A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

csak próbálkozom v.mivel...

Pá Drágáim!
sajt@

Csuhéj! :)))
Sikerült!

Pá Drágáim!
sajt@

Na mégegyszer!

Pá Drágáim!
sajt@

v.mi nem oké, nem frissül...

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, hogy foglaltam a helyet, csak bénáztam egy kicsit a vonalzószerkesztéskor.
Sűrű nyelvcsapás mindenkinek! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky!

Tényleg ne aggódj az altatás miatt!
Nekem már kétszer is volt. Az elsőnél nem aludtam olyan sokáig, mert még a beavatkozás vége előtt felébredtem. De olyan kába voltam, hogy csak arra emlékszem, hogy nyögdécselem, mert fájt egy kicsit a hasam. Arra is emlékszem, hogy nem átemelnek minket az ágyra, hanem át kell mászi, mikor felébresztenek. De aztán visszaaludtam.

Viszont a másodiknál jobban elaltattak, és semmire nem emlékszem. Állítólag többször felébredtem a kórteremben (ezt a férjem mesélte), de semmire nem emlékszem.

Egyébként nemcsak szurival altatnak, hanem oxigén maszkkal is egyszerre, csak arra már nem mindenki emlékszik. Az elsőnél én sem emlékszem a maszkra, pedig volt. A másodiknál viszont számoltam kb. ötig, hogy hányszor szippantom be.

Mindenki kap infúziót, de nem mindenki egyforma adagot. Ezt a doki határoza meg. Egyébént attól függ, hogy menyi tüszőt szívnak le.
És nem is egyforma típusút.
Az elsőnél nekem 6-ot szívtak le, és csak egy 1/2 litereset meg egy kb. 2 dl üveget kaptam.
A másodiknál 9-et zívtak le, és akkor meg kb. 2 litert kaptam.
Sőt mikor a visszaültetésre mentem, akkor még 2 litert kaptam.

De ne aggódj! Semmi rosszra nem fogsz emlékezni.

Az is emberfüggő, hogy mikor térsz magadhoz teljesen. Általában 2-3 óra. De minél többet alszol, annál jobban érzed magad délután.
Nálunk volt, akit már ébren toltak vissza a szobába, és nem is aludt utána csak kb. 10 percet. De délután minden baja volt.

Szóval minél többet kell utána aludni. Ennek egyébként több előnye is van. Pl.: mire felébredsz már lefolyik az összes infúzió. :D

Remélem kielégítő volt a leírás, de ha van még kérdésed, akkor szívesen válaszolok.

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Én meg is jöttem, nagyon hamar végeztem ma. Kb. 6 voltam a sorban és fél 9-kor már a kijáratnál voltam.
Szerdán meglesz a 2. inszem! Az esélytelenek nyugalmával indulok neki, mivel összesen 1 db 20-as tüszőm van a jobb oldalon, a bal oldalon semmi, a mnyh. 10 mm.
Az első inszemnél volt 2 domináns tüszőm (1-1 mindkét oldalon) és a jobb oldalon mégegy kisebb és mnyh. 9 mm volt. Akkor nem sikerült. Most még kevesebb az esély :cry:
Na mindegy ma este beadom a tüszőrepit, remélem addig nem reped meg, mert ma már eléggé szúrkált a jobb petefészkem, mintha PÉ-m lenne.

Várom a többiek beszámolóját, remélem jobb híreket kapnak mint én.
Most megyek dolgozni, majd még jövök.

Kép
akire79

akire: Ne hülyéskedj, miért lenne kevesebb az esély. Nagyobb a nyálkahártyád és 1 is elég a tüszőből. Én azért drukkolok szerdára.

vevikk: Köszi az infókat, biztos nagyon be leszek sarva, mikor menni kell, de biztos túl lehet élni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

AKIRE
A lombik tízparancsolat simán az inszemesekre is vonatkozhat.
Szeretnélek megnyugtatni hogy a sikeres inszemes lányok kb. 90 %-ának babája úgy jött össze, hogy az addigi eredményeikhez képest jóval rosszabbak voltak.
Nem akart nőni a tüsző, csak egy volt, apa eredménye gyatra volt, vékony volt a mnyh..... stb.

Azt is említettem már hogy az a lány akivel együtt indultunk nagyon szépek voltak végig az eredményei és végig irigykedtem hogy kevesebb hormon kell neki, sokkal szebb a méhnyálkahártyája meg a tüszői...... aztán nekem sikerült neki meg nem sajnos. Szóval hidd el a baba nem ezen fog múlni hogy csak egy tüsződ van, ha nem ikreket szerettél volna akkor az egy tüszőből csodaszép babád lehet.
Szóval akkor szerdán találkozunk, így lesz alkalmam elkapni téged egy kis inszem előtti megrázásra! Úgy gondolom Rony is ezt tette volna hogy ha csüt-ön kellett volna menned.

VICKY
Vekikk nagyon jól leírta hogy történik az egész. Én az ágyamban ébredtem fel, nem kellett átmászni sehová, gondolom áttettek. Szegény akárki nem irigylem!
:oops: Az alvással is igaza volt Vekikknek, mert jó utána egy-két órát aludni, így az idő is jobban elmegy, nem fog annyira fájni a pocak, és az infuzió is lemegy észrevétlenül, és nem utolsósorban mire felébredsz már ihatsz-ehetsz, ugyanis a műtét után egy órával lehet csak inni és kettővel enni.
Infuziót valóban a tüszők mennyiségével párhuzamban adnak, azonban én úgy tudom, hogy a Zeke doki betegei az átlagnál többet szoktak kapni. Ezt még Nellike mesélte.

A puregonhoz van minden alkalomra külön tű és igen úgy néz ki mint egy toll.
Nagyon kis pici tű van hozzá, könnyű a használata.

VACAK ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dita75

Akire!

Irgum-burgum! Még el se kezded, máris lemondasz a dolgoról? Nem rég írta Vicky, hogyha csak 1 tüszőcske van, akkor arra a tüszőre több kiskatona jut és így már mindjárt jobb a helyzet, ugye? Küldök pozitív hullámokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dita!
Az altatás után tényleg hagynak 1-2 órát pihenni? Nem sürgetnek? Mert inszem után olyan hú de sokat nem lehet feküdni :cry: gondolm a hely miatt

Szerdára jó randizást Neketek :cry: már megint kimaradok a jóból :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vicky!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. 1 tüsző kell, hogy babád legyen!
Szerdán remélem találkozunk!

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok Lányok!

Itthon vagyunk! :)
13:20-ra érkeztünk meg a BMC-be. Mártika azzal fogadott, hogy legyünk nagyon türelmesek, és várjunk fent a rendelő előtt. Hát mi készültünk. Könyv, rejtvény volt nálunk. Ehhez képest nem egész egy órát töltöttünk ott. 14:15-kor már kifelé ballagtunk a kórházból.
A lényeg:
Szűcs doki azt mondta: enyhén PCO-s vagyok, de ez csak annyiban nyilvánul meg, hogy az egyik oldalon kevesebb tüsző ért, mint a másikon (nagyjából 50%-kal kevesebb). Úgy emlékszem, Skriba doktornő a vizsgálatnál 8-at meg 15-öt látott. Na, mindegy is. Apánál is minden ok, így összefoglalva: inszeminációra alkalmasak vagyunk. A következő ciklusban kezdhetünk is.
Így már csak a hasbaszuriktól rettegek kicsit. Tapasztaltabb lányok! Mennyire kell ugyanabban az időben beadni azokat? És általában hányszor kell szurizni magunkat egy nap?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

BÖBE!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kakti és családja

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!!
Én teljesen új vagyok itt. 03.19.-én volt az első inszeminációm és most várakozó helyzetben vagyok. Nem érzek semmi különlegeset csak talán annyi,hogy a mellem szét akar robbani idönként+kicsit néha fájdogál a hasam,de szerintem csak meg akar jönni.
Nekem a Szücs doktor csinálta hát nem voltam túl boldog mert nekem a Zeke az orvosom. Szokott ez köszöni vagy mosolyogni néha?? Szó nélkül csinálta végig úgy,hogy egy szót sem szolt. Csak az az idősebb bácsi(talán ő a Misi bácsi) beszél hozzám.
Na mindegy a végeredmény a lényeg bár sajnos nem vagyok tul opimista.
colin

Kép Colin :) !

Jó kezekbe kerültél, meglátod! Sz. nem szószátyár, az biztos, de én bízom benne. Alapos doki, bár nem olyan régóta kerültem hozzá, a többiek jobban ismerik.
Ne morfondírozz feleslegesen a végeredményen előre, legyél egy kicsit pozitívabb.

Pá Drágáim!
sajt@

Vevikk!
Szerintem engem kevertél össze Vickyvel! Én panaszkodtam az egy tüsző miatt.
Megpróbálok majd pozitívabb lenni, ígérem.
Dita!
Számítok a támogatásodra, majd UH közben említsd meg a dokinknak (veled úgyis jól elszokott beszélgetni), hogy jó helyre tegye nekem a srácokat, mondjuk pont a tüsző mellé, hogy ne tudjanak eltévedni :lol:
Múltkor mondtam a páronak, hogy inszem előtt meg ne lássam Jagert inni, mert srácai addig fognak kóvályogni bennem, míg eltévednek. Hát így is lett! :lol:
Colin!
Üdv köztünk. Szerintem mindenkinek más a benyomása. Nekem Zeke doki tűnik mufurcnak. Igaz Sz. doki nem szokott túl gyakran mosolyogni, de szerintem nincs is neki min. Sajnos nagyon sokan vagyunk, W. doki beetgeinek nagy részét is Sz. doki kapta. Én azon csodálkozom, hogy nem borulnak ki napközben.
Nagyon drukkolok Neked. A pozitív gondolkodás nagyon sokat segít, hidd el. Szerintem jó jel, ha feszülnek a melleid, nekem az inszem utáni 12. napon már leapadtak a melleim.
Kakti!
Ez nagyon jó hír, hogy hamarosan kezdhettek. Innen már felpörögnek az események. naponta csak egyszer kell szurizni, este. Én általában próbálom ugyanabban az időben beadni, de szerintem fél óra csúszás +/- nem számít.

Kép
akire79

Sting:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@!
Ezt Te sütötted????? :lol: :lol: :lol:

Kép
akire79

Az a baj, hogy ez nálunk +/- egy óra is lehet. Apa vagy este 21:20-kor indul melóba, vagy 22:20 körül ér haza. Én meg magamnak nem adom be, az tuti. Annál beszaribb vagyok! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

BÖBE
Boldog szülinapot!

VACAK ??????????????????

RONY
Sajnálom hogy nem te nyertél én már többször is láttam Akirét, igaz csak egyszer volt alkalmunk beszélni is.
Viszont most majd megsimizheti a pocakomat inszem előtt - persze csak ha akarja - hátha szerencsét hoz neki Miss Bogyó!

De ugye csütörtöktől már a te pocidat is lehet majd simizgetni??????

Altatás után min. 4 órát kell pihenni. A beülti után pedig 1 óra a min.

KAKTI
Szuper hogy kezdhettek. Lehet kisebb csúszás, emiatt nem kell aggódni. Szóval nem kell percre pontosan. Napi egynél nem kell többször szúrni.
Én mindig nézem a barátokat este igy úgy időzítettem, hogy akkor adtam be így sosem volt elfelejtve.

COLIN
Üdv közöttünk!
Hát a mosolyuktól nem leszel babás, tette a dolgát, és remélem jól!!!!! Biztatóak a jeleid. Remélem azonnal új kismamát köszönthetünk majd személyedben.
Mikor mész tesztelni?
A pozitív gondolkodás nagyon fontos úgyhogy tessék azonnal szemléletet váltani. Amúgy ezt maguk a dokkerek is beszélik egymás között, és bizonyítható hogy az orvoscsere általában nagyon jól szokott végződni. Én is egy ilyen cserének az egyik boldog áldozata vagyok, hogy úgy mondjam! :lol: :lol: :lol:

SAJT@
Hát ez a torta aztán egyedi!

AKIRE
Hánykor lesz ma a tüszőrepi?

dita75

Szia Dita kismami!
A pocaksimire benevezek :lol:
Este 8-kor adom be az Ovitrelle-t. Remélem nem reped meg sokkal hamarabb, mert egész nap érzem a jobb petefészkemet. Csak még 36 órát bírjon ki....

Böbe!
Boldog szülinapot kívánok én is.

Vacak!
Merre vagy? Ugye nem engem vársz még mindig :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy nem futottunk össze. Gyere már a jó hírekkel!

Kép
akire79

Rony!
Még összefuthatunk, amikor tesztelni megyek, Te pedig már szívhangos UH-ra! Na mit szólsz?

Kép
akire79

FONTOS kérdés!

Lányok!

Mit javasoltok inkább? Elevit vagy Femibion 800???
Azt mondta Szűcsdoki, hogy érdemes vmilyen terhesvitamint szedni! És legyetek szívesek további természetes cuccokat ajánlani, amivel rásegíthetek a sikerességre! Olvastam itt a méhpempőt, meg a (számomra ihatatlan) gyógyteákat. Mit ajánlotok, amit már most érdemes lenne elkezdeni???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!

Akire
Hát te pont addigra végeztél, mire én odaértem :(

Hát az én napom nem volt egyszerű. Reggel 1/2 10 körül csapoltak meg és csak 13 óra után hívott be a dokibácsi. Addig én is többször leizzadtam, sőt az az igazság, hogy már reggel leizzadtam, mert valami rózsaszínes volt a betéten és azóta is tart.
Mikor bementem hozzá már fel voltam készülve a "Hát ez nem sikerült" szövegre.
Erre kibökte, hogy jól haladunk és szépen duplázódik a Hcg, vagyis most 222.
Most azért nagyon izgulok emiatt a barna miatt, próbálok sokat pihenni és úgy szeretném ha velem maradna apró!!!!

Enikõ
vacak2

Próbálok pozitiv lenni.
04.06 kell visszamennem vizsgálatra pisivel együtt.
Valaki használt közületek Ultrogestant?? Tényleg nem jön meg addig amig használom??
colin

Vacak!
Nagyon örülök Nektek. Most csak arra a pihenésre koncentrálj, ne foglalkozz mással, majd mi izgulunk helyetted :lol:

Colin!
Nekem nem jött meg az Utro használata alatt. Amikor abbahagytam, rá 2 napra jött meg.

Kép
akire79

Kép
Kép
Kép

Íme a tábla. Jó nézelődést. Ha valami nem stimmel, akkor írjatok.

Kép
akire79

Nagyon tetszik ez a táblázat nagyon ügyes vagy.
Hogy lehet bekerülni??
colin

Békásmegyeren lakom,33 éves vagyok és nincsen semmi bajom.
És Zeke az orvosom+03.19 1 inszemináció, 04.06 a vizsgálat.
colin

Ok Colin beírtalak.
Legközelebb már látni fogod benne Magad :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!
Kitud nekem segíteni
Fagyasztót babáink vannak májusban megyünk értük
hogy megy a folyamata
rafiimola

vevikk: Nem én megyek szerdán, bár mehetnék. Akire megy. Jó talizást.

kakti: Én csak az órát tartottam be és nekem napi 1x kellett szúrnom. Ha merionalt fogsz kapni, akkor olcsóbban oda tudom adni a 7 doboznyit, ami nekem megmaradt. Szerintem ez az eltérés még nem gáz, de szerintem próbáld meg magadnak. Nekem jobb volt, ha tudtam, hogy mikor jön a szuri, de mindenkinél más jön be. Szerintem mindegy milyen terhes vitamint szedsz, csak valamilyet szedj.

vacak: Szerintem ez jó hír. Mit mondott a doki a folyásra?

colin: Üdv köztünk. Nekem volt, hogy megjött mellette, volt hogy csak miután abbahagytam. Drukk hétfőre, készülj fel hogy sokan lesznek. Én is békásmegyeri vagyok. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Colin! Udv a csapatban!!!Sajt! Jopofa a torta! Vacak!!!Ez nagyon jo hir!!!!Remelem azert megkonnyebbultel!!!! Ugylatom,tenyleg babaeso van!!!!!Akire,klassz a tabla,jo,hogy felrakod,es foleg,hogy egyre tobb szivecske van..lesz!!!!Egyebkent tegnap a hazunk bal oldalan volt a "helyi " golya,ma meg a masik oldalon....szoval ez jelent valamit????!!!??? Rony,birod meg teszt nelkul????? Kakti! Jo,hogy minden ok,szerintem az enyhe pco,az nem gaz,a terhesvitamint en a gravidat fogom majd szedni valoszinu,talan w meg azt ajanlotta,de most hogy Vasikae irta a multkor a Femibiont,lehet,hogy azt,meg nem tudom en se.A szurik idejerol,szerintem +- 1 ora az nem gond,de a tuszorepesztonel,annal nagyon a lelkemre kotottek mikor adjam be pontosan,de a stimusnal volt,hogy 2 orat is csusztam.Udv mindenkinek!!!Akire!!!Hajra szuri,ugy latom most van 8 ora!!!!
zoe33

Zoe!
Nekem Sz. asszisztense azt mondta, hogy a tüszőrepesztőnél sem gond ha csúszik fél órát, csak mondjuk ha este 8-kor kell beadni, akkor ne hajnali 2-kor sikerüljön :lol:

Kép
akire79

További szép estét mindenkinek! Én elteszem magam holnapra és megpróbálok egy babával álmodni :lol:

Kép
akire79

KAKTI!

Nagyon jó hogy kezdhetitek az inszemet, remélem holnap én is ilyen hírekkel jövök haza!
Az a jó hogy még nem jött meg, / a héten várom a mensit / hanem a napokban esedékes, úgyhogy ha Szűcs dr. is úgy látja majd holnap a leletek alapján akkor mi is bele tudunk vágni még áprilisban!
Holnap ÉN jövök a hírekkel!! Jó éjt, lefekszem mert dög fáradt vagyok! Sziasztok!Holnap este írok.

VICKY!

Asszem akkor majd inszem után én is a 14.nap körül tesztelek, gondolom előbb nem érdemesl.

AKIRE!

Holnap jövök a hírekkel amit feltehetsz a táblázatba! :)
csézjang

Vacak!
Millió gratula!Azért pihenj sokat!!!!

Akire!Hol a pozitív hozzáállás???? Nekem is az elsőnél 2 tüszőm volt és nem sikerült pedig szuper eredményem volt, most csak 1, de most sikerülni fog, és Neked is, hiszen beindult a babaeső.

Rony Drága ! Nem tesztelsz? Izgatott vagyok!!!!

Colin!
Üdv közöttünk! És csatlakoznék az előttem szólókhoz, a dokicsere általában pozitív teszttel végződik!

Vasikáé! Nem jársz erre???
szöszi1977

RONY!

TESZ-TET A-KA-RUNK!!!!! :lol:
Na megyek tényleg alszom! :lol: Pusza mindenkinek!

VICKY!

Inszem után kiírt a körzetid 2 hétre? Nem akadt ki?, megértette, vagy másra írt ki?pl: megfázás? Én is akarom majd 1 hétre. Te hogy csináltad? :roll:
csézjang

Rafiimola!
Ez a dolog úgy zajlik, mint a transzfer. Annyi van, hogy reggel felolvasztják a babákat, általában 2-t és ha azok 50%-nál nagyobb mértékben feléledtek, akkor megmutatják monitoron, majd mint normál esetben mikor sorra kerülsz befecskendezik őket, mint normál esetben.
Utána fekszel, záró és hazamész és pihensz.
Tehát nyugi, semmi fájdalom nem lesz.

remény73

Vacak én is gratulálok, csak sokat pihenj, és próbálj pozitívan gondolkodni. Tudom nagyon nehéz, és nekem is néha nehezen megy, de csak nyugi.

Rony hamarosan várunk a pozitív eredménnyel.

Akire, csak pozitívan, a sors úgy is tudja mikor jött el az időnk. De ha nyugodt vagy sokkal jobbak az esélyek. Az az 1 petesejtből is lehet baba, és most jobb a nyálkahártyád, biztos segít, csak utána sokat pihenj, nézz humoros filmeket, vagy érzelmeseket, vagy mesefilmet, csak lényeg kapcsolódj ki.

remény73

Sziasztok!

Szöszi, dolgozok. Ezen a héten délutános vagyok és délelőtt van egy csomó dolgom. DE.... itt vagyok rendszeresen. Most is addig nem fekszem le, amíg nem tudom meg mi van veletek.

Már elég fáradt vagyok, nem tudok most reagálni, csak iszonyatosan röviden.

Kakti: :lol: Hát, ugye meg mondtam. Már nagyon türelmetlen vagyok. Mennyi tüsző.... HÚÚÚÚ! Ebből nagyon hamar baba lesz. :lol:

Colin, én is üdvözöllek. Nagyon jó társaságba keveredtél. Gyere gyakran. De, amúgy lesz is időd rá, hiszen már te is hamarosan megtudod hogy kismami vagy.

A Femibiont 800-ast én szedem, és én csupa-csupa jót hallottam róla, lehet hogy azért mert most marha nagy reklámja van, de lehet hogy ez most tényleg jobb. Mindenki szedjen belátása szerint és nagyon-nagyon higgyen benne hogy ez nagyon jót tesz.

Ja, Kakti, majd én le fogom írni hogy én miket szedek, de vigyázat, a hormon szurikat befolyásolhatja. A méhpempőt és a terhes vitamint szedheted, az nem árt, csak használ.

Jó éjt mindenkinek és holnap ha lesz egy kis időm jövök és írok, ha nem, akkor csak elolvaslak titeket és majd alkalom adtán rátok zúdítom az összes megjegyzésemet. Vegyétek ezt fenyegetésnek.
Pusza,
Zsuzsa.

U.I. BÖBE, BOLDOG, BOLDOG, BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT, KÍVÁNJUK HOGY LEGYEN MÉG SOK ILYEN SZÉP NAPOD (KISBABÁVAL)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt!!

Nagyon örülök,hogy megtaláltalak titeket.
Mindenkinek szép napot. Én már madárka csicsergésre ébredtem tehát most már muszáj,hogy jöjjön a tavasz.
Hétvégén kirándulást terveztünk.
:D :D
colin

Sziasztok Lányok!

Na megjöttem újra, gondoltam jelentkezek, ma kicsit jobban vagyok!

Colin: üdv. itt a fórumon, nagyon jó helyre csöppentél!!! A madárkákat én is hallom már egy jó ideje, remélem tényleg végérvényesen itt a tavasz!!! :)

Vicky: nagyon sajnálom, ami történt. :( Szorítok, hogy mielőbb lombikot kezdhessetek és babásodj Te is mihamarabb!!!! :D

Böbe: nagyon sok boldog szülinapot, így utólag! Isten éltessen!!! :D

Vacak: gratulálok, pihenj sokat és vigyázz magatokra! :)

Dita: szorítok a holnapi UH-hoz. Remélem szép pulzálást fogsz látni!!!!! :D

Akire: mennek a drukkok az inszemhez!!!! :) Bízz benne és sikerülni fog, egyszerűen sikerülnie kell! Nagyon jó a táblázat, tetszik!!! :)

Rony: szorítok a csütörtöki teszthez. :) Vannak még bíztató jelek?

Heni: veled mizu? :roll: Remélem minden ok!!! :)

Kép

puszi Trix
trix78

AKIRE
LEsz mit simogatni, hatalmas hasam van, mint egy félidős terhesnek.
Tuti hogy nem reped meg előbb, úgy találták ki azt a szurit! :)

Köszi hogy megelőlegezted a szívecskét a tábliban, remélem Miss Bogyó nem okoz csalódást holnap!

VACAK
Hát ez nagyon király. Szép magas hcg!
A jelenség miatt ne izgulj, a másik topicban is van egy lány aki barnázgat, és szép szívhangja van a bébinek, szépen fejlődik, Ez előfordulhat és nem tudják igazán mi okozza, lehet akár a sok utrótól is egyébként.
Ne izgulj minden rendben lesz de az tényleg nem árt ha sokat pihensz.

Tényleg nem tudja valaki mikor kell majd csökkenteni az utró adagot?
Hányadik héttől? Még 6 hétig kell használni de azt tudom, hogy nem kell végig 3x3-at! Csak elfelejtettem, hogy mikor lehet csökkenteni.

COLIN
NEkem az első két inszemnél megjött utro mellett a 3. után már nem csak ha abbahagytam.

KAKTI
Én a femibion 800 - ra szavazok, de ha a gravidát választod én mellé + folsavat is vettem. Az elevitet nem bírtam, mert olyan székrekedést okozott, hogy az nem hiányzott az aranyér műtétem óta.

ZOE
Én amikor lombik kezelés alatt jártam fel pestre minden alkalommal láttam gólyákat, egyszer egy egész csapatot, de akkor már tudtam hogy ott a baba a pocakban!

TRIX
Örülök, hogy jobban vagy!

CSAJOK!
Nekem is van 8 db akciós merionalom, ha valakit érdekel írjon privit.
Adok hozzá tűket meg mindent, vannak teáim, folsav, méhpempő meg mindenféle számomra már feleslegessé vált csodaszer, szívesen odaadnám térítésmentesen a merionalhoz, cserébe egy pozitív tesztért. :)

HENI????
DOBOSACSA????
Rég írtatok már? Mizu???

HENI
Velem nagoyn kitolt az apeh bácsi, ha holnap nem lesz szívhangja Miss Bogyónak akkor beperelem, mert majdnem az én szívem is megállt tegnap.
Kaptam egy levelet, hogy visszatartják a lémet, mert köztartozásom van mégpedig 268ezer forint. Akármennyire is tudtam, hogy semmi ilyen tartozásom nincs akkor is kivert a víz. Felhívtam a csajt örjöngve hogy miért akarják hogy bemenjek és odacsapjak egy kurva nagyot, mire kijelentette, hogy az idei bevallásom teljesen jó DE MOST VETTÉK ÉSZRE 14 HÓNAP UTÁN, hogy a tavalyinál vizsont egy sort rossz helyre írtam és így tartozást mutat a gépük ,ha kijavítom és beküldöm akkor utalják a pénzt, persze gondolom megint várnak vele hónapokat, sztem már nem tudják mit találjanak ki hogy bent tartsák a pénzeinket! Úgy utálom ezt az országot már hogy ha lenne rá lehetőségem úgy kihúznék innen mint a vadlibák, hogy Bogyónak ne ilyen szemét helyre kelljen születnie. Most már egy évig akarják adni a gyedet? Mit képzelnek?
Nemhogy segítenénke még belénkrúgnak egyet? :twisted: :twisted: :twisted:

Most viszont megyek készülődni mert megyek anyucimhoz, és majd tőlük megyek holnap a BMC-be!

Szép napot mindenkinek!!!!

dita75

Sziasztok!

Egy kicsit kimaradok, és mire jövök????????
Vacak!!!

Ugye megmondtam, hogy sikerül. Pihenj sokat, remélem nem jársz dolgozni!!!! Mikor mész UH ra?? Annyira izgulok érted.

Colin!
Üdv a csapatban, ne aggódj, jó helyre kerültél. És ne legyenek negatív gondolataid!!!

Kakti!
Örülök a kezdésednek, és ne aggódj, biztosan sikerrel jártok!!

Akire!
Fel a fejjel, hova lett a pozitív hozzáállásod???

Dita!
Holnap láthatod Miss Bogyót? Jajj de jó. Képzeld nekem meg megkegyelmezett APEH bácsi :lol: :lol: :lol: Gondoltam akkor kezdhetünk is, de most mégnagyobb dilemmában vagyok. Félek addig elkezdeni, míg nem nézetem meg az IR emet, mert nem vagyok benne biztos, hogy a BMC ben megnézik, mert ugye, volt akinek nézték, volt akinek nem. Szerintetek kérhetem, hogy nekem is nézzék meg?

Trix!
Jobban vagy, távozott már a Róka család tőletek?

Vasikáé!
Ti hogy álltok, mikor kell visszamennetek a CIRIS be?

Bocs, ha valakit kifelejtettem......
Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Dita, Trix!

Pont nektek írtam, nem láttam, hogy közben írtatok!!!!

Puszi a picúrkáknak :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia, Heni!

Örülök hogy jelentkeztél végre. Mi holnap megyünk a nőgyógyászati és a spermavizsgálatra. Holnap majd írom hogyan tovább lesz nálunk. De, képzeljétek, fantasztikusan érzem magam. Annyira boldog vagyok és olyan pozitív gondolataim vannak.

Dita, végre be nézel kicsit anyudhoz. Ez látod nagyon jó ötlet. Kellemes szopizást! Egyébként nézegettem a filmet, már kívülről fújom, de nem unom. Most már nem kell a filmet néznem, mert ez a drága ember megcsinálta nekem úgy, hogy a hanganyagát fel rakta az mp3-ra és most csak be dugom a fülecskémbe és hallgatom. Fantasztikus mennyi erőt tud adni.

Trix, nagyon örülök hogy végre te is bekukkantottál. Ja, tudom hogy olvasol minket és hogy néha írsz. Azért nagyon örülök hogy jól vagytok. Vuk mentes napokat kívánok és nagyon vigyázz a kis pöttömökre. Puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

Nagyon elérzékenyültem hogy ennyien felköszöntettetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: köszönöm szépen!!!!!mindenkinek!
nagyon kedvesek vagytok!

Vacak:222hcg?húúúúúúúúúúúú :lol: :lol: :lol: barnázást nem mondtad a dokinak?ne idegeskedj nem lessz baj kis manóval :D :D

Kaktikám:örülök hogy jövő hóban kezdhettek is!!!!! :lol: :lol: én most kértem apának katona vizsgálatot 23.ára!annyi minden összejött mostanába jobbnak találtuk kicsit késöbbre hagyni a vizsgálatot!
enyhe pco-d van?azon lehet segíteni?nem gátol semmiben? :shock: :shock: :shock: :shock:

Trix:örülök hogy ma jobban vagy :lol: :lol: el fog múlni hamar meglátod a sok rosszúllét :lol:

Szia Colin:üdv itt nálunk!szuper csajok vannak itt :lol: :lol: :lol: :lol: első inszem?tessék pozitivan állni a dolgokhoz!!!!!!!!!bár gondolom minél jobban beleéli magát az ember valamibe (nem csak babaára gondolok)annál nagyobbat koppan ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk :? :? :?
sting1982

Kakti:ez a pco peteérés zavar?most kicsit betojtam mert nekem sincs normális peteérésem előző dokim szerint :?
ez a pco miben nyilvánul még meg?neked vannak vmilyen tüneteid?

laptetőőőőő!örülök :lol: :lol: :lol:
sting1982

kakti:neked uhun láttak vmit?cisztát?ha gondolod ird le priviben!
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?