkapta :)

:arrow:

KépKép
viranka

vindolanda!

Mi is ma megyünk,szorítok nektek is.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Éjjel borogattuk Zsozsit. Szegénykém, kiterült mint egy kis béka, és borogatás volt a csuklóin, a bokáin és a homlokán. Tűrte hősiesen, elesetten. Mellette felment a láza 39,6-ig, lángolt az egész gyerek. :(
HAjnali 4 felé visszament (kúpokat is kapott) 38,9-re, majd szegénykém hányt is.
Ma reggel viszont 36,9 a hője, és rosszabb, mint egy egész oviscsoport. :D
Remélem estére nem esik vissza.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, ez rosszul hangzik (mármint nem a reggeli 36,9) :( Gondolok rátok, hogy este ne legyen gond...

Tünde - akkor majd eszmecserét folytatunk :wink: Remélem, minden rendben lesz veletek.

Kép
vindolanda

Lányok,jajj, de irigy vagyok! Szuperek a képek!

Zsozsinak mennek a gyógypuszikák!++++++

Képzeljétek, nem ért véget a zajolás, most központifűtés-szerelőnk van :twisted: :twisted: . Hát, mit mondjak, full erőből zörög(szerencsétlen, nem akarom bántani...). De úgy tele van már a tudatom :twisted: . Boti ordít, utálja a zajt, én pihenni nem tudok, férj dolgozik. Nem is tudok most visszaolvasni sem, de pótolni fogom!
Millió pussz minden apró Betegecskének!!!
kispocc

Jó reggelt csajok, hát a képek kissé kárpótolnak az elmaradt találkozásért, de ha legközelebb lesz, igérem megyünk:-) Pláne ha Gödre kell menni.
Egyébként Viranka le lehetne szervezni Nőtincsre is nyárra abba a jáccó parkba amit emlittél.

Emese szegénykéim, hát nem lehetett könnyű az éjszaka, hogy reménykedjünk, hogy semmi komoly! tök jó a sorozat:-)

KTimi, receptet is mellékelni tessék!!!!! Édesen szunyál Ádi:-)

Kispocc egyszer csak vége lesz már és akkor már csak élvezni fogjátok a lakást!

Vindo
nem lesz semmi gond a 2 oltással!

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Mesi: sok gyógypuszi Zsozsinak.++++++++++++++ ne legyen este semmi gond!!

Emma annyira kiemrült hogy este f8 tól reggel 8 ig aludt..f7 kor megitta a tejcsijét és aludt is tovább.....a garázskapura ébredt..de kipihenten boldogan...:-)

Nagyon jók a képek!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megjöttünk! Megvolt a két oltás,egy két hüppögés volt,de már túlvagyunk rajta. :) Most meg megy a rosszalkodás ezerrel.. :)

Vindo: Bizony-bizony nem lehet semmi gond!!!!! :)

Emese:
ma már ne is legyen olyan magas láza,mint volt.Sőt inkább semmilyen se legyen. Nagyon ügyes volt Zsozsi,hogy így tűrte a borogatást. :) Nektek meg kitartás,biztos nagyon fáradtak lehettek. :)

Nagyon jók a képek!!!!! :)
varga tünde

Elfelejtettem írni: Méreckedtünk is súly 11kg és 85centik vagyunk.. :)
varga tünde

Sziasztok Lányok!
Na, most már le tudok ülni egy kicsit nyugodtan. Gyerkők alszanak, ebéd fő.

Gyorsan átfutottam a képeket. Annyit jöttünk mentünk és olyan rövid idő alatt(mert ugye mi távoztunk leghamarabb :( ), h nem nagyon tudtok felfedezni rajta :) Úgyhogy továbbra rejtve maradtunk a nagyközönség előtt. :lol: :wink:

Nagyon örülök mindenkinek, akivel megismerkedhettem személyesen.

Irina, sajnálom, hogy nem találkoztunk.

Sajnálom, h sokatokkal nem is tudtam beszélni, de remélem hamarosan pótolhatom majd! De örülök, h mindenki nagyon kedves és a gyerkőcök pedig annyira aranyosak! Olyan jó volt nézni, ahogy ott elszöszmötöltek. :)

Timi!
Aranyos ahogy Ádám kidőlt. :)

Mesi!
Sajnálom, h nem tudtatok jönni. :(
Remélem Zsozsi ma már nem lesz lázas és Gegi is gyorsan átvészeli az oltás utóhangját.

Silka!
Olyan édes Lottibaba. Hihetetlen, h a nagy lurkók is ilyen picurok voltak.

Vindolanda!
Legközelebb várunk ám! :)
Szorítok, h az oltásnál minden rendben legyen!
Te túl vagy már a betegségen?

Kispocc!
Türelem! Ez az utolsó hangos munka már, nem? Biztos, h nehéz de csak túllesztek rajta!

Elfelejtettem, mit akartam még írni, na majd ha eszembe jut..

Gica

Kép
gica1

Hello Lányok,

jöttem képeket nézni és micsoda jó hírt látok:

Fleur, nagyon gratulálok Nektek! Annyira örülök! :D Küldj adatokat és beraklak a táblába.

Visszatérve a talira, látszik, h megint nagyon jól sikerült, mindenki olyan happy a képeken.

Én is kérek szépen gmail-es adatokat, mert már olyan régen jártam arra, h elfelejtettem...

Altatás megint horror, főleg este. 1-1,5 órát vesz igénybe és semmi nem jön be (simi, mese, ének), mindig úgy alszik el, h ajtó rácsuk, ordít majd beájul. Én ezt úgy utálom...

silka
silka

Tündi: ++++ remélem semmi gond nem lesz...
Vindo: Ti megkaptátok már?

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: :-( sajnálom hogy ilyen rossz az altatás.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Én tök béna vagyok nem találom a képeket a g-mail-en :oops: Néztem a fényképek között de ott a régrbbiek vannak. :oops:

Vindo: Mi is ma mentünk a 18 hós oltásra de nem kaptuk meg várunk vele 2 hete míg teljesen rendbe nem jön a bőre de már lényegesen sokat javult. :)

Le is mértek minket 10800 gramm :D

Mesi: Drukkolok hogy Zsozsi ne legyen lázas újra++++Gegi hogy van?

Kaqk: Emma egy igai kis tündér és tényleg jól kialudta magát.Bár az éjszakát mi is moccanás nélkül végig aludtuk :wink: :D

Silka: Remélem hamar megváltozik ez az altatási módszer és tökéletesen meg értem hogy ezt így utálod. :(

Gica: Nálatok hogy történik egy esti altatás? Egyszerre fekteted őket?

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Te szegény mikor lehetne aludni akkor meg nem tudsz :? :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Képek szuperek!
Tali csúcs volt! Szerintem is lehet sűrűbben! :D Igazi feltöltődés, most jobban tudtam dumálni is, Szelit néha azt se tudtam, hol van... :lol:
Legközelebb visszük a mi játékbabakocsinkat is, nehogy vita legyen! ;) (LMóni! Kaqk!)
De tetszett, ahogy Cicus és Szeli hatalmi harcot vívtak! :lol: Eddig még nem került ilyen helyzetbe, általában rá szokták hagyni a gyerekek (mint a bájos Emma is), de Cicusban emberére talált! :)
Jaj, én is végig tudnám dicsérni az összes gyerkőt! Olyan kis egyéniség mindegyik!
Az ikrek milyen magasak! :shock:
Na, és ahogy Dettyk Bencéje elszórakoztatta Szelit! Tényleg kész főnyeremény az a kisfiú, nagyon figyelmes!!!! :) Szeli imádta, ahogy a képen is látszik! :)

Kispocc! :evil:
Nemsokára vége zörgésnek!!!

Zsozsinak jobbulást!!!!

KTimi! Látod, milyen jót tett Ádinak a társaság! :)

Mi délelőtt Ringatón voltunk, Szeli szokás szerint elaludt a babakocsiban, még boltban is voltunk, aztán hazajöttünk, és visszaaludt az ágyában.
Este megint ki akart jönni, rájöttem, hogy fázott (elfelejtettem előre bekapcsolni az olajradiátort), ki akart jönni, aztán ahogy melegedett a szoba, már tette is le a kis fejecskéjét! :)
Azt lehet, hogy nem írtam, hogy pont Szelié a leghidegebb szoba, nem is baj, hogy ott alszom vele, mert így tudom éjjel kapcsolgatni az olajradiátort! ;)

jön

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, azok olvassák tovább, akik szeretik a természetet, a kirándulást, és szívesen járják / járnák az erdőt kisbabával is.

Készítettem egy kirándulós-babakocsis honlapot, ahol összegyűjtöttem azokat a túrákat, amik babakocsival bejárhatóak. Vannak könnyű, bármilyen kocsival megtehető utak, és nehezebb, csak sportbabakocsival teljesíthető kirándulások is.

www.kirandulababa.turistautak.hu

Remélem sokaknak hasznos lesz a honlap.
Nagyon várom a ti útvonalaitokat is, hogy még több túralehetőség közül lehessen választani. Ha valakinek van kedve küldeni útvonalat, vagy töltse ki a honlapon található táblázatot, vagy csak írja le pontosan, hogy merre járt, és én elkészítem a túraleírást.

Kirándulós fórumot is nyitottam, mert a honlapon még nincs ilyen:
Társalgó - Programok, ajánlatok - "KIRÁNDUL A BABA" - babával kirándulók fóruma

Itt a tavasz, jó túrázást kíván a KIRANDULABABA!

sushy

Anitja! Nagyon eltűntél... Hogy vagy????

Silka! ez az altatás szörnyű lehet... :?

Kép

Kép
regcsiken14

gmail: bocsi de csak email-ben tudtam átküldeni...azt isnehezen...nincs elég memória...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Lehetne regisztrálni a fotoalbum.hu-n is!!! Nem Csajok?
Oda korlátlanul lehet képet feltölteni. Megcsináljam?

Szeli végre rendes adag kaját evett!!! Már vagy 1 hónapja nem volt ilyen! :D
Most valamit pakol, ahogy hallom! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sajnos az oltásnál komoly gondok voltak :(

Két órát át vártunk a gyermekdokira, nagyobbrészt egyedül. Rugó addigra elálmosodott, megéhezett :roll: Aztán meglátta az orvost, kezdődött az üvöltés, ami kb. egy-másfél órán keresztül tartott, szinte fulladásig sírt. Lefogtuk, öltöztettem, babakocsizás hazafelé - végig. Itthon sem enni nem tudott, tisztába nem tudtam tenni. Üvöltve szopott, többször is. Bealudt, de többször felsírt álmában, és újra kezdte. Remeg és összerázkódik azóta is :? De most talán jobb lett.

Á, hát ez borzalmas.
Na, megyek enni, mert még nem ebédeltem.

Kép
vindolanda

Ja, 80 cm, 10,2 kg. Hízott fél kilót 50 nap alatt, de ez most valahogy nem dob fel :roll:

Kép
vindolanda

Na, én se tudom a gmail jelszót... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! :cry:
Mi holnap megyünk... Szeli is tuti sírni fog, de remélem, csak bent...

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, szerintem ne izgulj, a legtöbb gyereket nem viseli így meg az oltás. Csak Rugó olyan kis hiperérzékeny lélek :roll:

Ezt tudomásul veszem, és így szeretem - még ha sok dolog jóval egyszerűbb lenne, ha más lenne a természete (pl. altatás, séta, stb.).

Szegény azóta is nyöszög álmában, de fel egyelőre nem ébred :roll:

Gica - kösz a kérdést, jól vagyok már, csak ha beszélnem kell vagy lefekszem, jön rám a köhögés. De amúgy semmi bajom 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Silka esetleg mellé fekvős, cumisüvegezés, cumi, kis plüss állatka???
Nálunk Péterke is egy nehezen elalvó tipus volt/ van.
Mi a mellé fekvést választottuk, semmi más nem jött be. Issza a kakaóját, 4 lukú aventes üvegből, eléggé nehezen jön, igy már közben elálmosodik és énekelni is szoktam neki, ha megitta a tejet, felén fordulva belém bújik és úgy alszik el. Persze minden gyereknek más az igénye, nálunk ez vált be, kopp, kopp, kopp.

Dettyk Bencéért hogy rajongtak a csajok :shock:

Regi alváshoz úgy olvastam, hogy 19 fok az ideális.

Anitja tényleg hol lehet??? Tessék életjelt adni!!!! Remélem minden rendben van!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Hú, hát Rugó az elmúlt egy évben egyszer aludt el magától délután :roll: (nem babakocsiban és nem autóban).
Esténként már jobb az arány, ez a szám megvan 10 is :D
Éjszaka viszont jobban megy neki, néha csak a hátát kell simogatni. A többi 4-5 db ébredésénél meg rásegítek :lol:

Silka, esetleg összefügghet ez a félelmekkel is :roll: Lehet, egyszerre fognak majd ezek a dolgok rendeződni. Addig is kitartás...

Nem csak Anitja, hanem Nyerkit meg Niki sem írt már egy ideje a pocakosok közül.

Kép
vindolanda

Vindo! Szeli ordít, ha meglátja a dokit, mióta fájt a torka, és sokat vizsgálták... :?

Heni! Hát én biztos nem tudok 19 fokban aludni... :oops: A 21-22 fok már oké, de lejjebb nem tudom adni... ;)
És Szeli olyan fázós, mint én... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Most jöttünk be. Nálunk du. nem volt hosszú alvás az oltás miatt. Fájlalja a karját kicsit befeszítette mikor beszúrták sz.tem ezért,igaz nem mindig. :) Ez függ az adott rosszalkodástól is. :)

Megyek fel,mert nagy zene-bona van.

Vido:
huu nagyon sajnálom szegény Rugót :( lelkiekben nagyon megviselte :( :(
varga tünde

Vindo magától elalvás nálunk is csak kocsiban, vagy hintában esélyes.

REgi mi 20 fokban alszunk és azóta nincsenek gégészeti problémáink.Egyébként én is fázós vagyok, nagyon, nappal 24 fokunk van, de éjszaka vastag pizsi+ jó kis takaró és nem fázunk.

Heni
KépKép
heni81

Nálunk a kesu-diós incidens óta hasonló a helyzet :?

A mostani házban stabil 23 fok van, most ehhez vagyok szokva. Gyermekkoromban viszont tizenegynehány fokban aludtunk, és reggel vettük rá a konvektort.
A debreceni lakásban meg nyáron éjjel is 28-29 fok volt, na, akkor majd megdöglöttünk, az volt a legrosszabb :P
(harmadik emelet, kizárólag déli fekvésű szobák)

Kép
vindolanda

Granda is nagyon régen jelentkezett...
Vajon jár még Flamencora???

Találtam egy egész jó munkajogi választ. Akit érint a dolog:
http://www.onlinejogasz.hu/gyik/kat/ind ... alasz=4904

Kép

Kép
regcsiken14

Hmmm... Rugó még mindig alszik, szegényke :roll:

De nem baj, ha éjfélig szórakoztat is minket, csak ne sírjon :D Szegény, tapogatta a lábát, ahol beoltották, és úgy sírt.

Kép
vindolanda

Heni! Képzeld, Szeli este lefeküdt a szőnyegre az olajradiátor mellé, nagyon hideg volt a matracunk, pedig az övé alá betettem a rácsot is, de így is nagyon átveszi a hideget. Még melegítőpárnával lehet, hogy megpróbálom, hogy beteszem este, hadd melegítse fel egy kicsit, aztán kikapcsolom, mert tényleg, ha felöltözünk éjszakára, nem olyan vészes, de az elalvás nehéz a hideg matracon.
A lakásban 23 fok volt mindig, de egész jól megszoktuk a 21-22 napközben is! (ez nálam nagy teljesítmény! :)) Éjjel is jó ez a hőmérséklet, de Szeli szobájában (én is ott alszom) 19 fok van... :roll:
De most már úgyis jön a tavasz... remélem! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó felkelt, egyelőre semmi baja 8)
De még nem járkál, csak a fényképezőgép tasakját szereli :roll:

Kép
vindolanda

Viszont az orra folyik.

Ez szerintetek lehet az oltástól ilyen gyorsan? Volt valamelyik babánál ilyen tünet? Vagy közben összeszedett valami vírust, ami mostanra jött elő nála? :roll: :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Vindo hogy van Rugó??? Nálunk karba kapta Péterke a szurit, nehogy menni nem tudjon, inkább a karja fájjon.

Regi majd csak alakul a fűtésetek is, konvektorok vannak? Vagy központi??? Nálunk központi van, de igy sem egyenletes a meleg :evil: Ősszel veszünk egy fatüzelésü kazánt, mert iszonyat ára lett a gáznak :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sajnos lázas lett, sír :roll:

Kép
vindolanda

Rugó :( :(
miért kell 2 órát várni a ygerekorvosra? elképesztő :(
jobbulást+++++++++++

nálunk általában 20 fok körül van,ha gázzal fűtűnk.Viszont ha működne a fatüzelésű kazán(a kémény bekátrányosodott :( hála az okos kéményseprő vállalatnak akiktől anno szakvéleményt kért Apám,h. milyen kazánt ajánlanak/illetve jó e ehhez a kéményhez az adott típusú kazán,még szerencse h. nem lett nagyobb baj :( de olyan büdi volt a gyerekszobába,mert a kémény ott is van,hogy csak na :( a kátrány kicsapódott tök vastagon napokon múlt h. ki nem gyulladt) akkor a gyerkszobába dög meleg van kb 24-26 fok :)
a pesti lakásunk 2.számú galériáján volt mindig dögmeleg :) ezt tükrözi az h. mire kimostam a 2.adag ruhát addigra az első adag megszáradt :) :)

s egy Míra beszólás most este rendrakás közben:
Azon TŰNŐDŐM ,hogy Én vagy aBálint fog gyorsabban rendet rakni :) :) Imádom :)

:arrow: mert már készen vanank a mosakodással :)

nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Vindo, Szegény Rugó! adj neki mindképpen lázcsillapitót!

Viranka, nem semmi miket tud tud mondani Mira:shock: már alig várom, hogy Péterkém is beszéljen 8) biztosan vicceseket mond majd.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Életjel :D

Bocsi, de csak az utolsó pár oldalt futottam át.
Először is Fleur, hatalmas gratula, sok boldogságot a Pocaklakóhoz!!! :D

Nagyon szupik a talin készült képek! Eszméletlen sokat nőtt, változott minden gyerkőc! Lotti pedig egy gyönyörűség :D

Mi megvagyunk, most már talán sikerült belerázódnom a 3+1 műszakos létbe, vagyis munka, utána rohanás haza, minél többet játszani Dorkával, majd lefektetése után háztartás és utána az éjszakai műszak (itt mikor mi, mindenkinek a fantáziájára bízom :wink: Bár tegnap éjjel sajnos épp lázas Dorkához való virrasztás volt éjjel :( )

Dorka múlt héten megkapta a 18 hós oltást, aznap lázas is lett. Ja egyébként 83cm és 12 kg, kis vasgyúró :D
Péntek-szombat csak enyhe hőemelkedése volt, de tegnap már masszívan lázas volt d.u., éjjel, és ma is. Elvittük ma d.u. dokinőhoz, és hát sajnos torokgyulladása van, kapott antibiotikumot.
Mesi, olvastam, hogy Zsófi is lázas volt, jobbulást neki! Nekünk a Suppositorium antipyreticum lázcsill. kúp nagyon-nagyon bevált, kb 20 perc alatt levitte a 38,7 fokos lázát Dorkának! Esetleg próbáld ki, ha a Nurofen nem igazán hat (receptre kapható).

Dorka szerencsére jól viseli, hogy napi 6 óra munka miatt nélkülöznie kell (most már talán én is jobban viselem, mint az elején). Imád a nagyikkal lenni, két hétköznapot pedig Apával tölt. Már ha látja, hogy veszem a cipőm, szó nélkül integet és puszit dob.
Eleinte volt egy kis lelkiismeretfurdalásom, hogy miért is megyek vissza dolgozni, de szerintem most kiegyensúlyozottabb vagyok - mindenféle téren.

Most csak ennyi, mert éjjel össz-vissz 4 órát aludtam... Jók legyetek :wink:

Kép
dotildi

Vindo, Rugónak is jobbulást!!!

Kép
dotildi

Regi, ment a privi!

Kép
dotildi

Jaj, szegény Rugó! Remélem nem lesz komoly baja!!!!! Zsozsinak is hőemelkedése volt az oltásoktól, e az orra nem folyt.

Mira duma: Halálos a kiscsaj! Viranka, ha nem vezeted az aranyköpéseit, akkor elegendő csak a babanetet végigböngészned, és lesz egy lexikonra való Mira-dumád! :lol:

Zsozsikám nincs jól, délután óta 39,5 a láza. :( Kapott Nurofen kúpot, majd hívtam a gyerekdokit, és az ő általa mondott kúpot már meg is vettem. Talán pár fokkal levitte a hőjét, nem lángol, de eléggé meleg. Holnap délután viszem megmutatni.
Előre örülök... Mármint annak, hogy a legutóbbi beteg-rendelésen kerek 2 órát vártunk. :?
Zsozsi ma evett 1,5 virslit, 1/4 almát, 3 kanál barackos túrót és slussz. Folyadékot iszik, de nem eleget.

Gegi jól van, egy sózsák :lol: . Remélem nem kapja el Zsozsitól. :roll:
Az hiányozna még, hogy neki legyen ilyen magas láza.

A dokinéni megállapított nála egy kis szívzörejt, de azt mondta, nincs ezzel gond, csecsemőknél természetes, elmúlik. Úgy is figyeli folyamatosan. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Heni, köszi az ötleteket, csak sajnos Lizi kb fél éve nem hajlandó este tejcit inni, cumit meg össz-vissz 2 napig viselt el a szájában. A bemászás necces, mert rácsos ágyban alszik, ennek ellenére az apukája ezt is próbálta. Elég vicces látvány volt apja meg lánya a kiságyban 24 plüssállat társaságában. :lol: :lol:
Bízom benne, h elmúlik ez az időszak. Már azon gondolkodom, h berakok neki egy sólámpát éjjelre. Bár én nem tudnék a fénye mellett aludni. Majd meglátjuk...

Szobahőmérsékletnek elvileg a 18-20 fok az ideális. Lizinél sajnos nem tudom 26 alá hűteni. Én meg rászoktam a hidegre, már 2 hete nyitott ablaknál alszunk.

Szegény Rugó! :cry: Gyógyulást!

Dotildi, Kiskolbi, minden elismerésem a Tiétek! Én egyenlőre elképzelni sem tudom, hogyan lehet a gyereket a munkát és a háztartást összehangolni...

Voltunk ma tescoban. Sajnos nem tudtam eljönni a gyerekruhák mellett. Most baromi jó kínálat volt... ...de szolídra vettem a figurát. :wink:

silka
silka

Lányok, kérek szépen vkitől gmail-es kódokat! köszi

Amúgy Regi, felőlem lehet fotóalbum, ismerem és szeretem a rendszert és a feltöltés is könnyű.

silka
silka

Helló, Lányok,
vmi gond van a routerünkkel, nem engedett el a netre...

Szegény drága Zsozsi és Rugó, remélem, mielőbb meggyógyulnak!!!
Ezt Zsozsinak küldöm gyógypuszik keretében:

Kép

Ezt meg Rugónak soxeretettel:
Kép

Silka: nincs ötletem, de nem lehet, hogy ez is egy időszak Lizónál, amely azt mutatja, hogy fejlett kislány? Lehet, hogy nálunk is eljön ez, csak idő kérdése... Nem tudom, Nálatok hogy van, nálunk a rossz napok egymás után jönnek időszakosan, nemalvás, ordítás, aztán javul a dolog.

Dotildi: nagyon fárasztó lehet az élet, de remek, hogy kiegyensúlyozottabbnak érzed magad. Dobj majd 1 képet Dorkáról! :-)[/b]

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Mostanáig nem tudtam jönni, gyors bekukk. Bővebben majd holnap vagy holnapután...

Nagyon jó volt a tali, olyan jó visszanézni a képeket! :D Zéti jól elfáradt, de nem aludt el estig. :shock:

Betegeknek jobbulást! Mesi, remélem hamarosan jobban lesztek! :( Sajnálom, hogy ismét nem tudtunk találkozni.

Ágica én is akartam mondani, csak kiment a fejemből... Mármint persze jó lenne Szolnokon is talizni. :D

Próbálok majd jönni, puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jaj, Dettyk Bencéjéről én is ódákat akarok zengeni, micsoda figyelmes kisfiú! Magától felajánlotta a talin, hogy hoz egy muffint Ádinak és még a papírt is leszedte róla! :shock: Dettyk, mi a titok, áruld el, kérlek, hogyan kell ilyen kisfiút nevelni?

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?