Millye, milyen hódító egy kishapsi András

Nagylányod sokat segít körülötte?
Ladmon, mit dolgozol, hogy TBC-s emberekkel hivatalból találkoztál?
BCG-oltás: na a cikket nem olvastam el, de persze belehergeltem magam a parába (idióta vagyok, tudom). Nektek hogy néz ki az oltás helye, Látszik még? Mert ma mintha valami kis trutyi jött volna belőle, szerintem attól lett egy kis folt a body ujján Adrinak. Meg még mindig dudoros és piros, és furcsa hegszerűség van rajta. Kicsi, de nem valami csini
Zsancy, én úgy vagyok a kaja-témával, hogy eszem szinte mindent, csak mértékkel. Szóval nem iszom literszám a tejet, de két deci kakaó van, hogy lecsúszik reggelire. Vagy ha egy négyszemélynyi kajába kell mondjuk egy deci tejszín, akkor abból azért eszem. Meg a gyümölcslevektől is kész van Adri pocakja, de azért minden nap megiszom egy pohárral, hogy ne csak vízen éljek, és annyitól nincs baj.
Átadtam Adrinak a puszit

eleinte nem nagyon kentem semmivel, csak az esti fürdetésnél szépen megmostam, de mikor elmúlt a pirosság, nagyon száraz maradt a helye, ezért elkezdtem a gyógyszertári testápolóval kenni neki, és úgy vettem észre, mintha a pirosság is hamarabb elmúlna, meg a szárazság is jelentősen javult. ZVera írta asszem korábban, hogy ő Sudocremmel kente Olivérnek, és attól is jobb lett neki.
Zsuzsi, Kaandi, jaj ha tudnátok, ezt milyen örömmel olvasom

eddig mindenki azt mondta, hogy tiszta apja
Andus, az egy év GYEDen én is kiakadtam. Főleg ha az ember szeretne kistesót, akkor hogy megyek vissza mondjuk fél évre dolgozni? Meg hova? Merthogy a GYES olyan kevés, hogy nem lenne pénzünk a törlesztő mellett enni...
Arról nem beszélve, hogy tizenhét éves korom óta húzom az igát, mindig bejelentve, rendesen leadózva, és eddig nem látom, hogy hova megy a rengeteg lóvé, amit levonnak. Bezzeg ha valaki szül húsz gyereket, beadja őket nevelőintézetbe, a testvérek meg kiveszegetik őket, szép kis summát kapnak érte... az ilyeneknek is lehetne valami értelmes korlátozás...
na befejeztem a bosszankodást.
Nicko, magától jött Adrinak, nem befolyásoltam. Ha sírt, felkeltem, adtam enni neki mindig, nem hagytam sírni vagy ilyesmi.