ehh...
először is: jó reggelt.
Gabi, a melltartóbetét jó (de nem mind jó ám, Pici, a tescoban árult - nem tecsós - pl. rettenetesen szar), de éjszakára, ha szoptatsz is, nem túl praktikus az sem, én most úgy kerestem meg reggel őket szerteszét a nappaliban...
Igen, nappaliban, mert megint száműztem magunkat, mert Döme egy öngeneráló csapdát állított.
Nem alszik el, csak cicin, de mire elalszik, túleszi magát, jönnek a görcsök, tekergőzik, aztán ha nagysokára megnyugszik, megint kell neki a cici. Nem eszik sokat belőle, de annyit igen, hogy újra jöjjenek a görcsök...
No, tegnap finoman utalt rá a Zuram, hogy:
1. túletetem a gyereket
2. elkényeztetem a gyereket
3. türelmetlen vagyok a gyerekkel
mindezt forgolódva, sóhajtozva, hogy ő nem tud pihenni (és ez a lámpa se világítson, ha nem szoptatsz - kis éjjelilámpa az ágy mellett, elsötétítve...)
Szóval kivonultam a nappaliba.
Valamit nagyon elrontottam, és nem tudom, hogy kellene helyrehozni. Próbáltam már tegnap éjjel a cumit is, hátha bejön, de Döme öklendezni kezdett tőle...
A másik: a dm-es pelusból is kifolyt reggelre a pisi. Úgyhogy nem a pelus a hibás, ezt is én rontom valahol el
És hogy teljes legyen az összhang, most reggel a Zuram negyed óra alatt bealtatta a kiságyba Dömét...