A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

csajok:láttam a táblázatban elég sokatoknak van enyhe pco?ez befolyásolja a sikertelen inszemeket?bár a peteérést el lehet érni szurkával de nem lehet hogy ez miatt nem sikeresek annyira az inszemek???????

irjatok pár sort erről légyszike mert nagyon érdekelne a téma :oops: :oops:
sting1982

Nna...
A pco-ról itt olvashatsz: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

Igaziból nem kezdek neki fejtegetni, hogy mi is ez, mert az oldalon tök jól le van írva.
De Szűcsdoki szerint nem kizáró tényező, és nem is vészes a dolog. :)

Az inszem - ahogy olvastam - nem sokkal ad nagyobb esélyt, mint a spontán teheerbeesés. Max a kisfickókból tényleg csak a veleje marad, és azokat is a célegyenesbe teszik. Onnan már viszont rajtuk múlik minden. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Böbe!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Colin!
Üdv itt a fórumon. Hajrá első inszem :wink: Sz. doki szokott néha mosolyogni de csak ritkán. Nekem még mindig Ő a legszimpibb a dokik közül ennek ellenére is.

Dita!
Kérünkszépen jó híreket hozni holnap Miss Bogyóról! :lol: Fogsz már szívhangot is látni/hallani?

Akire!
Inszemre nagy drukk, jól elküldtem Neked az összes pozitív hullámokat, látom segített 8)

Vacak!
Hú de nehezen indul be Neked is a dolog, de fő, hogy most már egyre jobbak az eredmények. Gratulálok. Nem tudom ez a barnázás miért kavar be. Biztos azért, hogy legyen valamiért aggódni :?

Zoe!
Köszi az érdeklődést. VISZONT azt figyeltem meg, hogy Magadról nem is írsz semmit, pedig érdekelne. Hogy álltok?

Kakti!
Ez tök jó, hogy már kezdhettek is. Meglátod úgy elrepül majd az idő, amikor végre zajlanak az események.

Csézjang!
Holnapi konzira drukkolok, hogy minden ok legyen. És persze hogy az lesz :D

Vasikáé!
Feltétlen számolj be majd, hogy mi volt. Egyébként még így éteren keresztül is lehet érezni, milyen pozitív a hozzáállásod. Az a 2.-ik vonalzód is nagyon szép, az is ezt tükrözi. Ezt az mp3-at nem tudnád átküldeni mail-ben? Vagy túl nagy a mérete ehhez?

Femibionnal kapcsolatban azt tenném, hozzá hogy 2 féle van belőle, egyiket a terhesség előtt és utána a 12.-ik hétig lehet szedni, a másikat pedig a 12.-ik héttől. Ez szerintem fontos. Amikor Sz. doki kérdezte mit szedek, mondtam a femibiont, azt mondta tökéletes. Elevitről azt hallottam (nem tudom mi az igaz ebből) hogy nagy étvágyat csinál. Na az Nekem nem hiányzik :?

Hát Lányok, nincsenek jó híreim :cry: Tegnap megjött, le is voltam törve emiatt. A tesztet is megcsináltam, most már mindegy alapon. Megint negatív lett. De ilyen még nem volt, hogy 3*2 utró mellett megjöjjön. Úgyhogy nem úszom meg a lombikot, pedig örültem volna, ha nem kell. Meg a Krio-ban is csalódtam most, nem hiszem el, hogy ilyen hiper-szuper donorjaik vannak és hat inszemből egy sem sikerül velük!! Ez azért már nem semmi.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire, Vicky!

Bocsci, hogy összekevertelek titeket.

Akire!

Nekem nem azt írtad, hogy sikerült :(
Pedig igen... Holnap már az első uh-ra megyek. De már láttam vasárnap Rizsát itt Berényben. :oops:

Légyszi javítsd ki! Sokkal jobban mutatna! :D
Így olyan negatív előjeles a dolog.

VV csak akkor lenne, ha nem látná Rizsát a dokibácsi.

Vacak!

GRATULÁLOK! Tudtam, hogy neked is sikerül. Akinek 10 felett van 99%-ban babás. Vigyázz rá (bár szerintem 2-en vannak, mert kétszer akora a hcg-d mint nekem volt).

Kép

Kép
vevikk

Sziasztok!

Vevikk!

Ez olyan aranyos ez a Rizsa név, nekem nagyon tetszik 8)
:mrgreen:

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!
Nekem most nem nagyon van mit írnom, várom, hogy megjöjjön végre. Szombaton kellett volna, de még ma sem. Pedig elkezdődhetne már a fagyizás!
Dita! Azt mondta nekem a doki, hogy napi fél merionált kell majd szúrnom, úyhogy szerintem érdekel a merionálod! Még azért nem mondom biztosra, mert nem tudom, elkezdük-e egyáltalán. Remélem, minél hamarabb kiderül, és akkor rögtön írok. Ha persze addig valakainek kell, akkor nyugodtan add neki, mert én még bizonytalan vagyok, sajnos. JÖJJÖN MÁR MEG!!!!!
Rony! Ne már... Akkor hogyan tovább? Rögtön lehet, vagy kell várni?

Most nincs időm mindenkinek írni, de: PUSZ mindenkinek!
rozus

KépKép
rozus

sziasztok

én reggel mentem 9-re és 12:30-kor végeztem.
végre megnőtt a tüszőm 20mm, ma még helyben kaptam
1db Merionalt és este meg kell a repesztőt szúrni.
csütörtökön inszem :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok!

Az én babócá(i)m a Cumpika névre fog(nak) hallgatni, ha már pocaklakók lesznek! Ezt a nevet ezennel lefoglaltam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korábban én is a Rizsát akartam volna, de így már nem koppintok. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lányok!:)
Egy ideje már nézegetem a fórumot, tetszik, hogy ennyire jó társaság vagytok és eldöntöttem én is regisztrálok. Most már biztos, hogy mi is BMC-be fogunk járni.
Ápr. 9-én lesz az első konzultációnk Sz. dokival, az eddigi orvosom őt ajánlotta. Telefonon beszéltünk már és azt mondta, mivel volt méhtükrözés, labor, HSG, ezért rögtön köv. ciklusban kezdjük is a stimut, és aztán inszem. Szóval én is belecsöppenek a mókuskerékbe.
Ha befogadtok én is szeretnék néha benézni hozzátok.
Üdv mindenkinek és sok-sok kis pocaklakót kívánok, akik meg már babásodtak, sok boldogságot a csöppségekkel!
bogi2345

kakti:igen ezt az oldalt én is olvastam! :? :? a kérdésemre nem válaszoltál de hát sebaj!

Rony:nagyon sajnálom hogy nem sikerült eggyik inszemed sem!akkor lombik!megint egy rakás pénz :( :( :(
a köszöntést köszönöm szépen neked is! :lol:

bogi2345:szia!jó helyre jöttél! :lol: :lol:
tök jó hogy te is már tudsz kezdeni! :lol: :lol: irj magadról pár sort ha gondolod :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

lukacsne:hajrá csütörtöki inszem !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sajt@:hogy vagy?csökkent már a vérzésed?

csézjang:tesóóóóókám:nálad mizus?? :lol: :lol:
sting1982

STING!

Ne haragudj hogy én lemaradtam a köszöntők sorából...Szóval én is csatlakozom hozzájuk! :)

KAKTI, STING, ÉS AKIRE!

Na szóval megvannak az eredmények. Csak 20 percet kellett várnunk. Szűcs tök ari volt, sokat nevetgélt szimpi volt miközben beszélt.
Szóval mindkettőnknél minden lelet tök rendben van, két kisebb dolgot említett Szűcs doki ami nehezítheti nálunk a teherbe esést, de azt mondta spontán is bármikor összejöhet! :lol:

Szóval a két kisebb probléma az, hogy nekem túl sok tüszőm növekszik egyszerre/ 10 db. bal oldalt és 10 db. jobb oldalt/ ami azt eredményezheti hogy egyes hónapokban elmarad a tüszőrepedés, és a másik hogy apa spermái érzékenyek a méhnyaki nyákomra vagyis elpusztulnak sokan mielőtt a méhbe érnének, így viszonylag kevés jut be, ami bár nem gátolja meg a teherbe esést de jócskán megnehezíti.
Úgyhogy most áprilisban kezdjük mi is az inszemet !!!! :D

AKIRE!

adatok: 32 év, Martonvásár, dr.Szűcs, a probléma: spermiumok méhnyaki nyákra való érzékenysége + elégtelen peteérés, kezelés: 1. inszem 2009 áprilisban! köszi a beírást!

DITA!

Jól vagytok? Mennyi idős vagy most?

RONY

Mi van veled?????

SAJT, RÓZSA!

Nálatok mizujs?
csézjang

Csézjang!

Na, megmondtam, hogy nem lesz semmi gond és kezdhettek. :D
Érdekes ez a két kis problemo, mert ha jól tudom max 3 (4?) tüszőig szokták az inszemet megcsinálni, mert afelett veszélyes a többes ikerterhességek miatt. Amíg olvastalak, az jutott eszembe, hogy ez tuti lombik lesz, pláne a nyák miatt is :D Na még jó, hogy nem én vagyok a dokitok, jól mellétrafáltam, küldtelek volna egyből lombikra :lol: :lol:

Rozus!
Ha szóltál volna hamarabb, cserélhettünk volna és akkor Neked megjön, Nekem meg nem. :D :D Lekéstél.

Böbe!
Ja,ja rakás pénz, Nekem is pont ez jutott eszembe tegnap. :cry:

Lukacsne!
Hajrá inszem! Csak pozitívan :D Ez hanyadik lesz?

Bogi!
Üdv a fórumon. Mielőbbi pocakosodást kívánok! :wink:

Szöszi!
Tünetek? Miegymás? Hangulat? Hm? :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

tesóóóóóóóó:hát ezek ténleg nem olyan egetverő problámák!örülök neked nagyon!aztán még ikreid is lehetnek...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehetel éter keresztmami??????????puszantás neked!
sting1982

Csézjang:azt akartam irni:LEHETEK ÉTER KERESZTMAMI????????
sting1982

Kép

Rafiimola, Bogi:
Üdv nálunk és gyors csíkossos tesztet! :wink:

Kakti:
Te is olyan betoji vagy, mint én! Engem is a Zuram szokott szurkálni.

Sting:
Persze, hogy én sütöttem a tortát! Ja! Egyébként Adzselína a nevem és a férjem Bred Pitty és nem is vagyok hazudós! :wink:

Vacak:
Ezek után, ilyen hcg-vel tessék végre jobban hinni, de tényleg! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kell még? Szóljál!

Colin:
Az Utrogestan nekünk mindennapi kenyerünk, szerintem olyan nincs is köztünk aki ne szedte volna :)
Akár a levegő, kell és kész.

Zoe:
Szeretném, ha szólnál pár jó szót a gólyádnak, látogasson már el egy kicsit hozzánk is. Légvonalban nem is vagyunk messze, biztos útba is esik neki. Köszi!

Csézjang:
De jó, hogy elkezditek! Sok sikert hozzá!

Dita:
Ízi rájder, öcsém! Ííízi rájder... Nincs neked szükséged az idegességre! Hülye APEK meg monnyon le!

Rony:
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült... Remélem mielőbb el tudjátok kezdeni a következőt és kívánom, hogy egyből zebrás legyél!

Lukácsné:
Csütörtökön gondolok rád, remélem összejön egyből! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.03.31 17:08-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt@:én nem is kérdeztem a tortát!!!!milyen tortát?????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: vkivel keversz!!!!!!!!!
sting1982

STING!!!

TÖK ARI VAGY! Ezt már több doki is mondta hogy simán lehetnének ikreim mert annyi tüszőm van! :lol:
Hát nekem 1 is elég lenne, de ha ikrek lesznek hát akkor is nagyon boldog leszek!

RONY!

Nekem is ez a lombik dolog jutott először eszembe, de a Szűcs doki csak tudja miből mit lehet kihozni!
De ha mégis lombik lesz belőle egyszer hát nem panaszkodhatom majd mert lesz vagy ezer petesejtem!!!! :lol:
csézjang

RONY!
Nagyon sajnálom annyira bíztam benne hogy neked most sikerül...Hányadik inszem jön?
És mi is a gond nálatok???
csézjang

Velem még bármi történhet...
Bládiméri van, csütörtök még 2 napra...
Addig meg kéne gyógyulni...

Inkább most Nektek örülök és figyelgetek, kivel mi történik :)

Lenne egy szemtelen kérésem! Ma éjfélig lehet szavazni az unokahugicámra az alábbi címen, Kiss Edit néven szerepel a március szépe pályázaton. Kérlek katt ide és szavazzatok rá, lécci-lécci-lécci!
Kép
Köszi!

http://palyazat.picibaba.hu/2009-marcius-szepe/

Pá Drágáim!
sajt@

STING!
Mikor megy apa spermára? És utána jöhet nálatok is végre a konzi ugye?
csézjang

Sting:
bocs, Akire kérdezte...

Pá Drágáim!
sajt@

rony

köszi , pozitív vagyok és sikerülni fog :)

sajt@

1 inszem lesz és bízom benne hogy bekerülök a "példatárba" hogy lehet elsőre is baby :)

mindenkinek sok sikert a konzikhoz meg a 7re inszem és lombik ügyben is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

eltűnt a vonalzóm, legalább is csak a két kis "ablak" vagy mi jelenik meg nekem, ki tud segíteni miért?
noivonal.hu-ról van, már az sem megy?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csináltam újat a picibaba.hu-n
remélem ez hosszabb életű lesz.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

akire79
holnapra sok sikert, mutassuk meg mi névrokonok, hogy lehet inszemes baby :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

AkiRE:
AkiNEK :) van bátorsága holnap inszemet csináltatni - ápr. 1-én - annak sikerülnie is kell! Nagyon drukkolok nektek!

Pá Drágáim!
sajt@

Sting!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.
Írok pár sort magamról, ahogy kérted.
29 leszek nyáron, most lesz 2 éve, hogy próbálkozunk. Volt már 1x 1 2 csíkos tesztünk, akkor látszott is 1 petezsákszerű képlet az UH-on, csak épp HCG-t nem tudott a labor kimutatni és 1 héttel később már semmi nem volt UHn sem, ciklus felborult. Kivizsgálások, PCO gyanú, bár FSH- LH arány nem fordult meg, egyedül inzulin magas. Metformint kaptam, amit még mindig rosszul tolerálok, bár már több mint fél éve szedem. Nincs peteérés, első doki Clostylbegitet adott, kontroll UHn találkoztam egy hozzáértőbb dokival. Azóta volt 2 Puregonos stimu, elsőn 26 cn-on begörcsöltem, összes félig érett petesejt kiugrott, plussz menzesz is megjött másnap, 2-nál Yadine után Puregon, ott meg túl sokan lettek, de domináns nem volt. Így átirányított a BMC-be. Remélem itt tudnak kezdeni velem valamit.
Sz. dokiról itt csak jókat írtatok, remélem beválik.
Ti mióta próbálkoztok?
bogi2345

Rony, nagyon sajnálom, ne add fel...és hidd el a lombik sem olyan rossz, viszont az esély nagyobb. Drukkolok neked....

Szöszi, merre vagy? Már nagyon várom az eredményt, remélem öröm lesz belőle...

remény73

Bogi:
Ez lesz az első inszemed? Amiket írtál, azok csak stimuzott spontán próbálkozások voltak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.03.31 20:35-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!
Igen első inszem lesz, eddig csak stimu plussz terminált együttlét lett volna, csak az együttlétre nem értek meg a picikék, pedig nagyon pozitív voltam, de mégsem.
bogi2345

rozus: Ha dita nem sértődik meg, nekem is maradt merionalom 7 adag és én pesten vagyok, oda tudnám adni. Ha kel, akkor írj privit éws megbeszéljük.

bogi: Üdv a csapatban. Hasonló a szitunk. 2,5 éve próbálkozunk és én is metet szedek, most próbálok 3x850-re emelni. Nekem csak a délit nem tolerálja a szervezetem.

lukacsne: Hajrá inszem. A nőivonal oldal megszünt.

rony: Sajnos a sok tüsző nem ok a lombikra, mert általában nekem is nagyon sok volt a mostani inszemig és most lombikra akar a doki küldeni, de ez nem elég indok hozzá. Ő mondta.

csézjang: Nekem is mindig azt mondták, hogy ebből még ikrek is lehetnek, de sajnos egy sem lett eddig. Remélem te sikeresebb leszel.
vicky79
Budapest III. kerület

Bogi, Vicky:
Hogy értitek, hogy nem tolerálja a szervezetetek? Az inzu. miatt kell szednetek, vagy a pcos miatt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.03.31 20:34-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Böbe! Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz és Nagyon boldog Szülinapot kívánok Neked!

Rony! Sajnálom, pedig nagyon biztató volt, hogy a 10. nap körül görcsölgettél. Mikor kezdhetitek a lombikot? Most is várni kell 3 hónapot vagy az csak két lombik között van?

Rafimola, Bogi !
Üdv. közöttünk!

Remény!
Hogy bírod? Rosszullét nincs?
Köszi az érdeklődést. Nálam egyenlőre várakozás van. Most megpróbálom nem keresni a tüneteket. Húsvét után lesz eredményhirdetés. Lehet, hogy nálunk a nyuszi fogja hozni a kisbabát. Na jó, egyenlőre egy zebrás teszttel is megelégszem.

Akire!
Mennek a pozitív energiák holnapra!!!!!
szöszi1977

Sziasztok!

Nagyon jó kis csapatnak látlak titeket, már többször olvastam az írásaitokat!
Januártól készülünk egy inszeminációra a Sz. dokival, most volt az első stimuláció, 8 merional szuri után tegnap (10.napon) 8 db 20 mm környéki tüszőt látott az Uh-on. Leállította az egészet, következő hónap új próba.
Tudtok valakit, aki hasonló cipőben járt? Másik szuri jobb lesz?
Ha tudtok valamit segítsetek! Előre is köszönöm!
Szurkolok mindenkinek!!! Fő a pozitív hozzáállás! :)

Heni
bhencsike

BHencsike:
Ave nálunk!
Miért állította le Sz? Túl sok volt a 8? Ez lesz majd az első neked? Az okát már tudod, vagy ismeretlen eredetű?
Bocs, ha sokat kérdeztem egyszerre :)

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Összefügg nálam a kettő. Régebben hányingerem volt délutánonként. Most nem bánnám, ha nem lenne hipózás (hidegrázás, szédülés, szájszárazság)

bhencsike: Nekem amikor leállították, akkor orgametrilt kellett szednem 1 hónapig. Én merionált kaptam, most fogunk talán váltani. Egyszer sok tüszőm volt tőle, egyszer meg csak 1. A doki szerint nem túl pontos a hormontartalmuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.04.01 13:35-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Még annyit, hogy nekem is az elsőt állították le, azóta nem volt túl sok tüszőm. Ikrekre többször is elég lett volna, de eddig egy baba sem lett.
vicky79
Budapest III. kerület

szép jó estét mindenkinek!

sajt@:édes ez a pici lány :lol: :lol: szavaztam bár elötte regisztrálnom kellet! :lol: :lol: :lol:

csézjang:apának 23.ára kértem időpontot!kicsit sok a bajunk mostanában és talán addigra még jobban rendeződik az élet körülöttünk!utánna ha nincs gond jöhet a konzi!

bogi2345:örülök hogy irtál magadról pár sort!sok mindenen mentél már te is keresztül és olvastam már uhun látszott kis petezsák de sajnos nem maradt veletek!sajnálom nagyon.... :cry: :cry: :cry:

Én a párommal 4éve probálkozunk már rengeteg(felületes)vizsgálaton vagyunk túl de most talán bmcben össze jön nekünk is a kis manókánk!nagyon bizom benne....
sting1982

Vicky:
Ó, anyám! Kicsit fostos vagyok, mert engem is ezzel ijesztgetett az endos doki, de még nem tudta vérem venni... Addig várni kell a diagnózira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.03.31 20:44-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sting:
Nagyon köszönöm, bocsi - nem tudtam, h. regisztrálni kell előtte, azt hittem csak a nevezéskor kellett nekem.

Sebaj! A mintát tessék levenni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szöszi:
A legjobbakat nektek! Tojjon szép ajándékot az a nyuszika! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@

Igen azt mondta túl soka a 8, mert inszem lenne és mindegyik tüsző nagy. Orgametrilt kaptam. Állítólag van más szuri, ami sokkal drágább, mi lehet az?

Heni
bhencsike

Nemtom, nekem volt Pregnyl/Pragnyl is... Sőt, volt egy olyan is ami össze volt szerelve, az kicsit drágább volt - de már nem emléxem a nevére...

Pá Drágáim!
sajt@

Csajszikák Kép

Bevettem a gyogyóm és leesik a fejem...
Remélem holnap jobban leszek, sőt! Meggyógyulok és nem kell csütörtökön megműteni.
Jaj, ezt még muszáj elmondani: van a Délpesti kórházban egy nődoki, akinek Csütörtöki a vezetékneve. Rendes ő is, sajna már vele is volt dolgom...

Na tényleg léptem! :)

Pá Drágáim!
sajt@

jó éjt én is léptem!mindenkinek jó éjszakát :lol: :lol: :lol:
sting1982

mennek holnapra a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!aki megy bmc-be!!!!!!!!! :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok, csajok!
Már egy órája fórumot olvasok. Tök jó, szaporodtok, szaporodtok!

Rony, mp3-at e-mailba nem tudom küldeni szerintem, mert 60 egynéhány megás. Ha van skypod, msn-ed, vagy yahoo-d, akkor szívesen küldöm. Azon küldtem el ma Kaktinak is.
Egyébként már többen írtátok hogy Szűcs kérdezi a terhes vitamint. Látjátok hogy nem akart velem foglalkozni? Engem nem kérdezett és nem tanácsolt semmit sem. :evil: De, ha nektek babát gyárt, akkor jó barátok leszünk.

Rozus, ~~~~~~~~~ jöjjön meg~~~~~~~jöjjön meg~~~~~jöjjön meg! - na, most már meg fog jönni.

Kakti: Cumpika? Nagyon jó :lol: . Egyébként szerintem lehet majd rizsa is, hiszen 1 hónap múlva a Vevikk-ék rizsája sem lesz már rizs nagyságú. :lol:

Sajt@: szavaztam. Nekem nem kellett regisztrálni, mert ott csináltam a vonalzóimat. Húúúú, nagyon aranyos Editke. Azok a nagy kék szemek és a copfocskák. Annyira édesen nevet. Lejön a képből hogy tudja magáról hogy szép.
Neked meg ~~~~~~~~~~~álljon meg~~~~~~~~~~álljon meg~~~~~~~~~~~~~álljon meg!
No, ezzel is meg volnánk.

Szöszi: Én azt kívánom hogy a nyuszi fesse meg a teszt csíkokat. Tudod, a tojásra is szokott csíkokat festeni, hát most fessen a tesztedre is kettőt. Ennyit csak meg tud csinálni. :wink:

Lukácsné, csütörtökön gondolok rád. Hajrá inszem.

Bogi, Isten hozott köztünk, gyere sűrűn és vidíts és vidulj velünk. Szorítok ezerrel hogy minél hamarabb összejöjjön.

Csézjang, igaz hogy csúsztál egy hót, de most már itt van a kertek alatt az április. Hú, még néhány perc.

Bhencsike, neked aztán hamar mennek a dolgok itt a BMC-ben. Mindenkit két-három hónapig vizsgálgatnak, ritka az akit egy hónapig. Neked meg már kövi hónapban inszem. Gratulálok. Elsőre sikerüljön. Ezt kívánom. Üdv és gyere te is nagyon sűrűn.

Jó éjt nektek és babás álmokat, majd az álmok beteljesülését kívánom.
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szep jo reggelt Mindenkinek! ROny! Oszinten sajnalom...annyira ugy ereztem,hogy Most jott el a ti idotok....meg most is arra gondolok,ha ma bemesz a dokihoz,jo hireket mondd!!!! De ha megis lombikoznod kell,ne aggodj,a tobbit pu-ben is meg akarom veled vitatni,de ki lett takaritva a gepem,es eltunt a cimed.. nyilvanosan megvan valahol,mert en hol tudom hasznalni a babanet pu-et,hol nem,egyszer elkuld es fogad,neha nem,mar a parom is megnezte,nem tudjuk mi van vele!!!!szoval valahogy jelezz mar,az enyem meg van neked???Sajnos most nincs idom irni,de mindennap elolvasom,kivel mi tortenik,azert most mindenkinel felporogtek az esemenyek...Sajt!! A golyanak,golyaknak sok dolga lesz iden...majd iranyitgatom oket!!!!!Akire! Szoritok a randira!!!!Bhencsike! udv a csapatban!Mindenkinek szep napot!!!Rony! Feltetlen ird meg,mit mondott a doki!!!Sziasztok
zoe33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?