A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szép jó reggelt!
5kor keltem, azóta pörgök és még mindig pizsiben vagyok.... :oops:
Majd jövök még, leteszem a seggem 2 percre és kitör a botrány...
vovanda

Jó reggelt!

Banika! Örülök, hogy gyógyultok!

Szandra! Nálatok is alakul az éjszakai alvás.
Nálunk is a nem alvás.
Ma éjjel Adrihoz éjféltől félóránkét kellnei kellett 3-tól fél 5-ig meg a nappaliban játszott, én meg mellette gubbasztottam, aztán egyszer csak elaludt. Most még alasznak mind a ketten.
Az a baj, hogy nagyon köhög még mindig és arra ébred. Erre tudtok valami kis gyógymódot?

Megyek csinálok kaját Nekik, mert gondoltam délelőtt kimegyünk egy kicsit, ilyen jó időben.

Binyek küldöm a privit.

Nálunk nő a hajuk, csak igen ritka. Ezt sajna tőlem örökölték.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Anny! Majd elfelejtettem! Tök jó, hogy minden oké a lábukkal. Nem ajánlott az ortopédus valamilyen cipőt Nektek?

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

NNa szóval.
Banika!
Jó hogy gyógyultok. Hányás-hasmenésről tesóm ódákat tudna zengeni. Tesóm+4 gyerek 2007. karácsonya előtt nyomták egyszerre és teljes gázzal. A sógorom persze megúszta, mint mindig, (a mázlista) pedig tutira ő cipelte haza avírust a rendelőből. Ez amúgy általában így van náluk. Doki már mindenre immunis.

Szandra!
Hajrá alvás, örülök, hogy alakul.
vovanda

jó reggelt.
banika jobbulást mindig -fosok én is :oops: fogytam megint egy kilót tessék sajnálni :D
csajok meg kéne beszélni hányan család akar kehidán fürdőzni mert csoportos kedvezmény vana fürdőben---gyerköcöknek ingyenes :D :D :D

lanyané

Hahó Csajok!

Eddig a paprikás csirke vezet! :lol: :lol:

Banika!
Higanykák akkor most kifosták magukat egy időre? :?

Anny!
Majusnak is csak hátul göndör a haja, elöl tök egyenes.De a nagylányomnak is így kezdődött,aztán szétterjedt az egész fején a göndörség,most már fésülni is lehetetlen,csak vizesen lehet.Utálja is szegény rendesen. :roll:

Annyira ki vagyok akadva:van egy ismerősöm,aki ikerterhes.Megvett egy csomó ruhánkat pár hete,de megvan már nekik mindenük a babákhoz(babkocsi,hordozók,stb),erre elment Uh.-ra és kiderült,hogy meghalt az egyik bébi :shock: :shock: :shock: !A másikat meg ki kell venni most,6 hónaposan,1 kilósan!
Szegény teljesen kivan!Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

binyek

Marysom!
Szégyeld magad a fogyásért! :twisted: :twisted: :twisted:

Én már megérdeklődtem a kehidai fürdést.Nem a csoportossal kell bemenni,hanem lehet venni egy főre bérletet és azt kell szétdobni,mert úgy a legolcsóbb.

binyek

ok főnökasszony értettem :D mindig tudtam nem vagyok jó szervező de gondoltam má én is csinálok valamit :D :oops: 8)
cuuuuuuppppp ment a privi-

lanyané

Aztaa! észre semvettem hogy LAPTETŐŐŐŐ!!!!! :lol:

Lanyané!
Ne foggyá' má' vazze!!!! Én csak irigykedek itten.... :P

Binyek!
DM-ben lehet olyan hajkefét venni (elég drága, de jó), ami olyan szőrös, mint egy ruhakefe. laurának olyat vettün (gyűrűgöndör a kiscsaj) és cibálás nélkül, tökéletesen fésülhető vele, csak az anyja béna. Én szoktam szegényt mindig megfésülni, mert állandóan össze van állva a haja....
vovanda

Vanda!
Próbáltunk már mindenféle fésűt,hajkefét,kencét,kibontó lötyit,de semmi sem jó arra a bogtömegre,ami a fején van. :shock: :shock: Majd meglátod Hévizen!

Maryska!
Nagyon értékelem,hogy segítesz! :wink: Beírtam neked a nagy piros plusszt a füzetbe! :lol: Pusszantalak :wink:

binyek

Binyek!
Viszek hajkefét... :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

Csajok!
Táblázatosdiban nem vagyok otthon. Mennyit kellene papírforma szerint havonta hízni a törpéknek? csak kíváncsi vagyok, Réka szerintem lassabban hízik...
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:14-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:15-kor.
davandi

Sziasztok!

Riddencs! Neked akartam írni hogy édik vagytok és a Gyermekek Házában van játszóház, és azt hiszem ingyé :) de ez nem biztos. Van baba mama klub, az tuti ingyé van és hasonló.

Nekünk is jó a paprikás csirke! mi mindent megeszünk, kivéve a mákos tészta! többi jöhet!

Anny! Fanninak is olyan ahaja, hátul egyre göndörebb ahogy nő, de elől haja is alig van és egyenes. de anno nekem is ilyen volt, most az egész göndör.

Binyek! 6 hónaposan kiveszik????? ilyen is van? ésa másikkal nem lesz gond?? hhhú de sajnálom őket!!

Egyébként vannak még Nory-forma emberek. Pandácska (biztos sokan ismeritek) blogjában olvasam, hogy egy elmebeteg feltette Dóri képét a gyertyagyújtás. hura!!! szóval soha nem lehet tudni ki hova menti le a képeket, és mire használja..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Hát ennyi rosszat olvasni kora reggel... :cry: Akkor drukk még1babucinak! És ez a képes dolog...borzasztó!
Mindjárt jön Anyukám :) Valami jó is legyen :D
JOBBULÁST, TESSÉK MEGGYÓGYULNI MINDENKI!!!
Vanda: hízás, a kiskönyvben van egy tábla, nekünk 10-40 dekát mondott dokinéni hetente...de ez szerintem kortól is függ, mi most sokkal kevesebbet hízunk mint pl. 2-3hónaposan :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

sziasztok, dolgozó szekció bejelentkezik:-)

binyek anyánknak küldtem én is privit, a csajom meg majd megnyuvaszt.....úgyis rákérdeznél, úgyhogy bemásolom :D

részemről töltött paprika-székelykáposzta párosítás + pizzarendelés + fagyizás + úgyisszétnézekméghévízenésbiztosleszamitmegkostolok:-)

asszem, még nem szóltál, de gondolom, fürdeni mi is mennénk....

nem irigykedni lanyanéra.....szerintem most pont jól nézel ki, nem kell tovább fogynod;-)

lanyané neked meg nem írni olyanokat, amivel itt népharagot zúdítasz magadra (hogy fogytál egy kg-t), mert ha ezek itt kicsinálnak, akkor kivel fogok üldögélni és hallgatni az eldugott kis sarokban hévízen?
1szálpasi

ja, igen: réka szépen fejlődik, nem aggódni miatta!!!!!
1szálpasi

úristen panda dorkáját :shock: ez komoly :shock: dehát az az oldal........ :cry: ................ki lehet ilyen pshihopata vagy hogy kell irni :oops: :shock: :shock:

lanyané

pasi akkor majd az urammal üldögélsz 8)

lanyané

Pasi
Én is a csendesen szemlélődők csapatját erősítem :wink:

Binyek
Igen úgy tűnik higik befejezték a fostoskodást,ha mégsem akkor kb fél patikányi cuccom van már ellene :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom az ismerősöd.Mi történt?Mitől halt el a baba?Mérgezés miatt kell ilyenkor kivenni a másikat?

Andi
Miért nem ehetnek HA-s tápot sem?

Ancsi
Ettől az iccakai játszástól rettegek előre

Vanda
Enyémek sokáig nyomták a heti 300grammos hízást :shock: :shock: Volt is focilabda fejük rendesen.
Most másfél hónap alatt a Marci 160grammot,Berci 250grammot hízott.

Bertalan tegnap megtette élete első önálló lépéseit(konkréten 3-at)

Holnap nyit a Müller :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

lanyané: az nem olyan.....az uraddal már biztos előkerülne egy kis sör vagy valami hasonló jellegű üdítőital, és akkor aztán végképp nem menekülnének a csajok a kibeszélés elől.... :lol:

különben is, egy okos ember (meg ne kérdezzétek ki volt, de ha ilyeneket mondott, akkor okos volt) mondta: ha két pasi elkezd beszélgetni és 5 percen belül nem kerülnek terítékre a csajok, akkor a pasik b*zik vagy kémek....én egyik se vagyok :lol:
1szálpasi

banika: eddig ezt nem mondtad, mi lanyanéval már konkrétan megszerveztük, hogy elvonulunk a világtól és csendesen üldögélni fogunk egy sarokban....ha hamarabb szóltál volna, már hamarabb felajánlottuk volna a csatlakozás lehetőségét, így viszont csak most tesszük meg (ugye maryska nem haragszol meg, ha banika is csatlakozik a hallgatásunkba?)
1szálpasi

Réka: kb. 10 dekát hízik hetente.

Pasi!
Fürcsiről szóltam, csak priviben, ahogy azt főtörzsünk kérte.
Az meg szép és jó, hogy te majd csajozol. De én? Ücsörögjek Lanyával meg Higanyapuval?

Lanyané!
Pszichopata. :lol:

Banika!
Hajrá séta!
vovanda

Banika
Azta :shock: :shock: Gratula Bertalannak :lol:
Vendég

vanda drága: az, hogy én lanyanéval meg banikával üldögélek, nem jelenti azt, hogy te pasizhatsz.....majd adok én neked, letöröm a derekad! :lol: a gyerekekre meg ki fog vigyázni? :twisted:

szóval: te bébicsősz leszel, esetleg főzöl és várod vissza a szobába egy zokszó nélkül a pasidat (addigra beszerzek szalagot, amit a hajadba köthetsz), a többit már nagyjából tudod a háztartástan könyvből.....
1szálpasi

bercus királyfi ügyi vagy :D
én jányaim másznak a konyhába is utánam
pasi azt elfelejtettem mondani,hogy vanda is belépett a buliba 1 üveg borral :D a végén az egész csapat elvonul és akkor nem kell elvonulni :D :D :D 8)

lanyané

hímsovinizmus rulez :-)
1szálpasi

hú asszem vandának tartok kiképzést pasinevelés témakörből 8)

lanyané

lanyané csak az a baj, hogy mi hallgatni akartunk.......vanda meg olyat nem tud :D
1szálpasi

lanyané: mér nem képezel ki te engem a nagy hallgatás közepette?
úgysenemfogmenni:-)
ahogy vanda szokta mondani: ha anyámnak nem sikerült megnevelni engem.......
1szálpasi

Lanyané!
Én nem képezem Pasit. meghallgatom, mit szeretne, aztán csinálok, amit akarok. :lol:
vovanda

Vanda Lehet, hogy az óvónő azt hitte, hogy attól egyből megoldódik a probléma, ha pszichológus látja Balut, és arra nem számított, hogy neki is lehet feladata :D
Mi kb. 1 kg-ot híztunk/hízunk havonta (heti 200-250g)

banika Kalandos ez a kakis sztori :D De a lényeg az, hogy meggyógyult :) Én is cstlakozom a fiók imádókhoz, bár nálunk nemigen van bútor, minden cucc be van zsúfolva a gardrobba. De attól még imádom :D
Nagy gratula az első lépésekhez :!: :D

Szandra ilyen nem lenne jó? http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... _id=S39003

binyek Szegény ismerősöd. Ez nagyon borzasztó :(
A göndör probléma ismerős :D Nekem is csak vizesen lehetett, és csak úgy, ha alulról kezdve, szinte centinként haladtam felfelé. Hogy utáltam, amikor a hülye fodrászok mindenáron fejtetőtől akarták kezdeni kifésülni..

davandi Jobbulást és kitartást nektek!

Lányaim tartják az új idő szerinti reggel 8-as kelést :D Ők szépen végigalusszák az éjszakát, erre én nem alszom, kb. óránként ébredek :? Ja, és Dóra egy nagyon pici segítséggel (csak annyi, hogy tartom a hátán a kezemet, de nem nyomom) hasra tud fordulni :D Teljesen egyedül még nem, de néha látom, hogy próbálkozik :D
szamy

Szamy!
Ők egy hónapnál többet semmiféle próbálkozással nem hajlandók várni. Azt hiszik, megy ez egyik percről a másikra.
A holnap reggelre kiváncsi leszek, én viszem Balut...
vovanda

Ja, Pasi!
A csajodnak nem az a dóga, hogy neveljen. Az exed amúgy is próbálta, látod mi lett belőle. :P
vovanda

banika! hat jobb ha meg gyogyul Berci akar magatol is, a gyogyszer inkab jarjon le a fiokba mint hogy keljen hasznalni, de persze ha nem koltottel volna ra, meg jobb lett volna :wink:
sirtak ver vetelnel??? :cry: :cry:

szandra! kezd jol alakulni az alvas nalatok :lol: :lol:

ancsi! ejszakat :( sajnalom

most csak itt hulye az ido??? van 16 fok, de felig esik, felig be van borulva + fuj a szel, ma bent csucsukelunk :( :(

mariann! nagyon sajnallak a -1ert, te szegenyke :cry: :cry:

binyek! szornyu, ami van az ismidel :cry: :cry: :cry: szoritunk a babanak es anyukajanak :arrow: :arrow: :arrow: ez tenyleg nagyon szomoru

andi! mielobbi gyogyulast a csajsziknak :D

zsuzska! en pont godoltam hogy kene tegyek par kepet, de most meg gondoltam :evil: :evil: :evil:

banika! irto ugyi Bercike :lol: :lol: :lol: 3x

pasi! :lol: :lol: a mondasra

mariann! ugyi csajok, mar fozni akarnak?? :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Köszönöm annak aki gratulált a Moncsicsinkhez!
3 hét múlva 4D!!! Remélem kiderül, hogy kukis vagy nunis :D
Vendég

szamy! mar tatrol hasna, nagyon ugyeeeeeesssssssssss :lol: :lol:

Kép

demoniq13

szandra! en is a safety 1st markaju cuccokat ajanlottam :D :D

Kép

demoniq13

vanda: lanyané akart megnevelni....vagy téged kioktatni, hogy hogy nevelj meg....ezt vele beszéld meg :D
1szálpasi

Paris!
Hajrá 4D, nekem a 17. héten már biztosra mondták a vegyespárost. A fiút valószínű tudni fogják, a kislányt mindig nehezebben merik kimondani.
Volt ismerősöm, akinek a babájáról a szülőszobán derült ki, hogy egy kukis kiscsaj... :lol: Végig lányt mondtak nekik, volt is nagy csodálkozás, amikor fiú lett....
vovanda

Ezt meg kell osztanom veletek (tegnap készült :lol: ):

[törölt kép]
vovanda

Párizska
Olyan gyorsan szaladnak a hetek.Még csak most jelentette be Juci,hogy babát vársz és már 12 hetes a kis drága.
Vendég

Vanda
:lol:
Vendég

Móni
Igen,sírtak,de nem volt annyira vészes.Rosszabbra számítottam.
Azt ugye mondanom se kell,hogy a marcit reggel úgy kellett ébreszteni :lol: :lol: :lol: Holnap biztos hajnalban kel már. :lol:
Vendég

Lilli és a többiek, akik félnek belekezdeni a foglalkozásokba!

Ringatón énekelgetünk, mondókázunk.
Jó dolgom van, mert Zsuzska általában nem kívánkozik ölbe, ő inkább táncizik, vagy figyel, Gergő van jellemzően az ölemben. A menőmanótornán szintén ez a jellemző. Egy csomó ölbéli játékot lehet egyszerre kettőjükkel csinálni, persze nem úgy, mintha egy gyerek lenne, de így is élvezik, megszokták. Sokszor segít is a foglalkozást tartó lány. Először én is be voltam tojva, de semmi gond, kivéve a Gergő mostanában felvett viselkedését.
De! TEgnap a menőmanón jól viselkedett. Előtte nap már elkezdtem mondani, h csak hárman leszünk (apa ugye nem lesz ott), aztán sétálni is fogunk.

Persze az igazsgához hozzátartozik, hogy jellemzően Apa segít át minket, egyedül nagyon-nagyon nehéz. Sok lépcső stb. Egyedül kegyetlenül megizzadok, lépcsők, öltöztetésnél szétszaladnak, lépcsőn egyik erre, másik arra.
Mennem kell
Szép napot!
Gica

Kép
gica1

vanda! :lol: :lol:

banika! a dragak... Marci lehet holnap be hozza a ma kimaradot szunyat :lol: :lol:

paris! en vagy 10 nappal az uh elot, valahogy meg ereztem hogy 1-1 lesz, lehet majd te is meg erzed hogy mi lesz, a hugim ferje mar el dontotte hogy Bianka lesz :D :D

Kép

demoniq13

na csak meg mutizom a torpiket :D :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocs ha sok voltam

Kép

demoniq13

Hát úgy néz ki,hogy mégsem veszik ki a babákat.Maradnak.
Húúú,de nagyon rossz belegondolni,hogy ott van bent egy viszonylag nagy(1kg-os) halott baba! :shock: :shock: :shock: :shock:
Jaj,csajok!Mi nagyon szerencsések vagyunk!Ne merjen senki nyárászkodni semmin!Örüljünk a kölkeinknek! :D

Pasi!
Kajarendelésed vettem.
Megmondom őszintén,hogy így csodálkoznék :shock: :shock: :shock: ,ha te csendben tudnál hallgatni egy sarokban! :lol:
Lanyané meg szintúgy....

Mariann!
Alig várom már ,hogy az enyémek is másszanak!Majd erőt kell vennem,hogy ne kapkodjam fel és csókolgassam őket egyfolytában! :lol: :lol:

Banika!
Bercus nagyon ügyi!Ilyen korán koraszülött létére?! :shock: :shock: :shock: Csak lesek....

binyek

Móni!
Nagyon édik!Fürdőkádban az udvaron???Nagyon komoly! :lol: :lol:

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?