Sziasztok, csajok!
Már egy órája fórumot olvasok. Tök jó, szaporodtok, szaporodtok!
Rony, mp3-at e-mailba nem tudom küldeni szerintem, mert 60 egynéhány megás. Ha van skypod, msn-ed, vagy yahoo-d, akkor szívesen küldöm. Azon küldtem el ma Kaktinak is.
Egyébként már többen írtátok hogy Szűcs kérdezi a terhes vitamint. Látjátok hogy nem akart velem foglalkozni? Engem nem kérdezett és nem tanácsolt semmit sem.

De, ha nektek babát gyárt, akkor jó barátok leszünk.
Rozus, ~~~~~~~~~ jöjjön meg~~~~~~~jöjjön meg~~~~~jöjjön meg! - na, most már meg fog jönni.
Kakti: Cumpika? Nagyon jó

. Egyébként szerintem lehet majd rizsa is, hiszen 1 hónap múlva a Vevikk-ék rizsája sem lesz már rizs nagyságú.
Sajt@: szavaztam. Nekem nem kellett regisztrálni, mert ott csináltam a vonalzóimat. Húúúú, nagyon aranyos Editke. Azok a nagy kék szemek és a copfocskák. Annyira édesen nevet. Lejön a képből hogy tudja magáról hogy szép.
Neked meg ~~~~~~~~~~~álljon meg~~~~~~~~~~álljon meg~~~~~~~~~~~~~álljon meg!
No, ezzel is meg volnánk.
Szöszi: Én azt kívánom hogy a nyuszi fesse meg a teszt csíkokat. Tudod, a tojásra is szokott csíkokat festeni, hát most fessen a tesztedre is kettőt. Ennyit csak meg tud csinálni.
Lukácsné, csütörtökön gondolok rád. Hajrá inszem.
Bogi, Isten hozott köztünk, gyere sűrűn és vidíts és vidulj velünk. Szorítok ezerrel hogy minél hamarabb összejöjjön.
Csézjang, igaz hogy csúsztál egy hót, de most már itt van a kertek alatt az április. Hú, még néhány perc.
Bhencsike, neked aztán hamar mennek a dolgok itt a BMC-ben. Mindenkit két-három hónapig vizsgálgatnak, ritka az akit egy hónapig. Neked meg már kövi hónapban inszem. Gratulálok. Elsőre sikerüljön. Ezt kívánom. Üdv és gyere te is nagyon sűrűn.
Jó éjt nektek és babás álmokat, majd az álmok beteljesülését kívánom.
Zsuzsa.