Sokáig nem tudtam jönni, lefoglaltak a csajok, meg a házimunka rendesen, néha bekukkantottam, de írni sajna nem volt időm. De majd most!
Melaszka! Tündéri Marcell, nagyon aranyos! Regi szeme is hasonló időnként
Nem hiszem, hogy lesz előre hozott választás. Túl szép lenne. Csak azt nem értem, hol van itt már a demokrácia?!
Andy30! Hogy vagytok? Remélem már sokkal jobb. Én rettegek egy ilyen betegségtől. Nagyon parás, aggódós vagyok, nem is tudom hogy bírnám, borzasztó lehet Neked is.
Kri! Nagyon helyes Zsombor, kis számítógép zseni Nagyon szép nagyfiú már
És egyre jobban elgondolkozok a kendőn. Csak félek, biztos jól megtudom e kötni. Egyébként hány kilóig használható? Vagy az csak a derekam kérdése?
Anami! Nagyon jók a képek, aranyos, és mennyi haja van
Momi! Gratula a forgáshoz! Regim is megmutatta 2x3x, hogy megtudja csinálni, aztán most napok óta semmi. Elfelejtette volna?
Harivera! Jobban van már a kezed? Aranyos Iza, másik kis gépzseni
Kincső! Édes a kis mosolygós leányzó Irigykedek a hintáért, de már nem sokáig. Mi is vettünk, hozza a nyuszi Csak kicsit korábban jön a nyuszi Már alig várom, hogy ideérjen
Zsemlyécske! Nagyon aranyos Bendegúz, olyan jó nézegetni ezt a sok aranyos kismanót. Nekünk is ilyen játszószőnyegünk van, szeretjük mi is
Pipal! Nagyon aranyos Natasa! Azok a szemek
Katica! Én is ezen akadtam ki. Gyed nuku, bölcsi semmi. Nálunk konkrétan nincs is bölcsöde. Ahol legközelebb van, ott is olyan kevés a férőhely, hogy esélyem sincs. Arról ne is beszéljünk, az se biztos lesz hova visszamennem dolgozni. És persze arról még nem is beszéltünk, hogy a gyerekeknek mennyire jön be a bölcsi.
Mi is most gondolkodunk fülbevalón. Picit félek, nem is a lövés miatt, hanem hogy nem fogja őket zavarni?!
Csináltatott valaki nagyonbabás egyedi vonalzót? Mennyi idő után lett kész?

Tavaj készült...