Bogi, mármint a becézést úgy értettem, hogy az Iringó nevet becézitek-e valahogy?
Gjéti, a kilók miatt kicsit irigykedem

azzal a kilenc évvel vigasztalom magam

térdeid rendbejöttek már teljesen? Akartam kérdezni, hogy a sulival most mi a helyzet, lesz elég időd tanulni?
Oltáshelyes parámra nagyon köszi a válaszokat, ma már persze én is érzem, hogy milyen hülye vagyok, ha nincs aggódnivaló, csinálok magamnak
Zsancy, próbáld meg a yousendit.com-ot, asszem, ott lehet óriásfájlokat feltölteni.
Julcsi, alig várom, hogy élőben is lássam Marcidat! Minden képen látszik, hogy milyen jókedélyű, boldog kisfiú
Andrew is micsoda nagyfiú már!
Ladmon, tiszteletem tied a hivatásod miatt!
Nekünk is valamelyik nap ökörséget mutatott a mérleg, én meg frászt kaptam.
Tejcsi-fronton mi a helyzet? Remélem, minden OK!!!
Nicko, gratulálok a hasonalváshoz

látod, megy ez
Amy, hű szegénykém, ez elég vacakul hangzik

(álometetés nekünk se jött be, ugyanakkor kelt Adri olyankor is, mint mikor nem csináltuk) napközbeni ordításról lövésem nincs, mitől lehet sajnos

erre a suttogóban nincs valami tipp, hogy mitől lehet?
Nilabali, Gjétinek be volt gyulladva a térde, ezért nem tudott felkelni egy ideig a babához (azt hiszem, sajnos, ezt átérzed), Gerendai Zsuzsi szüléstörténetét megtalálod a közös gmail-fiók bejövő mailjei között. Hmmm nehéz összefoglalót írni, mindannyian küzdünk a "most miért sír???"-problémával, illetve az alvás-nem alvás a másik örök téma
Porszívó: ne aggódj, Ladmon Esztikéje az elektromos fogkefére, Amy Vendelje az epillálóra, az én Adrim meg a konyhai páraelszívóra nyugszik meg egy szempillantás alatt

kis lükék
Képet átméretezni pl Microsoft Office Picture Managerrel is tudsz, ha van ilyen programod, de ha elmondod, milyen más képnézegetőd van, megpróbálhatok azzal is segíteni (írj privit, úgy nem offoljuk szét a topikot).
Millye, jaj te szegény, mi lett azóta a csípéseddel? Kalcium helyrerakott?
Andus, bitorold vissza de iziben azt az autót, és irány kimozdulni!!! Ne hagyd magad beleőrlődni az otthonülésbe!!!
André is de szép

tényleg a mi babáink a legeslegszebbek